Нападнаха известен пловдивски адвокат, докато разхождал кучето си

Стефан Левашки казва, че става дума за човек от квартала, който хранел котките

Обратно в новината

Коментари - Нападнаха известен пловдивски адвокат, докато разхождал кучето си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ритал кучето??? Ами, ако изляза с питбула - що е дойде да го ритне :)

Истината е че във всеки квартал има по няколко луди дето като не си пият хапчетата стават агресивни и нищо не може да им направиш. Ако се оплачеш после почват да те тормозят, ако ги набиеш ше те накажат. Полицаите викат нема убити така че за тях няма проблем.

адвокат, първо му разбиваш черепа с буркан и камък, след което го поздравяваш с добър ден.

А кучето на този адвокат защо избива котките?

Адвокат и циганин, на снимка да го видиш - шамар трябва да му удариш!

Поредна кучкарска драма. Докато не се научат кучкарите да спазват елементарни правила ще има саморазправа.

Ето за това във Варна ОС прие в наредбата за обществения ред забрана за хранене на улични животни.

Забраната е незаконна, защото е жестоко отношение към животните. То е и неморална. Та такива са ви във Варна, не е за хвалене.

Сменяй булонката с ротвайлер и го воьи на тънка връв!

Браво !!!

Хвани единия, у...ри другия е ситуацията. Единият си пуснал кучето да потичка в междублоковото простратство, което е забранено, другият хранел неизвестен брой котки в квартала и налитал на бой.

М....да, ако единия си разхождаше внучето, вместо кучето, а другия си хранеше внучките, вместо котките, кавга йок, ама безделието ражда пороци !

А можеха и общи правнуци да имат...

Първо вината на човека, явно пак е, че е адвокат и само заради това си заслужава боя. Второ спрете да плюете по адвокатите. Все някой трябва да ви защитава и представлява в съда. Трето колкото и да не ви е симпатичен следва да признаете, че бродят страшни откачалки, които обгрижват уличните котки. Четвърто - никой не е убав в тази държава.

Значи, хората които имат добротата да се грижат за бездомните животни са откачалки. А ти скот завистлив.

А ти се припознаваш като откачалка хранеща улични животни. Аз също храня котките пред блока и затова имам пряко наблюдение, че ги хранят и хора, които не са съвсем наред.

ти си бил откачалка, ама се страхуваш да си признаеш. Иначе си много благородна откачалка хранеща бездомни животни.

Адвокат и циган когато и да го накажеш все е късно.

работи...

много си загрижен за децата. Като защитаваш престъпници и с твоя помощ излизат на свобода, кой е застрашен? И рекламка си направи, че си адвокат и такава пледоария направи - направо ти повярваха, че си жертва.

Не всеки адвокат се занимава с наказателно право.

Този конкретно се, но е профански коментара горе.

реши, че коментара е профански? От къде знаеш, че този който пише е неук и не е запознат с материята?

Щеше да е наясно какво представлява правото на защита, а също и, че адвокатите осъществяват това право на защита, а престъпниците ги пускат съдиите.

много са ми смешни, когато започнат да намесват децата

Колко от кучетата биха защитили стопанина си?

А ако заслужава да бъде нападнат?

За да стигне до подобна агресия човек хранещ квартални котки, трябва да е ама много сериозно провокиран. Жалко, че точно от собственик на куче, ноооо,,, шарен свят.

А дефиниция за "сериозно провокиран"? Защото за него сериозна провокация може да са изплашените улични котки от преминаващото куче.

Не е така. При нас има една жена която видимо не е " наред". Говори си сама и се разправя с някой, явно в главата си. Не се кара обаче с никой и не се занимава с никой. Има навик да храни гълабите в градинката и тогава вече става страшно ако някой мине - започва да крещи по него със злоба и агресия. Обвинява, че плашели гълабите, биели ги, мачкали ги и каквото се сетиш. За сега не съм чувал да напада но знае ли човек?

Ако храниш уличните котки (или кучета) значи не си много добре с главата.

Наистина не си добре с главата ....

Да видам сега колко е бързо правораздаването в България. Адвокатът ще го усети на свой гръб... а дотогава ще трябва да се разхожда в друг квартал.

Мазна адвокатска физиономия - самодоволен богаташ, адвокат на мафията, фрашкан с пари, каращ джипка! Щом е по наказателно право, значи адвокатства на най-големите престъпници - убийци мафиоти, богати бизнесмени - трафиканти на проститутки, наркотици и оръжия, измамници и обирджии! Защо не си е наел охрана, да си плаща и да не разхожда като петел на боклук! Хората се ядосват да гледат някакви самодоволни богаташи при положение че едва свързват двата края, много ясно че ще ги бият. Ама този адвокат си пати от фамилията - Левашки, не знам кой нормален човек ще си наеме адвокат с фамилия Левашки?

.....ударен с кабел в гърба...това звучи доста метафорично.....

ако те изплющят с дебел кабел си боли

Ако кучето е водени на повод, къде е проблема?

''.... аз го пускам отвързан да потича в междублоковите пространства'' Ама че то трябва да е на повод, ако е над определени кила - и с намордник, то адвокат човекът, полуграмотен, не разбира. Една така си разхожда = свалила му повода и в ръката го, а то някакъв мелез на старфордшир и булдог, тича като лудо, налита на други кучета, котки, питам я защо не го води на повод, а го носи, започва да ми обяснява как го била спасила, какво му било преди, тотално неадекватна, говори си сама. Друга една кучкарка - стадион с писта, пет табели, че е забранено да се разхождат кучета, тичаме пет човека, на стадиона две групи деца тренират, мало.мницата си пуснала 40 кила куче да ни се бута в краката и да скача по топките на децата. То си играйкало. Изобщо и кучкари, и коткари в един момент леко им изгаря релето и няма вече много връзка.

ми 1 дърво в глъвътъ на ненормалника, и готово

Ако помияра напада котките си го заслужава