Кой е Октай Енимехмедов - нападателят на Доган?

25-годишният Октай Енимехмедов е човекът, нападнал лидера на ДПС на Осмата конференция на ДПС.

Обратно в новината

Коментари - Кой е Октай Енимехмедов - нападателят на Доган? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не разбрах що почнаха да му смъкват гащите. Сигурно да видят дали му е рязан патлака ли?

Като попрочетох някои работи, това момче почна да ми става симпатично.

Mисля, че Октай извърши едно символично убииство, безспорно, той не е имал намерение да го убива

браво на Oктаи! що се отнася до филмите им, реших един ден да погледам! но гледаики ме от екрана /главнuя иM герои/ сякаш сbм рая, т.е. с такова презрение ме гледаше от екрана, че сякаш BBULGARIA в момента е под тyрско робство!!! Cbjaлявам, повече не го пyснах!

Цялата тази история е пълен театър,който не беше изпълнен добре. Епизод от турски сериал .

Взеха народа за шарани вече!И как пък това се случва на Конференцията им,че и по телевизията дават как Сокола се отбранява геройски!Сега ще се сплоти електората-това им е целта!Голям театър направи Доган,сега да ходи в театъра за кариера !

Кютек, сеир ашколсун. Срам за кукловодите в ДПС. Срам за охраната на НСО. Негативите са за България и Българите с турско самосъзнание. Турци има в Турция! Крайно време всички, които живеят в България да са Българи, а както искат да се самоопределят. В САЩ Индианците,турците и пр. са американци! Не може в цивилизована България да има населени места и да се говори на неофициален език в община кмество и прочие. Нека да изградим толерантна България на Българите, не България на етносите!

Нападателят, като не е бил делегат на конгреса, как е влязал в залата - със стария пропуск ли. Нагласена работа.

Като цяло живота в BG си е един цирк за цялото време на "ПРЕХОДА", та какво остава за това жалко подобие на "ПОКУШЕНИЕ". нА КОЙ ВСЕ ОЩЕ НЕ МУ Е ЯСНО ,ЧЕ ВЛАСТИМАЩИТЕ определят определят кой крив и кой прав.Всички видяхме как се спазват човешките права у нас.Само делегатите ,които биха това момче неразбраха ,че присъстват на цирков спектакъл и го удариха на права и слободия.Ей тва е положението ни- 23 години дивотии.Жалко за горкия ни беден народец

Първосигналните коментари са безполезни. Предвид личността на извършителя явно става дума за лично действие на човек от турския етнос в България, който е интелигентен и образован и точно затова не може да се примири, че Доган ще се измъкне от бългаската политика като "Героя на ДПС". За него и другите млади български турци Доган е олицетворение на Държавна сигурност и на всичко зловещо, което нейните кадри причиниха на българските граждани. Реакцията на хората от ДПС срещу него след символичното убийство го доказа - това беше реакция на зверове, а не на политически дейци. Бог да пази България от тези хора!

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДОГАН ДА СЕ ОТТЕГЛИ

Не е задължително човек да е "психично болен" за да посегне на Сава!

Вярвам, че ЕС ще трябва допълнително да се мобилизира, за да върне вашата държава в правия път, добави лидерът на европейските либерали. !!!! КАК ДА РАЗБИРАМЕ ТОВА Г-ДА ЛИББЕРАЛИ ??? Един етнически турчин размахва газов пистолет и сега цяла България е обявена, че е поела ГРЕШЕН ПЪТ ?! И че ДПС следва да поеме управлението над българите-рая и да ги вкара в ПРАВИЯ ПЪТ или ПРАВАТА ВЯРА ?? Ами тогара оня НЕМСКИ турчин от Берлин който уби ДВЕ сестри българки...Хайде вкарайте Германия в ПРАВИЯ ПЪТ !!!

не знам кой е, но видях едно високо, хубаво силно момче, който след като Доган падна на земята явно така го е бутнал, че се видя как Доган се преметка като акробат два пъти през глава. Брат му много талантлив и артистичен, умишлено-!!!! подценен от арменецът в "Таланътът на България" . Мисля, че този Октай е амбициозен и е събирал по някаква причина много яд, омраза и желание за някакъв реваш. Мисля, че е умен и способен. Мъчно ми стана като видях как го биха. Разбирам ги, но мисля, че трябва да бъдат наказани, за разпра с човек в безпомощно състояние. Едно не разбирам защо лицето Борисов мълчи-!!!!! като пръдня в гащи. Очевидно играе ПОЗНАТИЯ НИ НОМЕР- когато стане нещо много напечено и не в негова полза той СЕ СКРИВА И МЪЛЧИ, после изпълзява и започва да ги ръси. Т. е. иска последната дума. Но станалоно не е нещо за което трябва да мълчи мин. председателя на една държава. Или е поръчал на Плевнелиев да го замести.

