Коджейков: НСО не отговаряше за охраната на форума

За инцидента, който се случи с господин Доган, се прави анализ. НСО не е ангажирана с охраната на този форум, заяви на брифинг в НДК ген. Тодор Коджейков, директор на НСО.

Обратно в новината

Коментари - Коджейков: НСО не отговаряше за охраната на форума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този с тъпата си селска физиономя да си да дава оставката. оставиха 10 човека да ритат младежа без намеса. поне в афганистан има англичани и американци да пазят от линч

А ЛИЧНАТА ОХРАНА НА ДОГАН КЪДЕ Е генерале,НАЛИ ТЯ Е ОТ НСО...... ОПЛИТАТЕ СЕ КАТО ПИЛЕ В КАЛЧИЩЕ В СТРЕМЕЖА СИ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ СУХ ОТ МАРИАНСКАТА ПАДИНА .

НСО са взели пример от пожарникаря и са спали в работно време.

Тия от НСО освен да карат коли като ненормални, май за друго не стават. Поредният пример за некомпетентността на службите. Да ходят да спят по време на работа и взимаш пълна заплата.

В България никой не отговаря за нищо! Най-голямото сдружение на невменяемите!

Слушам, гледам и не вярвам нито на ушите си нито на очите си. Прочетете малко чежда преса за да разберете как се е отразило това, там подробности, че пистолета бил без пълнител, че охраната му никаква я няма не са отразени май театрото си изигра ролята. Да предположим ,че е театро. Ако охранителя основния на Сокола беше поне на 5-6 м. щеше да се пише друго сега.След посегателството никой не изведе от мястото жертвата , значи на никой не му е ясно, че това се прави......както и да е. Г-н Гееенерал, сега е момента вместо да говориш , че след анализа ще стане ясно коооолко добре сте се представили и как без Вас не може, да седнеш и да уволниш някой от Вашия учебен отдел или пък някой тактик или знам ли, направи нещо смислено стига ни убеждава колко сте велики. Грандиозен скандал и то международен спретна, чееее.....имаше едно изречение в немската телевизия......по памет цитирам.....службите за сигурност не се виждат да реагират защо е така е въпрос на равносметка има ли такива?.....поздрави.

Демокрацията е стихията на Гражданското общество, която чрез изборното право за представителност на социалните структури в управлението прави сериозен пробив във Властовата система на абсолютната неограничена власт, но не я елиминира напълно от Историята. Въпреки това Гражданското общество има статуса на политически и ценностен контрапункт на националната държава. В този контекст Демокрацията е и резултативен продукт (резултанта) от взаимодействието на властовите отношения на гражданското общество и държавата: - ако гражданското общество е силно, националната държава не само се съобразява, но се и принуждава да коригира Властовата система; - ако гражданското общество е слабо, условията и предпоставките за подмяна на Демокрацията с Диктатура се превръщат в обективна възможност. За да бъде силно едно гражданско общество, то трябва да има адекватно представителство на социалната структура в партии и движения, като либерали, социалисти, консерватори и т.н., със съответните им идеологеми и визии за развитие на обществото и държавата. При положение, че в България подобни партии са някъде към 400, е сигурен знак, че структурата на обществото не съответства на партийния ландшафт. Политическият пазар на идеологемите може да се измерва само със самофиксирането им във Властовата система като самоцел и като трамплин за лично облагодетелстване от властовия инструментариум на Националната държава. Навярно тепърва ще се анализира случаят ГЕРБ и Бойко Борисов в най-новата история на България. Най-вече от гледна точка на въпроса: - Защо след близо 20-годишен преход към пазарна икономика и демокрация Властовата система на държавата беше обсебена от идентифицирани летящи обекти от подземния свят?

Не са лоши, по принцип, тези разсъждения. Но са далеч от диалектиката на нещата! Защото: Капиталистическото и гражданското общество се изключват взаимно. Не може в едно общество, базиращо се на частната собственост, интересите, страха и парите, да съществуват и граждански инициативи. Или ако ги има, тяхното съществуване е псевдосъществуване и буфонада! Капиталистическата мафия ги задушава от раз. Социалистическото общество е единственото общество, което по дефиниция може да се нарече гражданско!

Навремето, в социалистическа България, не можеше човек и с джобно ножче да се сдобие. Камо ли с оръжие. А днес, в "свободната" ни и "демократична" страна, оръжия бол! И огнестрелтни и неогнестрелни! Носещите такива оръжия влизат свободно в магазини, учреждения, на всички обществени места. Днес, в капиталистическа България се вади оръжие при всеки, дори и незначителен повод. Примери много: мутренски междуособици по заведения, свади по пътищата между водачи на МПС, при скандали на улицата, между съседи, в семействата ...... Въобще, всеобща цигания! Не общество, а джунгла!

