Патроните за нападението срещу Доган били сигнално-звукови

Оръжието, използвано от нападателя на лидера на ДПС Ахмед Доган, е технически изправен газов пистолет, който не е преправян в боен. Оказа се, че патроните в него не са били смъртоносни, а сигнално-звукови.

Обратно в новината

Коментари - Патроните за нападението срещу Доган били сигнално-звукови | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте пълнили нета с подобни новини. Ни сигнал, ни звук - смех с ДПС-то.

Я го допри до слепоочието си и дръпни спусъка,пък ако оживееш пак плещи тъпотии!!!!!!!

След като Доган е жив и здрав и изглежда много добре,защо трябва да се наказва нападателя.Мисля ,че достатъчно и дори много повече беше наказан от собствения си башибозук.

Ами защо до сега не сте образовали народа си да познава кое оръжие е оръжие и кое не???Защо до сега не сте развили способността на хората да гледат през оръжието какви са патроните ???Тези псевдо психолози защо се натискат в МВР а не отидат на истинска работа по професията си???Сигурно ще останат гладни с този си професионализъм.

НЕ е вярно че режисьор на фалшивия атентат е директора на Сатиричния Театър Калин Сърменов, защото той има опита на Михаил Михайлов(Милото) и е професионалист.

Сега единственото което може да се направи е към филмовите и театрални награди да се учереди още една"Златен Доган".Тази награда трябва да се връчва за "изключителни постижения в политическата клоунада",големи постижения в политическия театър и за приноса към обръчите от приятелски фирми.След приноса в областта на Доган в хидростроителството явно новото поприще ще е битката за цирковите "Оскари"която той започна с летящ старт.

- Защо Доган напуска председателското място в ДПС. - Нали се освободи място за патриарах. Решиил е да го заеме.

В празен пистолет патрони няма.

Ей, първосигнални, ако някой наистина иска да унищожи Доган, сигурно знае как!

Ако са искали да убият доганеца - досега да са го направили! Луканката как го гърмнаха!? Очевиден турски кьорфишек! Олеле, мамооо - пищят като приклещени! Нови им главатар пък иска международно раследване за опит за политическо убийство ... :))) баси смешката! ГЕРБ вземете се в ръце и ги махнете тез от сцената, че умирисаха България на лойта си! Сваляте ги от власт и токлкоз! Като са мислят турци - ей я Анадола, дей! Да си заминават. Тук са Българи! Мое да са мусулмани, ама Българи. И тез посерковци журналята да спрат да реват - български турци. На майка им П... Има ли нейде дървен камък или пластмасово желязо ... писна ми от тез простоезичници!

"Металната част е била в пистолета, а пластмасовата изпаднала. Много е възможно при самата борба пълнителят да се е счупил, каза старши комисар Валери Йорданов. Г-н Йорданов, на снимката много ясно се вижда, че пълнител изобщо няма, а във видеото, разпространено в интернет може да видите и как му изважтат въпросния пълнител от задния джоб. Едва ли някой си носи по няколко пълнителя за газов пистолет, така че не се опитвайте да ме убедите, че това е друг пълнител. Лъжете!!!Хванат сте!

ПРЕДСМЪРТНОТО ПИСМО НА ОКТАЙ ДО МАЙКА МУ Аз зная майко, мил съм ти че може млад да загина студент да не завърша ах утре като отида на ДПС конференция... но сърце майко не трае да гледа Доган как бесней бесней като деребей в сараи царски живее с милиони консултантски се гордее Прости ме майко прощавай аз вече пищов запасах пищов газов пиперлия та да го гръмна в сурата туй келеме Догана а ти га чуеш майно ле че са ме били пребили ритали и носа счупили недей тъжи майно ле гордей се че смел син имаш

Режисьорите на пиеската:"Покушение върху Ахмед Доган" са същите,които вече почти четвърт век опоскват родината,кажи го до бели кости.Чуйте ги само как вият.Та нали те са притежателите на всички средства за масово "осведомяване".Дъревщини,Велевщини и още щини...,сега ще слушате месеци наред. Битката ще е жестока.Всичко,което все още не е достатъчно омаскарено ще трябва да бъде...Тази конфигурация на прехода /БСП+ДПС+ДС/ е непреходна.Тя не може да съществува без "вся власт". Господи,как се каят,че изтърваха този Бойко във властта.Заблудиха се навярно,че е от техните.Та нали беше охранявал "бащицата" им...Друг е въпросът,доколко и той е последователен в усилията си да изкорени злото. Видях те ли "отношението" на архидемократите от ДПС към беззащитното момче.Как Ви изглеждат зверовете в джунглата ,сравнени с тези "демократи"? Чухте ли как новия председател на ДПС /също архидемократ/ по националното радио отсъди как да съди независимия български съд? Боже,пази България!!!!!!!!!!!!!

