Заловиха един от най-големите наркобарони в света (снимки)

Мексикански власти са заловили един от най-големите наркобарони в света - лидера на наркокартела "Хуарес" Висенте Карийо Фуентес.

Обратно в новината

Коментари - Заловиха един от най-големите наркобарони в света (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите улични дилъри са по-добре облечени от този. Прилича на прошляк.

ЦРУ-то го е подменило с някой по-послушен....

Нали чухте италианския журналист дето го преследва мафията за да го резстреля. Човеко каза че, България купува толкова много наркотици ,че нашата мила татковина може да си позволи да ги продава на по- тънка цена от колумбийците. ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА за кво говориме

Ей, мекащия, това "говоримЕ" можеш да си го мекаш разговорно, но като го пишеш ни показваш неграмотността си!

Да си вземеш белешкЪ и следваШТиЯ път да пишеш говоримИ а за по-разбираемо от протестиращият може и гУворимИ.

може би да има връзка и с нашенското недосегаемо политикономическо задкулисие,не бих се учудил!като нямаме икономика то поне си имаме недосегаема мафия.

Да го докарат да го съди БГ съд, ще види кон боб яде ли

Бърз разстрел и конфискация на цялото имущество. Това трябва да се прилага за всеки търговец на едро. За дребните дилъри - първо 1 година, при повторение - 5 години, а при трето хващане 20 г.

Горкият човек. Защо не беше послушен и да си плаща? Сега няма да излезе от затвора жив. Ако си беше плащал почтено, както се прави у нас, щеше да е на свобода и да си живурка като цар. Ето вече мястото му е заето от достоен "бизнесмен", който знае къде на кого да се внася.

... Даже депутат щеше да стане, от Кюстендил.

Ъю, помислих, че са хванали борисов, а то някаква дребна риба!

Ако истински желаят да няма наркотици, досега да са го направили, явно искат да има и това много. Във веригата има три страни производител, посредник и купувач. Производителите са в банана държави имат си армии и там е невъзможно да се унищожат всички. Ето китайския модел, хващат дребните и средните пласьори, осъждат ги и разстрелват. Младежта търси наркотици, обаче няма, също и цената скача многократно и не всеки може да си позволи. Значи може при истинско желание, когато намалиш търсенето, намаля се и производството, спреш ли търсенето, спира и производството. С тези разрешения за употреба на наркотици в ЕС и САЩ, минимални наказания за дребни пласьори е ясно че е цел да има наркотици.

Смърт при хващане с наркотици е добър "стимул", както правят из Индонезия и района. Има обаче един сериозен проблем - пускат ти в джоба пакетче и няма нужда да те убиват, държавата свършва работата. Иди че обяснявай, че не е твое.

Би могло и това да се получи, при хубава процедура за арест при примопредаване на наркотика вероятността за грешка ще е много малка. В момента милиони невинни умират от употреба на наркотици, разбити семейства, очернени родители. Пласьора е професия по-лоша от наемен убиец, на практика убива доста от клиентите.

Оооо, този щом се изправя пред американско правосъдие за такива обвинение, не му мърдат 5 присъди по 300г.

ако беше в българия щеше да е 500г условна присъда и още утре на свобода ;-D

Ами хубаво, ама предполагам, че докато си говорим вече заместник е заел мястото му.

А нашите наркобарони правят правителства и малоумните гласуват за тях.

Явно е съзрел следващия и този просто го пуснаха под ножа- сгафил си, баце, нещо...

Ако си уреди да го екстрадират в България, ще го пуснем на свобода. Нашият Съд - най-добрият Съд в Света! Особено към наркобарони и дилъри!

А ако са от герб - даже и общински съветници ще ги направим - за справка гълъбинчо боевски и орлинчо василев ! Колко е тежка истината понякога нали лейке ? Затова я отричай и прехвърляй вината на друг - някак си е демократично, по милиционерски !

Партията, дето държи каналите от 60-те години насам, ще остави на някой друг да й движи бизнеса..?! Ама сериозно ли го мислите ;)) А Боевски е скапан дилър и не трябваше да излиза от затвора още 10 години, че дано му дойде акъла!

Вие в ГЕРБ се отнасяте доста добре с наркомафията. Злите езици и ... бивши американски посланици твърдят, че дори лично другаря ББ е замесен в наркоканалите. Затова... тихичко, че се излагаш.

В Опорните ми точки, стр. 122 - пише точно същото ;))))

Ами Христо Бисеров?