Този на снимката е тъп като гъз

НСО охранява Доган, пък не го охранява на форума!?! Обяснението е направо смешно. Правилно, НСО не отговаря за охраната на форума, но отговаря за охраната на Ахмед Доган включително и когато е на форум

Това е 101% ГЕРБ-аджийска провокация , целта е да се направи смешен Ахмед Доган вижте го страхливец и мекере, и да се провокира ДПС преди изборите като се използва НСО и криминален екзепмпляр, подбран специално от ДАНС. Така тиквата Рапон ще изпъкн още повече като бабаит и отворко.

смърт за терористите, а тъпизмите ги пускай другаде чистка в службата

Палячовци!!!

този "генерал" коджеиков не е ли изтарсак от известната комунистическа номенклатурна фамилия "коджеикови"? аман от известни комунистически фамилии, които са си ваобразили, че са богопомазани и трябва да бадат като кралските фамилии винаги в прожекторите и на сцената. права е атака да иска паразитната структура нсо, охраняваща национални предатели да се разтури.

Бодигардовете на Кръстника Дед Хасан бяха по-добри от НСО, обаче и те не успяха да го опазят :) ... Забележете - според руските Известия и Риа Новости, стрелеца е имал само 0.5 секунди! в които единствено! лицето на Дед Хасан не е било прикрито от бодигарда - в резултат получава 2 куршума - един влиза през устата и излиза през врата и друг в горната част на рамото .... Бодигарда получава и той куршум в рамото - стрелеца се е целил в главата на Вор-а ... Стреляно е с автомат ВАЛ ... Така че, нашите държавни мъже по-често да се прекръстват и да си спомнят че не са безсмъртни

А най-голямата глупост е че НСО охранява Плевенлиев = не виждам кой ще се хаби за един Чехльо ... Виж прасето Румен наистина трябва да ходи с памперс :)

Абе яко смърди цялата работа....,...

Ако професионализма на НСО е като речта на шефа им. МЪКА, МЪКА, МЪКАааа Би по краснопелтечене и ЦВЪЦКО!!

Верно, бе ! Плевньо не е най-смешния в държавата. Днес по целия свят видяха колко струват милиционерите. Цялата трапана приличаше на женски бой. Толкова ли струвате , милиционери! С тия пазванти няма да е лесно да опазите бойкоборисовата паплач от народната "любов". Скоро:)

само мока да кая, че хората от нсо не са били на правилното маисто... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НСО е една смешна мутренско-комедийна организация, за която всички се досещахме колко струва , а вече сме сигурни. Тъпира, дето заграждаше Доганито толкова бавно го евакуираше от епицентъра, че бледите му напъни ще предизвикат усмивки и в третокласници играещи на война. А за оня дето тръгна да пресира "нападателя" не могат да се намерят думи. Той загуби равновесие в близкия му обсег и ако момчето беше истински "атантатор" щеше да го смели. Време е за ревизия на УБО. Време е мутрите да изхвърлим от всички нива на управлението и нормалния живот. Нужни са хора с качества, каквито някога сме имали!

Оказва се че плащаме данъци, част от които се харчат за автомобили с които нсо избутват обикновените граждани от пътя. А когато трябва професионализъм видяхме- някак си ахмак търчи с пищов.Ами ако професионалисти решат да извършват покушение какво ще се случи?

квото стана в бургас....още не знаят кои са и как са влезли в страната...да ни пази господ...от политици и професионалисти... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Или нсо участват в театъра или са много зле, ама така се случва, когато все наши хора са на ключови места.

еи това българите сме голяма работа, без да сме наясно имаме мнение за всичко, но не и да си търсиме правата

АЛО ВИНЕТУ,ТОЗИ ПИШМАН ГЕНЕРАЛ КОДЖЕЙКОВ И ЗА ПАДАР НЕ СТАВА ...КАКЪВ ПОЗОР ЗА ПАГОНА,КАКВИ ГЕНЕРАЛИ СА ТЕЗИ ОТ ГЕРБ?????? КОДЖЕЙГЕНЕРАЛАГА Е ПОРЕДНАТА КАЛИНКА ОТ ТЕЖКАНА АРТИЛЕРИЯ НА ГЕРБ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА....ТОЗИ АУТИСТ Е ПО ЗЯН И ОТ НАШУМЕЛИТЕ РУМЯНА ЖЕЛЕВА АДЕНСКИЯ ЗАЛИВ,КАЛИНА ИЛИЕВА ПОЖАРНИКАРСКА С ФАЛШИВАТА ДИПЛОМА ОТ БЕРЛИН,ИНЖЕНЕРО-МУТРАГЕН ХАРИЗАНОВ-БЕЗ ДИПЛОМА РЪКОВОДИТЕЛ НА НАЦИОНАЛНАТА СЛУЖБА ПО НАПОЯВАНЕ,КАЛИНКИТЕ СВЕТЛАНА БОЯНОВА,НОНА КАРАДЖОВА,ПИШМАН СЪДИЙКИТЕ МАРКОВСКА И НАГУГУШЕВА,ПИШМАН МИНИСТЪРО НА ИКОНОМИКАТА С БЕЙБИФЕЙСА И ДПЛОМА ПО ИЗКУСТВАТА ОТ ИЗМИСЛИН АМЕРИКАНСКИ КОЛЕЖ, КВО ПРАВИМ СЯ,-ВАДЕТЕ БУХАЛКИТЕ И ЧУПЕТЕ ГЛАВИТЕ НА НЕПОКОРНИТЕ БЪЛГАРИ,ЗАДАВАЩИ ПОДОБНИ НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ....