и пак, възможни спектакли: 1) техниески изправен, но изстрел няма, халосни патроните или 2) халосни патрони, два броя. опитал се бил да гръмне два пъти но се притеснил и от повода за етническа война стана очевиден фарс или 3) лична работа, но защо с газов пистолет, непреправен, и халосни патрони? за мен, това си е активист на ДПС, който трябваше да го изкарат нает от българите убиец, който два пъти стреля с газов пистолет по доган и после един път при арестуването (третия патрон). После щяха разни балистици да ни обясняват (предварително подготвени) как имало убити с газов пистолет.

Абе, Местан ефенди, това ли е същноста на партията ви? Клипчето, с побоя, на вече поваления и обезоръжен "пишман атентатор", може да го качите в предизборната ви агитация, когато му дойде времето. Това ли са ви разбиранията за ПРАВА и СВОБОДИ - да гризете, като лешояди, поваления човек? Точно като лешояди се държахте - след удара на един бабаит, биваше насила изместен от следващия за да може и той да отхапе плът. ДПС е антибългарска партия и това е вън от съмнение. Въпросът е, дали ще се намерят достатъчно избиратели, които да държат ДПС на мястото , което са в момента.

Преди време намериха застрелян секретаря на Доган в сараите му. С истински боен пистолет и с истински куршум. И човекът си отиде, а убиецът не бе открит. А сега нападат същия този Доган с турски газов пищов, който даже не гърми. Доган си е жив и здрав, а момчето отнесе здрав бой ...

Първосигналните коментари са безполезни. Предвид личността на извършителя явно става дума за лично действие на човек от турския етнос в България, който е интелигентен и образован и точно затова не може да се примири, че Доган ще се измъкне от бългаската политика като "Героя на ДПС". За него и другите млади български турци Доган е олицетворение на Държавна сигурност и на всичко зловещо, което нейните кадри причиниха на българските граждани. Реакцията на хората от ДПС срещу него след символичното убийство го доказа - това беше реакция на зверове, а не на политически дейци. Бог да пази България от тези хора!

на пръв пъглед изглежда логично, но този младеж е бил член на това ДПС начело с Доган, после се промъкна слуха, че станал от партията на Дал, този отрече. Та да почакаме.

Когато фактите говорят и боговете мълчат.Ето кой насажда етническа омраза,поне да бяха се уверили че нападателя е от тях,няма как да е българин.Залата веднага скандира ДПС е сами си показаха,че са терористи такива са били и в миналото нека ЕС да им види наяве външния им вид.БЪЛГАРИЯ е била под турско робство,а не турско присъствие.Биячите в затвора,ние сме демократична държава,къде бяха НСО?

ЕС ще види ама не това което на теб се иска. Ще види, че на висш форум на партия представена в ЕС някакъв насочва пистолет с/главата на лидера й. Ще види разярена, объркана и стресирана тълпа от деянието. Ще види че в българия политиците могат да бъдат публично застреляни и никой не го е еня да ги пази. Ще види че мин. председателя вече втори ден се крие и дума не е казал, все едно се е изпарил. Ще види че националистите вилнеят и мечтаят дап видят Доган мъртав, нищо ще че кълнат в България. Ще видят колко див и примитевен народ сме. Добре че нападението беше не с цел да убива.

Защо вчера казаха,че пистолета е бил без пълнител.Днес вече е с три куршума,но по важното е не хората да се замислят какво е можело да стане,а политиците да се замислят защо този младеж от турски произход е решил да сплаши лидера на ДПС,като е знаел какви последици ще има за него и след като Ахмед Доган се подхлъзна и падна са го изпратили в болница за преглед,то някой прегледа ли момчето,което беше ритано в главата и буквално пребито.За това никой не говори.

слушаш ама не чуваш. нападателят е бил откаран първо в МВР после във Военна болница за да бъде прегледан и да му се помогне. МВР не може да си позволи да го държи затворен в този вид който беше.

