Нападение срещу хостел за бежанци в Холандия

Двайсетина мъже с качулки нападнаха спешен център за настаняване на бежанци в холандския град Вурден.

Обратно в новината

Коментари - Нападение срещу хостел за бежанци в Холандия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм бил в Холандия и нямам желание, но съм чувал, че нямат даже пердета на прозорците. Е, сега ще сложат плътни щори и решетки. Изобщо свърши с рахата на Европа. Бабето М...ел ще влезе в историята като разрушител. Евроуправниците нямат и най-малка представа за случващото се. Финландския мин.председател беше заявил, че ще приеме бежанци в имението си. Абе той не гледаше ли малко у лево? Хе-е-е...искал е човека голям купон.

Вярно е, че нямат пердета, но това е от векове така за да могат моряците да се ориентират по светлините на къщите, когато се прибират. За 4 дни в Амстердам видях какви ли не хора, космополитен град, но сега с тия бежанци ще им е трудно.

Все едно днес ги е писал Апостола ! Дружна разяснителна работа трябва. Не си народен ако виждаш народното зло и не го казваш. Историята ни няма да прикачи заслугите ми на другиму. Часът на свободата призовава всеки българин да покаже на дело родолюбието си. Които искат да умрат за отечеството си, да бъдат готови. Дела трябват, а не думи. Докато постигнем целта си, ще отидат и невинни хорица. Без революция сме загубени во веки веков. Решили сме се вече или с нас и народа, или ще ви пратим при черните души! Трябва да се жертва всичко, па и себе си. Народе ????

КАПИТАЛИЗМЪТ ОТДАВНА ПРЕРАСНА В ДИВ ИМПЕРИАЛИЗЪМ И В СТРАНИТЕ НА МОНОПОЛИТЕ НИКОЙ НЕ БЛЕНУВА ЗА ЕВРОПА, А ЗА ПАЗАРИ И ПЕЧАЛБА, КАТО ПОСЛЕДНОТО ОЗНАЧАВА ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА. ИНАЧЕ ВИСОКОПОСТАВЕНИТЕ НА СЛУЖБА, НО НЕ СОБСТВЕНИЦИ ПИТАТ: "КАК МОЖАХТЕ ДА СИ БУТНЕТЕ СОЦИАЛИЗМА? СЕГА И НИЕ ВЕЧЕ НЯМАМЕ ПРАВА"

На хората от европа лека полека взе да им писва и ще започнат да зачестяват тези случаи. Тия пиявици дето се представят за бежанци да не си мислят че ще плащам данъци за да ги храня.

Хора, тези идват в Европа, за да посеят семето си! Затова ги пращат, и те Верни на религията си... Тръгват! Идват у "нас", за да ни "разнообразят"... генетично и религиозно...

Ей, нема ли некой да я гръмне тая кела - Меркела?! Всичко омаза, тая свиня... Берлускони я нарече ''unfuckable lard arse'' : ) Тя е трафикант на икономически емигранти, които не само ще смъкнат стандарта на живот, но ще предизвикат и граждански войни, в много от европейските държави...

Имайте пред вид ,че Холандия е една от най_толерантните във всяко отношение страни!Но простотията на управниците в Брюксел водят до ескалация на напрежението.България също е толерантна страна,но когато ние се опълчим на Брюксел и на нашите собствени управници ви уверявам ,ченяма да се използват бомбички!

Обърнете (-)-ите в (+)-ове, като пуснете билети и ппривлечете публика, а с парите им давайте социални помощи.

Усмихнете се и не се безпокойте! Скоро всички ще говорят само на два езика руски и китайски, а момчетата представили се са бежанци ще бъдат върнати в своите места, откъдето са дошли.

А дано, ама надали! Тия ще се закотвят здраво в Европа и не можем ги помръдна. Много смешно звучи-стресирани от гърмежи, ами стресирани по два месеца, докато стигнат Холандия и вече не са стресирани!

Е какво сега? Като вървя по Пиротска на пазара трябва да внимавам да не пръдна, че някой бежанец може да се стресира от шума ! В същото време трябва да търпя крясъци , групички които безогледно ходят насам-натам и те блъскат безпардонно и трябва да си доволен, че няма някой по-нервен да извади и нож! В Германия вече започнаха да изземват частна собственост, която "не се използва пълноценно" и да настаняват т.н. бежанци! Някакъв правен абсурд! По тази логика може утре да дойдат и да ми кажат : Ти живееш сам в 60 м2, това ти е прекалено много та ще настаним един мангал у вас!

