Напрежението във Франция ескалира: Над 1300 арестувани, Макрон отложи срещата в Германия

79 полицаи и жандармеристи са били ранени, около 1350 автомобила са били подпалени, 234 сгради са били подпалени или са понесли щети

Обратно в новината

Коментари - Напрежението във Франция ескалира: Над 1300 арестувани, Макрон отложи срещата в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Франция вече я приключихте, толерасти мръсни..! Да се готви Германия ! Наполеон и Хитлер се въртят като пумпали там долу и - ах защо няма как да излязат и да сложат на мястото им - мюсюлманската сган и великите покровители на бежанската сган, която вече няма спиране в двете държави..!

Медии защо не кажат истината хората защо протестират от половин година вече! ЗАЩОТО ИМ ОТНЕХА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА! НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ДО 70 Е НИКОЙ НЕ ГИ ПИТА НИЕ СМЕ СЪЩИТЕ САМО,ЧЕ СМЕ СПЯЩИ ТЕМЕРУТИ И НЕПОКИСИ МРЪНКАМЕ САМО НО НЕ ПРОТЕСТИРАМЕ.ФРАНЦИЯ В МОМЕНТА ПРЕБИВА ГРАЖДАНИТЕ СИ КОИТО ИМАТ ПРАВО ДА ПРОТЕСТИРАТ И ДА СЕ ОПЪВАТ НА МАКАРОН ЕВРЕИНА И ИДЕОЛОГИЯТА ИМ ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД!ТОВА Е ЗАПАДНИЯ СВОБОДЕН СВЯТ,СВОБОДЕН СИ АМА НЕ БАШ.ПОЧАКАЙТЕ НОВИЯ ЩАМ НА КОВИД КВО ЩЕ НИ ПРАВЯТ !

Какви отнети човешки права бе льо//льо .Това не са протести , това е мародерство извърешно от тия с коренти от Магреб и симпатизантите им

става наистина в любимата ни Франция?

Ето с такава паплач искат да напълнят Европа. Кото не им харесва, пращайте ги откъдето са дошли тези диваци

Сорос не разрешава...

Само с мародерства не става. Трябва стрелба, взривове и убийства......на полицаи като за начало.

"Освежава им се гена", Само че, към търтеи и диваци...

Долу Макрон!

нещо и тук цветна революцийка ми се чини спретната от чичо Сам. Кой не играе по свирката. Докато не го спретнат тоз номер на САЩ нищо няма да се промени

Да мобилизира арабите и да ги праща в Украйна да си разходват адреналина и енергията.

Саркозито ли прибра няколко стотин тона от златото на Кадафито, знай ли някой? Щото за златото на Садам се знай, че мириканците го прибраха "на съхранение", а венецуелското злато за по-сигурно е в Ситито на лорд Ротшйлд.

+++++

Кой прибра акъла ти , Путин или така си по рождение ?

Като унищожиха Ирак Либия Сирия не мислиха . Сега тъпкано им се връща. Да му мислят европейсците . Американците обират каймака европейците плащат сметките. За да се отвлече вниманието на народа от истинските проблеми е необходима и мегазаплаха това е Русия.

Тагарев трябва да изпрати Боеприпаси на Франция .

Не,той е украинец.

Може да харесваш страната където си се родил, но да наричаш Държавата Бг дупка. Продължавайте да драскате по форумите, това ви остава. Не приемайте чуждото мнение, защото са ви промили мозъците, големите ви български политици. Съжалявам ви....

Никой не ги харесва тия политици…сами си признаха, че с измама са влезли в парламента. Освен това днешните политици в цяла Европа са боклуци, точно като тукашните, продаващи и предаващи държавните и народни интереси, а и интересите на цяла Европа.

Фрасентата като крадяха от Магреба (Мароко, Алжир, Тунис и не само) не риваха. Сега арабите им виновни....

Безплатен съвет- направете военен режим - диктатура в Либия и ще спрете незаконната емиграция.

Къде са адекватните резултати от така наречената интеграция на тези фанатици.

В западна Европа положението става все по-зле и по-зле от година на година. Много ми е интересно как ще ги интегрират тия фанатици. Тия идиоти ще допуснат западната цивилизация да бъде унищожена от мюсюлманите.

Не от мюсюлманите, защото друг стои в основата на тези политики, а пък местните режими ги прегърнаха, натискайки и нежелаещите и противниците на тези безумия да се присъединят. Нали знаете какво се плаща за всеки безценен цветнокож, ако не го искаш на земята си? Не е измислено от мюслитата това!

