Цацаров: Напрежението в Асеновград е заради безнаказаност

Напрежението в Асеновград не е етническо, удобно е да бъде представено като такова, каза в Бургас главният прокурор Сотир Цацаров, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Напрежението в Асеновград е заради безнаказаност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В една общност или страна, където цари беззаконието, където МАФИВТА царува И СИ ИМА ДЪРЖАВА И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОСТАВАТ НЕНАКАЗАНИ, ТОЗИ, КОЙТО РЕАЛНО ВЛАСТВА Е ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР И ШЕФОВЕТЕ НА РЕПРЕСИВНИТЕ ОРГАНИ И ИНСТИТУЦИИ, или по-точелно ГОСПОДАРИТЕ им, онези, които реално са ги подбрали, лансирали и НАЗНАЧИЛИ НА ПОСТВЕТЕ ИМ, имитирайки законни и демократични избори и процедури, ЗА ДА РАБОТЯТ ЗА ТВХ И ДА ЗАЩИТАВАТ ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ! Мафията на времето си назначи политиците и управниците, а после те, по заповед пак на мафията - и главните прокурори! ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И МАФИЯТА НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА БЕЗ КОРУПЦИЯТА, ИЗМАМИТЕ, РЕПРЕСИИТЕ И ЗАПЛАХИТЕ! Много от МРЪСНАА РАБОТА се възлага БА ПО-ДРЕБНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, вкл. от БИТОЕАТА И МАСОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ, за да минават "при жега" за ... ТАКИВА!!! Тоест ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ИМА ОГРОМНА ИЗГОДА ОТ (ПО-ГОЛЯМА) БИТОВА И НЕОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНИСТ, защото така ХЕМ ДЪРЖИ ХОРАТА В СТРАХ (и бедни, ограбвани, наплашени), хем ОТВЛИЧА ВНИМАНИЕТО ИМ, хем ГИ КОНФРОНТИРА СРЕЩУ ДРУГИ, а не СРЕЩУ СЕБЕ СИ, И ТАКА ПО-ЛЕСНО ГИ ОГРАБВА, ТЕРОРИЗИРА, КОНТРОЛИРА И МАНИПУЛИРА! ТАМ, КЪДЕТО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ВИНАГИ ОСТАВАТ НЕНАКАЗАНИ, останалите граждани, които спазват законите, морала и приличието СА ГУБЕЩИ ПО ДЕФОЛТ, още по УСЛОВИЕ! Това е като да излезнеш на боксов мач и САМО НА ТЕБ ДА ТИ ВЪРЖАТ ЕДНАТА ИЛИ И ДВЕТЕ РЪЦЕ, А ПРОТИВНИКЪТ ТИ ДА Е С РАЗВЪРЗАНИ РЪЦЕ! И СЪДИЯТА ИЛИ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ДА СВИРИ МАЧА И ДА СЕ ПРАВИ, ЧЕ НЯМА НИЩО НЕРЕДНО, просто защото Е ЗАКОЖИЛ НА ПРОТИВНИКА ТИ (ИЛИ ГОСПОДАРЯ МУ) ИЛИ Е ПРИНУДЕН ДА НЕ ВИЖДА, ЧЕ ТОВА ВСЪЩНОСТ НЕ Е МАЧ, А ГАВРА!

