Напрежение между "Възраждане" и ДБ заради "жената на Копейката" и "коалиция "Сорос-донос"

Костадин Костадинов кресна на председателя на НС да изхвърли "тази утайка от парламента", Желязков наложи наказания

Обратно в новината

Коментари - Напрежение между "Възраждане" и ДБ заради "жената на Копейката" и "коалиция "Сорос-донос" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на Адолфчо Късопишков му разказаха играта сега и едно порно-видео искаме ама не аматьорско, ами с опитен порно-продуцент, например брата на посланик Митрофанова

"...Братът на новата руска посланичка снимал порно филм за Тимошенко (Кариерата на Елеонора тръгва от партията на Жириновски)..."

Коцето, бавно се превръща в политик, почва да обмисля своите по-далечни във времето ходове. Но е елементарен и няма как да се хареса на интелигенцията със пресилено почти военно държане, артикулиране и отричане. Монката е класически, пловдивски шопар, мамино синче, псевдокапиталистически нарцис и псевдокултурен феномен. Което го прави наистина отвратителен, въпреки платените и случайни по някога преференции в бюлетината ! На фона на тез мунчовци, почват да си личат и истински ценните за България хора, които трябва да са основата на политическата класа. Има ги във всички партии, но ги ползват само за работа, не за политика. Такива хора ги пускат на къси писти , за да могат да ги ползват отново и отново. Лично аз се надявам да видя редовни министри : Росен Желязков , Крум Зарков, Валери Жаблянов, Атанас Славов, Станислав Атанасов...има хора. НО никой не ги допуска да работят ! Изборите са все по-близо, май няма да издържат до местните.

Какъв политик е това русофилистично хюмне ?! Какви политики е правил до момента ?!

Манол Пейков и Божанков са от максимално противните личности в този парламент и с подобни кавги вдигат рязко симпатизантите на Костадинов. Както са я подкарали, скоро ще го докарат на власт.

Тоя палячо Манолич цял Пловдив му знае далаверите и мръсните игрички, изключително нечистоплътна и отвратителна личност!

Завиждат му, че е умен, смел и красив. А те са мишки.

И е жълтопаветник, нали?

Путински фашист

КЪСтадин

Манолчо, ако ти трябва по-голям, подмий се и ела се натърти!

Майката е Апостолова, бащата е Чонов , а Манол защо е Пейков?

Театър, не нам.Спрете с фалшиви,че на хората им писна.Взимате па 15000 лева, нищо не помагате.Вие депутати сте абсолютно изпята песен.Хората разбраха,че не носите полза.Излишни сте.прекалявате

С тия обиди на "Джендъри" и "педераси" си вкарвате голям автогол. Ама сте тшърде тъпи, за да го разберете.

Некъпания съсел

Правителство ли!? Парламента работещ!? А, стига бе! То трябва да се проектира и построи пречиствателна станция и центробежен сепаратор в пленарна зала. Но пък при толкова много "граждани" изродени л родилните домове на окръжните градове -какво да се очаква. Пушкин, Петьофи, Дебелянов ли да се изказват от трибуната. Ми то всички са рожби на българосъъветската дружба изучени по техен образ и подобие, но назоваващи се евро-атлантици и поддръжници на западната демагогия (пардон демокрация)

Браво на Костадинов! Вън на полово неопределените.

Само партия Руско Възраждане ще изчисти парламента от жендъри

Вие да не искате кандидатите за парламент да минават на доктор като донаборници -КРЪГОМ! НАВЕДИ СЕ НАПРЕД! ОТВОРИ БУЗИТЕ! и после този редови дупедат, този председател на комисия, този връзки с обществеността .... Според халката и степента на разширение

НЕАДЕКВАТНАТА НЕОЛИБЕРАСТКА ПАРАСЙОНКА С ДЪЛГА МАЗНА КОСА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАТОЧЕН В БЕЛЕНЕ ,ЗАЩОТО ИМА ПЕДОФИЛСКИ НАКЛОННОСТИ И Е ПРЪВ ПРИЯТЕЛ СЪС САТАНИСТА ОЛОГОФРЕН ГЛИГИ НЕДОРАЗУМЕНИЕТО!

