Нападателят с нож във Франция е викал "Аллах акбар"

Пощадил един от минувачите, който му казал, че е мюсюлманин и изрецитирал молитва на арабски

Обратно в новината

Коментари - Нападателят с нож във Франция е викал "Аллах акбар" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква жестокост, застреляли са бедното момче а то просто е изразявало своят протест срещу това,че обществото не го приема различен и иска да го изулира.

вече няма да вика

Изтриха ми коментара, в който пиша, че в Европа вече има милиони такива викащи и продължават да ни пълнят с тях, така че ще има още и все повече... Защо тук се трият подобни истини ? Либерастка цензура ? Престъпно съучастие ?

що няма в съвремието един такъв да вика "христос е велик" и да маааа ножове и да има то ще е некой откачен. Пиша съвремието щот историята помни кръстоносци и инквизиция ма те на тия (потомците) завладяха северна америка и са същите задн.ци и сега. Човешкия живот за нищо го нямат в името на злато, петрол и макови полета!

И аз това не спирам да питам либерастките ни палачи, които ни внушават, че престъпленията на мюсюлманските им любими примати са присъщи на всички европейци и особено на десните, които борят денонощно...Защо няма и крещящ будист с нож по улици и паркове да ръга избирателно само християни, въпреки уж бил с болна психика....Либерастките власти удобно ги закрилят и ни ги "интегрират", за да живеем в страх, преди и нас да заколят и изнасилят...

Оптимиста учил английски, песимиста-арабски, а релиста - учил как се стреля с Калашников

Няма да рецитира стихотворение на Пушкин я! Естествено, че ще рецитират куплети от религията на "мира"! Има ли още заблудени които си мислят, че мюслитата ни мислят доброто и подлежат на интегриране?!

Има, има много още гнусни, либерастки отрепки с много болни мозъци, ама много...

...да учат арабски и мюсюлмански молитви,Там ще е ефективното им спасение! Отначало факултативно,а после и като задължителен предмет в у-ще!

Ма то това е въпрос на близко време. В Германистан отдавна махнаха свинското от менюто в детските градини ... Голям зор да удовлетворят тия боклуци, тези безценни арабски перли, а нормалните европейци мачкат...И това го правят нашите продажници и предатели, които унищожават собствените си деца, докато мангалите се пазят и защитават един друг..

От известно зреме даже и при очеваден тероризъм се избягва утотребата на думата тероризъм. Европа е на колене пред убийците. Егати !

Някак е разумно първо да разберат за какво става дума преди да плашат хората. Наистина си има и обикновени луди и обикновени убийци. Не може на всеки семеен скандал да казват ислямски тероризъм

Нещо много зачестиха " семейните ти скандали" . Аман от либерастки въртиопашници, все ще намерят поредният тъп довод да оправдаят ебливите си любимци.

Кат е луд що не си тегли ножа, а ръга невинни хора посред бял ден в прага, а другарю либераст-толераст-педераст?????

Семеен скандал хахаха, на вас рязаните пушки това ли са ви семейните скандали?

Като са им семейни скандалите що не се колят един друг, ами ръгат невинни по улиците, парковете, коледните базари... По-големи боклуци и престъпници от тия примати са само техните закрилници и защитници....Утре като ги наръгат тях или близките им, пак ли ще е случаен инцидент и семеен скандал ???????

Една строфа от корана и лудия го пощадил.

Не ни говори за разум с либерастката си безмозъчна глава. Най разумно е да не ни вкарвате тези насилници и главорези, а да си ги карате в родните им кочини, барабар с вас, техните закрилници и наши палачи...

Това е цензурата на либерал-фашизма ! А всеки, който не е съгласен с болните им мозъци е заклеймяван като нацист, ксенофоб, расист и ислямофоб и удобно му преписват т.нар. " език на омразата"... В същото време масово се изнасилват бели европейки, колят, газят и взривяват европейци, палят се християнски храмове, подиграват се с християнските ни празници, но либерастките болни мозъци тук не виждат омраза, расизъм, фашизъм и християнофобия....При все, че тия гнусни мангали се хранят и плодят от данъците на работливото еврогейско стадо, което всеки ден насилват и мразят. Но либерастките дебили се правят на луди, нищо че ние сме им делегирали власт и им плащаме космически заплати, а те ни унищожават и затриват....Един ден ще се окажат мързеливите и ебливи мангали и еврочиновниците. Кой кого ще храни тогава ?

В една от последна от последните си речи Муамар Кадафи каза-И хубаво мен ще ме махнете,ще спестите едни 5 000 000 долара които давате на Либия сега,а с тези пари спестени,ще покриете ли това което аз пазя да не напъпли тази паплач в Европа.???И кой подкокороса Франция да забърка кашата в Либия???

Периферно следя нещата. Ама в Либия основно действащо лице са Италия. Французите са в много други държави в Африка. Ама щом казвате......

Дори и периферно не следиш и по-добре си трай.

