Палестинец нападна с нож пътници в автобус в Тел Авив

Млад палестинец наръга с нож девет души в автобус в централната част на Тел Авив тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Палестинец нападна с нож пътници в автобус в Тел Авив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В статията пише, че Израел затворил в Ерусалим Площада на джамиите!!! Нашите хора трябва да се учат от западняците не само за човешките права, а и да се учат от Евреите как се защитава Държава и какво означава Национална сигурност.

От Израел можем да се учим само на тоталитарен контрол,граничещ с фашизма, към местното население,уви.

Докато има държава Израел целият свят ще е настръхнал кошер. В Париж Мари Льо Пен каза,че зад френските атентати стоят службите на САЩ и Израел, а тя не е случаен политик: ако не я убиват това ще е следващия премиер на Франция.

Значи, ти мислиш,че ако Израел го няма, конфликтът между джихата и христянския свят ще се реши ?

Не е конфликт между арбаския и християнския свят, а конфликт на сунити срещу кравари, техни пионки и горките хора между тях.

Тази Мари май е приятелка на твоя приятел Волен

Приятели на Волен са Доган и Местан, никога няма да бъде приет от лидери като Марин.

ето това защитавате, и точно заради това има издигната ограда в газа. това са миролюбивите палестинци искащи свободата си. когато искаш свободата си, това не означава, че искаш смъртта на останалите нали? хамаска паплач. продължавайте да ги защитавате докато ви обградят тотално.

Евреин, ходи си в държаваТА Израел. Никой тук не те е канил. Стига ни 500 години ваше "присъствие" и геноцида, който ни спретнахте заедно с турците. А на палестинците върнете, каквото сте откраднали и няма да имате проблеми. И си зачукай изотзад мераците да ни правиш на аборигени с евтините си манипулации. Не сме дошли при вас, нито ви говорим на иврит. Не желаем да идвате тук, да изкупувате българска земя, защото не желаем тук да правите втора Палестина. Не желаем да ни постигне съдбата на Палестинците. Май трябва да се довърши делото от 1878г. Остана недовършено, изгонихме само единия поробител.

Децата затворници.После вижте снимките и материала,как се задържат 8,4 ,11г деца без съд и се водят в затвор.За Шарли,цял свят.За окървавени деца-никой.Израел задържа в затвори деца.Взимат деца ,слагат ги пред тях и така патрулират.Това е истината.Но Израел държи банките,медиите и когато това не помага и САЩ най-силната военно страна.За това е рядко и истината да се казва.Човешкия живот е неприкосновен.Трябва да има закони за всички.

Законите на шариата?

Колкото и да се напъва с тоя нож в градският транспорт няма да може да докара до статистиката от хиляди жени, старци и деца убити при обстрел и бомбандировки на болници, спирки, училища, зеленчукови пазари и други страшни военни обекти в Украйна, Сирия, Палестина и други вражески държави.

как се колят палестинци: "Жителите на Ивицата Газа отбелязват 54-тата годишнина от клането в Хан Юнис", убити 1200, 1956г. Или 1948г: "Днес се навършват 65 години от клането, устроено от ционистите в Дейр Ясин" Където са избити 600 човека от мирно село, не искали да се изселват. Примери такива има много. За да не ни правят на маймуни.

Това е конфликт още от времето на Давид и Голиат. Лошото е че се пренася и по Европата... Тероризмът при палестинците е от бягството на отчаянието и безперспективността във фанатизма. Проблемът е как да престане това отчаяние и безперспективност и заедно с това в Израел да е мирно и спокойно. Но има и още нещо - дали може някой ден да се стигне до точката в която при условията на окончателно мирно решение и спокойствие, наследеният фанатизъм да прерастне в аресия и доминация. Това е не по-малко опасно...

Пропускаш друга възможност. Да се върнат на палестинците откраднатите земи. И всичко, което евреите са откраднали от тях. И тогава, те няма да правят нищо.

първо по времето на давид и голиат не съм чул да са съществували палестинци още по-малко пък ислям. второ земята принадлежи на този, който се грижиза нея. Израел е градина. окупираните територии са кошче за боклук.

не си чул, щото си глух...според тебе филистимците различни ли са много от палестинците?