Доган не се е подхлъзнал , това е тренирано и той майсторски се прехвърли за да освободи място на пазачите си./видно от записа/ Според мен това не е сценарий а чиста проба нападение ,а целта трябва да се докаже от прокоратурата.

слепи, страхливи българино що се беспокоиш и не видиш истината как турчето беше смляно от бой от дпс лидерите мислейки го за гяур

И сплотеноста на турците.Ако учасниците няха българи никой нямаше да се намеси.

то си беше вътрешноетническа акция. Ти като мразиш турците и Доган защо плачеш за мило наричаното от тебе -момче? нали това ви е мечтата - да бъдат избити или да се избият по меожду си.

Вярвам, че ЕС ще трябва допълнително да се мобилизира, за да върне вашата държава в правия път, добави лидерът на европейските либерали. !!!! КАК ДА РАЗБИРАМЕ ТОВА Г-ДА ЛИББЕРАЛИ ??? Един етнически турчин размахва газов пистолет и сега цяла България е обявена, че е поела ГРЕШЕН ПЪТ ?! И че ДПС следва да поеме управлението над българите-рая и да ги вкара в ПРАВИЯ ПЪТ или ПРАВАТА ВЯРА ?? Ами тогара оня НЕМСКИ турчин от Берлин който уби ДВЕ сестри българки...Хайде вкарайте Германия в ПРАВИЯ ПЪТ !!!

Личи си ти циганската жилка от желанието да извъртиш нещата макар и от From Germany. И с това From Germany го потвърждаваш. Ако беше Аus Deutschland, все някой можеше и да ти се хване. Абе циганията не можеш я скри.

Личи,че са били винаги назад ,от БЪЛГАРИЯ,вола като рине пръста на главата му пада.Да бъдат осъдени биячите България е демократична държава.Горкото момче и гащите му свалиха манафите.Щеше и нещо друго да му се случи.

Личи,че са били винаги назад ,от БЪЛГАРИЯ,вола като рине пръста на главата му пада.Да бъдат осъдени биячите България е демократична държава.Горкото момче и гащите му свалиха манафите.Щеше и нещо друго да му се случи.

Мутрите от НСО за това имат здрав вид, защото най-здравословният сън е в работно време!

озверелите лидери на дпс ритаха и удряха обезумели момчето уверени че той е българин , а се оказа един от тях.

май съжаляваш че не убиха Доган, та съжаляваш момчето и плюеш по лидерите на ДПС. Ами нормална реакция при такива обстоятелства, но къде бяха тези от НСО да ги спрат.

Лидерите на ДПС и останалите лидери на прехода заслужават плюене.

ДПС е антибългарска партия.

впечатли ме един който събуваше гашите на нападателя и накрая извади ножче. откъде знаеше къде е то?

това което ми направи впечатление никой от присъстващите в залата не извади пистолет. А горкото момче в момента в който извади пистолета е вече потенциален убиец. С такива в момент на афект така се разправят хората. Но къде бяха тези от НСО да го отърпват??????

Афектъут подлежи на доказване в съдебно производство и е едно от най- трудно доказуемите неща в наказателното производство. Видно е, че уж мирни и цивилизовани хора, -политици от дпс- изведнъж се превърнаха в озверени скотове, но чак СЛЕД като момчето беше на замята и обездвижено.... То няма как да им причини каквото и да е- просто е затиснато и няма възможност да извършва каквито и да е действия.

май много ти е жал за момчета, ха ха да го изкараш мъченик и герой който не е успял да убие омразния на озверените националисти Доган.

За мен по-важно е как ще се разправи държавата с биячите на момчето,отколкото последствията с Доган и ДПС.Как ли са се чувствали европейските гости на тази животинска сцена на насилие?ДПС работи против българските интереси.Те дори излагат и собствения си електорат.Срам и позор.

Вече има има интерес от Холивуд.Продуцентите на екшени се интерисуват от възможностите на актьорите за участие в американски филми.

Тези дето раздаваха ритниците и юмруците,а също и тези който му извиваха краката(имаше и такива) ,начело с този който ги призоваваше да го убият НА СЪД!Тези явно не са били посветени в спектакъла,защото на кадрите от ТВ се вижда как Местан и приближените му се строяват като за снимка над съборения нападател.Той,нападателя,така старателно се отдръпна отДган при нападението-да не би онзи да се удари в ръката му.Лоша пиеска ,със слаби изпълнители!Сега да си носят отговорноста воглаве с Доган и Местан!

