17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В изброените в статията щати едва ли е тежък проблем правото на аборт. В щатите, управлявани от ДП абортите трябва да са задължителни, както и гей браковете...

Сега остава да приемат и закон за отнемането на оръжието от гражданите и фашизма ще прогресира.

Искат деца на всяка цена. Десетки милиони нежелани деца ще бъдат използвани за органи,сексуална експлоатация, робство, жертвоприношения. Бедните бременни жени ще родят деца ,които ще умрат в адски мъки . Гейовете и джендърите ще вземат децата за плътски удоволствия. Това е положението.

Голямо лицемерие. Реват за права, а не реваха през тези две години, когато ги смачкаха с ковид мерките.

В България всяка година има над 12 000 аборта. При забрана на абортите тези деца ще бъдат в приемни семейства до намиране на подходящи осиновители,зад които се крият педофили,трафиканти на деца и органи,гейове и джендъри. Има колосално търсене на бебета от гей двойки и транссексуални двойки. Със сигурност ще има секс между децата и осиновителите.

Ми няма само тука да се разделяме за глупости.

Аборти; оръжия; наркотици; мигранти, гей бракове... Все ЖИЗНЕНО важни проблеми...

Сега ще ме изкефи ако изкарат умрелите да протестират, както ги изкараха да гласуват за Байдън хихихихи

Абортите, като и притежанието и носенето на оръжие трябва да си бъде неотменно гражданско право. Както варенето а ракия. Както и дрогата и проституцията. Пълна свобода на волята, а, а Господ ще познае своите!

Ми аз зова за отговорно ебане. Какво е това ще се ебем после ще ще правим аборти. Тва да не е рекламация на стока, бах жи в тъпите американци, дето още вярват, че Земята е плосща и Дарт Вейдър съществува...

Днес ще забранят абортите, утре ще забранят и презервативите. Егати павианите.

Някои хора просто не разбират пътя, истината и живота: светата троица - маркс, ленин, сталин! Аз имам такава икона и по цял ден я съзерцавам безконечно...

Според Jim Waurishuk пенсиониран американски половник от USAF, това е просто план за активизиране на доста разочарованите радикарни поддръжници на Байдън - Антифа и БЛМ. Цели избухването на нови безредици в стил 2020г и повторно присвояване на властта от страна на демократите. Според него точка втора от същия план включва война. Нещо много хора взеха да го виждат този план, изхождайки от съвсем различни гледни точки. Само соросоидите се правят, че нищо не виждат. https://creativedestructionmedia.com/analysis/2022/06/28/2022-mid-terms-the-radical-left-marxist-socialist-communists-strategic-plan/

Аборигените

Те са за ебане обаче джендърско

За дрогата и курвите не

Сталин суче от ленин пък маркс приготвя трюфели?!

Съжалявам, но това в САЩ не е демокрация, а диващина!

Оказа се ,че двама от съдиите във Върховния съд назначения ит оранжевият бабуин , Брет Кавано и Ейми Барет имат акции в компании за контрацептиви,, както и някои от републиканците на Капитолий. Изобщо не става въпрос за аборти ,а за печалби. Глупав ход от страна на републиканците преди изборите през есента.

Пак ли удариха ДРИС.БГ ?

Питам от чисто любопитство. Ако жената, която иска да направи аборт живее в щат, в който е забранено, не може ли да отиде да го направи в щат, в който е разрешено?

Този въпрос може да се реши принципно технологично с технология която премества зародиша по всяко време на бременността от утробата в изкуствена среда. Но още я няма тази технология, затова и е формулировката "самостоятелност на зародиша". А това е много относително, защото с различна вероятност за оцеляване периода е доста разтеглив и в бъдеще ще слиза надолу още повече.

Може би може. Но е по-скъпо и доста няма да могат да си го позволят.

Кой къде има акции не би бил добър аргумент за твоите идоли от розовата партия. Това с акциите... Малко си вкарваш автогол с алапиола... Иначе президентът на САЩ има право да назначава съдии. Нищо фрапиращо няма. Всеки отделен щат решава за правото на аборт. Просто вашите хора по стар розово-болшевишки метод раздуват въпроса...

Тия тъпаци не ме интересуват, нека мрът!

Да, със сигурност е така, но е доста по-скъпо и не добро да родиш дете, което не искаш!

Не е в това същината на въпроса. Играта е политическа. На две нива. На нивото на фукарата, едни хора искат да определят на други как да живеят живота си, това ни е наследство от маймуните. А на високото ниво, една по-малка група (на политиците) се възползва от това за да получи реалната власт и облагите към нея.

Поредни масови безредици в америслямските щати заради нарушаване на човешки права, ами санкции кога? Майдан кога? Или за америслямците - "западният свят" си затваря очите?

Може ли някой, който живее там, да обясни за какво е цялата патардия, какво точно стана, че сега почна тая истерия ?

Много пъти съм го казвала, че щатите с техните християнски фундаменталисти си живеят направо в Средновековието. Това с абортите е поредната им глупост. Не че голяма част от тях и сами си вярват - гледах някаква кифла, май беше някаква губернаторка, как лъжеше и мажеше по темата в нескопосан опит да защити аборти при изнасилване или кръвосмешение. Но борбата наистина е за власт и ми се струва, че Тръмп много сглупи с тази забрана, най-малкото по-младите и от неговата партия са против забраната.

Много свети писания четеш и са ти изпържили мозъка

Мастурбираш ли на нея ?