Да, и този конфликт не е от времето на Давид и Голиат, а си е на стотина години. От тогава евреите почват да крадат чужда земя. Прочети малко, не се опитвай да обвиняваш невинните.

Явно не си запознат и с реалната история на Христос, чийто роден език е арамейски а не еврейски....това последното и папата го каза на Натаняху....

Само да се уточним чия земя са откраднали, на Великобритания, на Османската империя, на Римската....

От кого я крадат ? От Турция или от Англия ?

Abu Talib

Давид е мошеник, нарушил е основни заповеди:убива приятеля си Юли, изнасилва жена му в банята, лъже, че намерил изгубения ковчег на завета.А обещаното на Авраам е от фараон Ехнатон първи, който го привиква в Египет - Авраам е правнук на избягали от робството евреи. Обещава им да ги умножи като звездие на небето, и да командват земите, откъде е дошъл потомъкът на избягалите -днешна Палестина и и област Митани от Сирия.

А за д-р Иванов казват, че е много добър ..опитайте задължително

Аврам е от Харан. Според Зах. Сичин, родният език на Аврам е шумерски, а шумерското име на Харан е Банки..... :)

а българите не бяха ли отчаяни 500 години робство? кога видя българин да отиде да наръга невинни турци на пазара? защо вие самите се принизявате до отрепки, които никой в близкия изток не иска?

През време на цялото робство са вдигали въстания и са излизали хайдути.Но силата не е била достатъчна срещу Турция.Руската армия се справи.Така е днес и в Израел.На арабите силата не е достатъчна.

"а българите не бяха ли отчаяни 500 години робство? кога видя българин да отиде да наръга невинни турци на пазара?" Разликата е във вярата - християнството не учи на вендета, докато ислямът като отдушник на отчаянието съвсем точно пасва в случая. Не зная дали има статистики за % терористи сред палестинците сунити, шиити и християни. Предполагам че най-малко са терористите-християни.....

През 1947 г. ООН взима решение на това място да се създадат 2 държави : Израел и Палестина. Израел казва "ОК. Така да е. Да живеем в мир заедно". Първият министър председател на Израел Давид Бен Гурион чете прословута реч, ч която декларира,че приема решението на ООН и иска да живее в мир с Палестина. Палестина казва "НЕ. Всичко ще е наше!" 6 арабски държави нападат новообразувания Израел, ама "ядец"- биват съкрушени. Така започва конфликта.

Утре ООН може да каже,че е ОК турците да си вземат кърджалъка,примерно. Мен няма да са ме питали,ама това е в реда на нещата май в наши дни. Между другото, напоследък Израел нещо се "охълца" срещу арабите- например 2006 -а в Ливан, пък и прокситата му в Сирия доникъде не я докараха.

А държава Палестина там имало ли е някога, смирено да ви запитам?

Лъжеш, лъжеш като дърт евреин. Нещата започват 1900г, когато евреите започвате изпълнението на плана Алия Бет. От 1500-1900г в Палестина има към 3% евреи. Тогава с този план започвате да се заселвате по тези земи. Изкупувате, който не иска да продава, избивате. Тероризирате местните докато се махнат. Има документи исторически. Но не ви стигат хората, патова ситуация. Призовавате евреите от Европа да ходят да се заселват. Те не искат, да напускат цивилизацията и да ходят да се бият из пустините. За това вашият човек Хитлер, трябва да организира това масово преселение със сила и заплаха. После, за да плащат германците пари, измисля се холокост и на Хитлер се приписва, че уж искал да изтреби евреите. Ти кого се опитваш да лъжеш. Ти подиграваш ли се на нас, българите.

Ти не си българин, ти си от Атака

Какви ги написахте, а то какво е ставало и идея си нямате. Не манипулирайте така общественото мнение. Кое царство разделено против себе си ще устои, а българите как успяха да спасят евреите. В Библията е писано,че израилтяните ще се върнат в Обетованата земя мнооого преди 1948 и 1500г. Като се даде Газа на палестинците /равнина,море и граница с Египет/ какво се случи? Израел превръща пустията в градина! Мир на Ерусалим!!!