На Доган му викат Сокола! Какви са прякорите на българските политици? Пожарникаря, Тиквата, Тиквуня, Диктатора, Асфалт паша, Лажецо, Апартаменто, Шестака, ангелът на смъртта, хер Флик...

Забрави за Хамстера с "големият"стаж и слагачеството му към Сокола.

Видно е че няма опит за убийство!! Интересно е как ще се процедира с радетелите за права и свободи показали животинските си инстинкти -истинското си лице!! Всичко е инсинуация-опит да се вдигне рейтинга на ДПС с което да се постигне капсулиране на турското население. Замисъла на ДПС е много интересен но за тяхно нещастие лошо изпълнен! Желанието да направят от Доган -турския Кенеди не успя! Ако спечелиха нещо то това е че ДПС получи медиино присъствие като никога до сега???

то един Опиц уби човек само защото решил, че ще обира входа на блока му, а ти очакваш от стресирани хора пред които се вади пистолет да галят нападателя. Размърдай нищожния си мозък- кой е знаел че пистолетът не е боен. Картината беше грозна, но уви реакцията в такива случаи на всички би била такава. Особено като НСО СПИ и остава да има саморазправа.

Афектът се доказва много трудно. Видно от записите, побоят започва СЛЕД като момчето е повалено за земята и ОБЕЗДВИЖЕНО! Именно това се включва в превишаване на пределите на неизбежната отбрана по чл.12 ал.2 от НК- нападателят е обездвижен, но ако в този момент му счупите ръка, нанесете побой, счупите крак- носите наказателна отговорност! Това е много добре формулиран институт в общата теория от наказателното ни право.

Ей, чалма,май и ти си един от биячите.....май!

Искаш да кажеш, че Доган или ДПС-то сами са си отганизирали случая ли? Най-малкото за да е турски Кенеди трябваше да бъде убит. Сиреч Доган да си организира да му стрелят в главата с газов пистолет ли? И какво повече да капсулират от това? Не ни е виновен нито Доган, нито ДПС-то. Те винаги са били около 12-15% от депутатите. Причината си е в нас и останалите 85%.

HAPPY END! извинете за грешката.Ех, Валери, Валери, що ти трябваше да изнасяш на светло целия този срам с пипера за животни и сигнално-звуковите патрони! Или горните най-после разбраха, че някак по заобиколному трябва да признаят, че всъщност всичко разиграло се пред нас е фарс? Да, HAPPY END за едни, а други...уволнение! И тъй като неминуемо някой ще бъде хвърлен на лъвовете, бе наредено на този някой да изплюе камъчето накрая, та да разбере целият свят в какво навъртяха България и всички нас някои "умни" глави. Лошото е, че онези затворени в селата-гета мюсюлмани ще приемат това за чиста монета.И бъдете сигурни, че накрая пак българите ще бъдат обвинени, дето уж платили на бедното заблудено турче "да убие" Любимия Вожд! Главата си залагам, че и до тази версия ще опрат, за да се оправдаят "цивизованите" турски допутати!!!

Ахмед обещал на това момче да му помогне, а преспал с гаджето му.

значи познаваш нападателя. Чудесно МВР ще те вземе за свидетел. Те могат да те разкрият по постинга ти. Да не скриеш.

Коментарите са твърде преувеличени. Според мен, поради намаляващата си популярност сред електората ДПС реши с този краен акт да раздвижи обществото. Ако искаше, от толкова близко този младеж щеше да убие наистина. Най-вероятно е да е търсил изява, защото се е чувствал нереализиран. Напомня ми за убийството на Джон Ленан, което наистина беше трагедия. А това тук изглеждаше като постановка и нищо повече.

Откъде измисли намаляващата популярност, когато за него гласуват винаги едно и също число хора. Намаляваща е на всички останали с изключение на него. Затова и не ходиме да гласуваме.

Към "опит за убийство ( нерегистриран ) 20.01.2013 09:41" -ключовия момент е намерението на извършителя. Ако го замери с обувка да не би да иска да го убие?