Дани ли си или Фани отвори си очите бе тъпанар или си тъпанарка олигофрен чакаш социала да амкаж

Квадратният Дебелотумбев надмина и майка си по нахалство и вулгаризъм.......!

Копелейкин

Костадинов убедително го тресе шизоидното на Адолф ... А развитието на болестта ще се задълбочава - ЗА НЕЩАСТИЕ НА ПАРЛАМЕНТА!

На мамините синчета като Манол Пейков това са им аргументите - вулгарни обиди на ниво 3 клас в циганското училище...

НАЙ ВУЛГАРНИТЕ СА ВЪЗРАЖДАНЕ! ФАШИЗОИДЕН ВУЛГАРИЗЪМ!

Ако единият е "късопишков", то другият е ДЕБЕЛОТУМБЕВ.....станал е квадратен от евтините кюфтета!!!!

Ееее, много се уплашиха от копейката щом търсят всякакви поводи да го дискредитират. Но на всички полуграмотни и грамотни е ясно кой кого финансира и на кого се подлога. То в днешни След като думата патриот вече е мръсна дума, то поне българофил все още не е зацапана.

Колко ли да си се "уплашил" от един предател ?!?!

Ако народните ни деятели, от портретите на стените в Народното Събрание можеха да слезнат, убеден съм че такъм шамар биха отлепили на Коцето Късопишков, че сопола му би се овъртял около предателското му мръсно вратле ....

По-голямо извръщение с портретите на видните ни българи не можа ли да роди предателската ти глава? И това бил човек с българско самосъзнание-Пази боже,сляпо да прогледа!

“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” Русчук, 1-й Март 1886 г. Захарий Стоянов Убеден съм, че всеки един от изброените от Захарий деятели, би се изплюл в лицето на Късопишков ....

Добре бе ... ДБ да не би да крият, че са спонсорирани "Америка за България". Един вид, те мислят, че е някаква тайна ли ?! Не разбирам. Все едно БСП да крият, че са за Русия. И всички да се правим, че не знаем.

Или да се правим, че не знаем как КОПЕЙКАТА се финансира от Путин, или че има късопишка!

Явно си ги мерила наред.....

И то с уста.

Много са ми смешни фашизоидите от Възраждане като започнат да ми се правят на гневни и страшни:)))Копейката трябва да си припомни как Марешки му наби няколко бързи шамара във Варна и да се поуспокои малко:)))После доста дълго беше кротичък като агънце:)

Коцето Късопишков редовно трябва да бъде "чесан", но и съден за недоказан произход на парите за къщата си във тимаджийска Варна

Копейката и той не им остава длъжен! Простащината е в изобилие в родния парламент. Учениците по-добре да ги заведат на театър, концерт.

Късо - или дългопишков, Костадинов поне има семейство и деца... Манол Пейков освен, че е син на майка си с какво друго може да се похвали :)))))))

С прическата си.

Липса на възпитание....

СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ КЪМ ЖЕНА МУ! КЪСОПИШКИН И СЕ Е ПАДНАЛ!

Това ли ви спусна копейката като опорка? Ми не важи, защото човека има жена и дете :)

А Пейков да не би да няма семейство и деца? При това прекрасна, талантлива дъщеря. А може да се похвали с ненадмината благотворителност. Също и с успешна издателска дейност. С истинско образование. Все неща, за които Късопишковецът не може и да мечтае.

Хахаха....Копейката го размазаха!Е такъв нагил лъжец като този парцал Копейкин няма! Утайката в България най-после си намери лидер!

Ти си лидер на идиотите, бре малоумник

Хахаха...Изобщо не ме смятаите за свой лидер?Боклуци!

