Нападнаха крайнодесния кандидат-президент на Франция на първия му митинг

Неочакваната кандидатура на крайнодесния Ерик Земур постави под съмнение очакванията, че президентските избори ще бъдат повторение на сблъсъка между Макрон и Марин Льо Пен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е да си съвременен ляв? Да си джендър, лгбт, да пълниш родината си с нелегални имигранти, да си веган и да плямпаш непрекъснато за глобалното затопляне.

Tоя на снимката прилича на Иван Костов-Циганина, който бастиса икономиката на България

Антирасисти нападат алжирският евреин Земур и го обвиняват в расизъм и го бият... Хаха... Шизофренията на левите легени застрашава околните, но най-вече самите тях... В голямата си част шизофренеците накрая посягат на самите себе си... Когато нямат аргументи (99% от случаите) прибягват до физическа конфронтация, когато загубят физическия сблъсък, започват вой до небесата... Леваци!

На франсетата вече им писна. Една кокошка да скочи да си измисли, че е обект на расистки коментар и системота решава автоматично в нейна полза. Нищо, че същата кокошка стреля обидни расистки изцепки по белите хора. Европа се напълни по шевовете с паплач от близкия и средния изток, африка и индия. Искаме Чиста Европа!

Време за промяна! В БГ ботокса от Кремль си подмени подлогата Волен с подлогата Костя Копейкин и във Франция така! Изрусената баба Марин вече се изчерпа - време е за хомяка Земур!