ясно- нападателят не е искал да го убие. Да го нарани, да ги изплаши. това е била целта. При това положение трудно може да се мисли за постановка. А и защо не е постановка. Казваха първоначално -за да остане Доган начело на ДПС. Не стана. За да направи по ефектно оттеглането си- да ефектно беше, но но само по себе си и без нападението щеше да оа съберат 500-600 души пред НДК и те мълчаливо да чакат развръзката. Казват за да мобилизира електората- да, но електоратът на ДПС вече не е онзи от преди 20 год. Част от него не гласува. Изнесоха се данни, че близо 40% не гласуват и че вече електорътът на ДПС гледа икономическото състояние защото гарант за нето вече е ЕС, не толкова ДПС. Нито ще бъде покрусено от оставката на Доган. С 60 % избиратели ДПС винаги ще има 15-20 нар. представители. И накрая- изборът на Октай означава различен от досегашния политически модел който следваше ДПС. На него нападение и конфронтация не са му нужни. На него му е нужно омиротворяване, печелени на симпатии. Че дръгливото куче на Атака и ВМРО ще лаят това да повечето българи не е събитие. Всички знаем същинската им цел- да си нагласят задниците в НС. Защо тогава имаше нападение- нека чуем първо нападателя и видим до къде ще стигне разследването.

ДПС , вън от парламента.

Естествено, че патроните на газовия пистолет не са смъртоносни!! Смъртоносно е разстоянието, от което младежът се опита да възпроизведе изстрел!!!!!!!

Вие колко пъти сте стреляли със сигнални патрони?Иразстоянието е една протегната ръка-око 60-70см.Със същата опасност можеше да го застраши и с някой панаирджийски тапешник.

На единия му засече Ферарито, на другия пистолета.

За коментиращите от чужбина само ще кажа - който се интересува от истината, нека се осведоми и я разбере. Да не гледа само картинки, това не е анимационен филм. Който, пък не се интересува - да не коментира и просто да не се замимава.

Вижте, хората" от чужбина" съвсем не са българи- личи по зададдените от тях въпроси:) Най- много да са двойни граждани, запазили българските си паспорти за безпроблемно пътуване из ЕС, а след 01.01.2014г.- и възможност за работа в държавите от ЕС.Постоянно сме атакувани от такива провокативни коментари от хора, твърдящи ,че са българи, но дали твърденията им са истина?

Хубавата новина е, че един аркадаш е искал да бастиса друг, аркадаш. Лошата новина е, че не е успял.

Пишман стрелеца ще си получи своето - това е ясно.ИНтерсно ми е какво ще стане с биячите - борци за права. Ще им бъдат ли повдигнати обвинения? Ако не означава ли това, че сегашното правителство подкрепя саморазправата като средство за разрешаване на проблеми. И след като това се случва пред камерите, какво става зад кулисите - изтезания може би? Къде е човека който има отношение по всички въпроси - от снега до това как се приземява самолет.

2020 година. Министър-председателят на България, Абдуллах Гюл, призовава нацията да бъде толерантна с българското малцинство!

Поради липса на аргументи, Валерката отново ни пуска глупости. В Европа, в такива случаи, обвиняват в опит за убийство. Ключовото е субективното възприемане на жертвата, която в момента на нападението не е в състояние да различи, дали оръжието е бутафорно или не, а го възприема като истинско!

И сега, какво? Патроните не били смъртоносни, а сигнални, и затова ,видите ли, щели да го съдят не за опит за убийство, а за обикновено хулиганство!!!Боже, тези продължават да се наакват все по-рядко и по-рядко....И се размирисват ужасно, оплетоха се като патета в кълчища, че и по-лошо. Предлагам официалните власти да млъкнат да бръщолевят врели некипели и фактически да потвърждават с обърканите и нелепи коментари версията на ДПС за "атентат" срещу Вожда и Учителя на българските мюсюлманите. Всъщност той е най-големият безбожник сред мюсюлманите, лицемер, който досега е тъпкал само собствената си гушка и гушките на най-приближените си. Виж поговорката "Не е луд, който яде зелника, а който му го дава!". А кой му даде зелника??????