Борисов не е лице!

Единия не можа да подкара червеното ферари, тоя един пищов не може да зареди като хората ...

не можа да подкара Ферарито.

Смешна и глупава постановка!Стрелецът тича по залата,Доган дори не му обръща внимание,охраната му дреме!Чак когато е насочен фалшивият пищов,Доган реагира точно"геройски" като агент Сава ,като артист оттренирал многократно ролята си!Мекерето си е мекере!Цирк на измамата!

Да живее диващината в костюми и сиджимки на вратовете. Показахте на света що за хора сте. Както казва народът: "Всяко зло за добро". Жалкото е, че има много и такива, които свързват всичко това с името на България. Дали пък това не си е така...???

Турците са добри сценаристи. Успяха да приковат вниманието на цяла България не само с филмите си, а и с този водевил. Дамата която чете речта на Доган трябва да я вземат веднага в някоя престижна телевизия. Прочете я без грешка с патос и чувство, мисля, че би могла и да я издекламира наизуст. Така ли се чете непознат текст ?

Шерше ла фам-Търсете жената ми каза едно пиле.Било битов скандал м/у авери...А дядо Иван види!

Дали е от бурГАС или бурСА, все тая - напевът е:"Оп -саа"!СиРк, бате!

А кои са мутрите с карти от конгреса, които ритаха безпомощен човек за удоволствие? Техните имена няма ли да ни кажете? Това сигурно са най-първите активисти на ДПС - депутати, кметове, общински съветници. Изобщо все борци за права и свободи.

Тия ли ще възстановяват демокрацията в България? Добре, че беше това момче да отвори очите и на слепите в България! Местане, не мислиш ли, че дължиш поне едно извинение, борецо за демокрация, права и свободи, етническа толерантност?

Аз съм атакист но съвсем не съм екстремист.За това говорих с приятели турци които са може би по голями националисти и от мен Защото обичат не по малко от мен своята родина България.Те ми казаха че Доган е много мразен от доста хора от неговият етнос.Това на което бяхме свидетели е само един театрален емоционален изблик на това недоволство.Този младеж както личи от биографията доста добре знае ако реши да ликвидира истински някого как става това.В случая няма смисъл да си обясняваме един на друг във форума какво мислим.По хубаво би било всеки който пише след мен да завършва с думите - аз подкрепям Октай.

Защо не оставихте наказанието над нещастния похитител да се извърши от цивилизовани хора, например като делегатите на въпросния събор. Тогава те щяха да го заровят до раменете в пясъка и да го довършат с камъни. Май така се правеше при тях?

Аз, по волята на аллах Бисер Паша, ще ви открехна само едно прозорче: - не си навирайте нослетата там ,където "работим" ние от ДС, защото ще ви ги отрежем барабар с ушлетата. Колкото до Октайчо, не го мислете, скоро аллах ще го прибере. Тази държава сме я управлявали само НИЕ, без значение дали начело стои Ваньо Мангъра, Боко Рапона или някой друг.

Сапунките са им в кръвта, ама ги гледат само пенсионерите. Чудя се дали ще има още серии? Абе тия хора не се ли сетиха най-после да поработят малко да им излезе нещо от ръцете.Аман от врътки и далавери, а сега и постановки.

За мен в цялата тази история има и нещо хубаво - за постановката НЕ са успели да намерят дори едно мекере от български произход, което да им свърши работа!

А нямало полза от турските сапунки по бтв! Виждате че има и то голяма!

Никои не знае мотива за това коетотози младеж е направил - внимание, моментна реакция . Дали е покушение или друго имаследсвия , не е нужно некомпетентно да се говори . НО ведно с този младеж следвада се подведат за хулиганска проява и биячите . Срам за България , срам за хора с претенции а с такива деяния .Ако тои е борец , ако тои е имал реални намерения , какво ли би станало с тези биячи . Защото човек които си слага главата в торбата в името на дадена кауза тои няма да постъпва така .

последната роля на слабя актиор доганоглу преди да се отдаде на основната си професя - хидроинженерство... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е 101% ГЕРБ-аджийска провокация , целта е да се направи смешен Ахмед Доган вижте го страхливец и мекере, и да се провокира ДПС преди изборите като се използва НСО и криминален екзепмпляр, подбран специално от ДАНС. Така тиквата Рапон ще изпъкн още повече като бабаит и отворко.

Жалко за извършителя, съвсем скоро ще му четем некролозите. Предчувствам скоропостижна кончина, с формална диагноза...-да кажем инсулт след побоя.