периферното зрение е задължително в баскетбола,помага в ханбала и футбола.за човек коментирайки политиката периферно наблюдение не е нужно.ако има такова няма смисъл да коментира .Аз просто цитирах Кадафи,без да съм наблюдавал периферно Либия и близкият изток

Те тези не страдат от заболяванията си - благословия и индулгенция са за тях, или както е там индулгенция на арабски. Други страдат.

Сега към идилския тероризъм ще се прибави и иранския шиитски тероризъм, защото мюсулманите не стават почти всичките за войници, могат единствено отправят яростни заплахи и след да дйстват подмолно с тероризъм.

Нищо лошо не виждам човека да изпраща на висок глас люБаовта към Бога, който е един, само вие хората го наричате с много имена!

Той е викал на руски: Алла, я в бар! Евротолерастките ценности ислямски тероризъм няма. Белите, християните и хетеросексуалните са основната заплаха за Новия световен ред.

:)))Само малка поправка -АЛЛЕ К БАРЕ.Остави майтапа но тези западняци още ли не им е минала тази идея и да препишат всичко на руснаците

Единственият начин този ад да престане е всички мюсюлмани да бъдат върнати в страните си по първопроизход независимо дали са дошли тук преди пет, петдесет или петстотин години.

Чета тука коментари против мюсюлманина с ножа. Нарушавате правата му, хора. Срамота, не се съобразявате с евроатлантическите ценности. А трябва да се съобразявате. Така казват гейовете от ЕС, така нарежда и нашият велик вожд Кратун.

Това е "фейк нюз"! Терористите не може да викат такова нещо! Сигурно е викал "Честита коледа" или нещо от тоя род. Питайте бабишкерника Меркел - тя най-добре ги рабира тия работи!

А, не, бе! Ще вика "Вив льо Франс!" ДЕБИЛИ

да си берат гайлето франсетата

той бил луд, а не терорист!

А не! Каква изненада! Бях сигурен, че е будист!!!1!

И аз съм шокиран като теб! Сега ще кажат, че и не учи за лекар/физик/софтуерен техник и съвсем ще се объркам. Как така?

...Или мазохист....? ;-)

Яяяяя, каква изненада само...Пък ние мислехме, че крещял на френски Честита Нова година, либерастки отрепки !!!!!

Ами какво да вика?? Можеше да вика “аз съм от източна Европа и търся работа”.. иначе франсетата мразят източноевропейците...

Като е с болна психика що не посегне на себе си и да сложи край на мъките си, ами препасал ножа и отишъл в парка да коли християни...Болната му уж психика не коли наред, а пуска живи правоверните, а ръга жени, християнки...Крещял аллах акбар, а не ЧНГ, но щели да разследват дали се бил радикализирал....намерили му корана и сафалистична литература, но пак не са сигурни гнусните либерасти с болни мозъци. Ако беше бял европеец за секунди щяха да ни го презентират като десен неонацист, ксенофоб, расист, ислямофоб.. Докато поредният ислямски боклук коли наред християни посред бял ден в парк, но това не е омраза, християнофобия, расизъм и фашизъм....Но така ще е, докато тъпото стадо мълчаливо чака да го колят разни боклуци, които изхранва и размножава.. Либерастията е лудост !!!

Някой да се е съмнявал, че ще се окаже представител на най-мирната религия? :)

PEYTSCH

Нормално. Само психита посещават джамии и се провикват за всеки случай на арабски...Исляма е психозаболяване, а свинското и кучешкото е медицинска противозараза...

....е пощадил друг минувач, който му казал, че е мюсюлманин и изрецитирал молитва на арабски, уточни прокурорката. Французите да учат молитви на арабски,да викат Аллах Акбар и няма да имат никакви проблеми на улицата.Ей това е спасението от ислямският тероризъм.

Ама иначе бил луд...а различава мюсли от християни и не били сигурни дали бил радикализиран, нищо че е крещял познатият ни до болка приматски крясък. Пфуууу, тая либерастка върхушка заслужава гилотината. Колко още европейски граждани ще идат курбан, заради психично болните либерастки злодеи ??????

Нападателят с нож във Франция е викал "Аллах акбар - това е фейк ! Говорил на руски !!!

Животните това викат!

Естествено, че ще го изкарат луд, за да не стресира стадото преди клане. Че току виж сме се усетили и изгоним тъпанарите, които ни управляват и заселват тези терористи-убийци в Европа. Но за сега няма такава "опасност".

Най-смисленият коментар под статията !!! За съжаление, няма надежда и спасение !!!

Ами на франсетата не им остава нищо друго освен да започнат да изучават корана и то в оригинал, явно е животоспасяващо и работи.

Човек на Кадиров-Путин. Добре са го гръмнали.

Питай Борисов, той разбира чужди езици и не би защитил Путин.

...психично разстройство.. Да, до, така ще е!!! ЕвроГейска идеология!!!

Да не сте очаквали Да вика " сон шонжмон"

Точно това е викал-без промяна /пак ще ви коля/

Няма такова нещо Защо бързате да го обвинявате този добър човек ? Викал просто “Ала Бала “ и си изтървал ножа докато си режел слатата .....

тои и за славата на наполеон да е викал все същото , първо лудите , после всички останали