Горчивата истина е, че главният прокурор Сотир Цацаров се оказа може би един от възможно най-лошите избори за този пост от всички възможни, май-лошият от всички главни прокурори през последните десетолетия, и то при такава огромна конкуренция, като Мръчкое, Татарчев, Филчев, Велчев - все ПРОВАЛЕНИ ГЛАВНИ ПРОКУРОРИ!!! И може би ТОВА НЕ Е(БЕ) СЛУЧАЙНО ТОЧНО ТЕЗИ ДА БЯХА ЛАНСИРАНИ НА ТОЗИ ПОСТ!!! Но най-лошото е, че Цацаров, доразбивайки прокуратурата и съдебната система чрез лобото си във ВСС ЗАВЛИЧА И ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА, ЦЯЛА България, всички българи в ПРОПАСТТА! За всички е ясно, че Цацаров е напълно зависим от Пеевски, Диган и сарайско-библиотекарската ЧЕРВЕНА мафия, в която своето място заемат и мошеници-червени "биззнесмени" СЪС САГРАБЕНИ ИМОТИ като ЦУМаджията-масон Гергов, вероятно има и корупционни зависимости, но ми се струва и че не само това, - ДЪРЖАТ ГО И С КОМПРОМАТИ, И СЪС СТРАХ!!! УБЕДЕН СЪМ ВЕЧЕ, ЧЕ Цацаров СЕ СТРАХУВА ЗА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО СИ - на него и на семейстеото му, АКО НЕ ИЗПЪЛНЯВА ВЕДНАГА И ТОЧНО КАКВОТО МУ НАРЕДИ ПЕЕВСКИ И МАГИЯТА ЗАД НЕГО!!! И тъй като НЕ МОЖЕ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД И ДЪРЖАВА ДА Е ЗАЛОЖНИК НА ТЕРЗАНИЯТА И ЗАВИСИМОСТИТЕ НА ЕДИН ЧОВЕК, А И ЗА НЕГОВО СОБСТВЕНО ДОБРО АКО ИМА ОСТАНАЛА ПОНЕ КАПКА ИСТИНСКО ДОСТОЙНСТВО И МЪЖЕСТВО, И ИСКА ДА ЗАПАЗИ ПОНЕ ЧАСТИЧКА ОТ РЕПУТАЦИЯТА СИ - ЦАЦАРОВ Е ДЛЪЖЕН ДА СИ ПОЕМЕ ВИНАТА ИНОТГОВОРНОСТТА И ВЕДНАГА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА, за да даде шанс ЗА ИСТИНСКИ РЕФОРМИ В ПРОКУРАТУРСТА И СЪДА, шанс за българите и България!!! Всичко останало ще е МЪКА БЕЗКРАЙ, и пак много зле ще свърши, ЗА ВСИЧКИ, МНОГО ПО-ЗЛЕ, мисля!

Борисов заяви в прав текст от трибуната на Народното събрание, че Догсн бил поръчал убийството му!!! КАТО ПРЕМИЕР!!! И гласнивт прокурор ВЕДНАГА, ОЩЕ СЪЩИЯТ ДЕН ЗАЯВИ, ЧЕ НЯМАЛО ДА РАЗСЛЕДВА, демек че ПРЕМИЕРЪТ ГОВОРЕЛ ГЛУПОСТИ!?!? А да си спомняте ДА ИМА ЗАВЕДЕН ИСК СРЕЩУ БОРИСОВ ЗА КЛЕВЕТА ОТ ДОГАН!?! После ИМАМЕ "СТРАННАТА СМЪРТ" на "мъжката секретарка" на Доган, "самоубит" с ... ДРУГАТА РЪКА, не силната му, и ПЪЛЕН ПРОВАЛ НА РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ТОВА УБИЙСТВО, по ИЗЯВЛЕНИЯТА И НА БОРИСОВ, И НА ЦВЕТАНОВ, с детайли... Имаме ПРИЗНАНИВТА НА МНОГО БИЗНЕСМЕНИ, като Цветан Василев на КТБ и бившия шеф на Булгартабак, ЧЕ СА ... БИЛИ ЗАПЛАШВАНИ ОТ ПЕЕВСКИ!! Местан СЪЩО БЕ ТОЛКОВА УПЛАШЕН ДО СМЪРТ ОТ ТЕЗИ, ОТ Доган и Пеевски, че след като Пеевски го е заплашил, вкл. че ще му вдигне ВЕДНАГА ОХРАНАТА НА НСО И Я ВДИГА Местан ИЗБЯГА НА ЧАСА В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО, ЗА ДА СЕ СПАСИ! А ТОЙ ОТЛИЧНО ЗНАЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ТАМ ПРИ ТЕЗИ!!! БИВШАТА ШЕФКА НА ИНСПЕКТОРАТА НА ПРОКУРАТИРАТА СЪЩО ЗАЯВИ, КОГАТО Цацаров я отстрани от поста й, че се СТРАХУВА ЗА ЖИВОТА СИ ЗА ДА ГОВОРИ!!! ПЕЕВСКИ СЕ ЗАКАНВШЕ ЛЮТО И НА ЦЕЦО ГОЛЯМОТО УХО В ПАРЛАМЕНТА, когато развалиха калимерата, и Цецо изглецда_е много притеснен и уплашен, за да спомене в опит да се защити ЗА РЕДОЕНИТЕ ИМ СРЕЩИ С ПЕЕВСКИ И В ПРИСЪСТВИЕТО НА ЦАЦАРОВ, от което ЦАЦАРИВ МНОГО СЕ ВБЕСИ! САМО ПРИ СПОМЕНАВАБЕТО МУ!!! Мога да продължа и още, но е ясно, че НЯМА КАК ДОГАН И ПЕЕВСКИ САМИ ПО СЕБЕ СИ ДА СА ТОЛКОВА СТРАШНИ - ЯВНИ СТАВА ДУМА ЗА МАФИЯ И КУКЛОВОДИТЕ Й (ИМ) И СТРУКТУРИТЕ Й! ЗА ДС-КГБ или както я наричаме САТАЙСКО-БИБЛИОТРКАРСКАТА МАФИЯ, КОЯТО 27 години РАЗГРАБВА И РУШИ БЪЛГАРИЯ, държавата и държавността!!! ЦАЦАРОВ Е ЗАВИСИМ И ЗАЩОТО ГО Е СТРАХ, И ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е ДЕ ФАКТО ЗАЛОЖНИК НА ТЕЗИ СТРАХОВЕ И ЗАВИСИМОСТИ - това мисля, че вече е пределно ясно за всеки!

