Спецсъдът оправда Баретата, прокуратурата протестира

Спецсъдът оправда Златомир Иванов по делото за разпространение на наркотици. 47-годишният мъж е известен и с прозвището Баретата. Прокуратурата ще протестира.

Обратно в новината

Коментари - Спецсъдът оправда Баретата, прокуратурата протестира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да окачим наквасените съдий на оградата на съдагоебната палата да съхнат.

Да де, ама нали ходихте да си приказвате с облечените в тоги съдии? Hали Pъбан ви насъска срещу прокуратурата, за да не критикувате съдиите? Xайде време е за срещс с тях пред Cъдебната палата. Tам един със седем апартамента на име Лозан ще ви каже колко лоши са прокурорите.

Първо: съдийте и баретаджийте са от едно котило ДС/БКП. Второ: те колят, те бесят само чужди на тях. Трето: държавата е мафиотска и разбойниците са ВИП Четеърто: баретаджийте са си платили на колегите мафиоти от съда да бъдат оправдани. Пето: гарван гарвану око не вади Шесто: народа е страхлив и подъл и си заслужава всичките мърсотий и беззакония.

Някой да се е съмнявал, че баретата ще бъде оправдан ?

Браво на съда!...

Публикувайте снимките и имената на съдията или съдиите взели това позорно решение. Как не ви е срам бе изроди? Как заспивате вечер?

За какво са ни тези сигурно 50 вида служби с какви ли гръмки имена ДАНС,МВР,ГДБОП,прокуратура дрън дрън и т.н?

За да вземят големи заплати + привилегии, а после и пенсии и за да служат и пазят управляващите от евентуална издънка при корупция !

После защо "цвета на нацията" ( съдии, политици, полицаи, банкери) са били избити 1944. Някой би ли ги защитил, ако се повтори сега?

Да отидат да протестират пред сградата на ВСС защото те ги избират ... Ама те и за това ги избират ...така да решават делата...

добре че младите виждат какво става и напускат кораба о време, а тея дето оставаме ще плащаме данъци като тюфлеци че да могат държавните служители да си надуват постоянно заплатите и облагите - честито

Навсякъде в демократичния свят е така. Там където са замесени хора от високите етажи на властта нещата се потулват. Иванов е изпълнител в тази игра и трябва да бъде запазен, за да продължи да си изпълнява задълженията. Навремето с наркотрафика пак се занимаваха службите, но парите отиваха в държавата, а сега в частни ръце.

Това са глупости, разследването трябва да има за цел от къде баретата получава, или е получавал инструкции. Полиция, разузнаване.......от къде!

Как от къде е получавал Баретата инструкции, от тези, които имат власт да го оправдаят!

Нещата никога няма да се оправят, защото всичко е оплетено и мафията в България е непоклатима- парламент, правителство, президент, съд,прокуратура, всичко е част от мафията.

да ви го туря в оста господа съдии и съдебни магьосници само крадене и производство на наркотици може да те спаси от мизерията в БГ деца и вие тинейджъри не се заблуждавайте.... в БГ само терминал 2 и наркотици са изхода.... е гати умрялата държава мортос пукнатикос R.I.P BG

един държи друг яко за т_ите, ама още не е стиснал сериозно! Да му се дадат 3 месеца почивка на кур-орт с две медицински сестри, да го обгрижват! И оставете горкия човечец на мира - без крака остана от терзания!

те това му викам съдебна реформа аз...

Колега, и тва ни е много! Да си усетил нетърпимост в гражданското общество към липсата на правосъдие, освен в нета!

Всички започвайте да продавате дрога. Всички започвайте да крадете скъпите коли. Няма да ни арестуват всички, Време е да вземем ние властта. АНАРХИЯ в тая бананова република. Още утре приятелите му от Сърбия идват да си крадем наволя . Дрогата е нашааааа Тя е на Сретен Йосич цяла БГ е нашааааа

Жреме е да изметем съда и всички в него. Стана ли президен ще действам като пиночет. Всички съдии на стадиона със семесйтвата им и боййййййййййййй

Този, пиночет, не е ли с главна буква.

Firi

Това е като приказката за барон Мюнхаузен където сам се издърпва за косата. Как в такава мръсна от към морал и ценности държава къдевто всичко се купува и продава да има чиста като сълза и непорочна съдебна власт?