Капитализъм бате капитализъм! Капиталистически демократизъм...

Защо развалихте комунизЪма бре? Сами си го гътнахте. Кой бяга от хубавото бе?Язък.

незабавно да бъдат задействани наказателни процедури срещу Холандия и да се помисли за изваждането им от Шенген.

Тъкмо ще се отвори дупка, за да се шмугнем ние в Шенгена!

БРАВО!!!

Прави впечетление, че и трите сбивания са по неизвестни причини. Не говорят гадовете. Спазват си тяхното правило "Това което ства в общността си остава в общността". Още не са пристигнали и си създават техен свят с техни закони - държава в държавата.

Така де - това беше коментар по отошение на сбиванията между мигрантите. А иначе холандците почват да се събуждат и това е добре... Успех

УСПЕХ ЛИ??? НАЛИ ТЕ НИ БЯХА ВЕЧНИЯТ ПРОТИВНИК ЗА ВЛИЗАНЕТО НИ В ШЕНГЕН. МОЖЕШЕ ШЕНГЕН ДА УЧАСТВА В ПЛАЩАНЕТО ЗА УКРЕПВАНЕ НА ГРАНИЦАТА НИ. ЗАЩОТО ТЯ Е И ГРАНИЦА НА ЕВРОПА. СЕГА - ДА СА ИМ ЧЕСТИТИ БЕЖАНЦИТЕ!!!

Ако снимката е от събитието - гледам пълно с деца и жени!!! А милозливото обяснение за случката направо ме разплаква! Какви лицемери. Не знам за другите народи , но ние не сме двугодишни.

Снимката я смениха, но сега пък виждаме здрави, прави младежи, дезертирали от армията, които вместо да се бият за независимостта си са отишли да живеят наготово.

Стига де, аман от манипулации... тези хора са минали през много мирни страни, докато стигнат Холандия, но не са останали там. Ако са толкова травмирани от бомбичките и яйцата, в първата свободна страна без военни действия да бяха останали.... А иначе и аз искам в Холандия и подобните на нея!!!

Може, ако си афганистанец и т.н., и си без документи. А пък ти искаш да дойдеш по нормалния начин. Действай, иначе няма да те посрещна.

Едва ли ще издържиш да живееш в Холандия по-дълго време, освен само заради парите. Скучно, неприятно, празно по улиците след работно време, събота и неделя няма почти никой навън. Няма и къде да отидеш.

Те тия не са отишли там да ходят по заведения, а да лежат и някой да ги храни! В Германия вечер шериатски патрули вече агитират немците да не ходят по такива заведения, че било грях! И това са мюсюлмани с перфектен немски, отрасли в Германия, но сега придобили сила от новодошлите роднини.

МЕРКЕЛ НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ОБАДИ НА ОЛАН?, А НЕ ОССЕ? ДЕТО УНИЩОЖИ ЕВРОПСКИ САМОЛЕТГ???

Всички оплаквания от новите бежанци, престъпления извършени от предишни бежанци се посрещат с неизменното - единичен случай! Какво лицемерие! А точно за единични случаи, когато става въпрос да се защитават "бежанците" медиите вдигат врява до небето.

За мятане на яйца - "строги наказания". А за масовите сбивания, нищо.

От репортажите по телевизиите аз не видях бежанците да са хора уплашени от войната.Видях нагли хора ,които имат претенции към всичко.На европейците им писна от това ,това е само началото на безредиците.Всяко правителство първо трябва да обърне внимание на сънародниците си , а не на пришълците.

Между бежанци и комунисти няма разлика. Същите са.

