Напрежение с Лондон в Техеран: Демонстранти подпалиха британското знаме пред UK посолството

Същевременно не стихват протестите в Техеран заради катастрофата с украинския самолет

Обратно в новината

Коментари - Напрежение с Лондон в Техеран: Демонстранти подпалиха британското знаме пред UK посолството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Британците да бяха изпратили един отряд от въоръжени хора и демонстрантите жадни за кръв веднага щяха да си плюят на петите от страх. Така де с тъпи животни трябва твърда ръка и пръчката за да си знаят мястото.

Кво браво това е само част от иранският народ религиозните фанатици крещящи смърт точно тия 10милиона ислямиста убиват и вкарват в затвора ако не си религиозен фанатик на последните протести убиха 2000 души мъже жени и млади хора които не смятат че живота е само лупане на канчето у джамията точно тия 10милиона фанатика и атолаясите им забраняват да слушат традиционната си музика и налагат носенето на бурки съгласен съм че никоя страна няма право да се меси във вътрешно политическият живот на друга държава но в кой век живеем бурки килимчета и корана единственият учебник и думите на ходжите и атолаясите са закон къде са държавността конституцията закона политическите права изместени от радикална религиозна форма на управление??????корпус на стражите на ислямската "революция"Али Баба и 40те разбойника-джихадисти???революция значи борба за свобода на народ държава от поробител,колонисти а не насилствено налагане на радикална религиозна тоталитарна система на управление????Вяра е едно а Религия като институция и форма на управление е съвсем друго.

Какво означава смърт за Америка ,израел и великобритания. Смърт за половин милиард души.Ще им стане ли по-добър живота ?

Браво на иранския народ!

Как ли биха определили във Франция участие на руския посланик в протеста на жълтите жилетки? А в Тел Авив стачка с участието на иранския посланик? А в Япония манифестация а участници дипломати от Северна Корея?

Лоши въпроси няма. Има неудобни отговори. Затова не пишете минуси. Абсолютно недопустимо е дипломат да е на граждански прот стил. Той затова е с имунитет! Защото има задължение от своя страна да е Аполитичен в държавата, в която е дипломат.

Обаче, Русия се "месела" в изборите на ЕС и САЩ, раиш ли.

Абе пак невинни хора ще мрат заради това че някой решил да си мери п...ш.та с друг.

Щом протестират пред GB-посолството, има всички основания да им изпратят сценаристите и актьорите от "White helmets"! Британците са майстори на PR-а

Време е организаторите на протестите да докарат пред парламента на Иран белия роял и кафе машината и всяка сутрин в 9 ч. и вечер от 19. ч. умните, и красивите независимо, свободно, и демократично да протестират! Па и някой и друг консултант по организиране на протести може да дойде от една балканска държава ...

Не се занимаваите с брекзит обарнете внимание на китаиците

Да искаш смърт за престъпник с доказана вина разбираемо. Но да искаш смърт на Израел, Англиа, САЩ или друга държава е крайно ненормално или по точно дивашко. Какво ще рече, че искаш да затриеш народа на тази държава, да ги направиш роби ,геноцид. Или показва една голяма слабост, слабия иска смърта на силния знаейки ,че никога няма да го победи в двубой.

От маймуняци какво друго може да се очаква?

Тези били 200 , а вчера бяха по-малко от сто с британския посланник.

Аз ли забелязвам, че докато бритиш прайм министър го играе изи с иранците, последните не си поплюват. С мюзлитата си трябва тояга. Не по всички , ученолюбивите им младежи очевидно са в час, но аятоласите и поклонниците им живеят още в средновековна мъгла или по точно аятоласите държат простолюдието в мъгла. Разбира се дали ще е религиозна или комунизам няма разлика. Апропо един потурнак по долу нарича иранците перси , перси друг път