Abu Talib

ООН следва да се премести в Йерусамил, на мястото на древните храмове-първият е бил на Соломон, вторият е посветен на Цезар от Октавиан Август, но разрушен по нареждане на Исус! Вторият е строен общо 46 години мисля че беше, така е описано в Новия Завет.И когато някога се намери Сандъкът на Договора/ковчега на зевета-Arché dAlliance/ да се положи там и едва тогава ще можем да влизаме във връзка с извънземна цивилизация.

Някой май вече е направил връзката ми се струва :)

А дали бяхте толкова усърдни да публикувате новини за геноцида срещу палестинското мирно население в Газа? Ще наръга ами.- Сигурно са изтребили цялото му семейство и род и сега си отмъщава. Единствената разлика е, че не е успял да убие никого явно.

Палестинско мирно население :)

Нещо някой да беше казал, защо този палестинец нападнал хората. Ей така, за разнообразие. Или за удоволствие. Или можеби сейството, децата са му убити при поредната бомбардировка в Газа. Доколкото си спомням, при последната бомбардировка, там бяха убити над 600 само жени и деца. И за това Израел не получи никакви санкции, наказания или каквото и да е от "справедливата международна общност". Това, което се извършва над палестинците е просто геноцид.

И поради какви парични почнаха израелците операции в Газа?

Официалната еврейска версия- палестинците отвлякоха и убиха три еврейски момчета. На което не се отвърна с разследване,а с бомбардировки на втория ден. Не е ли странно? То и в Бургас "знаехме" кой е виновникът 15 минути след взрива...

Abu Talib

Ето защо, това трябва събитие да бъде повод за нов размисъл, там ли следва да живеят евреите, на земя, обещана на Авраам и на неговия син от Агар-Исмаил. Днешен Израел следва да се заличи от картата на света, там да се появи нова страна-ПАЛЕСТИНА, която да побере всички маргави от България, а самите евреи да се върнат така, както нявга са тръгнали на война срещу фараона-въоръжени с целите си семейства.Там, където текат много реки и има много долини и планини, земите на дедите им. Да виждате в днешен израел да има много реки? Мики Розенфелд ми изглежда разумен човек, а дано им дойде акъла в главите!!За да кротне света най-сетне.

Съгласен с това Израел да не съществува,но описаното от вас митично царство къде трябва да се ситуира? В Крим се видя,че няма да е; остава май само България?

Abu Talib

Преди 3702 години наши славяни са тръгнали на война, с пълно бойно снаряжение. По време на примирието с Хамурапи, на който страна се притекли на помощ като рекрутирана армия, се постига съгласието Хамурапи,наследил бащата си , който пръв започнал войната, славяните да останат пленени там, толкова години, колкото ще управлява умножено по десет.Ако не приемел да бъда владетел , то само тогава е следвало пленената славянска армия да бъде освободена. И така Хамурапи приел да царува, общо 43 години, робството на евреите продължило общо 430 години.

Abu Talib

Обещаването на земи на Авраам е дадено от Ехнатон Първи, а неговият правнук Акхенатон IV разрешава разрешава бягството на евреите и им обещава точните земи и права.Прадядо му е послъгал малко евреите....

Палестина е с най висока безработица в света. Всички живеят от помощи на запад като нашите цигани. Основна професия -терорист. Да рани 10 непознати освен терорист е и садист.

Аха, разбира се, че са терористи. Кой ги направи концлагеристи, кой им отне земята. Кой ги избива системно. Май терористичната държава се нарича Израел.

Ей, босия и тебе ако те затворят,като овца в кошара и ти ще си същия.Ти знаеш ли какво представлява газа-една малка по площ територия ,напълнена с много хора и оградена с ограда няма влизане ,няма излизане ,няма сухопътна връзка с другите части от автономията наречена палестина -абе с една дума открит затвор,където затворниците имат право да се сн.шават и да раждат ,дивеч ,който подлежи на периодичен подборен отстрел от богоизбраните :)

То тея ако не ги затвориш в "кошари" става като в Ливан и Йордания

НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ЖИВЕЕМ С ТАКИВА СЪЩЕСТВА-НЕ ЧОВЕЦИ! КОЛЯТ И РАЗСТРЕЛВАТ И В БЪЛГАРИЯ И В САЩ И В ЦЯЛА ЕВРОПА. А ЗА ЗАЩИТНИЦИТЕ ИМ, МОЛЯ ВИ,УВЕРЕТЕ СЕ САМИ КОЛКО СА МИЛОСЪРДНИ, ДОБРИ И ХУМАННИ КАТО ПОЖИВЕЕТЕ МАЛКО СРЕД ТЯХ, АКО ОЖИВЕЕТЕ!

