Биячът от Борисовата градина остава окончателно в ареста

Софийският градски съд остави окончателно в ареста 30-годишния Борис Петров, който преби мъж в Борисовата градина. Близки на Петров обвиниха съда в корупция.

Обратно в новината

Коментари - Биячът от Борисовата градина остава окончателно в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво хулиганство е това??? Това си е опит за убийство и извършителя трябва да лежи поне 10 години в затвора!

Не мога да си обясня едно - Борисовата градина е в центъра на София, не е огромно пространство и непрекъснато стават убийства, изнасилвания, побоища и то върху беззащитни хора, ами къде са пазителите на гражданите, тъй наречените полицаи, къде се скатават, пушат цигари и чакат високи заплати, или пазят омразните ни депутати и бизнесмени пишман, а конната им полиция се завират в закътаните кътчета на градината и флиртуват. Ненормална история. Едно паркче не могат да опазят да не мислим в по-големи мащаби!!Братя българи, ами пазете се сами, това сме си го заслужили!!

Биячът, роднина на полицай, остава неизвестен и на свобода, а в ареста вкарват отличника от СМГ и го развлачват по медиите. Нормално за нашата държава!

в нормалните държави такия ги лекуват с 100 тояги на гол гъ. на мегдана! И после в урановите мини!

Има нещо лъжливо в разпознаването! Прекалено много несъответствения!

При такъв тип инциденти несъответствията винаги са много. Но какво стана с множеството свидетели, които по странни причини се покриха в дните след побоя? Там е голямото несъответствие - да си свидетел, да е скандален случаят и да не искаш да свидетелстваш. Или най-вероятно някой те е отказал в самото следствие или РПУ?

Почти съм сигурен че "дядото" има напреднала остеопения или дори остеопороза! Ако го беше пребил и ритал на два пъти един фен-скинар-наци какво ли щеше да е състоянието на "дядото"?

Най-обикновен комплексиран дрогиран младеж, без преспектива в живота. Това е профила на 90 процента от младежите атакисти, хулигани и разни скинари. Толкова ги е яд на живота,че не могат да оправят готините мадами,а го карат само на ръчна и на грознички,ги кара да избиват комплекси. Защо бият все на групи и то някакви старци, деца. Защо един път не набиха някоя МУТРА или някои цигански бос. МИШКИ

За тях сигурно си прав. Но и твоя брътвеж звучи доста комплексарски.

Приятел, аз си скъсвам г*за от работа,а в свободното си време от тренировки и нямам време да мразя и да ходя ддрогиран или пиян и да бия деца и старци. Живота ми е повече от добър, а приятелката ми, такива като вас може само погледи да и меткате, нищо повече.

Напълно съм съгласен адаш. Като видят мъж и пълнят гащите.

трагедия е да се четат такива коментари. може ли човек да е толкова дефектен и да защитава един разбойникл

това е продукт на нашето общество!!! На страхотната 1994-та! какъв шум беше тогава! Даже Господ стана българин!

Де ги прочете тия защити на побойника? Лицето-съдия е обвинявано от роднини на жертви, че защитава убийците им - факт. Хиляди неразкрити престъпления, убийци пуснати на свобода - факт. Обстоятелствата по случая - съмнителни - факт. Лицата замесени в инцидента до един - съмнителни - факт. Явно имаш проблем с фактите.

Този има проблем с гнева и агресията. Най-обикновен американски съдия веднага би го задължил да се лекува!

или не?

Всички до един в цялата сценка са съмнителни.

Ловци на хора с големи връзки са! И Врагове на ЦСКА!

Отборчето ви във ве група го пратиха. Феновете ги нареждат по медиите. Лошава работа. Как се стигна до тук?

Стъийката пуснала цял вагон бандити и затлачила дела срещу убийци с години, сега мина за голяма работа, заради един хулиган. Нова медиите са голяма работа.

Изродите като този трябва да бъдат смачкани.

Кой от Вас ще си дава децата на разходна на 1 км от дома на старец на 67 гидини със слухов апарат, байпас на сърцето, лекарство(а) за разреждане на кръвта, може би лошо зрение и черни (!) очила ? А може би и с остеопороза? зелено = давам червено = не давам

Всеки нормален човек би направил така-дядо да розходи децата. Е, те не са знаели, че в Борисовата обикалят банда идиоти от ЦСКА. Интересно защо тия биячи не са нападнали да кажем пет-шест яки мутри, възмутени от нещо си? И отговор-защото са шушумиги.

Ами дядото не е бил нападнат! Инсценировка с цел изнудване за пари и злепоставяне на ЦСКА!

