Борисов поиска промяна при отдаване на концесии

Премиерът Бойко Борисов и икономическият министър Делян Добрев се срещнаха с миньорите в Мадан, които от днес прекратяват протеста си след благоприятното разрешаване на преговорите за продажбата на Горубсо- Мадан.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поиска промяна при отдаване на концесии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАТО ЗНАЕШ, ЧЕ ВСИЧКИ БЕДИ СА ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА ЗАЩО Я ПРОДЪЛЖАВАШ!!!!!! Приватизира Булгартабак (печеливш) 33 процента от ЕРП (печеливш) Товарни превози (печеливш)ЦИНИЗЪМ е най-точната дума ЦИНИЗЪМ. Защо не прие закона за национализацията предложен от АТАКА през 2010г. Сега щеше да имаш правова основа да национализираш ГОРУБСО. Но и сега ЗАЩО НЕ ИЗКУПИ ГОРУБСО ЗА 12 милиона лева и да стане държавно. ТОВА Е ПЕЧЕЛИВШ ОТРАСЪЛ. НЕ НИ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ, ЧЕ НЕ Е ПЕЧЕЛИВШ. КРАДЦИ, ЛЪЖЦИ, ЦИНИЦИ, ДЕМАГОЗИ.

Б.Б. сам си прави проблемите и сам си ги решава. От което бечели и той, очевадно. Дайте си отговор на въпроса какво става с досегашния собственик на фирмата - ще лежи ли в затвора - не естествено. Т.е. става въпрос само за думи. Краденото остава в тези, които са крали. Окрадените са всички работници. Защото на тях трябва да им се плати и лихва за просрочие на плащането на заплатите им. Да, ама не. Тези лихви отиват в някой друг. Сещате се предполагам в кой.

Мдааа, ако не беше ББ нямаше да я има и България сигурно, а Иван Костов и Трайчо Костов, пърдон Т Трайков му пречат.... Е, затова сме на това дережде

като е поискал са да си плати до цент.

а запитваш ли се на каква цена се направи това другарю мой- ако те интересува и мислиш да си обективен и осведомен - напиши на търсачката на гугъл-а - бивол и чети втори сайт целия..... има да се чудиш и маеш- и недей ми казва , че тия ТАМ В бивол-а , са платени драскачи или са комундета- щЕ ИЗЛЕЗЕШ ДОСТА ТЪП В ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ КОИТО СА ВЛИЗАЛИ ТАМ И СА СИ ПОИИЗГУБИЛИ НЯКОЙ И ДРУГ ЧАС-ТАМ Е ДОСТА ИНТЕРЕСНО...

ТОЗИ РАПОНА ЗАПОЧНА ДА СЕ САМОЗАБРАВЯ... - КАКВО Е СЕДНАЛ ДА СЕ ПЪЧИ- ...ВИЖТЕ ГО-ТОЙ ДАВА ДРУГИТЕ НЕ.. ДРУГИТЕ СА КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ... А АТОЙ -СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА.. КАТО . ЧЕ ЛИ НЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО И ТОЙ И ИВАН КОСТОВ И ЦАР И ТУРЧИН И ФЕС И ВСИЧКО ЩО Е В ПОЛИТИКАТА... НА ТОВА ДЕРЕЖДЕ СМЕ ОБАЧЕ ЗАЩОТО ТОЙ ВСЕ ПАК ПОЛУЧИ ПОЧТИ АБСОЛЮТНАТА ВЛАСТ ЗА КАКВАТО ВСЕКИ ПОЛИТИК Е МЕЧТАЛ- И ЗА 3 ГОДИНИ ОСВЕН ЗА ЛИЧНА ОБЛАГА ЗА НИЩО НЕ Я ИЗПОЛЗВА?.. И НЕ МУ ОТИВА НА ДЕБЕЛАТА И МАЗНА ФИЗИОНОМИЯ ДА СЕ ПРАВИ НА СВЕТЕЦ И НА МЪЧЕНИК... ИЗМЪЧИ НАРОДА И ГО ДОКАРА ДА ПРОСИЯ- И СЕГА И НАЙ-ДРЕБНОТО НАПРАВЕНО ОТ НЕГО ИЗГЛЕЖДА ВЕЛИКО... А НА МЕНЕ ЛИЧНО ДЕЛАТА МУ МИ ПРИЛИЧАТ НА ЕВТИНИ ТРИКОВЕ ЗА РЕКЛАМА И PR - А НАЙ-ЛОШОТО Е ЧЕ ОТ ТЕЗИ ЗЛОВЕЩИ ПОДАЯНИЯ ХОРАТА ЗАВИСЯТ ТОЛКОВА МНОГО-ЧЕ Е ДОКАРАЛ ТАКАВА МИЗЕРИЯ НА ХОРАТА ЧЕ СА НА РЪБА НА ОЦЕЛЯВАНЕТО... А ТОЙ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ХВАЛИ-И ВСЕ ПОВЕЧЕ ПЛЮЕ ПО ОСТАНАЛИТЕ- ЗА НЕГО И 20 ГОДИНИ ВЛАСТ ЩЕ СА МАЛКО.. ДОРИ НЯКОИ ПОЛИТИЦИ И В ГРОБОВЕТЕ НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ОПЛЮВА И ЩЕ СЕ ОПРАВДАВА С ТЯХ... НАГЪЛ И ЕВТИН БЕЗСРАМНИК БЕЗ МОРАЛ И ЗАДРЪЖКИ- ДОКОГА СЕ ПИТАМ АЗ щЕ МУ ВЯРВА НАРОДА... И ЗА КАКВО...

