Анархисти нападнаха гръцкия финансов министър в ресторант

Група анархисти са нападнали гръцкия финансов министър Янис Варуфакис и съпругата му, докато вечеряли в ресторант в центъра на Атина.

Обратно в новината

Коментари - Анархисти нападнаха гръцкия финансов министър в ресторант | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

''Анархисти"-малаки! Да бяха нападнали не Варуфаки ами председатела на парламента Константинопоулоу като са толкоз ербап! :Д

Към Антисоциалист и Хи-хи.Благодаря и на двамата-има върху какво да се замислим.

Защо е бил министъра без охрана? А не са ли били просто няколко протестиращи заради нахалното му държание му в Европа!

Може всякакви да са били. Едва ли някой е разследвал политическите убеждения на някакви келеши. Напоследък наричат всички гамени анархисти. Защото е някак си по-колоритно. Повечето хора дори не знаят какво означава. Варуфакис доста мазоли настъпи, не е редно да ходи без охрана. Дано да си е научил урока.

министърът да се "радва" на овациите на избирателите си...

someone

човекът не успял да си изпие узото и да си изиграе сиртакито на спокоиствие. после сънувал кошмари за ангела меркел и го обляла студена пот.

малаките може да ги оправи само железния канцлер- генерал Бойко войвода Победоносец,всичко друго е мижи да те лажем,пунта мара..циганетата яни и алексо не стават за премиери ,дай и жица и бакър и да си делят плячката на варадеро с нашия копанарин долен перхидрола!

Господа, както е известно, бившата гръцка соцуправа в сговор с чужди банки взе от името на Гърция невъзможни за връщане заеми. Самите заеми са вложени в същите тези банки чрез сметките на мошениците. Сега гръцкия дълг се увеличава с около 1 000 евро в секунда - неизплатим е, а това кредитодателите са го намислили уредили - дълг в невъзвращаем размер. Предвидили са да няма гаранти, да не може да се оспорва, да не може да бъде обявен за "лош кредит" поради лоша преценка на банките за възвращаеемостта. Банките не са загубили нищо - пари са вложени в тях, те така са си уредили Гърция да им е вечен длъжник за да печелят вечно. Осигурили са си дори подкрепа в България - соцнегодяите тук лъжат, че с този дълг гръцкият народ бил пил, ял и танцувал, но не щял да плаща. В гръцкия народ никакви кредити на са попадали - при соцуправа "не му се полага". Новото правителство опитва да извади родината си от социалистическия капан и гръцките соцмафиоти използват срещу му изпитаните си "леви" наемници - анархисти, троцкисти и националсоциалисти. Техните методи са известни от повече от век - тероризъм, палежи, убийства. Социалистите и социализмът и да имат особености в различните държави са еднакви по същността си - мафиотщина, грабеж измама. Така е в Гърция, в България и къде ли не...

Пълни Мурзилски глупости. Винаги е било е и ще бъде докато има банки. Едни ще депозират пари други ще бъдат кредитирани. Дори и в заложните къщи е така. Още не е измислена друга система. А гърците като са работни да заемат всички работни места на които работят чужденци. Във огромния им флот няма и пукнат грък да работи а се оплакват, че имало безработица. И трябва някой да им е виновен, евреите, германците бимбилирстанците, само гърците прави, сълзички. Гърците свети води ненапити и измамени от неолиберализма.

Не "хи", а "Фи", а и лъжете. Соцмафиотите в Гърция се договориха с чужди банки за да ограбят народа си. Соцмафиотите опитаха това в Исландия - народът й ги даде под съд, доказа грабежа и остави банковите хитреци да си вземат парите от соцмафиотите, т.е. в Соцмафиотите у нас са същите, но народът ни не следва Исладския пример. Сега народът ни плаща на получилите "пари" по кредит от КТБ и вложили ги пак в КТБ. Няма дадено тогава - има и ще има взето от народа ни. А Вие обявявате текста ми за Мурзилски глупости... За да служите на соцмафията.

Хихи, какво ти става с гърците бе човек? Нали вече ти отговорих, че около 1200 гърци, нови капитани и механици от 10 морски Академии, влизат всяка година в бранша? Браншът е динамичен и най-космополитният. На практика е многонационална компания. Такава с персонал от една националност, няма в света Ето ти и едно гръцко изледване на въпроса из основи, за да се осведомиш (почерпи накой от многото ти гръцки приятели да ти го приведе): 171Adequacy of Greek marine officers.pdf

Това четиво за путараците на сидераста,вазелина ,капута и мая сърбежната ли си го писал?

Четиво ли? Да, писаното за четящия е четиво. Фактите съм писал срещу споменатите от Вас негодяи. Е, Вие ги споменавате с цинизми, а аз с прозвището "социалисти", което ги принизява до действителния им животински ръст, но не е циничен израз. Както предполагам, те и на Вас не Ви харесват и може би атакувате текста ми по недомислие. Случва се всекиму...