старец на 67 гидини със слухов апарат, байпас на сърцето, лекарство(а) за разреждане на кръвта, може би лошо зрение черни (!) очила остеопороза безотговорен пиянде провокатор и т.н.

ще платите ли на младежа обезщетение, за това, че го определихте за бияч, без да е доказано такъв? Престанете да вменявате виновност на момчето и не манипулирайте хората. Някои не ви вярваме, както не вярваме и в безпристрастността на съдийката-знаем с какво се прочу тая.

Медиите не плащат! Медиите правят пари от чуждото нещастие! Медиите не търсят истината! Те търсят сензацията и парата! Нормален журналист би се из повръщал докато прави интервю с дядото и с неговите хора! Но не и нашите журналисти!

Какъв младеж-30 годишен чичка.На тоя хулиган трябва да му се изредят няколко мургави в затвора, да ги оправи той набързо.

Не е младеж, но не е и чичка! В разцвета на силите си е, и вместо да се занимава с полезни неща за него тръгнал да бие хората по градинките...

ЕДНА ДОБРА НОВИНА.

В един нормален свят дядото и компания трябва да вече да са в затвора за: насаждане на между етническа омраза правене на инсценировки за ограбване на много по-млади и по-неопитни * експлоатация на малолетни деца и т,н. Но какво на територията е нормално, та и този случка да се реши бързо и нормално?

Какво ти разбира дефектната чутура от нормален свят! Пълен тъпак!

Затова съм и мечтател!

Чест и уважение за Съдия Крънчева!

Не всеки може да взема такова криво решение! У доста съдии има все още и съвест и разбиране и граждански позиция и нормална логика и т.н.

Интересно,как този го намериха за 3-4 дни,а убиеца,от Борисовата градина не могат да го идентифицират!!!Интересно!!!

Ми то си го пише в статията! Само трябва да се научим да четем: "пребит през деня и пред очите на внуците си и голям брой (!) свидетели в Борисовата градина" Докато при убиеца няма никакви свидетели!

Не е ли много странно да биеш някой пред толкова много свидетели? Да биеш някого, който има за адвокат бивш министър на МВР? И биячът да се окаже фен на ЦСКА - отбор, които го громят от години?

очите на децата не са разпознали, като нападател точно този младеж. Следете случаят и ще видите за какво иде реч и тогава пигайге: КОЙ има интерес да манипулира обществото в този момент.

Човекът няма "връзки"! Затова и го "хванаха"!

Свидетели е имало.просто

А пък Волен Сидеров бие стюардеси и културни аташета. Него кога ще го запрат в тюрмата?

Човекът има "връзки"! Затова и закон не го лови и съдия не го съди!

Ако се върнете петдесетина поста по-назад, ще прочетете, че въпросният Борис, по време на избори, е участвал в изборна комисия в качеството си на активист на "Атака"!

какво от това? А съдийката е политическа подлога и бухалка на Цвъцко и сие.

Очаквам да осъдят въпросния бияч да полежи и да се бие с пандизчиите там, както и да осъдят за лъжесвидетелстване другите мижитурки с него

Дъртият комунист е прецакал прост и тъп атакист. Какво по хубаво от това?

Лекенца, като тоя "бияч" (ако беше такъв щеше да бие мутри, а не по слаби от него) трябва да бъдат яко съдени.Такива отрепки нямат нормално възпинатие и ако не им се налагат бързи и адекватни наказания, ще ги гледаме навсякъде.

а дали е бияч наистина

Не знам дали е бияч, но определено е пияч...

Отрепките на Волен всички са такива. Стават само да носят масата на вожда и да пикаят върху Операта.

"Адвокатът на обвиняемия - Мария Глушкова, коментира, че полицията трябва да залови истинския извършител, защото клиентът й не е извършил това" ПРОМЯНА В НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС, така че лъжесвидетелството или манипулацията от страна на адвокати и други да се наказва от закона. Първо, защото уронва престижа на съда Второ, защото създава грешно впечатление в очите на хората, без адвоката-защитник да е доказал противното Трето, не е работа на адвоката-защитник да манипулира обществото и да го настройва против съда, а да защити обвиняемия Това не е първия случай, няма и да е последния, ако деянието не се преследва от закона!

Марс ли си? Какъв престиж, какви 5 лева? Тази пишман съдийка я знаем що за стока е. Трябва да де промени законът в посока, че такива, като нея трябва да носят персонална отговорност за неадекватни присъди, когато се докаже, че е така.

ама... най-лошото е, че законотворците няма да променят НК... за съжаление!

Четете и кълвете шарани, минаха сигурно 2 месеца, но още се позовават на "първоначална информация", защото последната информация хич не им изнася

Дъртата отрепка е негодник и тарикат. Не само, че вкара другата отрепка в ареста, ами ще го осъдят и ще плаща. Като за капак в свидетелството за съдимост ще пише "осъждан" и няма да го вземат никъде на работа. Дъртака е комунист. Бас държа.

