Следят канал за ”бутикова” дрога и допинг

В началото на май митничарите на летището в София са открили и първите количества "бутикови наркотици" в пратки, пристигащи основно от Китай.

Обратно в новината

Коментари - Следят канал за ”бутикова” дрога и допинг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Бутикови" наротици?! Да не би да са опаковани в Гучи и в Прада опаковки та да са бутикови?

"През май митническите служители са задържали около 50 кг хероин на стойност над 6 млн. лева." 6 000 000 / 50 000 грама 120 лева за грам хероин. Че от кога херцата е толкова скъпа, тия луди ли са...

И източник на едни от най-големите разходи - за лечение, почистване, смърт и т.н.

А нещо за Елвис Пресли да имаш да казваш ??!

извинявам се за притеснението но как се казва тази хранителна добавка и от кой сайт мога да я закупя, заинтересован съм. благодаря.

Абе те онез (и най-вече гаулайтерите им ! ), добре-познатите на всички, хубаво са го изтипосали `Номерът на китайката`, ама със сигурност най-накрая `ще стане като в Одеса` . (както били казвали по-горните ни поколения)

толкова ви е следенето-щом е тук побликувано.....

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

идиот!!!

Химията и природата не могат да бъдат спрени! Винаги ще има нови и нови синтетики. Всичко е въпрос на възпитание и образование. Не може да се казва всички наркотици водят до пристрастяване и смърт, защото всички млади ще станат наркомани след като видят, че марихуаната не води до физическо пристрастяване и смърт. Трябва да се знае ясната граница кое е опасно и кое не. И потребителите не трябва да бъдат вкарвани в затворите. Който иска дрога - в аптеката заедно с болните и държавата да печели.

Вече нищо неможе да стане безконтролно - България се превръща в правова държава и затова първа излиза от кризата, направлявана и водена от най-доброто досега правителство!

:)))))))) марсианец

Тоя не е марсианец а луд/идиот

много повече е от луд и идиот, маи е боико борисов!!!

ами като не са незаконни на какво основание им ги иземат??? или в Булгаристан всеки от позиция на силата може да прави каквото си ще?

И какво точно и е "мекото" на тая синтетика, която ти атакува директно черния дроб, бъбреците и най-вече мозъка?!?! Колко ненормален трябва да си, за да си причиняваш такова нешо на организма. Томография на мозъка при употребата на такива вещества показва картина, близка до тази при исхемичен инсулт! Да, алкохолът е вреден, цигарите също, градският въздух със замърсяванията... но да го правиш нарочно... Абе ненормална работа!

A алкохола ,цигарите не водят ли до пристрастяване?Защо не ги забранят и тях?!Убеден съм ,че от цироза и рак на белите дробове умират много повече хора,отколкото от мека дрога.