Козел си ти и такъв ще си останеш!

А на мен ми писна от кози,овце и от хора дето искат да живеят като стадо.Бойко беше собственик на мината в Мадан,както и на Оцк Кърджали.Неговата фирма Ипон охраняваше и двата обекта преди да реши да става премиер и естествено за да не бъдат тези предприятия "горещ картоф" в ръцето му ги прехвърли на циганина-олигарх В.Захариев естествено срещу спонсорство на предизборната кампания на Гроб.Та какво направи твоята мутра,вместо да извади парите от джоба си където отидоха парите на миньорите той взе от държавата,тоест от всички нас.Кой е новия собственик?Г-н Вълканов шеф на Мулти груп.От трън та на глог.Естествено,че при следващото правителство ще има пак неизплатени заплати и стачкуващи миньори.Писна ми от глупаци и овце като теб,наистина,23г. да не разберете елементарни неща,а да зяпате като овце в телевизора и да вярвате на всичко с което ви облъчват от там.

юли

Защо Вашата опора се оказа М-груп? Защото толко Ви е акъла. Народът във Вашите очи е прост. Вие знаете ли, че в цивилизацията след 19,00 часа и събота и неделя не можеш да си купиш дори хляб, а Вие че отваряте банки и че се прайте на господ.

Айде стигa с тоя евтин PR !Намеси се ТОЙ и нахрани отново оскърбените и унижените ....панаирджийски акробат !

1chovek

Ами намеси се да. И то по невероятен начин. Толкова енергично, безкомпромисно, ефективно и успешно, че враговете му се опенявиха от яд и злоба, на каквото са единствено способни явно. Не съм някакъв особен фен на премиера, имам си своите критики към него, но когато виждам как се справя блестящо в определени моменти не мога да не го отчета и похваля, защото съм наясно, че нито един от другите политици не би могъл да действа така решително, точно, адекватно и добре. Нека сме обективни. Представяте ли си този проблем на миньорите да беше решен буквално за няколко дни по времето на СДС, БСП или НДСВ ? Не, нали? Нито пък аз.

Владо

Ми по онова време поне цените бяха що-годе нормални. Без да ми излизаш с номера за външния дълг и високия долар. И си представи обективно да се свърши нещо в тая държава и името на Тиквата да не бъде намесено? Аз не мога. Сигурно щото съм комунист/костовист/доганист/атакист/царист.

НА ТЕБЕ ПЪК КАКВИ СА ТИ КРИТИКИТЕ КЪМ РАПОНА БЕ ПИЧ ??????? Че ти плаща малко на изписан ред в негова подкрепа ли , и че плюеш срещу народа който започва все повече да го критикува ли ...??? Или за лошото качество на хероина дето пласират дилърите му по улиците... ????? за какво по точно си недоволен пък ти от него- ОБИКНОВЕНО НЕГОВИТЕ ЛАКЕИ И ГЪЗОЛИЗЦИ СА ДОВОЛНИ... ДА НЕ БИ ДА НЕ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ А ????? къде ти е проблема с Тиквата на която си толкова луд фен ???????

От днес всички структури в БГ минават на денонощен режим на работа и на пряко подчинение на ББ. Да и частните също.

първо миньори-нема, а второ - заплатите знаеш, къде да си навреш, а плащай неустойката.