каква ти мишена,това е заучено положение

а кой ли е порачителя на фиаското то е ясно че е филм но кои е рижисьора

Какво заключение можем да направим след този цирк? Първо: видяхме облика на депесарите, за който всички знаехме но те отричаха през цялото време. Второ: тази партия претендираща за "европейска" и цивилизована се оказа една обикновена азиатска партия сканираща "убийте го". Трето: тази партия показа, че е една посредствена партия, пълна с примитиви готови да издевателстват над вече обезвреден човек. Четвърто: лютви местан показа истинското си лице, лицето на злобен човек, човек расист, мразещ другите етноси освен собственият си. Пето:абревиатурата дпс какво означава?- движение на побойници и садисти? дебили, примати и садисти? Извода е един: азиатска партия с парвенюшки облечени азиатци в нея, с манталитет на примитивни азиатци и с разбирания на такива. Видяхме един разбеснял се башибозук!

Някои съображения относно "атентата" 1.Доган изглеждаше изненадан 2.Нападателят е с нефелен газов пистолет 3.Криминално проявен е, пласьор на дрога, но завършва един от най-тежките университети в България 4.БСП и ДПС реагират първи и по един и същ начин 5.Едрото момче-боксьор не реагира адекватно на опита на Доган да го отблъсне и не реагира на нападателите, а само се защитава от ударите 6.Местан реагира много злобно

Да отиде да убива с пистолет със счупен пълнител и звукови патрони, това не съответства на никаква логика. Младежът не изглежда толкова глупав, а ако е искал да направи нещо, той е доста силен и можеше с един удар да повали Доган. Точно изказванията на турците ме озлобиха още повече към тях. "Доган избил оръжието и повалил младежа". Добре че журналистите показаха всичко, но турският лекторат не гледа Българските канали и не говори български. Така, че те постигнаха своето. Но и ние трябва да се осъзнаем и да се борим за Радината си. Видяхме "мирните турци" на каква жестокост са способни. Те приличаха на зверове и ако не бъдат осъдени, то трябва да се организираме всички. Като се разпространи новината как уж със счупен пистолет искали да убият Доган, то ще станем за смях пред света. Турци и цигани не се спряха да ни излагат пред света. Нека се организираме и да искаме съд за зверовете - делегати от ДПС.

Та, въпросът е: кой и защо е поръчал тази сапунка?

А сега трябва да се потърси отговорност ,на тези които пребиха момчето,което се е съгласило да изиграе ролята на лошо момче,със газов пистолет без пълнител! Както и на телевизийте,които ни направиха свидетели на този театър и този бой трябваше да бъде видян от наще деца и внуци! Можеше да им бъде спестен поне побоя, от който знаеме всеки детайл вече !

Доган и Местан, ако ги разпънем на чекръците, всичко ще си кажат! Що не бяха толкоз ербап преди 25 г., че да видят отде изгрява слънцето!

Дожаля ми повече за момчето отколкото за Доган .Какъв беше този бой ,тези ритници,тези юмруци-вероятно си мислиха,че е българин.Дори и да е престъпник трабваше някой да ги спре има си служби за това.

Обърнете внимание на човека с фанелата на черти който се опитваше да му свали гащите и успя .Той със сигурност знаеше ,че там има нож и го извади.

Да започва да говори. Незабавно. Пред Всички-Нас разбира се.

Никой няма да тръгне да стреля РЕАЛНО без да зареди пистолета предварително -ако патрона е в цевта и да се счупи пълнителя после ще произведе изстрел....... Мирише яко на нагласена работа!

Страшни лекари! НЕзависими от никого - само, като гледам как беше пребит пред цяла БЪЛГАРИЯ - АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНА ДИАГНОЗА!

Който и да е.. Платено му е да направи зрелище, за да може Доган да слезне от Властта и да си се оттаде на харчене на парите, придобил по време на власт! И отделно, да си дърпа конците на Местан, кокато и както пожелае... и чрез Енихмедов да отдалечи медииното внимание от себе си! ДА, АМА НЕ! Я, сега да видим какво притежава Доган, след 20 години власт! Разнищете го! Това заслужава... До дупка и до гроб!

Че кой да го разнищи като всички са навързани като свински черва!

горкото момче,колко ли още бои ще изяде-и всичко езаради този мизерен живот *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не съжалявайте момчето, то ще си прибере комисионната и дори няма да влезе в затвора, защото не може да му бъде повдигнато обвинение за убийство при тези обстоятелства. вдигна се шум, точно колкото трябваше. сега актьорите трябва да си почиват и да си получат хонорарите. момчето ще бъде добре, обещавам ви.

Лютви Местан дребно на ръст и изключително злобно лице.....

животът е гаден нали.а Доган е мъдрец. а някои хора просто си позволяват да нараняват другите.

Случвало се е да мисля че тия истории за зверствата през турско робство може и да са пресилени.Сега като видях колко жестоко се нахвърлиха тия съвременни зверове с вратовръзки върху безпомощният младеж ми се стори че това са преките наследници на тия които са клали българите някога.Имаше даже и наши български еничери.Много се надявам да видят нашият отговор на изборите.Ще ги допуснем ли повече тия хора до власта.