Напрежение на "Дондуков" 2: "Възраждане" и президентът в спор за референдума за еврото

Костадинов поиска предсрочни избори и обвини Радев, че е виновен за проваленото допитване. "Спрете спекулациите", отвърна държавният глава

Обратно в новината

Коментари - Напрежение на "Дондуков" 2: "Възраждане" и президентът в спор за референдума за еврото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само дрънкам празни приказки, иначе съм се разбрал със статуквото и ще продължавам да си лапкам по 380 хилки субсидия и депутатски надбавки на месец още 3 години!

разиграват театър!

кой мисли за 2 милиона българи 2 милиона турци и 1 милион цигани ... това , че имате Български паспорт не ви прави Българи...

Пояснение: "българин" е най-висшата титла в духовния свят и тя се постига с много труд на Божията Нива. Такива са титлите на Господ, Беинса Дуно, Иисус Христос ...

той е при тръмп тия са бри байден ... само дето на народа му е у гъзо

един работи за дънди прешъс .. всяка смяна тест за дрога и алкохол друг рабти в МВР нема тест... доктор ИДЕ пиян и дрогирян съдята ебан и нашмъркан ... прокорора днес не се чуствал мъж а козел , кмета бил педерас .... абе вие кво искате вашите деца да бъдат??????????????????

първо да ви еба и у блокиращите Свободата на Словото нема нужда да си купувате билети за театър глейте Сълза и Смях в парламента и висички държавни институции

Надеждата ни е само във Възраждане, по-скоро в гласуващите за тях, дано повече овце се събудят и гласуват за тях, иначе сме загинали отвсякъде с тия продажници.

Радев на същата хранилка към посолството, като кире канадецо и банкинската мутра.

Е, сега със сигурност ще гласувам за Възраждане, имах симпатии към Радев, но след днешното му държание към Възраждане да си гледа работата, да го в прошляка, още не сме му простили за референдума, не му е виновно НС, виж ти тона на Жостадинов не му харесва, критики не му харесват, иска с перце да го галят, бре ти да видиш тъп галош.

Оказа се, че само Костадинов има топки, да проправя пътя на истината. Дори това което бях написал и с много усилия прекарах при публикуването му, сега е изтрито.

mitko_vski1@

Май, от нийде надежда взорът не види?! "Тъпият български народ" (и аз включително) според квалификацията на Господ българина, не ебаваме отказване от атеизмът си. Затова толкова дълго се проточва излизането от блатото. Нещата които предизвикваме, ще ни принудят масово да гласуваме на ДЕВЕТИ ЮНИ.

Радев да не лъже, да му припомня хронологията - той имаше всички правомощия, абсолютно всички правомощия да насрочи референдум но ОТКАЗА, без причина, просто защото е леке безподобно, защо бе Радев се страхуваш от волята на народа? Понеже отказа, Възраждане се принуди да предприеме подписка и събра гласовете без проблеми, но тя трябваше да мине през НС където я блокираха, друг е въпроса че изродите в НС са престъпници, те дори не се вслушаха във волята на народа, но Радев имаше всички правомощия преди НС и не ги използва както народа искаше. Така че това си остава негов голям грях. И е излишно да се заяжда с Възраждане, вижда се че е същия соросоид и продажник като борисофф и киро.

Двама селяндури се карат

освен радев друг селяндур не виждам.

Ай, раздавай папките бе, цървул, кво си се разлигавил

Защо трябва да споменаваш броя на хората които са гладували за теб, пред човек, за когото са гласували 6 пъти повече. Абе ти шматка ли си, или да ?

когато се гласува за партии гласовете се разбиват защото винаги има много партии, а за президент едно че нямаш голям избор и си принуден да гласуваш и за не толкова желан, и има само охсте един конкурент и затова там гласовете винаги са повече, не се разделят между много кандидати.Да не говорим че на Възраждане им изхвърлят много гласове, а точно Радю трябваше да подготви честни избори.