Ако НСО не са в този цирк, то това означава, че са много зле. Не може да ти атакуват охранявания обект в такава близост с огнестрелно оръжие. "Невероятен професионализъм"

НСО да ги разформират. Могат само да изблъскват обикновенните хора от пътищата. А от един менте терорист се окъкаха. Аматьори.

Ако убият Президента, не дай боже, пак ли ще се оправдаваш и няма да вземеш твърда позиция по въпроса......анализ и тогава ли ще правиш....колко , видите ли сме доообри.....пфуууу.....не ти си виновен....ние , че те търпим.

Сега ако и реформи направят и внедрят нови хора в НСО с цел по-добро обучение или по-различно от съществуващото досега, ще взема да им повярвам.....дова трябваше да е изявление на ген. Коджейков а не мое, и хората щяха повече да уважават службата и институцията, ясни правила, ясни норми. Това е. Не убеждения как със стари курви нов бардак ще правите.

Абе аз нищо такова, като казаното от този геЙнерал не видях - чичките с костюмите си ритаха на воля ония смешник "атентатора", дърпаха го насам натам, гащите му свалиха и никакви гардове от НСО не са лежали върху него, за да го защитят от озверената тълпа... А че НСО не отговаряло за охраната на мероприятието няма нищо общо в случая - нали уж отговаря за Доганя? Разбирам, да го бяха стреляли на улицата или да го взривяват - да кажат тия от НСО, че не са могли да реагират... Ама оня, завалията, да търчи 150метра през залата, да се доближи до охранявания обект и да се опита да го гърми, без н и к о й от т.нар. "охрана" да реагира - за това трябва късане на пагони и оставки... И само за сведение, първия който стигна до най-смешния "атентатор" на земното кълбо, беше някакъв чичка, дето го задърпа за дясната ръка, никакви гардове, никакви пет лева...

Ей "Пич" много си прав, но сега ще те разубедят по телевизията, ще кажат, видите ли анализа показа , че гардовете са действали адекватно и т.н., за хората си прав но за властите не.....ние не сме видели нищо.....треее да виждаме само това което искат да видим. поздрави.

Ти си по-прав и от мене, баце... Много ми е любопитно каква ли ще е реакцията на президентина - нали уж той назначава шефа на НСО? След такава издънка би трябвало да го освободи на мига, ама едва ли, той кое ли решение е взел самостоятелно, че това ли? А и сигурно "анализа" ще покаже, че виновен е арменския поп, а от нашите - всички са в бяло!

Ако "гардовете" са действали "адекватно", тогава техните началници са действали неадекватно, дилетантски и непрофесионално. Какво са правили в залата хората от НСО, щом "не били ангажирани"? Или са се изтипосали там, получавайки заплати само за да се включат в банкета? Или все пак е трябвало да охраняват и не са си изпълнили задълженията? А брътвежът на смешника е опит да замаже издънката? Все пак положението не е толкова отчайващо, щом охраната на обичаните от народа дързавници е толкова смешна :)))

Питам аз.....защо треее на Сокола да му се слага лична охрана......много е застрашен ли или какво.....айде питайте Коджи за това.....ако е така ....къде бяха ТЕ при "атентата"- в кафето ?.....за 3000 лв.....треее повече да можете.

най скъпите портиери в страната-нсо

Ритат го защото охраната липсва. А тоя с мускулите как е станал генерал незнам.....само прегълта и хленчи и един адекватен отговор неможе да даде.....ама си има приятел премиер.......

нека да послужи за урок на нсо как да си варши работата....а кои ще е новя началник на нсо ? някои има ли идея? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как е възможна такава жестокост? Как може да се рита човек повален на земята, обезвреден. Тези са по-лоши и от нападателя.

Кой-, плаща за Догановата сигурност, охрана?