ейсбук" свой коментар за нападението срещу лидера на ДПС Ахмед Доган. Според него атентатът е инсценировка, защото: 1. Нападателят е с пропуск за конференцията 2. ДПС отказват охрана от НСО /да не попречат/ 3. Отказват и скенери за оръжие /защо?/ 4. Оръжието е газово /да не вземе да го гръмне наистина/ 5. Нападателят бил с психични проблеми /кога свариха да го разберат/ 6. Доган реагира като служител на баретите /вместо нормалната реакция на шок и парализа/ 7. Нападателят е от отцепническа на ДПС партия /колко удобно/ Според Кадиев всичко това показва, че случилото се е театър, а целта е сплотяване на ДПС и разправа с отцепници от сорта на Касим Дал и Осман Октай. Поправете ме, ако греша, отбелязва още общинският съветник от БСП.

Няма отърваване от циганското в характера ти драга. Ето за това трябва да се тревожиш. Остави го Доганя. Смекчаващо обстоятелство е че след долкова цигански овъртания от страна на Цецо и кой ли не може наистина да си се объркала. Ето ти вярното: 1. Нападателят не е с пропуск за конференцията а с пропуск от друго събитие през 2012г. Има ли разлика? 2.ДПС не отказва охраната - тя е тази, която пази Доган и се нахвърлиха първи върху "стрелеца". Самото събитие се охранява от частна фирма. Има ли разлика? 3. Скенерите са използвани частично от охранителите, защото трябвало да пуснат много хора наведнъж, и това е тяхна грешка.. 4. Оръжието е газово, но от разстояние по-малко от 1 метър довежда до тежки травми, а при по-малко от 50 см. в областта на сърцето, аортата, сънната артерия и в областта на главата и до смърт. Има няколко смъртни случая за последната година. 5. Няма никакви сведения да има психични отклонения. Най-вероятно ги има самия Кадиев. И ти пък намери кого да цитираш. Един от най-големите цигани.

Продуцент на този турски сериал може би е БТВ. Много слаб сценарии и некадърни актьори. Надявам се по-простите зрители да не попаднат в манипулациите на главния актьор Доган (турските села) и да не се активизират на изборите, каквато е целта. Тогава ще се окаже, че нищо не разбирам от турски сериали.

По време на писане на доклада си,Доган е казал:По време на конференцията ще стане нещо много интересно.Интересното стана. Второто интересно е,че "убиецът"отива да го убива със сигнални патрони/с които се работи на спортни състезания/.Третото интересно е,че този близо двуметров млад мъж,с атлетическо тяло и тренирал бокс ,се остави Доган да го повали на земята,без да му нанесе нито един удар и Доган да му избие професионално пистолета.Ако е искал,той можеше да го убие с един боксов удар или с удар с пистолета.Ролите са били отработени предварително,само че в сценария не са включили зверския бой,който получи.И ние видяхме,че ръководството на ДПС е тренирало свободни боеве-ММС.

"Октай убиеца на Доганя", театрална постановка: Сценарий: Ахмед Доган и сие. В главната роля Ахмед Доган. Убиецът: Октай едикой си (пак добре,че е турчин...!) Мнение на форумната критика: необикновено слаба постановка. Защо: 1. Сценката с насочването на пистолета към главата на Доганя - забелязва се очевадно, как още преди ръката на "жертвата" да блъсне пистолета, Октай вече е го е отклонил настрани. Този моментбуквално вади очите на публиката! 2. Октай тича към Доганя и насочва пистолета, следва гореописаната сценка ОХРАНАТА БЛЕЕ НЯКЪДЕ! Сборичкват се веднъж, втори път зад катедрата. Доган към Октай "Абе ,идиот, я по-внимателно, стига си ме стискал, пусни ме вече и бягай". Октай, който до този момент е могъл да направи Вожда на решето, продължава да размахва пистолета и се опитва да побегне. И ТОГАВА О О О О О....НАЙ-СЕТНЕ ОХРАНАТА ГО ВРЪХЛИТА! И ВМЕСТО ДА МУ НАДЕНЕ БЕЛЕЗНИЦИТЕ, ГО ОСТАВЯ В РЪЦЕТЕ (ИЛИ ПО-СКОРО ПОД РИТНИЦИТЕ) НА ОЗВЕРЯЛАТА ТЪЛПА, КОЯТО СЕ СМЯТА ЗА ВЪРХА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА!УРА, HAPY END! Форумската публика хем плаче, хем се къса да се смее!!!! Абе, станахме за посмешище пред света! И като слушам снощи двете хубавици Мира Янева и незнам коя си да бръщолевят глупости ПО бтв, просто ми се догади!