Резил Попе! Ганчо, Цончо и Копейчо! ББАХАХААХ

А ето какво е казал президента, при закрити врата : 1. Сега след като театрото свърши, нека си поговорим нормално и по мъжки. 2.Не знам Коста ли си, Копейкин ли си, войвода ли си, или прост хайдутин, но когато си в тази сграда, и в тази зала ще се отнасяш с уважение към институцията. Аз не съм те поканил тук за да ми се караш, ясно ? 3. Ти сега какво си мислиш. Че при едни нови избори ще спечелиш мнозинство ? И ще управляваш България ? Не ме разсмивай. Най много да вземеш още две три депутатски места и толкоз. А с тях няма да хванеш Господ за шлифера 4. Ако не уважаваш и нямаш вяра в президентската институция ( то кой ли има ), то трябва да проявиш малко уважение към мен. В края на краищата не забравяй, че ти и аз имаме един и същ началник, и той се намира в Кремъл. А сега ставайте и се омитайте, че замириса страшно лошо. Някакъв странен смес от лук, чесън, пот, мръсни чорапи, и пушен паламуд. В този момент Йотова се изпърдя звучно в знак на съгласие, а Гълъб Донев и останалите, се чудеха да се смеят ли, или да плачат.

След днешната среща съм още по-сигурен, че ще гласувам за Възраждане. Радев се прави на мъж, но не подкрепи Рехерендума, а имаше право. За ПП/ДБ е ясно, те са слуги.

За кривоглав Косто ли ве потурнякоооо/ БАХАХАХАААХ

от груповите сеанси на вг..раждане и психиатъра!

Колективният Запад вече е в технически ФАЛИТ! Ама за това няма да чуете от българските колониални ЦРУ-медии, чиито собственици и редактори се намират на адрес София, улица "Козяк" 16. Всекидневно фалират десетки фирми в целия Евросъюз - малки, големи, средни, всякакви фирми и компании. По всички ЦРУ- медии по света и у нас - тишина. А как е в колониална България? Как? Никак! В момента България е в състояние на икономическа катастрофа и технически фалит - всеки ден фалират десетки и стотици фирми и предприятия. Предстои взрив на имотния балон със силата на атомна бомба. Предстоят и масови фалити на банки в колониална България. От 3-4 месеца насам Уникредит-Булбанк е блокирала разплащателните сметки на хиляди БГ вложители, които нямат достъп до парите си. Всъщност парите им тихомълком се ограбват и изнасят в чужбина от самата банка. Съвсем скоро Уникредит-Булбанк ще обяви официално фалит и готово - битият бит и така нататък... И ред други банки в България са тръгнали към фалити. Честито! Добре дошли в приказния чуден свят на Колективния Запад!

На всеки три години банките обновяват личните данни на клиентите си. Ак но си отишъл да си ги обновиш, сметката ти е блокирана. Това е е така, защото на много хора изтичат личните документи или ги сменяват поради ред причини. Останалото е лъжа написана с голям прав, но все пак си е лъжа

Май на Румен му омръзна да се занимава със служебни правителства.

Се беше случило в Нидерландия, парламентът там щеше да изгори пой бързо и от бенгалски огън на нова година.

Циганинът си остава циганин - наежил се Коцю като на сгоден циганин батЮ му!!!

Влезем ли в еврозоната,копейките ще станат излишни.А гасударите в москва ще им търсят сметка,за вложените пари и усилия.Съветвам Костя, редовно да си проверява дръжките на вратите .Новичок дебне отвсякъде...

Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток към Путя и очи на запад. . Русоробите грухтят тук против Велика Америка…А всъщност: Ето Супер-оръжието срещу русофилите и руските троловете - Покажете им долар и веднага забравят всички опорки на Кремъл ... По принцип русофила е с айфон и немска кола . В процентно съотношение най-много подадени документи за зелена карта са РУСОФИЛИТЕ и такива от русия. . Руските "патриоти" и българските русофили лаят против свободна, демократична и богата Америка... И като се приберат в дома си веднага попълват бланките за емиграция и зелена карта.