Разбирате ли какво става в момента в Бълария? Пинеже върхушката повече не може да игнорира проблемите и да ги замита под килима, понеже на хората им писна от лъжите, безхаберието, безобразията и престъпленията на управниците и ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНИСТ, като има голямо припокриване и преплитанв на двете множества и вече вйцето е опряло на задника, идва страхът и паниката ЗА ВИНАТА И ОТГОВОРНОСТТА, и то на ВСЕКИ ЕДИН КОНКРЕТНО В УПРАВЛЕНИЕТО И МОНАЛИТЕ УПРАВЛЕНИЯ ГИ КАРА ДА ИЗЛЕЗАТ ОТ КРЪГОВАТА ОТБРАНА, В КОЯТО СЕ ДЪРЖАХА ЗДРАВО ДИСЕГА СРЕЩУ НАРОДА И ... ВСЕКИ ОТ ТЕЗИ СЕ ОПИТВА ДА СЕ СПАСЯВА ПОЕДИНИЧНО, ПРИЗНАВАЙКИ ВИНАТА, НО ПРЕХВЪРЛЯЙКИ Я НА НЯКОЙ ДРУГ!!! Забележете - само за няколко дни разбрахме, че (бthe в) председател на БНБ е ВИНОВЕН, ЧЕ НЕ ЗНАЕЛ ... КАКВО ТОЧНО СТАВА В БАНКИТЕ (КТБ), НО ... той не бил виновен, според него - ТАКИВА БИЛИ ЗАКОНИТЕ, които същият този между другото БРАНЕШЕ СЪС ЗЪБИ И НОКТИНПРЕЗ ГОДИНИТЕ, уверявайки, че сме били с най-добрите и стабилните банки (и закони) И ДМЕ НЯМАЛИ НУЖДА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ КРИТЕРИИ И РЕГУЛАЦИИ, защото сме щели да изгубим ... СУВЕРЕНИТЕТ!!! Президент, и той бивш, крие стенограми с аргумент да бъдели и в бъдеще събиращите се там ... ЧЕСТНИ, ЗА ДА РАЗБЕРЕМ И СЕ УВЕРИМ КОЛКО НЕЧЕСТНИ СА БИЛИ ВСИЧКИ ТАМ С БЪЛГАРИТЕ!!! И същият го ПРИЗНАВА ВЕЧЕ В ПРАВ ТЕКСТ - но ПОСТФАКТУМ!!! СЕГА ИМАМЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, КОЙТО НАЙ-ПОСЛЕ ПРИЗНАВА ТОВА, ЗА КОЕТО ОТ ГОДИНИ ГОВОРИМЕ И СЕ ВЪЗМУЩАВАМЕ - че в България ПРОКУРАТУРАТА И СЪДЪТ ПРОВАЛЯТ ДЪРЖАВАТА, че ЗАЩИТАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ТОРМОЗЯТ И РЕПРЕСИРАТ ГРАЖДАНИТЕ!!! РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО ТОЧНО ВСЪЩНОСТ КАЗВА И ПРИЗНАВА И ГЛАВНИЯТ ПРОЙУРОР - ЧЕ СЕ Е ПРОВАЛИЛ, ЧЕ ТОЙ И ПРОКУРАТУРАТА МУ НЕ РАБОТЯТ! ЗАЩОТО ЗА ДА ИМА БЕЗНАКАЗАНОСТ ЗНАЧИ И ЧЕ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НЕ СА ВНЕСЕНИ ГОДНИ ОБВИНЕНИЯ ЗА АДЕКВАТНИ ПРИСЪДИ В СЪДА!!! СЪД БЕЗ ДОБРО ОБВИНЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ СВЪРШИ ДОБРЕ РАБОТАТА - там се работи С ДОКАЗАТЕЛСТВА И ГОДНИ СВИДЕТЕЛИ!!!