Глобалисткият политически елит на Европейския съюз се споразумя за приемането на ново миграционно законодателство, което предполага «солидарна» отговорност на европейците за имигрантите, пристигащи в континента. Всяка държава от ЕС ще трябва плати около четвърт милион шведски крони за имигрант под формата на глоба, ако откаже да приеме дадено лице». Това странно правило беше критикувано от анализаторът Магнус Стенлунд в интервю за портала SwebbTV. Ръководството на Европейския съюз принуждава страните от ЕС да плащат глоби при нежелание да приемат имигранти „Казват ни, че ако не искаме да приемем мигрант, можем да платим 200 000 шведски крони, за да предотвратим приемането му в страната», каза анализаторът. Той също така критикува невнятната и политкоректна миграционна политика на десните популисти от партията «Шведски демократи», които по-рано предложиха да се плаща на мигрантите, за да напуснат Швеция.

Важното е да не допуснем нашти политици да развъдят тая паплач в България тъй като само Полша и Унгария се противопоставят на ЕС за разселването на тия негра

С тази пробита ограда и мвр вътре в играта, дали ще се получи? Не и с тези управляващи!

Щом си в ЕСът не само араби, а и африканци ще ти докарат. Необолшевиките от ЕК решават. Расово равноправие, екотероризъм, джендаризъм и глобализъм. Излизай от ЕС като не ти харесва.

И това ще стане.

По мой опит отпреди 20-25 г., френските жандарми си бяха еднакяо свирепи към бели, черни и арапи. Всички ги страхопочитаха, но времената се менят ...

До този, който ме нарича Глобалист. Не, никакъв глобалист не съм :-). Просто ви пиша каква е реалната ситуация във Фр. Преди 30 години успях да се махна от дупката Бг. С две висши получавах стотинки, защото с предимство бяха синчетата и дъщерите на партийните боклуци. Сега мога да си позволя всичко във финансово отношетие. Какъв глобалист??? Глупости. Проста математика и реалност.

Дупката бг ми се изясни съвсем, боклук мизерен и долен!

За да мирясаш ще ти кажа, че съм симпатизант на Русия и работя с руски език :-) от както живея в Париж. Спокойно

Аз не съм русофил, а българофил и родолюбец, тъй че...не, хич не ме интересува!

Повечето българи могат да си позволят не по-малко от тебе, не ги слушай че мрънкат, но за разлика от вас никой не ни пали магазините и колите в квартала. За разлика от вас, когато си резервирам полет след 5 месеца, съм спокоен че няма да го отменят заради стачка, освен разбира се ако полета не е за Париж.

Не очакваме и друго от сороспия. Те така ви го набиват “новото нормално” - щяло да попалят малко - ееее голяма работа, и така всеки 6 месеца. И после ти вдигат данъците и разходите за живот за да се плати тая дандания. И така постепенно докато не се събудиш един ден и не видиш че между Париж и Йоханесбург няма особено голяма разлика ;-).

Кой нормален човек нарича родината си дупка със злоба и дори да е лошо положението в нея,не го боли за това. Ми не,не си нормален човек,сбъркан човек си и такива като теб заблудени и объркани души могат само да предизвикат съжаление и отвращение колкото и пари да имат.

'Дупката бг'! Така ли наричате родината си?

франция е 4 та в света по златен резерв ,без да има грам злато в страната ,как става така освен от експлоатация на колонийте.

Ами на Кадафи златото (тонове) още го търсят...

Западна Европа няма нищо общо с това, което беше преди 30+ години.

100+

Полицията използва безредицте на циганите да картотекират цялата измет, която не работи, а се занимава с наркотици и глупости. Ще им стъжнят живота в последствие. Французите не са вчерашни, има закони, които или спазваш, или ставаш маргинал. Никаква Революция не е !!!!!!!!!! Пак прее....ха тарамбуките.

Когато ви е удобно изваждате картата за противопоставяте между черни на бели и показвате истинското си лице, но това е само като ви запари под задниците. През останалото време скачате за някакви права на негри, цигани, бежанци, джендъри, всякакъв изроден боклук… срещу белия мъж. Боклуци сатанистки! Да ви се разпадне глобалистката клоака, ДАНО!

Слез на земята наивник

Или ставаш маргинал?! Че то една трета вече са маргинали и виждаш какво правят. Още малко и ще спретнат истинска гражданска война, а на това нискоинтензитетно тлеене сега.

Това е въпрос на държавна политика. Не са виновни най- нисшите прослойки в общесвото, от които реално нищо не зависи.

Глупости на търкалета....

