Ислямска атака с нож в магазин в Хамбург - 1 убит, 6 ранени

Въоръжен с кухненски нож мъж извърши нападене в супермаркет в Хамбург. Един човек почина, а 6-ма са ранени. Най-вероятно става дума за терористичен акт.

Обратно в новината

Коментари - Ислямска атака с нож в магазин в Хамбург - 1 убит, 6 ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе това вече оприличават ли го още на тероризъм? Мислех си,че вече си е нещо нормално за черните хроники Педалсъюза?

Къде тук виждате тероризъм ? Това са единични случаи. Не са повече от 10-20 дневно. Трябва да се уважава "спецификата" на религията!

Редакторът няма време да актуализира инфото. Знае се вече, кой е, откъде е, кога е дошъл в Германия. Претърсено е даже общежитието, където е живял. Най безумното, което чух в новините, е, че на нападателя е отказан статут на бежанец и той е трябвало да напусне страната. Властите не са могли да го екстрадират, тъй като арабинът не е имал лични документи. И безумието продължава. Европейците пускат на своята територия хора без лични документи, които по късно точно поради тази причина не могат да бъдат изгонени, независимо колко вредни и опасни са.

меркел акбар. Селям алейкум.

,,Контраразузнаването го смятало за радикализиран ислямист,, смятало,смятало и какво пресметнало-един убит и няколко ранени....

Те са си такива - колят ги посред бял ден - но да пазим добрия тон, всеки побъркан с нож го следят, докато не извърши някоя глупост. Толерастия е тяхното.

За всичко това са виновни САЩ ! Други мнения има ли ? ГОТОВ СЪМ да споря !

Тия мю(юлмани как живеят като аборигени в 21 век? Според вас нормални хора ли са? И могат ли да се нарекат хора?

Ми, аз гледах видео с жена - свдетел на станалото. Тя ясно и точно си каза: Вдигна ръце нагоре и крещеше Алаху акбар. Немската полиция да си избере единия от трите възможни варианта: 1. Не е тероризъм, а е от омраза на мюсюлманите към всички неверници. 2. Не е тероризъм, а убийство по религиозни причини - в името на Аллаха. 3. Тероризъм е (няма значение - индивидуален или организиран) по религиозни причини. Естествено, немските власти ще изберат четвъртия вариант: Човекът е с психични проблеми, семейни проблеми, тежко детство, четвъртата му жена го е опозорила, като е излязла без фередже на балкона или не му е дала да я изнасили, та се е наложило първо да я пребие... Такива тежки иоснователни причини - достатъчни да му постановят ужасно тежката присъда - 4 седмици рехабилитационен курс и отделно - едноседмичен курс на тема "Не сечи случайни минувачи със сатър. Подбирай ги!". RIP Германия, а с нея и Европа!

те избраха че не е терористичен акт , било опит за грабеж . другарката меркел разпореди !

Човекът е възприел европейските ценности и даже ги прилага! :))

да поговорим за фейк нюз на официозните медии: накратко след "нелепият инцидент" новинарски агенции съобщиха, че нападателят е завърнал се наскоро в германия умерен главорез, но това не било действие на организация. аз веднага си казах, че "да", но какво прави по улиците такъв "възвръщенец" и колко струва охраната на всеки такъв. после от полицията съобщили, че това било опит за грабеж, докато ножара викал "алах ауакбар!". после се оказа, че нищо не се знае, понеже идат избори... а утре времето ще бъде хубаво. спете спокойно, деца и слушайте приспивните песни на оная дългоноса "демокрация", която пак подпали света.

полицията изведнъж изпадна в гробовно мълчание, което медиите следват охотно, защото имат статут на батут "независими". все пак хората имат резонни въпроси, които са неудомни за статуквото на развалата и погрома над разума. да не забравя да напомня, че няма политик, който да си заработва хляба сам, но най-много се печели от лобизъм, а не от "избиратели". кой избира канцлера и президента на най-"демократичата" и "независима" страна в европа? кой?

Терорите в Европа не спират, ИДИЛ до месеци трябва да извършят още, ама...

винаги, когато има насилствена смърт, си задаваите въпроса: каква е ролята на путлер?

...така ли ви инструктират от Kозяк ?!?

дааа, прав си донякъде. винаги, когато нямаш какво да кажеш си задавай този въпрос. винаги, когато политиката не може да се справи с проблемите, които сама е създала гледа да отклони вниманието с твърдения, като: " всички са диктатори, само ние -не!" ето това бе в основата и на гьобелската пропагандна машина, която в днешни времена работи за днешния либерал-фашизъм, който е залял европа с фалшивите си "ценности" и любови... най-вече към печалбите. мерси по франкофонски, за вниманието.

Ти си идиот.

...сетих се бил е ислямизиран примат (подчовек ),които е бил бесен от това ,че около него има хора които са далеч напред в развитието си и не бiят като него чело в земята в името на неговят "аллах " дето са му набивали в простата кратуна ,че бил много " акбар " !!!...всяка жертва на тези изроди трябва да се слага на сметката на " мама Mеркел " !!!...тя е виновна за тази касапница !!!...източногермански боклук недоклатен !!!