Цацко не помни такива работи, той и Пеевски не го е чувал.

Цацко откри топлата вода, ако подаде и оставка вече ще избие рибата в прокуратурата.

Ние Ви питаме , Г-н Цацаров , какво следва да направите ? Чакаме отговор и действия .

Циганският терор ескалира и става все по-страшно. В Русе и Смолян две момчета се борят за живота си след зверски побой от цигани. В Литаково развилнели се роми обезглавиха възрастна жена. Но тримата овластени патриоти мълчат или имитират загриженост. Военният министър се е покрил като лалугер, а частното му ВМРО се спотайва и не смее да пусне дори лицемерна декларация. Навлеклият овча кожа Сидеров съветва жертвите на терора да си траят, за да не станело по-лошо. Вицето Симеонов го играе помирител и като пръв радетел за циганската интеграция предложи държавата да поеме издръжката на третото дете в едно семейство. Днес щедро обеща на протестиращите полицейски участък в циганската махала в Асеновград, но забрави предизборното обещание за полицай във всяко село. Как геройски блъскаше на границата безпомощна бабичка, а сега и дума не смее и дума да обели срещу мургавите биячи. Това е героизмът на Опитомените патриоти: В опозиция виеш като вълк срещу циганския бандитизъм, на власт мълчиш като пън. Велизар Енчев

И?

каза ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР, забележете. Кой трябва да повдига качествени обвинения, които да издържат в съда. Нали прокуратурата е за това.

Цаца - то не само ромите, но всички престъпници в БГ-я се чувстват безнаказани - и ти си един от главните виновници за това. Стига плюска, а вземи свърши нещо...

"Цацаров: Напрежението в Асеновград е заради безнаказаност" И това го казва главният прокурор на Република България. Всеки може да си направи извода дали си заслужава да се живее в такава държава!

Г-н Цацаров п Вие чак сега след десетки години , разбрахте това ? А за кражбите , изнасилванията , побоища или убииства на пенсионери с цел да им вземат парите ... и това ли не сте чули или прочели ? А за телефонните измамници ? Няма да Ви повярвам , ако кажете , че за първи път знаете за тези отвратителни " граждани " на България , които ни срамят в Европа наричайки се българи .

Г-н Цацаров. Ами,какво чакате още,че не се самосезирате?Ами,развъртете се малко и си оправдайте заплатата,която Ви плащаме.