Айде, айде, тоя филм го знаем - двете страни на една монета. Муньо Предателя и Късата Паца - който да думнеш, все ще е добро за България!

Тези, които седяха срещу Костадинов се чудеха накъде да погледнат. Май не им бяха приятни неговите аргументи! В БГ никоя институция не я бива, всички са нездрави, не работят в полза на народа. Следващия път по- добре от Възраждане да не се отзовават на поканата на президента, той така и не ги чува и работи само за себе си и имиджа си.

Абе май копейката и цунчо (тоя мазния) наистина са си заедно. Не се разделят.

С две думи, Радев е на мнение, че да поддържаш беззаконието е по-приемливо, отколкото да се изправиш и защитиш правото за референдум.

Мунчо вкара ПП във властта, след това вика - ма те ма излъгаха, няколко месеца по-късно обаче прави ала бала с ПП и за втори път ги вкарва във властта, а иначе на думи ги критикува уж. Муньо е най-долния тип и е добре да бъдед разобличен - той е слуга на Козяк, натуфски парцал.

Само Костадинов има топки да говори в лицето им истината. Няма да забравя какво направи американския посланик на първото заседание на парламента. Като го гледаше директно. Всички други са подкупни и страхливи лизачи на чужди корпоративни интереси. В т.ч. и по отношение на влизането в еврозоната.

Какви топки, ма, како? Той най-много обеци да има.

Единственото решение е Президента да направи партия и заедно с БСП и Възраждане да вземат власта в България. Американските лизачи трябва да бъдат изхвърлени със шутове

Партията на Румбата има за цел да отнеме гласове от Възраждане и да ги използва след това срещу тях. Нали ПП ви излъгаха по същата схема глупаци

То тогава кой ше остане в Бълагрия та да го управляват ?

Ти да не си слънчасал бре. Мунчо е другото лице на толупа от Банкя. Ма много заспало стадо сте. Все си избирате вълк за пазител и все се чудите, що ви правят на наденици.

Защо посолството позиционира Мунчо като русофил, какъвто той не е - ми много просто за да отнеме гласове от Възраждане. За съжаление много от русофилите му се връзват на лъжите. Партията на Мунчо е новото ПП. Мунчо пробута и ония ваксъри Сърбигъзова и Кацаров. Мучно беше срещу ваксините, но след това самия той публично се ваксинира.

Тоест за теб е най-важно един български политик първо да е русофил. Клета , клета копейка

Мунчо е паразит - вредител. Мунчо играе подмолно и е слугинаж на посолството. Мунчо е една идея по-високо в йерархията на отрепките и затова се изживява, като нещо повече.

Сега погледнах мотивите на КС да приеме решението на парламента срещу референдума. Абсурдни! Че народното събрание не можело да решава за еврото. А кой? Народното събрание може да реши, че излизаме от ЕС и НАТО и готово. И КС нарушава конституцията и закони.

Възраждане са въздух под налягане. В тази партия няма експерти в нито една област. Играят го фалшива опозиция, както преди тях бяха РЗС, Атака и разни други патриоти. Герб се е подсигурил с тази фалшива опозиция, за да бъде подкрепян когато и както е нужно. Вижте им гласуванията - в над 90% възраждане гласува заедно с герп. Това е и задачата на възлаждане - никога да не взема дластта, защото няма капацитет и кадри, а да играе опозиция и да обира негативните настроения срещу герп. Така прецакаха и вота за еврото. Костадинов иззе инициативата за подписката, а тя изначало беше плод на усилията на изявени общественици, формулира мъгляв въпрос, с ясното съзнание, че този въпрос няма да бъде допуснат до референдум. Не забравяйте, че пред възраждане Костадинов е бил в няколко други партии, където е получил школовка по политическо празнословие и имитиране на дейност.