КОМУНИЗМЪТ е най-висшия строй, разпределящ благата "от всекиму според възможностите на всекиму според нуждите" според марксизма-ленинизма. Какво СЪВЪРШЕНСТВО на човешката душа, а? БЕЗ ЗАВИСТ, С ПЪЛНА САМОЖЕРТВА ЗА НУЖДИТЕ НА ДРУГИЯ. А СОЦИАЛИЗМЪТ според същите изповядва " от всекиму според възможностите, на всекиму според труда". ТИ КОИ ИМАШЕ ПРЕДВИД? СОЦИАЛИСТИТЕ ИЛИ КОМУНИСТИТЕ, КОИТО НИКОГА НЕ СА ИДВАЛИ НА ЗЕМЯТА? ЗАЩОТО, ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ Е СТИГНАЛО ДО ТАКОВА СВРЪХПРОИЗВОДСТВО, ЧЕ ДА НЕ МУ ПУКА КОЙ ВЗИМА ОТ ТРУДА МУ СПОРЕД НУЖДИТЕ И ПСИХОПАТИИТЕ ЗА ПОКАЗ.

Веднага нови санкции на Русия,лично Путин е мятал яйцата :)

Момчета и момичета,казвах Ви аз,че скоро време ще ми издигнете паметник...ама ми се смеехте.

Голямо онождане ги чака европейките, по-голямо даже и от времето на ВСВ.

Ама то е почнало отдавна, вече не смеят да се разхождат в собствените си градове, а полицията по заповед на щуките не прави нищо по въпроса. Потърси "Изнасилената Швеция" и си прави сметката какво е в Германия, Франция и Италия.

И си го заслужават, ама това е отделен въпрос.

а да им дойде акъла сега на тия псевдополитици и диктатори над собствените си народи -прав е валенса като каза че когато политиците не слушат народа си идваред на улицата

Започва се .Малко по малко. Европейци,ние не сме като вас .Ние ще ви приемем.

Западна Европа тепърва ще бъде пометена от междурасови сблъсъци. До 5 години ще има бежанци ОТ Западна Европа.

Меркел да отиде на място да ги укротява. От топлото кресло в парламента всеки може да е съпричастен...пф, неадекватна женица! Съчувствам на полицаите, които са принудени да се справят с агресията на тези "бежанци".

КОЙ ще я остави да разбере какво прави..!?

DIDA

Започна се. Проблемите на Запада тепърва започват. Жална им майка!!!

Ако това се беше случило в България , всички лидери на Европа щяха да ни наркът варвари и да ни наложат жестоки санкции ! Но в Холандия е нормално !

По-лошо е, че те нямат идея какво им се случва

ТОЧНО ТАКА! ДВОЙНИЯТ АРШИН!

"В северния град Шверин по неизвестни засега причини се сбили около 30 мъже, сирийци и афганистанци. . . в друг център се сбили афганистанци и иракчани - едната група била от 50 души, а другата - от 60" Миролюбиви бежанци ?! От друго съобщение разбрах, че много от биещите се имали хладно оръжие, а един и пистолет ! Докога ще търпим ??

ТИ ПЪК КВО ТЪРПИШ, БЕ? ДА НЕ ГИ ПОКАНИ ИЛИ ПРИЕ ТИ? ТЕ ДА СИ ОТГОВАРЯТ. НАЛИ МЕРКЕЛ КАЗА, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ И РУМЪНЦИТЕ БИЛИ 4% ОТ ТАЗГОДИШНИТЕ МИГРАНТИ И ТРЯБВАЛО ДА СЕ СПРАТ, ЗА ДА ИМА МЯСТО ЗА ГОРКИТЕ МЮСЮЛМАНИ. ВСИЧКИ ВИЖДАТ, че бягащите от Тракия и Македония към България са били майки с по 2до 6 деца и баща, а тия 70-80% са млади мъже-бойци, но Меркел вижда в тях работна сила, а не симуланти. А зарязаните деца в унгарските лагери ЧИИ СА? ИЗЛИЗА, ЧЕ СА ОТМЪКВАЛИ ЧУЖДИ ДЕЦА, ЗА ДА МИНАВАТ ГРАНИЦИ. ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ не се тълкува от Меркел и държавата.Но ходи виж колко са мразени там източноевропейците, които работят за без пари, които са образовани, християни са, имунизирани, възпитани, ... без циганския и престъпен елемент, но всеки народ си има своето простолюдие. И целият немски народ чрез медиите е възпитан така - в омраза към нас и в съчуствие и симпатия към мюсюлманите и арабелите. НЯМА КВО ДА ГИ ЖАЛИШ - ТЕ СИ ЗНАЯТ. И СА СИ ГО ТЪРСИЛИ.НЕКА си симпатизират на тези народи, НО ЗАЩО МРАЗЯТ НАС - ТА НИЕ ДОРИ СМЕ ИМ БИЛИ СЪЮЗНИЦИ И СМЕ ЗАГУБИЛИ СУМА ТЕРИТОРИИ ЗА ТОВА?