Този т. нар. Прокурор ни взе акъла !!!! Леле .... Тоя изби рибата ....

ТОВА ПРАСЕ МОМЕНТАЛНО ДА СЕ ИЗГОНИ ОТ ДЪРЖАВАТА !!!! ТОЯ ОТ ЛУДНИЦАТА ЛИ ИДВА , ДЕБА ГЛАВНИЯ ШМЕКЕР !!

ПО ПРОСТ СИ ОТ БЕЖАНЦИТЕ И ИНДИАНЦИТЕ !!! НЯМА РУБЛА, А И КОМУНИСТИТЕ ИЗМИРАТ И ЗАМИНАВАТ ..НАЙ - ДОБРЕ СЕ ГРЪМНИ. ..

ГПР (Главното П.расе на Републиката) с рибешка фамилия не случайно беше турено начело на най-важната кочина в държавата. То беше турено там от мръсната част на ДС/ДПС/БСП/ГЕРБ. През своето прасуване шопарът много методично използваше дадената му от Конституцията безнаказаност и така сътвори много и най-различни съсипващи съдебната ни система свинщини: - заплаши ЕРП-тата, че ще ги тури в пандиза за скъпия ток; - организира "честни" избори чрез "Костинброд афера"; - "спаси" парите на народа в казуса КТБ; - овладя ВСС и накара всички магистрати да треперят от шопарската му зурла; - непрекъснато взема имунитети на тези, които не са си платили рекета към бандата му и т.н. И нищо чудно, че изявленията му от началото на кризата в Асеновград са неадекватни и толериращи насилниците цигани. Защото тези, които са го назначили са платили на циганите да ги изберат!

Ми оставката тогва, като не си вършиш работата? Какво изказване само?/?Тоя майтап ли си прави??? Махай се тогава и някой който може да работи на този пост да заповяда. Каква наглост само!

Бежанците са виновни и соросоидите! НЕ закачайте по-тъмния ни електорат!

СЪДЕБНАТА И СИСТЕМА НЕ ЖЕЛАЯТ ДА НАКАЖАТ БУЙСТВАЩАТА, НЕГРАМОТНА, НАГЛА ЦИГАНСКА ПАСМИНА, ТО НИЕ ЩЕ ГИ НАКАЖЕМ !!! И ТО НЕ ПО ЕТНИЧЕСКИ ПРИЧИНИ, А ПО ЧИСТО ЧОВЕШКИ !!! ТОГАВА ВИЕ ЩЕ СТЕ СЕ СКРИЛИ !

Добро утро г-н главен прокурор!

махмурлия ! Защото въобще не се ориентира за какво става дума :-))

В Русия съм! В Азербейджан съм! В Турция съм!

d4

Другаря Цацаров не е никакъв Главен обвинител. Ако беше такъв, последствията щяха да са съвсем различни. И един съвет - да се запознае с трудовете на Андрей Януариевич Вишински. Има много какво още да научи от тях.

Г-н Цацаров, тази констатация я прави всеки един българин, всеки един ден. Ти обаче като главен прокурор, какви мерки взе, за да няма ненаказана циганска престъпност. Кога най-сетне ще се приеме, че при нахлуване в частна собственост всеки може да се защитава с каквото има, дори и огнестрелно оръжие. До кога потърпевшите ще бъдат приравнявани с мародерите, вилнеещи в къщите и дворовете на хората. Нека се разреши и да гръмнат 5-10 цигани по време на набег, така ще се кротнат.

Ние сме Цигания, не България. Мангалите имат само права, задължения не

Много приказки и пълно бездействие. Ей това са нашите политици и държава.

Циганите нямат дистатъчно интелектуалци и специалисти за да организират държава. Българите са с вързани ръце от тъпите директиви на ЕС, които протектират малцинствата и предадени от собствените си политици, които въртят делавери с мургав електорат. Аз виждам само два възможни изхода. Първият е твърда позиция на България срещу намеса на ЕС във вътрешните и работи и прилагането на закона стриктно по отношение на всички. И идиота знае, че фрактура не черепа не е средна телесна повреда. За такова нещо се седи дълго, понякога за винаги. За това обаче не виждам политическа воля. Вторият изход ми е много неприятен, но за съжаление е по-реален. България да стане територия под турско управление, където да се пруиложат Ердогановите закони. Ще е много лошо за българите, но и циганите ще се кротнат. В Азия с кражби, изнасилвания и бандитизъм не се церемонят.