Ако Костадинов е парцал,то ти си долна ПОДЛОГА!

Болшевишките партии като Възраждане винаги обединяват утайката - миячки,чистачки,таксиметраджии и бивши военни

За за народни представители могат да бъдат индивиди като Манол Пейков,като Явор Божанков и пр.от спрта"стани,да седна"?

И ние се питаме, как илитерат, като теб се е научил да борави с компютър, но някои феномени са признати от науката за необясними.

Илитерат си ти!

'Възраждането, само те май не могат или не искат да разберат, че съдбата на България не се решава в народното събрание. Вече го изкараха от нерви въпросния индивид, още много има да го бръчкат, много си повярваха нещо, а това не се прощава. Върнеш ли носа нагоре, винаги живота те мачка

И за това взимате пари, боклуци нещастни И още по боклучивите им избиратели ...

мдам, доносническа България кръв пикаят като им кажат истината в очите.. нормалните хора политика искат да правят, а те в гащите на хората се ровят да видят къса ли е, дълга ли е... всъщност това само жената на Костадинов може да се жалва, не мислите ли?? За нас останалите е важно България да стане икономически силна, да не приема еврото, да не влиза във война, която не е наша, да опази семейството и децата от джендърско еврогейски структури и да изрине всички, дето си врат носовете там 'дето не трбява

Кристинке,бягай да готвиш, не си мъчи мозъчето

Жена му на копейката е заета да усвоява соросоидни пари чрез НПО-то си :D хахаххаа което си е неоспорим факт публично видим в Търговския регистър. Копейката като го настъпиха по този въпрос и взе да лее ругатни от народната трибуна. Боли го от истината като я представят пред целия народ. Още много ще му се наложи да поизтърпи, защото той освен лъжи друго не е изричал никога. В редиците на ППДБ са интелигентни и възпитани хора и това е единствената причина да не са го подкарали по тая тема до сега. Ама лимита е преминат и от сега нататък ще го съсипят от народната трибуна.

Много съм ядосан, така да ме издадат!! Колко пък да е къса?

Цончо потвърди!!!

Манол Пейков е издателят на ,,Под игото,, на ШЛЬОКАВИЦА?/!. Това е културното ниво, моралът и промитият мозък на този невротичен ,,деец,, във всякакви области на СЪБИРАНЕ НА ПАРИ, за които той казва : Постъпват в МОЯТА сметка

Знаем само, че номера ви с "една лъжа изречена сто пъти" минава само пред вашия електорат :) Тоест ефекта е нулев, защото малоумниците така или иначе ще си гласуват за копейката независимо какви лъжи повтаряте.

На този индивид му липсва само едно малко мустаче и два кичура косичка.Слепи ли сте бе гласоподавателчета?Какво чужда вкарахте в парламента?Този не е у ред с главата.

Тоя Манол Пейков да няма претенции да замества Биков с голи гърди срещу всички противници на ГЕРБ, ДБ, ПП. ДЪРжи се нагло и просташки по същия начин.

В парламента български След като не успяха да си вдигнат културата, си вдигнаха заплатите, с по 1000 лв! Честито на печелившите данъкоплатци в България!

Конейкин е идол на комунистите и предател,въртя се покрай Каракачанов,после покрай Сидеров,сега се ошлайфа,луд до пръскане,Путинофил!

И,наразумни човече,и ти ли българин ли се наричаш?

Ти си лидер на тъпунгерите Виж само какво тъпо име си си измислил, бе Хахо.

ТОЯ. КРЕМЪЛСКИ ПАРЦАЛ. КОПЕЙКИН, ДА. СЕ. РАЗЛЕДВА ЗА ДАЛАВЕРИ ЗАЕДНО. С. ЖЕНА МУ.

А бате ти Боко за милиардите,кога? Кажи кога,умнико?!