"дедото" е ловец на хора! Хванал е "жертва" и сега ще изпие и неговата кръвцица и кръвта на роднините му Ще има дела, дела и пак дела! И пари за смъкване!

е не му ли видяхте тарикатската мутра и тая на дъщеря му, определено това го правят за пари

Аре отрепки, бегайте да се биете в градината, ама търсете мъжаги, а не старци и слабаци, мама ви селска

Скорцени,слушалите главата,маи не.

Твоите разсъждения са разъждения като на най-дърт комунист

Този 30 годишен копелдак да ми го дадат само за половин час и родната му майка няма да го познае. Ще го префасонирам напълно, ще му завра главата в задника

Биячът пребива на два пъти дядото , ей така за кеф.... От дядото тече кръв като от кланица. Поне едното от двете деца е оцапано с кръвта на дядото. Кръвта на дядото тече по улицата.... Пребитият с двете деца отива от кафето до площад Журналист и там се сеща че е пребит? Или там си прави раната и т.н.

Не се бие, каквато и да е причината.

А за какво са охранители, полицаи, военни?

bravo sadia kransheva

Дано тази отрепка като го пуснат утре да причака някъде тази, така наречена адвокатка и нали се сещате какво да направи с нея. Това заслужават 90 процента от тази така наречени адвокати.....

Ти си НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ДЕМОКРАТ ОТ ФАШИЗИРАН ТИП!

Бияча - в затвора. А дядото да го посетят социалните от закрила на детето. След като има обвинения за експлоатация и склоняване към просия на малолетни.

ДРЪЖТЕ ЗДРАВО БАНДИТА И ЗАТВОР ПОНЕ 10Г. ДЕЙСТВАЙТЕ СЪДИИ!

НИКАКВА МИЛОСТ ЗА БАНДИТА, ЗАТВОР, ПРЕД ДЕЦА ДА БИЕШ ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК. КАК МОЖЕ!

Апелирам за еднакъв критерий. Така както този побойник са го оставили в ареста, така и криминалните, които са на свобода трябва да са на топло, а не да бъдат пускани срещу мижава гаранция.

Тея рофнини на ъоя изрод-наркоман заслужават да им строшат поне 150 кости от 206

Браво ! Един арогантен и агресивен простак, който ще получи (някакво) възмездие.

Простака нека си понесе наказанието по буквата на закона. Но работата на съдебната система далече не е за "браво".

И адвокатката със него....

Слухов апарат, байпас на сърцето, лекарство(а) за разреждане на кръвта, може би лошo зрение, възраст 67 години и черни (!) очила ? Кой дава на такъв човек да разхожда и да се грижи за две деца - едното на 7, а другото на 11 години? По-скоро някой него трябва да разхожда отколкото той деца! От интервюто се разбира, че докато се грижи за едното дете с другото става проблем, на който КИ не реагира адекватно. Нарочно ли го прави? Кой си слага очилата (черните?) и се обръща рязко към потенциално опасен човек? КИ пие лекарство(а) за разреждане на кръвта. Това обяснява защо -има голямо количество съсирена кръв върху странна рана на лицето -защо операцията , шиенето или каквото да е друго медицинско действие е траело толкова дълго На лицето се вижда разрез и съсирек, а не травма от удар. Може би самонараняване? КИ обикаля медиите за да се оплаква. С изключение на съмнителният разрез на лицето, скрито зад черните очила, той няма никакви следи от външно въздействие (бой, побой, кланица...)...............

адвокатката на обвиняемия ли ти плаща?

Нали всички сме равни пред закона!? А този случай си е чиста проба провокация срещу ЦСКА! Този отбор и подкрепяните го пречат! Ще изкарат феновете и националистите биячи!

дядката експлоататор на дечица ли?

според теб така добре събрани и комплектовани факти хора с такива здравословни проблими трябва да стоят в къщи и да чакат господ да ги прибере инак в противен случай наркоманчетата ще свършат тази работа.И какво следва:медал за бияча-затвор за потърпевшия!

Ами ти им дай двете си деца за да ги разхождат на месата на 1-2 км от дома и в заведения пълни с фенове, скинове, нацита и т.н. Даваш ли си децата? А?

Мислиш, че това ще ги предпази от улицата като ги тресне пубертета ..:))))

Същата тази съдийка е обвинявана от почернени родители за това, че целенасочено протака делата в полза на убийците. Странно как в едни случаи действа адекватно, а в други - не?

Съдийката в случая е права, с плюнки по нея побойника с качулката и свастиките татуси невинен не ще го направите!