Евреите ни смятат за нечовеци,също като братовчедите си-арабите.

Не мисля че си прав в твърдението си. Живял съм на много места и не съм усетил враждебност или заплахи от християни и евреи! Всички мерзки деяния са плод на мюсюлманите, взривове, убийства и т.н.! Добре че е Израел че ги удържа тея гадове!

Това не е вярно, арабите нямат термин подобен на Гои. Това означава нехора, добитък. Този термин използват само и единствено евреите. Други, които ползват подобно, по инструктаж и подобие на самите евреи са турците, по отношение на българите, по време на турско-еврейското робство. Наричани сме Рая, със същото значение на добитък. Въведено е от управляващите Османската империя евреи.

Затваряйте клоаката наречена палестинска "държава". Това е просто едно гнездо на терористи.

Че тя е затворена бре, цялата, с ограда, не знаеш ли ? Палестинец не може да излезе от там без позволението на евреин ? Нямат право да работят, също така нямат право на внос на лекарства и медикаменти.

В Близкия изток е заложена огромна бомба,която скоро ще гръмне и ще потопи и Европа в кръв. Там проблемите не се решават както трябва, а се трупат нови и и нови...

Войната им е безконечна,въвличат гадно и нас в нея и все по-неистово хитро,като всячески настройват нас срещу исляма,а него допълнително го дърпат за опашката

И едните и другите са за бой! Едните изкъртиха мивката с техния обстрел на газа и само бог знае колко родители са си изгубили децата, другите обаче не се предават и действат по същия начин! После тръгват да се оправдават че другия започнал пръв....като в детската градина ама с по лоши последствия...а учителката спи или подържа едните повече от другите!!!

Хановете ще се обидят на невежеството в изписване на титлата им. А също и от това, че техните наследници са пълни с несправедливост и омраза. Бихте ли били спокоен, ако детето ви отива на училище и някой безмозъчен зомби го наръга с нож. Да не би да смятате, че израелци не са хора и чувства. Да не би да си мислите, че те са само гении, изобретяващши и подаряващи на човечеството дори инструментът, с който си служите и разпространявате омразата си-Гугъл, Фейсбук и т.н. Толкова ли не сте влизали в информационната мрежа, та да не знаете как в Газа биват напъждани като стадо цивилните палестинци, за да могат терористите да стрелят от жилищни блокове, болници, джамии и други обекти, считани въ война за неприкосновени.Не, вие знаете това, но си затваряте очите и ушите, защото тази информация пречи на вашата вековна, тъпа и примитивна омраза.

sonibvc@gmail.com

Ох...кацна ми :) Така: Хановете не ги мисли, името ми е творческа фриволност нещо което умните и талантливи евреий биха разбрали. После, палестинците са навряни в мечи г*з...за всяка калпава ракета която създава стрес за еврейна палестинеца получава по няколко които причиняват смърт за него и други....виж само колко палестинци и колко еврей са умрели...цифрите го посочват най добре! Мита за "умните и талантливи еврей" за гугъл и за фаисбук - НЕ СА ИЗМИСЛИЛИ НИТО ЕДНО от тези неща!!! Просто са използвали просвулутите си връзките да се наложат над конкуренцията - от 7 години съм в тези бизнеси и имам 2ма партньора от Израел - много добре знам как работят и защо им "върви"...връзката със САЩ където много от хората са си еврей които обичат да работят и да подържат Израел. Ти какво мислиш??? Че от 2-3 милиярда индийци и китайци никой не може да надмисли 6 милионен Изреал и да развие или да измисли некъкав продукт ли :) не ме карай да се смея..просто те не са предпочитани и на тях не се помага! Последно, евреите как действат...те не са първи в нищо защото има риск. Те чакат индустрията да се докаже че има пари и след това вкупум се втурват към нея като си подават топката по между си (в това няма нияо лошо) Това е и причината Джобс и Гейтс да не са еврей защото те доказха че в тази индустрия има пари....всички след тях се оказаха еврей..същото е вярно и за други индустри..просто погледни!