Само кат си видиш ти светва - Фани единия удари другия мушмурок

ТОЯ. КРЕМЪЛСКИ ПАРЦАЛ. КОПЕЙКИН, ДА. СЕ. РАЗЛЕДВА ЗА ДАЛАВЕРИ ЗАЕДНО. С. ЖЕНА МУ.

Парцале, да мълчи мръсник неден

До:"разбиращия":Това ли съчини като антитеза на истината? Ама толкова ви е умственият багаж на поддръжниците на герб,по и ДБ!

До:"България е нато"и как разбра че е късопишков? Жена ти ли ти каза или сам провери? Щото ако си проверил сам няма да си на това мнение!

това сранние "късоп,,,,"е в преносен смисъл.но ти не си чел толкова книжки за да го разбереш.а копейката е бълг вариант на хитлер

Е,явно ти си го проверил.

Цончо, ти ли си?

Много късопишковци тук

Интересното е че хем са къси хем са си ги вкарали отзад

тъпия гербераст защо е наказал Костадинов, ако може да обясни, че нещо не схващам, не си върши работата, оставя някакви психопати да се подиграват с НС, а Костадинов правилно му прави забележки, какво точно е нарушил, че не разбрах, освен че роско е куха тиква като шефа си от банки, да въ в продажниците долни, и ваш'то време ще свърши, и за вас ще дойде сметката.

DB направили Dонос: Коцето бил с kъса пuшka и му викали къcoпuшkoв ... Aман от тия доноси и все верни!

Ти как разбра,че тия доноси са все верни? Сигурно пробва,или на теб пробваха?

По фалшифициране на избори, а не по морал

Браво на Костадинов. На другите избори 121 депутата и всички измикяри в Белене

всички в белене =на освшенцим стига фашизъм защо не търпиш друго мнение?от страх ?от комплекси?от злоба?от примитивизъм или всичко заедно?

,,късопишков,, означавало пишещ с ,,къси,, букви?! И това го казва български издател. Тоя идиот ли е или нас мисли за небългари, които не разбират български. Манол пейков е самовлюбен идиот, който се глуми с езика ни и няма срам да го прави в НС

Той КК,защо ги нарича доносническа България.Много го търпяха.Предлагам това да бъде неговия прякор от тукнататък.Сам си го изпраси копейката.

Защото наистина са такива! Справка:виж кой ги финансора,защото те не го крият. А името е С О Р О С !

Какво има да предлагаш ве Никаквец. Не се ли знаеш че си едно безполезно НИЩО

Я предложи тебе как да наричаме-Костадонов не е интересен в случая.

Костадинов е най-голямото леке в българската политика.

Напротив, това е единственият достоен политик. Всеки други са преследвали и соросоиди.

Напротив, това е единственият достоен политик. Всеки други са предатели и соросоиди.

тука нема държава бе.... къв парламент ... циганите са по добре организирани ....погледнете пътищата... пред къщата ви , пред блока ... боклуци... и смрад ...дизел голф ... ай сиктер бе ....направиха ви хахо за 30 г ...децата ви отиват да возят пица във виена и занзибарците не искат да останат тука

А беше ли нужно днес в парламента да изгубят един час да четат тъпи декларации по повод арменските страдания ...преди N лета. Много важно какво ще декларират всяка една от партиите . За две минути от трибуната на парламента председателя да заяви отношение, всички депутати гласуват съгласие и толкова. Те се зачурдиха един след друг да сричат преписани исторически факти. След което се караха цял ден. Да се махат от там всички. А ББ и кохорта му да се скрият и никой да не ги чува и вижда повече. Вече колко години този разтурва държавата и скарва хората. Ега ти и партиите, и политиките им , и ценностните им ориентации. Всички обикновени хора се печем на един огън и не ни интересуват нито миналото

Как може на такива изперкали хора,като този рошльо,да им плащаме тлъстите заплати,трябва да имаме възможност да им правиме отвод при показана некадърност и аругантност.