пак е време райхстага да гори..

Има разлика между сирийци и еритрейци.Сирийците са много по светъл и културен народ. Еритрейците са най нисшата африканска сган.Бориха се срещу етиопците дълги години за независимост ,а когато я получиха се оказа ,че не могат да се управляват.Етиопия е е дна от най бързо развиващите се държави във Африка защото там влезнаха китайците ,а Еритрея е американска подлога като нас . Затова бягат без никой да ги гони и убива.

Абе и едните и другите и третите се множат кат зайци. Етиопия /че и Сирия/ за последните 50-60 години имат 4-5 ПЪТИ ръст на населението. Е, тези тълпи млади хора, просто не могат да си намерят място в живота. Имат 2 възможности да се уредят - или бягат насам, или си правят война /желаещи да запалят война винаги има/.

Не разбирам защо нито веднъж никой не ги посъветва тези първосигнални хора да не раждат толкова деца, след като са бедни и не могат да се грижат за тях. Ислямът им забранявал пазенето. Ами да мислят, че като създадат дете, дълги години трябва да се грижат, да го образоват и развиват. Явно не го правят, затова има толкова отхвърлени от живота, които стават терористи, защото мразят целия свят.

Всичко идва от тия ЕдЕоти либералите.Либералните правителства,които управляват големите икономики в еврото са виновни за тая свинщина. Вече стигнаха дъното и в момента се окопават.С нихилистичната си, спрямо европейското население политика, само проправят пътя на крайно десните партии, които само това чакат...

Именно това е целта на авторите на този гнусен сценарий - хвърляне на Европа в етнически хаос. Ужасяващото е, че тази самоубийствена политика се провежда с активния натиск на лидерите на ЕС, продали се напълно на световните лихвари, базирани в САЩ. Ако висшите ЕС политици не бъдат изхвърлени от властта, жална и майка на Европа и в частност на България. Тези прииждащи пълчища трудно ще бъдат спрени и върнати по родните им места освен с военна сила, а ЕС не предвижда прилагане на такава и продължава чрез медиите на световните лихвари да приспива европейските граждани с мантри като "хуманност и толерантност към различните".

ИДИЛ в Сирия скоро ще посреща скъпи гости. Руски момчета с барети - сини барети, черни барети, чевени барети. А след това джигитите на Рамзан Кадиров. След месец ИДИЛ ще е само лош спомен. Да живее Велика и братска Русия. Пияницата Сидеров - на сапун.

Тепърва идват проблемите. Как ще спрете техните братовчеди да дойдат на европейската софра. Единствения начин е недопускане и връщане насила на икономическите бежанци. В противен случай лавината ще помете цивилизована Европа, която се държи като жена пускаща на всеки който я хване, било араб негър или терорист.

Толерастията - чумата, която покоси Европа през 21 век! Ще има ли кой да изучава краха на европейската цивилизация - защото бъдещите поколения ще сричат само корана от сутрин до мрак?!

Вярно е! Цивилизованото общество не може без толерантност, но когато тя стане на толерастия ощбеството умира!

Не стана ли ясно, че има сблъсък на култури и цивилизации, на прогресивно християнство с архаичен ислям? Както и да го дъвчат, не могат да променят обществените страхове и нагласи. Всичко има някакъв предел, а европейските политикани не виждат по-далеч от носа си. Проявите срещу "бежанците" веднага се отразяват в пресата с огромна доза възмущение от страна на журналистите. Какво става обаче с престъпленията на имигрантите срещу местните? Тези нелицеприятни факти се замитат под килима за да не се нагнетява етническото напрежение. Те се водят по правило криминални, а не от расистки подбуди и за тях не се пише в медиите. Въпреки, че мюсюлманите тероризират и насилват сексуално предимно европейки. Това не е ли расизъм? Така ли се държат в родните си страни и към сънародничките си? Трябва да се мери с еднакъв аршин и в двата случая след като става въпрос за престъпници и невинни жертви.