Ами към 1900 година в Плаестински територии е имало към 3% евреи. След това започва поголовна сеч на местното население. Ако някой дойде в дома ти и се опита да те изрита от там или иска да те направи слуга, ти какво ще направиш. Ако се съпротивляваш, по твоята логика и ти си виновен.

въпрос на време е това да се случи в българия и пак няма да има виновни и никои няма да понесе отговорност,няма милиция ,няма данс няма генерали и главни секретари-милиционери,няма държава и стадото е оставено да се самоспасява.

На зла круша, зъл прът! Едно време Вълчан войвода е действа с този неписан закон. Турците му имали страха от малко Търнво до одрин. Не смеели да пипнат българин и да направят зулум. Следвало светкавично отмъщение - бесен, разтрел и колене. Прошка никому. Щом насилва, се утрепва. Имало ред и порядък. Хоарат живеели спокойно. Четете информация за Вълчан войвода - "Вълчан войвода искал да плати освобождението на България" от сайта БГноw(ТОЧКА)еу.

До минусаджиите: Абе човечета, не е добре насилието, отдето и да го погледнеш. Ама когато тумора расте и настъпа в организма, идва ред на хирургията. Превенцията е проспала нейното време. Ред е на хирургията. А после пак превенция, но не за показ, а ефективна. Но ще рече някой - това е ограничаване на човешките права. Ами добре, му отвръщам аз. Нали хоарата ще са спокойни, защитени...

Значи е прав според теб палестинеца. Дошли са евреите по земите им. Започнали да колят и трепят палестинците. Цели села са бастисвали. Накрая ги набутали в едно гето в Газа. А трябвало значи като Вълчан войвода на времето. Да ги трепят и да не ги допускат в земите си. Така палестинците днес нямаше да са концлагеристи.

Лошо е че такива неща се случват...Но разбирам мотивите на палестинеца..Евреите убиха 2000 човека при бомбардировките в ивицата Газа...И то основно жени,деца и старци. И то евреите убиват палестинците безразборно, мятат бомби където им падне! А и евреите просто откраднаха от палестинците собствената им земя!! Защо преди 3 години евреите отново започнаха да строят заселнически градове в ивицата Газа А?! Това е и причината за цялото насили, ЧИСТАТ ЕВРЕЙСКА АЛЧНОСТ!! ЖЕЛАНИЕТО ИМ ДА ЗАГРАБВАТ ЧУЖДОТО ИД А СЕ ОБОГАТЯВАТ НА ЧУЖД ГРЪБ!!!! И заради тази алчност, умират хора!

Ти що не отидеш да поживееш малко в Палестина, да видиш тея ислямисти какви ценности имат и после ми пиши какво правили Израел!!!! И мислиш ли, че ако не бяха такива психопати мюсолманите нямаше да живеят в мир. Където и да се види християнин или евреин според тъпите им вярвания трябва да умре!!!

Хамас се появиха вследствие на политиката на Израел-може да се каже,че те са тяхно отроче.Ислямизирането на палестинците върви по план,сега е по-лесно да бъдат представяни за лоши и избивани,защото навремето светът симпатизираше на децата,хвърлящи камъни по танковете.

Май нещо хич те няма с историята а? Ако не знаеш Палестина е била на арабите преди ООН да натресе евреите там а? Май наистина хич те няма с историческите факти.

Събитията за сетен път показват, че на Синайски полуостров може да има САМО ЕДНА ДЪРЖАВА - или Израел, или Палестина. Две самостоятелни държави не могат да съществуват. Трагедията е в това, че това е официалната политика и на Израел и на Палестина!

Преди година руския външен минисър другаря Лавров се закани, че Русия ще защитава своите граждани във всяка точка на земното кълбо! В Израел живеят 1.1 милиона граждани на Руската федерация! Защо Лавров мълчи като пр..я в гащи? Защо в ООН-ето Русия подкрепя не Израел, а палестинците, които тероризират и убиват руски граждани! Защо там не отидат 10 хиляди руски "доброволци" да защитават рускоговоящите в Израел! Защо Русия не прати 5-6 бойни кораба да патрулират край ивицата газа! Защо Путин не защитава своите граждани в Израел, а праща наркомани убийци да трепят чужди граждани в Украйна! Това ли е нормалната руска политика или пълна демагогия?