Пълни простотии. По важните "евроатлантически" моменти, за референдума, за изпращане на оръжия за Украйна и др. ГЕРБ си гласува с ПП-ДБ и с ДПС. Хайде без спекулации. Фалшива опозиция били.... Ами коя ти е опозицията тогава?! БСП ли?! Че те се коалираха с ПП предишния път.

На път си да прогледнеш. Защо реши, че в БГ има реална опозиция? Възраждане, БСП и ИТН са фалшиви опозиции, които влизат в употреба когато е нужно.

Повечето слуги на ембасито са ясни и всички ги виждат, но най-долния лицемерен тип е Мунчо. Браво на Костадинов, че го разобличава.

И на кой му дреме за ищасите на иЗраждане ?

Напрежение, защото рублите намаляват все повече и битката за тях е жестока.

Американски лизач, печатаните долари ти харесват повече и сигурно затова подкрепяш разпасаните по ЦЕЛИЯ СВЯТ американци

А не, аз само бриксове взимам :))))

Славчо , изисти си двора първо а после мисли за "целия свят "

Двама турбо-популисти се карат кой е по-по-най. Но, за разлика от Копейкин, фатмака е имал цялата власт и се е доказал като напълно нефелен и абсолютно негоден.

възраждане са талибани!!! Цончо --хахах!

Костя късия взе да се усеща, че ако Мунчо направи партия ще му обере всичките копейкаджии и на следващите избори израждане ще остане в десета глуха :) хахахах

Две съветски мишки спорят коя е по-голямата мишка.

Демек иска да спечели изборите и да е първи за да предложи управление, НО задължително с правилното НС за да нямал опозиция ! Егати смешника е този …..

Най-интересни са ми разни бивши членове на Възраждане, който излизат напослъдък и се оплакват, че били разочаровани как Копейката управлявал партията еднолично и никой не слушал. Е, вие какво сте очаквали от един фен на Путин освен да управлява авторитарно? :) Вас ли да слуша...

И нищоговорец, той сам си каза, че единственото му задължение е да си прибира огромната държавна заплата и бонуси, друго нямал като задължения...и тоя натувски синетгик бил атрернативата на банкята и корпулентния и нотариусите им хахаха идиот

Хомо дружинката на Възграждане се държала "мъжки" пред пРезидента, като викала и крещяла на висок глас, за да направи впечатление ... ха, ха, ха!

И фжрндърите сте в по/ дейбъ българия

По добре ДъБЪ отколкото ЛапниПутниците ….. ;)

Хаха, Радев отвори нова дупка на Копейкин! Добре, че е Цончо и Петърчо Петров, за да ги запушат.

Радев Отвори още повече гъзовете на Банкята и КОЙ и на Нотариусите им, за да стигнат скоро и до тебе, мижитурки, и да те налапат с все имотите ти и скапания ти бизнес

Suck my dick!

Радев да кара по закона и да не дава допълнително време на тези вредни за Б-я партий,защото това е против интереса на народа.Нови избори...

-Сър, каоя е основна черта на управниците на територията? -Джон, всичките са чуждестранни агенти, разсипници и врагове на туземците!

Без бой, няма да стане. Държавен преврат. Другото е, следване на модела Мексико. Ще се молите на Санта Муерте, да не разсърдите мафията. Почивай в мир Българио, родино мила. С такова управление, толкова. Сега, очаквам, да съборят и Шипка ...

Тъпа опорка, четем я по 100 пъти на ден, не ви ли разнообразиха репертоара?

Мършите сте вие, 300 самопровъзгласили се, прости феодала. Толкова сте се ояли, че дори, не забелязвате народната любов. Идваме за вас, скоро! Ще им апродължение ...

Костя щя изтече в канала, при останалите ла*на, подобно на Бюллент Сидероглу и бургаският кабелар Далвери... Костя, при партия на фатмака Моузес, отиваш при Луна и Йоло Денев...