Тези, които го ритаха след като вече беше свален на земята и обезвреден следва да бъдат съдено, нашето наказателно право го позволява. След като си го привел нападателя в безпомощно състояние и е на земята, нямаш право повече да упражняваш насилие върху него, направиш ли го следва нападателя да те осъди. Така че "атентатора" сега спокойно може да си потърси правата пред съда и всичките "юнаци", общо взето помиярска глутница, дето го ритаха и издевателстваха над него докато беше на земята, да бъдат съдени и осъдени!

по новините казаха и се видя; 1. Че пистолета бил газов. 2. Че пистолета е бил без пълнител. 3. Че пистолета е засекъл след първото натискане на спусака, после нападателя презарежда - какво ли - сигурно въздух :)) 4. Че след първия изстрел - а се оказва че не е възпроизведен такъв - след като оръжието първия път засича, а втрори изстрел няма е не може да има след като пистолета е бил без пълнител. 5. Да не говориме за адекватната реакция на Меди Доган и неадекватната реакция на бодигардовете. 6. По новините казаха че атетнатора е тренирал бокс, а се видя неадекватната му реакция на първия удар от Меди Доган, това дори най-непрофесионалния боксьор не би го допуснал като реакция и инстинкт, поне да отреагира. 7. ОЧЕВАДНО ЗА ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК Е ЧЕ ТОВА Е ЕДИН ДОБРЕ ИНСЦЕНИРАН НО НЕСПОЛУЧЛИВ ЦИРК СЦЕНАРИЙ. 8. Жалко че политици мангали с подобни смехотворни сценарии създават лош имидж на майка България.

1. Килъра не е поставил пълнител в оръжието.....щото видите ли мнооого е бръз и ша го направи в последния момент. 2. Ние треее да поверваме на това защото гледаме телевизия а там казват колко сме глупави и как ставали нещата. 3. НСО са си свършили работата, щото онзи търтей така каза по тел. 4. Електората на ДПС ще повярва щото там дето са няма тел а има само радио и по радиото казаха , че Сокола е покушен и толкус. 5. Треее да търпим това щото се случва в РБ......и имаме 500 традиция в това.

ТОЯ КОДЖЕЙКОВ КАТО ГО ГЛЕДАМ-МУСКУЛИ ДАЛ ГОСПОД.АМА И ВЗЕЛ ОТКЪМТО АКЪЛ. В ГЛАВАТА МУ БАЯ БРЪМБАРИ СЕ РАЗХОЖДАТ. НО ТАКОВА Е ВРЕМЕТО-ИЗБИРАТ ГИ ПО ПОДОБИЕ НА ВОЖДА ИМ.

Като се знае как охраняват Доган, как така е пропуснат човек с оръжие?!?!?! Не ви ли понамирисва на инсценировка??

Tоя истръпналия е пазил Борисов :) Днес даде много компетентни отговори на въпросите на журналистите много говори и нищо не каза.......

Сега започва златната жътва за журналистите, социолозите,политолозите и т.н.Поне един месец ще ни заливат с глупостите си.

Когато вчера прочетох Вашият коментар, не се впечатлих много. Но когато днес виждам с какво ни заливат всички медии, и че се появяват на екраните лица, които може би никога няма да се изявят, виждам колко Сте проницателен и прав. Благодаря Ви!

С тази безотговорност нашите "тайни служби" само проблем след проблем ни сервират и България затъва. Не може в тези мътни времена в световен мащаб да не си "вардиш" страната от всякакви ситуации, пък били те и постановки. Дотук - атентат и покушение ни натресоха заради безхаберие. Накрая може и във война да ни забъркат докато се усетим. Само с дебел врат не става.

Това ако се докаже официално, че е цирк, следва тази партия да бъде забранена като обществено опасна и поръчителите, както и ръководителите да бъдат вкарани в затвора!

Началник, ако не беше премиера да изрипнеш като негов гард и да възседнеш коня в НСО, ся още да пазиш някъде, някое затънтено местенце......но след 4-5 месеца пак ша стане....вервай ни.

Напомпан като балон, гърми като балон - от нас се очаква само да гледаме и да се кефим друже.

Интересно колко ли струва охраняването на Доган, цялата сметка в левове? Колко струва тоя ромски бей Доган?

Типична мутра ,без капка мозък ,като днешните управници на България.

ТОЯ ГЕНЕРАЛ ПО-ТЪП ОТ ДРУГИЯ ГЕНЕРАЛ, А МИСЛЕХ, ЧЕ НЕ Е ВЪЗМОЖНО ;-)

Май и двамата наблягат САМО на мускулатурата :)))

Това генералче да бъде изпратено да пасе овце.

Това е жестокост спрямо животинките бе! Не те е срам!