Виждам, че ги разбираш нещата и знаеш фокуси, ще можеш ли да ми уредиш не 500 милиарда, ами 500 хиляди , които няма да ти върна ,за да ме заробиш? Обещавам да те наричам благодетел и спасител , а не да те плюя ,като гърците и да отричам, че си обран глупак, когато другите те зоват така.

Първо по текста Ви. Да Ви раздавам кредити не ми се полага - не съм соцмафиот. Второ - по полагаемото се на Вас. Да се разбера с Вас пък не се полага Вам. Обяснявам защо. Поради качества на съзнанието си, не знаете, че великият ни писател Иван Вазов, с Мунчо изобразява непреклонността на Българина пред насиолниците - поробители, та и под бесилката на тези изверги. Наричате се "мунчо"? Каква наглост и простащина! Това име също не Ви се полага. Мунчо и бесилката му са Ви недостижими по ръст.

Под здрава работа в Цивилизования Свят се разбира висока ефективност, т.е. произведената продукция /стоки и услуги/ да се продава по-скъпо от разходите /материали, режийни, работна заплата/ за нейното създаване.

Най-обичам когато боклуците се хванат за гушите.

Гърците са хитри ядат и пият по ресторанти и казина в компанията на красиви жени,а българцетата ги хвалят у европата и маат филии с мас

Споко, скоро ще папкат корички хляб с маслинки.

А сега на вас ОРКИТЕ на Шорош ще ви кажа под секрет , че вашите господари от САЩ са решили че е по изгодно да не си платят дълговете а да ликвидират кредито-дателите си (това е целият свят) защото това е единственият начин да се спасят и за тази цел ще подпалят такъв пожар навсякъде , в който пожар и вие НПО-шерпите наред с други помагачи ще бъдете калкулирани като неизбежни военни загуби))))..язък за надеждите, които възлагате на световните разбойници САЩ))))) най многото на което можете да се надявате е преди започване на фоервергите да получите едно дистанционно потупване по рамото от О,бонго за помоща която им оказвате)))))

"Анархистите" да не са говорели полски случайно,като на Майдана? Гърци,пазете си хората,ще пробват да ги очистят,ако сплашването не мине.

Фашистките Терористични Щати,Ще бъде съдено пред Интeрнационален съд за геноцида над Народите по Света през последните 100 години!!!! Няма да има прошка!!!! СМЪРТ на ционисткия амреикански Фашизъм!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти добре ли си? Не те ли убиха бе Осама?

Чудно та тоя мутрак си е баш анархист, а негови съмишленици да го бият!!! То верно, че с тая конска мутра просто да ти е кеф да му счупиш главата, но точна анархисти да го бият е съмнително. Предполагам, че или е някаква пиянска история или просто си дигаимиджа.

наистина прилича на нашите тиквени историйки !

Кметът на Солун си казва истината,която е ясна за всички,освен за малоумни фенове на Сидеров и подобните му подли гадини...Парите,които дава ЕС са хвърлени на вятъра(изплюскани по ресторанти).Гърците ще се оправят,когато започнат да работят като германци и датчани.И е добавил,че това важи и за България.Това е истината.Няма нищо сложно..Никакви колонизатори,робовладелци..Това са локуми за идиоти,като(да се повтори,че трудно възприемат) феновете на Юруш

Много ми е любопитно ти какво разбираш под "здрава работа"- тролене?

Разбирам и НЕгледане в чуждата паница..Всякакви комунистически навици(гнусотии) са ми чужди

Пак много изкараха - 4 месеца само с лъжи , не е малко. Оня Ципрас ходи разгащен и се хили като откачен.ЯВНО ИМИТИРА ЛУДОСТ, ДА ГО НЕ ЗАКАЧАТ ''СИМПАТИЗАНТИТЕ''.

Това е само началото-скоро всички мошеници от ГИРИЗА и московски гъзолизци,ги чака същото!

Слугите на олигарсите се активирахте -има от къде да ви плащат с крадени пари.

Това скоро и ще бъде го чувам 26г А Гърците дори и сега живеят по добре от БГ

А бе Америка за България явно е изплатила първомайска премия на герберо-сдсарските плужеци и сега са се развихрили във форума. Ама скоро ще ви припари под продажнвите зад..и!

someone

пример за балканска изтънченост и финес.

Само водача на жерави, също така, рибаря, също така джудиста, също така ездача, също така най-вежливия сред хората, може да си направи по-евтина реклама от този другар. ;) п.п. От друга страна, щом работи, защо - не? Все пак достойнството не е силна страна на популистите.

А нашият премиер е със синьо око...

Май и гърците не го обичат нещо. Какви анархисти обикновени хора сигурно.

На изборите. Или според теб, нападателите са представители на гласувалите за Сириза, а? Народа на Гърция не са групичката престъпници от статията, определено.