Медиите манипулират от самото начало, жени, деца, всеобщ хленч. Когато станаха мелета на унгарската граница, изкараха унгарците брутални, а ония едва ли не в правото си да мятат камъни и да превземат граница. Има ли медия, която обективно отразява "беж. криза"?

Културата на изнасилване си я имат още от техните си страни и това е доста често срещано явление, само че не става достояние на обществото. Даже в Саудитска Арабия обикновено жената се смята за виновна при изнасилване, защото тя е провокирала с поведението си. Същото е в Пакистан и т.н.

Всички мигранти - вън от ЕС! 1. Сирийци, а - интернет-а е пълен със снимки на джихадисти - с отрязани глави и черни знамена в ръце и до тях доволните им физиономии на щастливи бежанци в Европа. 2. Когато Ислямска държава овладя Рамади, около 40 000 от жителите му тръгнаха към Багдад - иракските власти не ги допуснаха до града от съображения за сигурност. Значи те са опасни за собствената им столица на собствената им държава, но тук са добре дошли, а?!

Защо политиците в държавите от ЕС мислят така различно от собствените си народи? Добре платени администратори и разни също така добре платени НПО-та ни убеждават в неща, които очевидно не са верни. Не им вярваме, но сме безсилни да отхвърлим решенията, с които ни наказват затова, че сме цивилизовани, образовани, спазваме законите и си плащаме данъците. По-важни се оказват хора, нарушили границите, без документи, неграмотни, склонни към размирици. Ако нормален гражданин реагира, обявяват го за ксенофоб и осъждат поведението му. Защо?

ЗАЩОТО от години статистическите им институти алармират, че след 20 години няма кой да им плаща пенсиите и че застаряват. ОСВЕН ТОВА ТАМ НЕ РАЖДАТ. ИЗГУБИЛИ СА ОСНОВНИЯ СИ ЖИТЕЙСКИ ИНСТИНКТ ЗА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПОКОЛЕНИЕТО. НО ИМАТ СВОБОДИ И ПОРНО ФИЛМИ, И ПАРИ, СПЕСТЕНИ ЗА ПОЧИВКИ, НЕ ИМ ШУМЯТ ДЕЦА - ТОВА ЗА ТЯХ Е НЕПОНОСИМО. Водят буйните си деца на доктор и се оплакват от "ТЕРОР" и изписват хапчета за успокоение и сън на децата им. ПОМИСЛИ СИ - КОЯ БГ-МАЙКА ЩЕ ДАДЕ ХАПЧЕ ЗА СЪН НА ДЕТЕТО СИ???? КОЙ ЩЕ РАБОТИ за бъдещето и КОЙ НАРОД да приемат - европейски или ислямски Е ОБСЪЖДАНО ОТ ГОДИНИ, СЪВМЕСТНО С ДР ПАРТИИ. ТАКА, ЧЕ МЕРКЕЛ ПРАВИ НЕЩО, КОЕТО ОТДАВНА Е РЕШЕНО. СЪДЯ ПО ОТНОШЕНИЕТО ИМ ОТ ГОДИНИ КЪМ БЪЛГАРИТЕ И ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙЦИТЕ.

Няма нищо случайно. Европейските държавни лидери и първи чичосамови слугувници изпълняват планове на САЩ за унищожаване на християнството в Европа. Волтер нет от 28.09.2015г.: "Франция участва в трафика на мигрантите"! Под това заглавие пише, че директорът на Фронтекс Фабрис Легжери, е предупредил за засилен голям трафик на "истински-фалшиви" сирийски паспорти. Германският вътрешен министър също е съобщил за този трафик позволяващ на мигрантите от цял свят да се представят за сирийски бежанци. Министърът е пояснил, че много от тях не говорят арабски. До началото на войната в Сирия автентичните сирийски паспорти не са били печатани в Сирия, а във френската национална печатница. Де факто единственото място, където могат да се печатат "истински-фалшиви" сирийски паспорти е Франция.

Вярно е! Аз работя със сирийци - обаче от културните и образовани, които са напуснали Сирия преди 3 години. Те ми казаха същото: египтяни, мароканци, турци и всякаква друга паплач се представят за сирийци за да се ползват от облагите за бежанците, включително и черни африканци където и дума не знаят арабски.

Вече все по осезателно се чувства нуждата от SS дивизията "Мъртвешка глава" на Обер гупен фюрер Ото Скорцени.