Това го предсказах още през лятото на 2022. Тогава всички евромастии се събираха и щастливо налагаха санкции за да танцуват по свирката на Вашингтон. Аз казах “ще минава тоя номер, докато икономическата ситуация не се затегне и не започнат да го усещат бедните във Франция и Германия - т.е джагалите - и после всичко много рязко ще тръгне надолу и всички ще почнат да позабравят УкраинЕ”. Единственото което ги спаси за кратко беше меката зима - но събитията гледам си вървят според очакванията ми.

Изхода е да се нападне скапаната Русия у да се дадат ресурсите и на бедните. ЕС ще разпори Русия. За живо одрания труп на джуджето въобще не си заслужава да говорим.

Хехехехехехе, да, да - мокрите сънища на дедото на Фон Дер ЛайНен :))).

Европейски капут, си ти защо срамиш тази тема като стъпяш по нея.

2005 във Франция имаше подобни бунтове, защото някакви от Северна Африка, бягайки от полицията, починаха от токов удар.

Тази нощ са "само" 500. Така че ескалацията започва да намалява. ДИР, кога ще го обновите?

Браво много точен коментар. Това е истината!!! Пуснаха Тарамбуките да освободят негативната енергия. Истинските французи си работят и се радват на живота, месец август всички заминават на почивки. Мизерните безработни арабели стоят в гетата и гледат лоша ха ха ха какво друго им оставя. Полицаят получава огромна подкрепа, бил е на работа, вършели си е работата, това говорят всички. Нечистоплътните цигани са безсилни пред законите, ще ядат коравия.

Проблема е че никак не са малко…

Винаги може резко да намалеят.

Стига легенди! Живея тук и работя в държавна институция. Много от циганите разбират правилата на играта - учиш, работиш и спазваш законите, това е формулата за по-успешен живот. Тези, които се занимават с наркотици и правят всички тези панаири са 1/3 от арабите във Фр Да не забравяме, че мюсюлманите имат много строги порядки в семействата, там където има такава структура циганите стават хора. Естествен подбор.

Нищо няма да ядат циганите, французите са много тежко оплетени в либераските глупости , дотам че единствения им трезво мислещ политик е алжирец. Просто и да искат, не знаят как, а те са далеч дори от това. Те сериозно вярват че всичките им там "върховенства на закона" и тн либераски глупости работят, а те работят точно като във вица "само за сферични пилета във вакуум"

+ + +

Скоро ще се случи и в Германия

Така и трябва! Стига са живели на чужд гръб тия англо саксонски измекяри! Видов ден дойде!

Трябва да се разпадне, както и седенката на всички крадци и предатели на народите си!

Дай Боже! Същото е в САЩ и Дребнобритания.

А как е в мадър раша?

парите за полицая достигнha близо 278 000 евро, събота, 1 юли. Близо 14 000 души вече са направили дарение. „Подкрепа за семейството на полицая от Нантер, Флориан. М, който си свърши работата и сега плаща висока цена". в подкрепа на семейството на Наел достига 62 500 евро, благодарение на дарения от 4 200 души.

Когато ви е удобно изваждате картата за противопоставяте между черни на бели и показвате истинското си лице, но това е само като ви запари под задниците. През останалото време скачате за някакви права на негри, цигани, бежанци, джендъри, всякакъв изроден боклук… срещу белия мъж. Боклуци сатанистки! Да ви се разпадне глобалистката клоака, ДАНО!

Десетки години французите грабиха богатствата на африканските народи ! Сега ще берат и гормивите плодове. Ще приемат и хранят тези които са успели да се доцерат до Франция. И ще плащат, плащат, плащат....

мдаааа Путин вняся разкол при империалистите

Ако успее наистина ще е добре !

В България се нарушават евроатлантическите ценности кога ще ги стигнем франсетата и да изгоним англосексонците.

Спирате тока, мобилните и интернета и ще мирясат

И ранъта

Няма лидери вече! Само женски полови органи, коленичещи или хващайки се за палците.

ти се благодари че България се управлява от Руското посолство не от козяк че сме мирни и тихи щото може да стигнем франсетата ,а може би и хохлите и да ти подпалим задника

Тук е пълно с комунистически ompenku...

Да.... България винаги се управлява от руското посолство....

Франсетата,са грабили народите им стотици години , всичките държави по цял ден говорещи за демократични ценности са грабили брутално,гранат и сега

истината ! ! ! След смъртта на 17-годишния Наел, убит от полицейски огън, след като отказа да се подчини, във вторник, 27 юни, в Нантер бяха отворенu набиране на средства . Първият в подкрепа на семейството на загиналия. Вторият в подкрепа на полицая, обвинен за "умишлено убийство" и пуснат в следствения арест в четвъртък, 29 юни. Второто е по-успешно от първото. Полицейският служител получава повече подкрепа !!!!!!!!!

