Поптодорова: Тръмп се опитва да свали напрежението

Мисля, че се търси деескалация на напрежението, което скочи много рязко.

Обратно в новината

Коментари - Поптодорова: Тръмп се опитва да свали напрежението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо изобщо давате трибуна на доказаната крадла Поптодорова?

Аз пък смятам да те заливим и в желязна клетка да те изпратим в ''Серенгети. Там ще бъдеш добра компания на при....матите.И ако не им харесаш,ще хвърлят кокосови орехи след теб.

Краварите искат останалия свят да им се подчинява и да работи за тях, което е глобално световно ограбване. Попотодорова обича да краде кремчета, скъпа козметика, вероятно и много други неща. По това си приличат.

Знаете за кого става въпрос, гнус ме е да произнеса името. Вече не съм сигурен кое е по мерзко, откровената лъжа или лицемерието. Тръмп разгневи света с лудите заплахи за тотална война, а ми говори за "смекчаване на тона". Очевидно е, че му свалиха температурата в Сената, пък и клакьорите Мей/Макрон се изплашиха от собствените си закани. Г-жата да си гледа новата "евроатлантическа" хранилка, но да не се показва да дразни хората.

ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА КОКОШКА!

Червената суджучка поптодорова----е срам и позор за БСП! ...вън червените суджуци от партията---да одат да мажат кремчета!:)))))))

Колкото повече "застъпници" за САЩ и Англия като Госпожата, толкова повече камъни в тяхната градина.Сами преценете , кои са стожерите на Американската демокрация.

Голямата коментаторка пак за любимия си дедо дончо се чуди как да го похвали като един миротворец, а светът отдавна не се връзва на неговите истерични и противоречиви изяви по туитъра, а коментира от три дни, че мълчанието на Путин е много по-важно и красноречиво по въпросите на Сирийската война, отколкото тия изцепки на един неуравновесен човек! Неговите туитчета са си повече средства за излизане все пак пред местната публика и опити да преодолее негативизма на фашингтонските медии - все собствености на местния истеблишмент, който е яростно срещу собствения си президент, отколкото реални заплахи към някого! Само че тая кака не може да измисли подобна сложна мисла и схема, а само преразказва някои опорни точки ,които са ѝ спуснали от еврейските спонсорски фондации на атлантическия клуб, никакви собствени анализи или прогнози не може да направи, ако ще и с кремовете на Клеопатра да се издокара!

Тая какво умее повече. Да лъже,или да краде. Тръмп свалил напрежението.Боже мой. Та той се чуди кого да нападне по- напред- Русия или Сирия. Хохавелът ще запали света.

Кой ли пък вярва на тази клептоманка и крадла ?!

Въпроса на ЛУДИЯТМАКС не беше извън темата,а МНОГО точен,защото в ДИРа цари БЕЗМИЛОСТНА и БЕЗПАРДОННА ЦЕНЗУРА!!!!! Оставете хората да четат мненията за дадена личност,или ще трябва да правим както много от посетителите на ДИР--изтрит ли е коментара,значи отговаря на истината и трябва да му се постави ПЛЮС!!!!!!!

Не останаха много приятели на Русия по света, както в България, където с лопата да ги ринеш.

Няма, такова нещо, Кънчо! Всъщност никъде където съм бил не съм усетил някакви настроения срещу Русия. Нито в Литва, нито в Япония, нито във Финландия. В литва половината, с които се срещах си бяха чисти руснаци, сред останалите нямаше някакви такива настроения, каквито виждам тук. Тук съм срещала (макар и малко) хора като теб, които говорят с пренебрежение към руснаците.

Не случайно си си избрал такъв ник нейм. Ти говориш, като слуга , не като разумен човек. Хората и от двете страни се отнасят към лъжците по един и същи начин, по същият се отнасям и аз към теб. И моля те, недей да употребяваш такива думи като ринеш -помнят се...

За такива като нея народът е казал, че са гьонсурат. А на телевизиите някой яко им плаща за да я канят непрекъснато и дразнят народа. Отвратително.

Браво, вижда се че има добре поддържана кожа на лицето. Какъв ли крем ползва? Сигурно много скъп.

Какъв мазен крем, да се подхлъзнеш от Айфеловата нула.....пфууу..

няма ли да спре с изявите си,престанете да я каните,защото не можем да я гледаме.Вместо да се навре в миша дупка,тя най-безсрамно прави коментари.

Горката жена - каква беше и каква стана...

Клептоманка.

Може би честото и появяване в кадър не е най-полезно за мнението за г-жа попТодорова. И за Атлантическия клуб също така. Интересно някой нарочно ли я бута или тя сама се вре?

Плащат си! Нали си имат богати спосори - колко кинти се наливат в техните касички, за да ни промиват мозъците ката ден!

Кремтодорова да не се изказва, а да си трае.

таа кат я гледам не сее намазала в крадени кремчета ...или май то вече все тая....

върни , кремааааааааааааааа.

Интересна е позицията на нашия вицепремиер Каракачанов, който предлага страните да се помирят, което означава да продължи избиването на деца и невинното цивилно население в Сирия. Очевидно г-н Каракачанов смята че президента Асад е един добър човек и не бива да му се създават проблеми. Очевидно е и че Бойко Борисов смята същото. Очевидно е и че аз смятам тези двамата заедно с останалата част от глутницата им да ги заловим и изпратим с гумени лодки към Русия. Ако се опитат да се връщат да хвърляме камъни по лодките и да не им позволим.

Кадафи и Садам също бяха лоши. Като ги ликвидираха там сега по-добре ли е?

Явно сме общество в сериозен упадък и морално деградирали медии, след като на доказани крадли-кокошкарки се дава трибуна за коментар на геополитически събития!

А бе тази нямали още от онова кремче, дето го крадна на летището, да се понамаже, че така е много страшна.

Ееее, явно си е струвало парите откраднатото кремче. Я я виж каква млада младина е станала. Умна жена от БКП-то направо в САЩ и вече е демократ, който мрази комунизма!

Тръмп се опитвал да свали напрежението. Милият той ! Путин помпи, помпи напрежението, точно преди влизането си в длъжност на 6-ти май, а Тръмп снема, снема напрежението, за да го предпази от погрешни решения ! :D :D :D

Тази кога я пуснаха от панделата? Или е под гаранция вече?