Наредената от Сарафов ревизия в СРП установи системни нарушения и пропуски

Проверена бе дейността на прокурорите от отдел "Специализиран" в Софийската районна прокуратура за периода 1 януари 2020 - 25 септември 2023 г.

Обратно в новината

Коментари - Наредената от Сарафов ревизия в СРП установи системни нарушения и пропуски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зартова го каза най-точно- "Положението в системата е зловещо ". И, между другото, въпреки обоснованата си, крайна, силна и лична неприязън към един от представителите на структурата, която тя ръковедеше, с ръка на сърце ви гарантирам, че тя е супер човек и професионалист . Бъдете здрави и много късмет на всички. ;)

Познаваме се, но ще се правим, че не е така.... надали някой ще се досети.... та има ли по-хитри, предвидвливи и предпазливи хорица от нас.... не .. няма.... :) Поздравче ;)

Очаквам да бъдат наказани с предупреждение за мъмрене.

Кой ще Плати цялата тази Оргия на ГЕРБ и Сглобката в прокуратурата и съдебната система?

Всички ни е страх от нея... всички...........и даже в Банско не е била, ми каза едно птиче ............... :)

Не пише нищо за подведени под отговорност за престъпленията, за които все пак , от кумива срама споменават. Нищо за повдигнати обвинения, за задържане под стража... Има ли прокуратура?

Новата подметка на Тиквата.

И сега като ни информираха , че има нарушения какво следва?!! Нищо! Ще има разместване на работните места като пешки и всичко по старому.

Е И ? Има ли повдигнати Обвинения !? НЕ !

Поредния цирк! Ако се разровите в интернет из медиите ще срещнете отново такива новини за ревизии на прокуратурата в предишните години,отново е имало същите пропуски,промяна няма,просто всичко се прави фиктивно и се създава шум в медиите,все едно се прави нещо смислено,а то е просто поредния цирк! Прокуратурата е за тотален ремонт,МВР също,все още нямаме политици и олигарси в затвора,но няма и да имаме с тази правораздавателна система... Знаете ли,че в прокуратурата и МВР редовно се губят веществени доказателства,като така цели дела пропадат или пък се съсипват животите на напълно невинни хора?!? За да се изгубят веществени доказателства трябва да са били откраднати,което означава,че в прокуратурата и МВР се краде,тези,които трябва да ви пазят от престъпниците се оказва,че те са крадците,колкото и безумно да звучи,после да не се чудите,защо съда осъжда същите институции да плащат милиони обезщетения,които ги плаща народа,защото точно това се случва,хиляди невинни горят покрай безобразията на хората работещи в тези институции... На прокуратурата и МВР вечно съда им е виновен,не искат да погледнат себе си,че точно те са виновните невинни хора да страдат или пък виновни да ги изкарват невинни...

Орките пак ги взимат за лакиранини ламимати

Българската съдебна система е дефиниция за МАФИЯ

Когато чуя, или прочета за СРП, веднага в съзнанието ми изниква Бургас . И ме хваща страх, ама много .................. :) ;)

Ами нещо за снимката ти с Пепи Еврото??? :)

И тоя ми е ученик, ама аз от 1991 съм си путьо в щатите и от четвърти фонд си вземам вече пенсийка ;))) Тази година ще си взема и българската пенсийка за старост дето вие сте ми я заработвали - нямам нужда от нея ама понеже сте смотльовци и това ще ви взема ХА ХА ХА Та въобще не ми и дреме за българия с малки букви, нали тъпаци ХА ХА ХА ХАХАХАХАХАХА

и 10 пенсии да взимаш, ясно е накъде си се запътил, няма спасение дърто... и там където отиваш няма да ги занесеш

О, голЕм смех! Крадецът вика "дръжте крадеца"..... Сега сефте се разбра, че в СРП имало нарушения и пропуски. Па и то само там да беше! Цялата съдебна система е ГНИЛОЧ. То и ръководителите й такива. Само непонятно е как не им е неудобно да ни правят на кретени?

Той ще излезе толкова добър прокурор, че сам ще се вкара в затвора.

голямото системно нарушение и пропуск е самия сарафов който е козяшки гламар