Кой не е травмиран, като гледа тия, какви кочини оставят там, където минат? Пък и ще заживеят сред нас, за да ги издържаме и да се съобразяваме с тях, това не е ли травмиращо за нас?

Това са престъпни елементи,а не бежанци. Ще крадат, убиват, изнасилват докато всички ние еврогражданите ги издържаме. Това нормално ли е? Какво налага присъствието им в Европа? Има нещо много съмнително и гнило в цялата работа. На САЩ като им трябва тези да си ги взимат у тях.

"Бежанците трябва да бъдат в безопасност. Повечето от тях идват от военна зона и са силно уплашени. Подобни силни експлозии за тях са травмиращо преживяване" През колко безопасни страни са минали, за да стигнат до Холандия? Колко огради са прерязали, колко кордони са разбили?

Не забравяй, че те не са виновни! Сблъсъците с полицията, рязането на гранични огради, дивашките викове, безнаказаното преминаване на европейски грааници,хвърлянето на дадената им храна и вода пред влаковете, превръщането на Залцбург в клоака след лагеруването им там е СПОНТАННА реакция на силен стрес и шок. Те не са виновни, нека да доведат и роднините си по същия начин. Ни сме добри хора и ще ги приемем!

Да, и данък солидарност на драго сърце ще платим...

е на това му се вика да си внесеш цигани на кило. серж и компания с техните култивации, ряпа да ядът... сега даже и не трябва да гласуват, за да им "пазиш правата". мнозинството също не означава нищо в днешни дни, примери много.. Хубавото е, че лигльовците на запад неизбежно ще почустват на кой свят дават съвети.

Смятайте какво ни очаква, когато ги пуснат от лагерите и започнат да сноват без работа... Защо не пуснат Меркел из лагерите да ги разтървава? Или да си прави селфита с брадатите интелектулци? Дали Меркел си е отговорила наа следните въпроси: Знаят ли език? Имат ли парспорти? Сирийци ли са наистина? Къде са възрастните, ивалидите, жените, които бягат от войната? Приемат ли светския начин на живот в ЕВРОПА? Могат ли да четат? Имат ли образование? Как се отнасят към жените си? Каква работа ще си търсят? На какъв език? Запознати ли с различната ценностна система в ЕВРОПА? Ще признаят ли християнския тип култура и насоченост на ЕВРОПА? Ще строят ли джамии? Готови ли са безусловно да се интегрират като приемат нашите правила? ....... Как мислите, какъв е отговорът на повечето въпроси?!

Прииждащите сирийци са с култура на примитивно патриархално общество. Те живеят няколкостотин години назад в миналото. За тях рязането на глави и пребиването на жени с камъни са най-нормалните неща на света. Вие ми говорите за накакви безобидни сбивания тук. Идват си с културата, хората, а ние трябва да сме толерантни с тях. Чакам само да видя, кога и как ще ни се качат на главите. Когато бягаш от война се съобразяваш с законите и културата на съответната страна и спазваш указанията на властите. Не се държиш като завоевател.

За чиста и свята Европа.Европа на европейците.Всичко останало е предателство.

КАПИТАЛИЗМЪТ ОТДАВНА ПРЕРАСНА В ДИВ ИМПЕРИАЛИЗЪМ И В СТРАНИТЕ НА МОНОПОЛИТЕ НИКОЙ НЕ БЛЕНУВА ЗА ЕВРОПА, А ЗА ПАЗАРИ И ПЕЧАЛБА, КАТО ПОСЛЕДНОТО ОЗНАЧАВА ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА. ИНАЧЕ ВИСОКОПОСТАВЕНИТЕ НА СЛУЖБА, НО НЕ СОБСТВЕНИЦИ ПИТАТ: "КАК МОЖАХТЕ ДА СИ БУТНЕТЕ СОЦИАЛИЗМА? СЕГА И НИЕ ВЕЧЕ НЯМАМЕ ПРАВА"

наближава зимата, толкова по-зле ще става!Тези хора са привикнали на средни температури около 20 гр.Ц , ще искат "хостелите" им да са добре отоплени!

Всички партии в Европа подкрепащи бежанците ще се сгромолясат Първа ще е Меркел,Оланд.....Това ще е критерият.