до митко пешев При братя Галеви ходи твоят приятел Румен Петков.

Да бяхме попитали всите вкупом другарката Захариева, кога най после ще видим новото, която тя донесе от президентсвото в правосъдието. Не че непремено е поредната Калинка. Но все пак резултатите и навеждат на тая мисъл. И с тия хора ли ще правим реформата в нашето правосъдие. Пази Боже!

Нищо, ама от сърце! Пиши я бегала съдебната реформа - виж доволния вид на Цацата, виж колко е сговорчив напоследък и с каква охота обещава всичката помощ и съдействие на света, "за да се случи реформата" и си направи изводите - дали щеше да е толкова доволен и сговорчив, ако го заплашваше каквато и да било промяна и някой му оспорваше реално върха на прокурорската пирамида и факта, че цялата прокуратура на "демократична България" зависи единствено и само от решенията на Главния ѝ Прокурор!

Нали сега се чудят кого да кандидатират за президент? Предлагам направо г-н Баретата!

Еййй, тия комунистически бсндюги начело с боса си боко излязоха по корави ог желязото, не ебават нито чичо Сам, нито кремълското джудже (Техния началник), нито еврогейския съюз.

Хайде де...дали протестират?! Който е имал честта да участва в фарса наречен правосъдие е наясно какви са правилата! Най евтино излиза да се договориш с дознателя,ако не стане прокурорът срещу съответната сума може да представи така доказателствата че,съдът и да не иска трябва да те оправдае....И вече най скъпо е при съдията,там може да се заиграете сериозно! Всичко разбира се става с точно определени адвокатски колегии! СВИНСКИ ЧЕРВА! Няма пробив!!!

dancho_o@

Тези некадърници няма какво да протестират. Нека да започнат да им удържат от заплатите за некадърност.

Е няма такава дъжава!!!

Плащаш и получаваш! Така е в банановите държави като България!

а верно ли?? низнаих има по големи мафиоти от този,казват им политици,а още по големите са банкерите.в които е хляба и ножа тои командори,но за всичко туж си има краи....ес

Варненец ще лежи 4 г. в затвора за причинена смърт при катастрофа По обвинителния акт на Окръжната прокуратура в Добрич днес състав на Окръжния съд в града произнесе ефективна присъда от четири години лишаване от свобода при първоначално строг режим спрямо варненеца Николай Иванов, който причини смъртта на пътничка в автомобила си и средна телесна повреда на друг водач при управление на Мерцедес с превишена скорост, с алкохол 1,47 промила и без правоспособност да управлява МПС. Подсъдимият се възползва от правото си на съкратено съдебно следствие, за да получи по-ниско наказание. Тежкият пътен инцидент между управлявания от 38-годишния подсъдим автомобил Мерцедес със скорост 154 км в час и насрещно движещо се Ауди, на чийто водач бе причинена средна телесна повреда, се случило на 14 април 2015 г.

Нарочно забавиха външните прокурори, да могат да оправдаят всички престъпници.

"По друго подобно дело Иванов неотдавна беше осъден на 6,5 години затвор, без обаче да е сигурно дали ще се му се наложи да изтърпи наказанието ефективно...". И защо? Какво чакат тия за да го вкарат ефективно в затвора?? Докога бе хораааааааааааааа!!!

Някой клати държавата пак ?

Оправданите, депутати в следващите избори.Заслужили са си.Виж те ще "оправят"нещата и всичко ще тръгне.......

Тази оправдателна присъда на отявлен бандит..,но бивша баретаа.../ДС../ е поредното доказателство за симбиозата между двете институции...!?До като е така ..-оправяне на тая държава ..-НЯМААА..!?

Така след време и ТИКВАТЪ, ще го правдаят и право при Галеви и Брендо, а отскоро и Баретката

Това само показва нуждата от реформа в съдебната система оставена така от 1990та за да им е удобно на другарите да бандитстват през "промените"!

Нека духа...... Нека вей...... Ич на к...ра да ти ней !!! Тя тази работа с писане по форумите не става....... трябва тояга !!!

Такак,така,жокер.Много си прав ,ама ха де...Кой да тръгне пръв?