Циганите може да нямат потенциал да създадат държава, но имат потенциал да отнемат държавата от българите, помагайки на други, които имат външна подкрепа. След като свършат мръсната работа, циганите ще станат ненужни и ще бъдат отпратени в други страни, така както циганите в Косово помогнаха на косоварите да си направят държава, но сега вече цигани в Косово няма.

И ГЕРБЕРАСТИТЕ!!! И ТЕ СА ОТ МАХЛАТА ВСИЧКИ СА КАФЯВИ. БОЧКО БЯЛ ЛИ Е?

Благодаря Ви, г-н Главен Прокурор! С това съдебната реформа още веднъж официално приключи с небивал успех! Виновни за безнаказаността са Христо Иванов, Лозан Панов, Сорос и протестърите! Благодаря за вниманието!

И Цацаров ни го каза в очите, те са електорат, търсен повреме на избори. Разбрахте ли така кой ни управлява - цинго-манго. А вие до онзи ден искахте да премахнете правото на българите извън България да гласуват. Пак си помислете следващия път до какво ще доведе това. Още по-голяма власт на цинго.

Трима циганина изнасили,обезглавили и обрали пенсионирана учителка в село Литаково онзи ден! Е г-н Цацаров-какво да ги правим тези "българи",кой ако не вие трябва да ги накажете!! Били се чувствали циганите безнаказани-те не само се чувстват,ТЕ ОСТАВАТ НЕНАКАЗАНИ от българсият съд!! Стига вече с тази криворазбрана демокрация-помислете за връщане на смъртното наказание за някои престъпления-нима американците са по-малко демократични,че при тях смъртното наказание съществува. Какво заслужават тези три орки,обезглавили българска учителка?

Наистина ли се е случило такова зверство? Искам да ги видя на електрическия стол, това е нечувано.

link

Дано Г-н Цацаров го прочете и да отговори , какво це направи ?!

Цацаров, и журналист ли си, статистик ли си или Главен прокурор?

abasador

ще опитам, съвсем кратко и ясно да коментирам казаното от главният прокурор господин Цацаров: " това съзнание за безнаказаност не е само в резултат на извършени криминални прояви" и "....добави още, че това население е толерирано години наред..." Ако аз или колегата "свинар" (виж 14:54 ч.) направим официално такова изказване, едва ли някой от вас ще обърне внимание тъй като, ние сме световно неизвастни. Но когато главният прокурор на България го направи, всички се питаме (естествено дУпета тите в НС начело с господин Борисов, както и господин Президента ... не се питат, е то ясно защо) аджа бе: 1. за какво получава заплата господин Гл. прокурор на България? 2. дали благодарение на неговото мълчеливо отминаване, част от тези неща са стигнали до тук? 3. дали това бездействие на Главния е следствие от страх и малодушие или си е въпрос на чиста корупция? Мила Родино, ти си земен рай.... за.... Много моля, спрете с това определение "роми" и производните на тази дума, такива думи не съществуват в официалните речници на страните, в които живее този етнос. Лек ден.

" До тази дата трябва да бъде внесен обвинителният акт за КТБ в специализирания наказателен съд, който се състои от 15 хиляди страници. Актът е срещу 19 обвиняеми лица" Цацаров хайде на бас ,че няма да осъдите никого! Тогава за какво сте ни всички вие, полиция, прокуратура, съд само да лапате заплати ли!

А в Дахау не беше така...

бе цацаров.Нали ти си най-главният обвинител и поставен да въдворяваш справедливост.Защо такава безнаказаност.Това ли са ви учили.Най-добре да си скъсате дипломите.То закон,закон,но той си има и дух.Ненаяли се.