...bil s noj i vikal " Allah Akbar " ...da ne e bil iaponetsh -budist ?!?...ili hindu ?!?

Alah akbar с нож, с камион и с кръв в Европа - заслугата е на бабишкера от бившото ГеДеРе.. А и на тия дето направиха кървавата арабска пролет...

Я войле дедо! Защо още делите Германия на Изток-Запад-искате да се върне Лейбщандарт на Големия или Какво?

Да сме спокойни - ние обикновените хора нямаме охрана, но любимите ни политици са охранявани много добре.

Какво сега, в Хелзинки и Хамбург празнуват новите антируски, които вече са и антиевропейски, американски санкции ли...?

Сега за един убит и няколко ранени ще си променяме политиката ли?

тоя да не е от "сирийските лекари инженери и архитекти"?

Той може да е викал "С Аллах на бар", но като не са го разбрали, не са му дали пиячка. щот пичлемето е нямало 18 години:)

"Хванаха"ни на едно хоро ,на което нито музиката сме поръчвали нито стъпките ги знаем,ама какво да се прави, подрипваме.Някои ,като трите държави понякога объркват леко плановете на корепетитора или ,ако по ви харесва главния хороводец ,но бързо ги вкарват в ритъм ,къде с блага дума ,къде с блага ракия , но най.често с ритник в задника.Само един се опитва да се пусне ,ама той беше много по-силен от стандартния хорист.Дано съм лош пророк ,но горчивите плодове ,които трябва да хапнем предстоят.Ако някой си въобразява ,че са ни "хванали" на европейското хоро от гореща любов към българския народ ,нека не се заблуждава.На народа е отредена ролята на магаре,което канят на сватба.Та него го канят не да "такова" булката , а да носи чейза или да го правят на кюфтета

В Хамбург като тръгнеш от централна гара до центъра е пълно с арабски физиономии, надничащи от техните дюкяни, дюнерджийници, фризьори, сергии

Очевидци обаче твърдят, че той е викал "Аллах Акбар!".

Той може да е викал "С Аллах на бар", но като не са го разбрали, не са му дали пиячка. щот пичлемето е нямало 18 години:)

меркел акбар, селям алейкум

следващият път новината за човек с нож крещящ ахмак акбур ще е от пазарджик

Тоя пендел викала "Аллах Акбар" и тези все още не знаят тероризъм това или не. Абе кой още вика аллах кабар освен терористите....

у нас е прието при джихадиско нападение терориста да вика суджук акбар

Тези изпълнения в Западна Европа вече са ежедневие, така че, вместо да ни занимавате с всяко поотделно, пускайте веднъж седмично обобщена сводка за убитите и ранените - и толкова. Виковете "Аллаху акбар!" са ясни и без споменаване, а използваното средство за затриване на гяури не е толкова съществено...

Когато подслоняваш подобни подчовеци и примитиви започваш да си задаваш въпросът не дали а кога ще се случи такъв терористичен акт , фрау меркел би трябвало да е наясно с тези неща. За съжаление заради нейното безумие ще продължат подобни атентати и да загиват невинни хора а германците се оказаха зомбирана нация неспособна да се справи с проблема.

за съжаление фрау меркел не е безумна а има мисия и трябва да изпълнява зададените и задачи в противен случаи някои ахмак акбар по погрешка ще и резне гърлото докато храната и яде вурстери на 100 метра от нея.

малко мултикулти, а??

типично по путлерски - нож в гърба. трябва да забранят путинисти до влизат в европа.

Аааа, неставането на малката буба не е по вина на злия Путлер. Ама пак е добре да отидеш на лекар,. Може и в новината за бебето на Уилям и Кейт да отидеш и да откриеш руската нишка.

Obiistvuto e aneksistralen vodadi4n agt na pusigatelsdtvo sreshto Kriaturnata pirsonalnos. Antagonizti4eskia fleksibiliteten kriatevizam vav obiistvinite kazosi v posledno vreme agnosytitzirat kvantotropnia akselirat na INFLAGRANTNATA subdekopilizatzionna Deeptrologi4na sdtrugtora na opstesdtvenite quasi-minestrelni usobenosti.

Светла Илиева стодентка-Мüнче ( нерегистриран ) 28.07.2017 19:04 Обийствуто е анексистрален водадичн агт на пусигателсдтво срещо Крятурната пирсоналнос. Антагонизтическия флексибилитетен крятевизъм във обийствините казоси в последно време агносътицират квантотропня акселират на ИНФЛАГРАНТНАТА субдекопилизационна Деептрологична сдтругтора на опстесдтвените quasi-минестрелни усобености.

Светле, дори с транслатор не проумях какво казваш. Ставаш за депутат, нищо не ти се разбира. Връщай се в България, докато Боце 3 е на власт, Министърка ще те направи. Не спирай да ни веселиш с пъзелите си.

Ах, тази носталгия. Ето пак, зад овчата кожа прозира див вълк. Има нещо сбъркано в тях, Гьоте и Шилер са само изключения.