Ако можеше да четеш с разбиране, нямаше да твърдиш че оневинявам побойника. Дори съм нарекъл действията й в този случай "адекватни". Ама в този случай. Като погледнем цялостната картинка лъсват едни други неща. А може би ти оневиняваш убийци, изнасилвачи, наркотрафиканти?

А ще се спре ли продажбата на наркотици, от които такива превъртат? В Стара Загора по клубовете продават навсякъде след 12 и никой не си мърда пръста. Е, може би си прибира по нещичко..

Ти самия като загрижен родолюбец пусна ли жалба в полицията?

И като пусне кво .. мислиш не ги знаят, и не ги закрилят ли ?

Дядката е отрепка, но да налетиш да млатиш старец е висша форма на човешка деградация. Да стои в ареста докато трае делото. А както е тръгнал да обижда съда, като нищо ще си изпроси 3 месеца пандела. Лошо няма.

Агресията е недопустима. Особено, ако е непредеизвикана. Но все пак говорим за най-обикновена хулиганска проява. Малко ли убийци са на свобода днес??

Може би на теб биячът ти харесва повече? Такива "отрепки" са ни отгледали и отглеждат и децата ни. Човекът изглеждаше доста интелигентен по телевизията - е, не беше с дебел врат и ланец на него.

даде, човека отглежда децата, като ги кара да просят

Абе еей, ако Дядката е отрепка не знам ти какво си ?

Да определяш като "отрепка"човек, затова че е възрастен, е също висша форма на човешка деградация.

Може би и ти утре. Действително е необходимо по твърдо отношение от страна на съда.Текущите закони могат да бъдат достатъчно възпитателни при разумно прилагане. Доста хора разбират само от реална заплаха.Тя трябва да се прилага.

Който е нарушил закона, трябва да си плати. Това, че едни са на свобода не е оправдание никой да не си плати. А дали пуснатия дилър на дрога с 200 лв стока в себе си, е по-опасен от дивак пребил възрастен човек пред всички, вие си преценете сами.

не е опасен наркодилърът ли? Пожелавам ти децата ти да ти харчат парите за дрога и тога ще те видим, какви ще ги плещиш.

Такива, като тоя хулиган би трябвало да бъдат ликвидирани! Утре, като излезе от затвора, ако въобще го вкарат,пак ще пребие някого! Що не го ликвидират "при опит за бягство"?! Или направа на лагери, колонии за такива като тоя! Тип Гулаг!

все от някаде трябва да се почне. преступлението е сериозно и фа му дадат дулга присида. освен това е доказано, че дребното хулиганство е ряко свурзано с големите преступленя.

на тоя пребития нещо не му е чиста работата, то и майката я даваха по телевизията, лъжата струеше от нея, тия искат да изкарат нечестно пари и да си просят на воля

Има други по-лесни начини да изкараш пари, вервай ми! Престанете да го оправдавате тоя деградирал тип, че вече почвате да ме дразните. Виждал съм не една или две групи безделници с бръснати глави да кръжат из борисовата привечер и откровено ви казвам не ме кефите. Ако сте верно бойци запишете се доброволци срещу ислямска държава и оставете пенсионерите на спокойствие в парка.

Как ще се запишат срещу ислямска държава като там нещата са сериозни и може да пострадат, къде, къде по-безопасно е да се правят на интересни на беззащитни деца и старци в градинки и паркове.

Демек съдебната система е цъфнала и вързала. Хубава реклама си направихте покрай едно хулиганство. А големите престъпления имате ли намерение да разкриете и накажете?

Отворил си бил устата пред съда??? В нормална държава само да си беше отворил устата да обиди съда и щяха да му лепнат едни 500 лева. Да ги видим дали ще посмее да продължи.

В "нормалната" държава САЩ, щеше да е 6 месеца в затвора за обида на съда :)

Прокуратурата от кога дава подкупи в съда?!?! Странно обвинение от страна на близките...

си миклиш, че прокуратурата дава пари? Дядката добре си е направил сметка, че от този фарс воже са изкарат кинти и сигурно той е платил на мършата, за да отсъди така. Днаем я тая що са съдийка е.

Цяр за адвокати: Съставки - 1. Тесла 2. Вилица 3. Лозарска ножица Приложение - С теслата се отваря и разчеква устата на пациента; С вилицата се изважда езика; С лозарската ножица се отрязва езика. Очаквани резултати - Бъдещите пациенти-адвокати ще мислят 5 пъти преди да дрънкат врели-некипели, а най-вероятно ще си мълчат, за по-сигурно ...

Още един аргумент да стягам куфарите за емиграция

на кой му пука пък за тебе?