КАЗАХ ВИ. ТОЗИ ВАРУФАКИС И ЦИПРАС ЩЕ БЪДАТ ПРЕБИТИ С КАМЪНИ ОТ ТЪЛПАТА.СКОРО.

Едва ли, но господарите ти и слугите им със сигурност ще ги сполети това в скоро време!

Амин!

Охо, Еврофакис, вечери по ресторанти, а? Я кажи на снахата да ти сготви едни постни сърми, и започвай да заделяш, защото заеми имаш да връщаш.

Не се смейте на гърците, защото при тях има поне ЕДНА РАЗЛИЧНА ПАРТИЯ. В България всички са седнали на масата и лапат на гърба на народа. А народа води кръчмарски спорове кой е най-лош, защото е свикнал да бъде само РОБ.

Абе говори само за себе си. Ние сме си много готини даже. Имаме уникално чувство за хумор за разлика от теб.

Не си прав! И при нас има различни партии и "вождове"- Бялата Златка, Бюрека, Пенсионерреволюционера Енчев. Само че глупаци дето гласуват за тях са малко, не са критична маса като в Гръчко.

На ВаруФакис много скоро ще му се случи втората част от фамилията му.

Не е нужно човек да е пророк за да предрече бъдещето на лидерите на Сириза и на Гърция след този авантюристичен избор на гърците за едни жалки популисти. Както се казва в една поговорка: Приятелите са си приятели, но сиренето е с пари. Свърши сиестата. Време е за плащане на сметката. И този път може да е и по-болезнено. Поживяха си добре последните 20-25 години на гърба на всички в Европа, включително и на наш гръб. Който е работил с гърци или в гръцка фирма ще ме разбере какво имам пред вид.

Се организират лесно. Плащаш на петима наркомани за по две дози и "народното недоволство" е готово. За убедителност, плащаш (или просто подшушваш) на една две медии да са там в подходящия момент. И готово. Хората, загрижени парите им да стават повече, а рисковете за парите им по малки, добре го знаят.

ще се оправят преди нас защото тук няма демокрация . Всеки кретен, с права на админ трие на поразия като напишеш истината! Да ама и да ме изтриеш няма да ги стигнем гърците, защото не допринасяш с нищо да стане по добре тук!

Започнаха да се усещат маляките за какво става дума. Ама и тия са едни анархисти мани бегай... Замеряли го с предмети, а той като много смел се оставил жена му да го пази... абе маляшка работа.

Жена му го прегърнала, за да го предпази от ударите??!!! И някой чака нещо добро от подобен "мъж"!?!

Затягат коланите, ядат по ресторанти само 3-4 пъти седмично.

Този и Ципуракис ще паднат най-лошо.

Като знам как нашите медии се отнасят към Путин и как го изкарват вълк-единак, който не играе по свирката на еврогейците... някак внезапно започнах да уважавам гръцкия финансов министър :)

Естествено, ти всичко що не е руско мразиш!

Браво! Бой по руските К.(леки жени)

Гърция и САЩ е че от години живеят на кредит,а разликата е че за гърците дойде времето за изплащането му,нещо което щатите така и няма да направят

Протестърска провокация по западна поръчка.

да си слага масата на главата и да не си води булката на варадеро,щото ще има по як калай!

почват лека полека да се събуждат гърците. Не искат да са в евразийския съюз и вместо на Брюксел да козируват пред малкия мук. ЕС има пари и им дава, а рашките имат танкове и зелени човечета, ама немат кинти..

десни ... в Гърция ? че имало ли е някога такива хора там ?

И тука ги гонеха из ресторантите,изхвърляха ги от таксита ,криеха се по входовете и под масите,но късно,късно...Милиардите изчезнАха..Който не мисли когато трябва..

Тия нагли мързеливци заслужават да фалират и да си върнат драхмата и да видят те тогава къде с.рат гладните

Spirit

До зимата тези двамата- Ципрас и Варуфакис, гърците ще ги изгонят с камъни! Иначе ще ручат жабетата поне още десет години, както ние след Жан Виденов.

тепърва ние след тиквата

В Гърция нямат ли НСО???? Ако Борисов беше в заведение, целия ресторант щеше да е нает от НСО, за да го пази от народната любов.

Варуфакис нито е министър-председател, нито е арестувал международни наркотрафиканти, че да го охраняват.

Нито има минало на като арестуваните от него :)

Абе нсо али бали. Я виж бат ти Бойко с к'ъв бушон беше.... НСО не може да ги спаси, ако някой истински им поиска главите на поднос.

Значи поне тоя сиганин по-рядко ще го виждаме.

Тепърва ще ядат боя!Не може в днешните времена с леви лозунги да обещаваш невъзможни неща,да скимтиш около Путин за пари и да ръмжиш срещу кредиторите,чиито пари си изял и не връщаш.

Ситуационен ПР и там започнаха да правят.

Варуфакис " Чакайте бе другари анархисти, аз работя за да възцаря анархията в Гърция, защо ме замеряте с камъни"