Не си ли чел израелския печат- руските евреи се връщат в Русия! В образованието например зейват дупки-оказва се,че половината учители по физика се връщат в родината си и бягат от ционистки Израел.

А ти знаеш ли, че само маймуните ядат бананите сурови?

Да беше казал, че имигрират в САЩ,Канада или ЕС да ти повярвам. Евреите може всякакви да са, но не са прости - в Русия няма как да идат;)

Защото,Льо Пен,рускоговорящите в Израел никой не ги закача,не ги заплашва.В Украйна е различно!

А защо не покажат Евреите какво причиняват ежедневно на палестинци ИЛИ НА ЦЯЛ СВЯТ нямам думи да опиша каква несправедливост има на този свят, какъв цирк играят и страдат толкова много невинни хора, кога ще спре всичко това... :(

Ако има нещо по-лошо на нашите цигани, то това са палестинците! Не мога да разбера защо Израел изобщо ги пуска на своя територия.

Тъпанар...израел няма своя територия...!!!! По история си 0 Чифутите са ги пратили там преди 60 години...палестина е там от 2000 год.

Нещо май бъркаме географски области с държави ;)

А кво пише в Библията за евреите! А Коранът?

А според теб кои са живяли там преди 2000 години?? Палестици ли? Я кажи в Йерусалим кои са живали тогава!!!

Аман от фанатични боклуци!!!!!!!!!!

Преди тази вест от там,предишната спестена ли е пак?

Този трябва да се обеси бавно публично на площада!!

Храни куче да те лае. Цитирам Ройтерс от началото на януари:Премиерът Бенямин Нетаняху на консултации с министри реши да замрази ежемесечните преводи на средства към палестинската страна. Става дума за 500 млн. израелски шекела (125 млн. долара) месечно, използвани от палестинските власти за покриване разходите на правителството и за заплати на държавните служители.

Почти повярвах, че евреин дава някакви пари на арабин, ей така, от добро сърце. Но все пак взех та потърсих малко информация. Та... Израел спира да превежда парите които събира от данъци на палестински работници в Израел и сделки между израелски и палестински фирми на територията израел. Тези пари Израел е задължен да превежда според споразуменията подписани между двете държави. Т.е. Израел КРАДЕ чужди пари. Хайде да бъдем малко по-точни :).

Ма защо в кракъ бееееее!!

Последиците от репресивната политика на Израел спрямо палестинския народ в действие. На терорът се отговаря с терор-за съжаление,страдат невинни.

Жалък заблуден индивид....

Мерси,от вас е комплимент.

Каквото повикало , такова се обадило! Защо навсякъде по света атентатите са главно срещу евреи и американци?!

Докато не признаят Палестина и ги оставят да се оправят сами, така ще бъде.

Да караме тогава и така с Македония.

Че ние не караме ли така с БЮРМ?

Македония няма общо със случая. А и македонците не ходят да гърмят бомби в Гърция.

Dimi

Македония отдавна е призната като самостоятелна независима държава спора е само за името и... така че няма нищо общо с Палестина

но без Палестина да ги признава, нали? Щото проблемът не е в признаването на Палестина, а във взаимното признаване. Ако не си чел хартата на Палестина, прочети за да видиш кой кого не признава. А иначе не е лошо Израел да признае Палестина едностранно. Тогава ще е по-ясно с кого воюва и по-спокойно ще им троши... то арабите нищо не са построили за да се троши.

При пълно ембарго за няколко години си построиха малка ТЕЦ в Газа,която евреите бомбардираха с авиация през лятото и разрушиха до основи.

Ама, иначе те палестинците са големи хуманисти.

Бас държа, че не е арабин, а пратен от Обама и въоръжен от Мосад. А пострадалите са честни руски граждани, случайно попаднали в Тел Авив.

Бас държа, че повечето атакисти сте с умствена недостатъчност.

При този свит бюджет на миндил - два милиарда евро , Скоро мъчениците ще почнат и с торбички пясък да замерят не-верниците .