Vapreki 4e si kragla budala -v tozi ti posting ima logika-bravo

"""""нападателят внезапно започнал да напада всички наред".""" В такъв случай ,редовия гражданин , ако има пистолет ,не нещо особенно ,но една "Берета М-92FS" ще свърши работа, може да го гръмне в челцето , а не да стой като овца на заколение и да чака , и да се пита дали ще го намушкат или ще му се разминеq и друг ще го "отнесе".Просто е въпроса на време , я някой в Халите да се развилнее, я на Женския пазар ,/там е атрактивно/ .Много жертви ,повечето възрастни хора,бавноподвижни ,лесни мишени или както някои казват "мека цел",с намалена мускулна сила.ръгай и не ги жали.Това ,че са нечии майки,баби ,бащи ,дядовци е още по-добре.По-улица Симеон също става ,а след това ще последва ,както му е обичая фалшиво разкаяние ,кършене на ръце ,вайкане ,пак ,както му е реда вървене след събитията.А ,ако някой гръмне терориста ,него ще го накачулят всякакви НПО-та ,като се почне от БХК, мине се през "Америка за България" и се свърши с разни гейски сдруженийца

Normalno v Postingite ti se madriat 1000000% budalashtini-sega gledam si pisal po-kulturno.Inache si prost chovek-sorry.

И Аз така мисля че ВВП ще спаси Европа , не плюйте по Путин ! Нали искат санкций за тези Държави които не приемат Талибани , по добре санкций от колкото такива мюсюлмански изроди !

Ей ся Путин ще разбомби няколко украински села и сирийски градове за да разберат краварите,че с него шего не бива и санкции не го плашат! Знам,че няма връзка с новината,но трябва да похвалим Путин за гениалната му идеа да подържа и ескалира конфликта в Сирия за да залива Европа с бежанци и да разпали кървав конфликт в Украйна като преди това превзе Крим и му съсопа икономиката и туризма!

Георги ти или си тъп или напомпен с Наркотици ! Виж първо кой започна войната в Сирия и кой започна в Усрайна и тогава пиши ! Щом си написал бегй за гривни че всяка минута им пада цената ! Само малоумен може да пише глупости!

Според Билд, нападателят крещял "Алла! Я в бар!".

Никой не може да върне невинно убитият човек. Всички толерантни подходи и различни ъгли на позиция си ги заврете ... някъде. Невиннен човек е убит и няколко са ранени.

Защо политиците имат охрана, а обикновените хора ги яли вълци.

Няма да се плашите. Путин ще спаси Европа.

Недейте така, нека да бъдем толерантни към тероризма - нали и терористите са малцинство! Да не ги дискриминираме, че не е по европейски!

Свидетели разказват, че той намушкал няколко души, докато крещял Аллах Акбар. Полицията официално обяви, че става въпрос за самотен убиец и че първите доклади, че евентуалният мотив е обир, засега се оказват безпочвени. По рано беше съобщено, че се издирва и втори мъж във връзка с нападението. В града е обявена тревога от терористична заплаха.

Когато белите хора се стремят да колонизират Марс, приматите избиват мирни граждани наред, в името на Онзи отгоре. Щеше да е много много смешно...

Имало преди доста време ЕДИН ЧИЧКО с мустачки, а такива проблеми нямало.

Не езин Дмама са били

за кого говорите? за георги димитров?

за 201ш година в Япония където исляма е забранен след стриктно отсяване са приети всичко на всичко 6 бежанци от ислямски държави .....от тия шест крассвци двама са извършили криминално деяние изнасилване и обир което в Япония е прецедент .....в Европа докарахте милиони от тия примати без документи и без проверки за съдебно минало ......сега ще берете плодовете на това което засяхте

Св. да се научи да пише на български и да ползва кирилица. И аз съм в Мюнхен, но гледам телевизия. Дадоха интервю със свидетелка. Убиецът и викал любимите за някои възгласи ...... акбар.

в билд и хмбг.морген пост пише, че мохамеданинът е грухтял по обичайния начин.

Siga saudtventno, no sas sigornos tuka vsi4ki foromski kileshi shi zakleimiat odtnovu Arab. bizhantzi.....

Светла Илиева стодентка-Мüнче ( нерегистриран ) 28.07.2017 18:30 Сига саудтвентно, но със сигорнос тука всички форомски килеши ши заклеймят одтнову Араб. бижанци.....

Нека позная - понеже си в Германия, не можеш да пишеш на кирилица? И естествено, че ще заклеймим ислямистите, след като дори в БИЛД написаха, че тоя е крещял обичайното за тази паплач "Алах Снекбар".

така е като само нападателите имат оръжие а гражданите не-чувстват се като стадо о вце

този е от специалистите на бабишкера, а наш боко много ги тачи такива и ги прибира по нареждане на меркелица

много жестоко ви е унодил! все го споменавате и все за съджука му милеете :)

"...съобщи германската полиция в Туитър." Аз пък си ползвам Фейсбук, да си общувам и не ям суджук, щото имам кръвно.

Някои атакуват с дронове, други с ножове. Национални особености.

"...но все още няма потвърждение, че става дума за тероризъм..." Данни няма, но факти бол!!! Тъпунгери!!!

Европа се разпада...