Буря в чаша вода. В тези протести не вземат учатие и 1 промил от гражданите на страната. Да, това е борба за власт и нищо друго. А и решението на върховният съд просто връща въпроса на местните законодатели. Това дава възможност за прилагане на модифицирани разпоредби според обществените налгасиу по места. Това е соломоновско решение и истерията относно него е лиемерна. ... От етична гледна точка, телата на жените са си на жените, а телата на децата са си на децата. Аборта не може и не бива да бъде нещо толерирано, едва ли не гордост. Не е и като да ти намалят/увеличат бюста. Не че някой се интертесува от етичната страна на жиувота.

Наркоманският кенеф сащ и култура??? Моля ви се, това е оксиморон!

Пълни олигофрени. Все още не могат да направят разлика между маймуна и афроамериканец, сега и този закон… После обясняват какво е демокрация, точно те…

Що не дава, а

А къде по точно аборт след 15-та седмица е разрешен по света!??

Тая простотия я пуснаха и активно раздухаха, за да отклонят вниманието от все повече влошеното икономическо състояние. Страховита инфлация за САЩ, вече духат супата по ред международни въпроси. Нужно им е хвърлят строго в друга посока. Както се вижда редовите зомбита са захапали добре. Но важното е, че щом режима в САЩ вече е стигнал до тези номера, значи са го закъсали и вече се притесняват явно сериозно.

Не говорим за аборт по желание, а само ако е застрашен животът на майката. При тези условия на много места в цивилизованите държави абортът е разрешен.

Инфлация + рецесия = стагфлация - населението (въоръжено) все повече изтрещява от икономическо-социално напрежение и му трябва “отдушник”…

И така .Симон Ваил е еврейката зомби,която инспирирана от омраза към Човечеството наложи в Западният свят една легализация на аборта,която да довърши Народите ни. Ала защо намирам нещо общо между преждеспоменатата фашистка,играла на "ни жива,ни умряла" през Втората Световна Еврейска Вина? Важно е да се знае от аудиторията,че към осемдесет процента от северно американците са обрязани .Поне такава сигурна информация имаше през осемдесетте години. За да са обрязани значи,че са евреи ,без значение дали мюсулманета или юдеи.Не е случайно и че каубойците ходят като пет за четири с равински шапки . В САЩ не ядат свинско. В САЩ ядат говеждо,овче,кравешко.Защото са евреи ,а не човешки същества. Та понеже видях заглавието на статията се и изкуших,без да чета глупости,да Ви насоча към връзката между евреите,САЩ и абортите. Да,евреите,след Втората Световна Еврейска Вина задължиха жените на гоите да се включат активно в юдейският тип жертвоприношение ,посветени на предвечно мъртвият Отец Йехова. За еврейската прозелитска фараонска секта-християнството друг път ще Ви запозная защо е и как е. На този етап само ще потвърдят,че никакъв Джизъса Циганайс няма да се изкендза из некакви си небеса. Това е сигурно. Да,американците са евреи и криптоевреи.Тлва,което трябва да направим с тях е да задължим всяка еврейка ,според ужасът,на който обрече нееврейските Жени Симон Вейл,да абортират по минимум десет пъти в месеца,докато не си изкюретят и мозъците безмозъчни зли. Дерзайте.

Абортите трябва да бъдат забранени по цял свят. Пазим охлювите и бръмбарите а даваме право на изтрещяли женски да убиват бебета. Разбира се аборти да има при доказано изнасилване, кръвосмешение, тежка инвалидност и опасност за живота на майката.

Баце.....всички проблеми на човечеството могат просто да бъдат решени, като се измисли машина на времето, с която да се върнеш назад и да си оправиш грешките. За съжаление такава технология още не съществува и оттам са всички проблеми. Сарказъм, ако още не си го разбрал.

Най-лесно човек може да се ориентира дали едно нещо е добро или зло, когато го съпостави към живота. Всяко нещо, което е срещу живота е зло. Убийствата отнемат живот и всички знаем, че са зло. Хомосексуалната псевдолюбов е неспособна да създава живот. И това е доброволен и съзнателен избор на хора, които нямат репродуктивни проблеми. Абортите отнемат правото на живот (изкючение са увреденият плод и този в резултат на изнасилване). Нека всеки сам за себе си да прецени за живота ли е или срещу него? Тогава лесно ще разбере на коя страна служи - тъмната или светлата.

Над 25 хиляди са неродените деца в България. Всяка година. За благозвучие наричат убийството им аборт. За успокоение го обявяват за „право на човека“. Не казват на кой човек е това право и защо неродените бебета да нямат право на живот? И защо едни вече родени и отдавна пораснали бебета лишават от живот други, беззащитни и малки създания? Нима не е очевидно, че привържениците на аборта са плод на раждане, а не на аборт? Защо пожелават на други това, което върху тях самите не е било приложено? Смърт. Това пожелават. На най-беззащитните – на бебетата в утробите на майките им.

Се напъват. Късно е чада адови, сами си го набутахте изотзадзе!

Сбъркан изначално. Хамериката ше ти нахака ценности,, току виж си родил хехехе

Абе идиот герберастки, според теб абортите ли са проблема на България, или всичките онези българи, които отказаха да имат деца при управлението на Тиквата и се евакуираха завинаги?!

Такова ЕГН не съществува, защо се представяш за някой друг?

В някои случаи на изнасилване майката иска да задържи плода въпреки всичко! В други случаи майки които доброволно са правили секс, забременяли и родили са изхвърлили бебетата си, или са ги изоставили. При риск от Даун и други увреждания се прави скрийнинг. В крайна сметка всяка жена трябва да има право на аборт. Концепцията за тотална забрана идва от католическата църква. Тя забранява и разводите, но хората пак се разделят независимо от религията!