айдеее работата съвсем утече. Главният прокурор обяснява на нас, че циганите били безнаказани - ами че наказвайте ги бе, нали затова Ви плащат. Що на нас се жалиш - подай оставка, като не можеш да ги наказваш-сиреч да си вършиш работата.

Керванът си върви, а кучетата си лаят... Цацаров, само с говорене пред медиите нищо няма да се промени. Проблемът е битов, етнически, а ако щеш и религиозен...

Такааа, настъпват интересни времена. Досега не е имало цигански истъпления ?! Имало е естествено. Но това "отпушване" на медии е твърде подозрително. Сега, прогнозата ми - повярвайте, за българите ще е зле. Но самите цигани нямат представа колко по зле ще е за тях. Едни големи глави са мислили и премисляли сценариите. Е, започнаха ....

Понеже цацаров не може да сети как да разреши проблема с циганите- нека му подскажем- да се приеме закон за лишаване от вот на неграмотните. тогава няма да има купуване на гласове, а циганите може да поискат и да се образоват. После- веднага да се разтурят незаконните катуни, като "правата на човека" да не играят в случая. и трето, последно- никакви социални помощи без да се трудят физически силните цигани. работи- чисти или гради нещо разтурено или най- малко да си почистят бунищата около гетата, а не да им чистим и лай* ата. Стига вече- стига вече!!!!! хайде овчи български народе, надигни се повсеместно, дано изплашиш властимащите, че да се разделят с роднините си- циганите.

Цацата иска да каже - напрежението не е етническо, а политическо - защото ни е удобно мангалите да са послушни избиратели, а българите да им плащат тока, водата и социалните помощи.

Бате Цаци, аз съм рецидивист нали , ама като ида при главнио архитект и му оставя една торба с жълтици /за"армаган"/ ми дава да строим дека си искам.Всичко е законно ,вика архитекто,строй си както и където искаш.Събаряй детски градини,люлки ,пързалки , изгони ако требе майките с бебешките колички,само да ти върви строежо.Ако некой ти каже нещо, кажи главнио архитект вика ,че сичко е законно.После ток ,вода и друго не се плаща , ама като подберем "братчедите" на избори,всичко е платено от партиите.Ей така , от уважение.Така че бате Цаци ,нема незаконно строителство при менека, сичко е законно.Питай главнио архитект,ако не ти се верва.

го разбрахте? При нас в квартала Дружба 2 циганите дънят чалга и викат денонощно, а патрулката не ги закача. От полицията викат - Говорете с тях по-така, по-комшийски...

Вие не ги наказвате, а пък и на нас не давате да го сторим.

той цацата щото сега идва! нагъл до безобразие! и предишния беше същият анализатор обясняваше законите на репортерите?!?! абе вие сте там за да работите бе хаймани! ако не сте хора ма мафията сте егати некадърнтие мързеливци!!! само на десните се правите на мъже да ги смачкате по политически причини!!!

Luna0102

Няма некадърен мързеливец, който се е издигнал толкова. Причината трябва да е друга и съвсем не толкова незначителна. Дали им плащат или ги заплашват- не знам, но всичко което става в Бьлгария не може да е от мързел или некадърност.

не завива в килима любовниците си, пак е по-добър

Luna0102

" Цацаров: Ромите се чувстват безнаказани" Е как да се чувстват, като са безнаказани? И вместо да се чудиш защо се чувстват така, да вземеш да кажеш защо не се наказват мангалите, а само българите? Българин ако убие мангал, престъплението е на етническа основа. Мангал като убие българин е нищо.

Слънцето изгрява от Изток. Аз съм независим масон. Ромите се чувстват безнаказани.

Ромите и те главо Главния Цацаратор - безнаказани. Над тях е само Господ!

Айде, сега , Цацата пак се прави на умрела лисица. Ми то наказанието от кой зависи , ако не от прокуратурата.

Това днес сутринта ли го разбрахте? Те всички от власта в последните 27г живеят далеч от проблемите на хората и са загубили връзка с реалността. Единственото е, че не са ни казали само - ми яжте пасти.