Когато ви е удобно изваждате картата за противопоставяте между черни на бели и показвате истинското си лице, но това е само като ви запари под задниците. През останалото време скачате за някакви права на негри, цигани, бежанци, джендъри, всякакъв изроден боклук… срещу белия мъж. Боклуци сатанистки! Да ви се разпадне глобалистката клоака, ДАНО!

Гледайте и се учете, как във Франция се кове демокрация. Не става без насилие.

Стана ли ви ясно защо Орбан не ще навлеци?

+ + +

че децата на робите докарани от Африка ще си го върнат тъпкано един ден ,но било вече късно ,Косово е пример за всички ,приели бежанци

Това ги чака и тях

Аз на 12, гледайки "по света и у нас": добре че съм се родил в България Аз през 90те : как сме прецакани родените в България Аз сега, след като съм обиколил света: добре че съм се родил в България Е, има и по-хубави държави, но Франция не е от тях нито другите "отличници" са.

Колко години са ви нужни да проумеете че от децата на турци и араби французи няма да станат?

Тия са там от десетилетия, но защо западът пламна сега? Не ти стиска да си отвориш очите! …то като се видя, че с протести, дори милионни нищо не става и народът премина в следващата фаза. Ти какво очакваш след КОВИД простотията и милиарди пари на вятъра за измамата с ваксините, инфлацията, всички подставени пионки в европейските правителства захранващи война с парите на хората, през желанията и нуждите на собствените си нации…фалити на малък и среден бизнес, но спонсориране на големия бизнес пак с народни пари, а хората кучета ги яли… Това е съвсем естествено развитие на нещата, цяла Европа ще пламне!

Депортация брат, арабина най го е страх от депортация, можеш да го арестуваш сто пъти не му пука. Но кажеш ли че ще го депортираш почва да да реве яко.

Смешно е че има хора които виждат в тия жалкарски грабежи и безчинства "революция" Слезте на земята, никой не е поставял дори едно политическо искане, никой не иска оставки, реформи и тн, те просто си грабят и палят, при това сравнително мирно, без да убиват полицаи. Такава е негласната сделка, на всеки убит негър имате право да палите и грабите една седмица.

всичко това е предварително подготвено. Зад всички терористи и бежанци стоят англосаксонците. Тук са замесенинточно те.

Тия са там от десетилетия, но защо западът пламна сега? Не ти стиска да си отвориш очите! …то като се видя, че с протести, дори милионни нищо не става и народът премина в следващата фаза. Ти какво очакваш след КОВИД простотията и милиарди пари на вятъра за измамата с ваксините, инфлацията, всички подставени пионки в европейските правителства захранващи война с парите на хората, през желанията и нуждите на собствените си нации…фалити на малък и среден бизнес, но спонсориране на големия бизнес пак с народни пари, а хората кучета ги яли… Това е съвсем естествено развитие на нещата, цяла Европа ще пламне!

Сега ли? От къде ти хрумна? Франция пламна май месец 1968ма година и не е угасвала след това. Всички мислят Америка за родината на деградацията и либерастията, но не е така, Франция е. Деградацията във Франция се утвърждава като "официална норма" чрез майските размирици на 1968ма, а в Америка е чак година след това, на Уудсток. От тогава насам положението се влошава непрекъснато, което води до нови и нови протести, но ако изобщо има политически искания те са за ПОВЕЧЕ либерастия (като при негъра Джордж Флойд) а не срещу либерастията. Има обаче сериозна разлика между американските и френските безредици, докато в Америка често има жертви (в ЛА имаше към 70 убити), във френските почти никога няма. Тоест ако някъде изобщо има шанс нещо да се промени", това е Америка, а не Франция. Макар че едва ли, късно е вече.

а пък славните българи отново се намазаха обилно с Вазелин за собствена сметка и заеха Правилната Поза пред Правилното Посолство!

Да.... България винаги се управлява от руското посолство....

както при жълтите жилетки,така и тук Путкин плаща да клати Европа.Сега руснаците ще плащат

Няма нищо освен една мисъл - Путкин, който бръмчи с 200 и нея. Абсолютен тъпак си.

500+

Заприличаха на ЮАР.Като им спре социалките,ще се кротнат.

Аз съм руски трол. И ще кажа едно. Макарон да му мисли. Ние нищо неможем да направим.