Апелирам разбирачите отново да се запознаят със статията, и да се опитат да схванат нейния основен акцент. Не свалянето на самолета е темата, а поведението на британския посланик, другари. Правете разлика между двете теми, и не се опитвайте да анализирате тази конкретна новина, ползвайки за база онази за самото убийство на пасажерите и екипажа. Да, Иран е отговорен за това масово убийство, и му прави поне чест, че го призна, за разлика от СССР, който още не признава убийството на 300 човека в оня малайзийски "Боинг". Персите изпуснаха нервите си и свалиха цивилен самолет с невинни души на борда, засега незнайно защо, но поне поеха отговорност пред международната общност. Имат достойнство поне за това, за разлика от други доста по-големи (или поне с такива претенции) играчи в световната политика. Тук обаче става въпрос за съвсем друго - един посланик на държава от Г-7 си позволява да присъства на антиправителствена демонстрация, и с това да легитимира тази демонстрация, тъй като той, като висш дипломат, представлява собственото си правителство, нация и държава. Ето това е недопустимо и абсолютно неадекватно на дипломатическия протокол, още повече извършено от една от най-старите демокрации в Европа и света. За това става въпрос, не за ракетата по самолета. Правете разлика и после обсъждайте двете събития в светлината на едното.

Така ли се пали знаме и се скандира смърт бе, примат.

Видя ли се сега какво тъпо червено говедо си.

Бае Ганя

Дебиле, колкото и да докладваш, оставаш едно шумкарско копеле с роднини във всички катуни на страната.

санкции,докато изпукат от глад с пяна на устата.

Натам отива работата ... пак добре, ако само с това се разминат

Както винаги бритите и фащ използват недоволството на хората за да прокарват бизнесинтересите си наречени петрол. На тях не им пука колко милиона ще умрат и страдат, важото е да запазят статуквото си на паразити, независимо колко кървави революцийки ще яхнат.

Добре де, иранците такива или онакива, свалиха самолета по грешка...., ама работа ли му е на посланика да ходи по протести?

Да !

Брей, и да раздава курабийки нали? Каквато им е демокрацията, която разпространяват (фалшива), такава им е и дипломацията.

Ако съдим по това какво става в Хонконг и какво стана в Киев май това му е работата.

Да, това е един вид морална подкрепа на иранците, искащи свобода.

Независимо дали е ислямски или "атеистичен". 100% бащите и дядовците, на днешните верни руски тролове, са били ДОБРОВОЛЦИ в полувоенната организация на Столетницата "Доброволни Отряди на Трудещите се" ....днес българския интернет е претъпкан от ДОТ-аджии, начело с куку-професора Иво Христов.

Прав си. Само ено, доброто. Да тъ е.....

Тепърва има да страдат иранците!

Опитите за преврат продължават след като войната се видя опасна за САЩ ! А пък английският посланик е невинен по презумпция ! Представяте ли си руският посланик да води в Париж "жълтите жилетки" !?!

ЦИТАТ : "Басидж" е полувоенна организация от доброволци, които осъществяват надзор за спазването на закона и религиозните норми. Числеността им е около 10 млн. души. "Басидж" влиза в състава на Корпуса на гвардейците на ислямската революция. ехааааа голямо пазене пада на тая Ислямска революция , явно голяма работа е била. ДЕСЕТ милиона слухтят и пазят останалите СЕДЕМДЕСЕТ милиона да не кривват от правият път. Егати държавата........

и не помните в НР България полувоенната организация ДОТ - Майката им на Мутрите.

Аз нямамнищо против да се сдавят с краварите ако това доведе до края на империята на злото, ама няма как да стане. Най-много нас да прегазят.

напразни надежди на заблуден русороб :))) Тежки времена за вас в последно време,а ? Свиквайте , така ще е и занапред. Гледайте САЩ и се учете как се прави.........

Бетер от сталинизма

Елементарни диверсии за идиоти!

Ако е истина, че този посланик е легитимирал с присъствието си вътрешно политически митинг в Иран, то това е непростим дипломатически гаф и незапомнен провал на UK във външната политика на страната. Ако, пак казвам.

Това не е никакъв гаф, а просто англосаксонска наглост - за тях всички са нисши и са те имат право да решават съдбините на хората по целия свят

Тези си остават диваци,нищо че сме в 21 век.

Това е. Смърт искат хората и толкова.