Майка му стара, ще я унищожат тая държава, ама окончателно ще я довършат. И когато последният българин изчезне, управници, мутри, съдии, магистрати-цялата тая сволоч ще си отиде по домовете в чужбина. Има някакви морални граници, които не би трябвало да се прекрачват. В България само наглоста е без предел. На глад и мизерия някак си се свиква. Но липсата на ред и справедливост няма как да се преживее. Нямам думи-срам, срам, срам. Срама е за нас, които търпим подобно издевателство.

Шъ съ разпалча.Горкият народ.Ти да не си от сценаристите на Трифонов?По долнопробен популизъм, като на Кулеков го докарваш..Тези, изброените лоши хора, да не са от някакъв друг народ?Да не би да са внос?

Не ме обиждай, бъркайки ме със сценаристите на Слави. Аз съм плебей и всички плебеи са мой братя. Ние сме на противоположният полюс на понятието справедливост. Тия, които трябва да прилагат закона, те го нарушават най много. Наскоро гледах един филм с Вал Килмър, който лежи в затвора с шест доживотни присъди. Един убил жена му и детето му и в отговор той избил цялото му семейство. А там за вса жертва има отделна присъда. Та същият Вал, уби в затвора още един. Където 6 доживотни, там и седем. Само как непонятно звучат за нас такива присъди. В България и закон и служителите му работят против собственият си народ. Тая присъда само потвърждава това,което пиша.

Евро-прокурорите щели да дойдат, ама не дошли. И като дойдат? За 5 дни!? какво ще разследват? Пука им на "евро" - прокурорите какво става тук! Важното е Боко Български да е на власт! Докато може. После ще го пратят при колегите му (Саддам, Кадафи,...)

да си върнем сергей, само при него и при бсп съдът работи правилно:)

Верно бе! Как не се сетих аз първи?

Това дори не е новина, а ежедневие. Бандитите на свобода, а в затворите онези дребните престъпници, откраднали шоколадче от магазина!

Изненадааааа, прецедент в българската съдебна практика!

Емии, много добре, тия все някъде имат охрана, а тази охрана все някъде ще има дете, жена, майка, баща, сестра. И все някога ще са сами. И все някога може да е тъмно. И все така..... После турците и евреите и... ни били виновни. Хм....

Няколко съдии и прокурори забогатяха още малко.

Народният съд няма да оправдава. Нито сегашните съдии и прокурори, нито подсъдимите! Тоя специализиран съд да иде и работи в някоя детска градина или БЧК. Народът иска ред и възмездие за бандитите, крадците, рушветчиите съдии и прокурори, престъпниците с власт и мафията, циганорската престъпност и т.н.н...! Не може мафиотите да бъдат оправдавани, просто е гавра с правото и България. Това не е държава, а курвенски и педалски бардак.

Съдът не го е осъдил, защото Прокуратурата не е внесла годни доказателство. Прокуратурата се е провалила, защото Баретата е бил много предпазлив. Баретата е бил много предпазлив, защото има интерес и акъл в главата. На практика всички са невинни, а еврогейските приказки за Съдебната ни система са просто клевета и опит да ни колонизират, който ние гордо ще отхвърлим.

Добре че не дойдоха хорските прокурори, да гледат българските излагации

Хохохо - "Прокуратурата протестира";о) Трябва много внимателно да се следи "протеста" на прокуратурата - да не "протестира" така, както протестира по делото САПАРД и оправдателните присъди на Николов- Стойков;))))))))))) Че там в резултат на "протеста' едни прокурори се издигнАха БАЯ ВИСОКО В ЙЕРАРХИЯТА, вместо да бъдат наказани за некадърността си! Нали, Цаца - знаеш как беше, нищо, че тогава още не беше главпрок на Ребупликата ( но пък издигнатите в йерархията прокурори и сега са си по местата)?!

На цацаратурата протестът ми звучи като мислите на кокошката, дето бягала от петела. То и ония негодници Николов и Стойков още си седят свободни и щастливи въпреки титатичните, непримирими протести прокуратурски.

Тъжно, тъжно... и съдебната реформа, особено в частта "прокуратура", беше скопена успешно - за радост на Цацата;(

Съдът оправда Баретата, а кой ще оправдае съда? Дано децата на съдиите са клиенти на Баретата!