17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега ако вдигне кръвно дали ще го пуснат

много готин костюм а и шерифа си го бива

Те такива са сичките американци,деца от цял свят сбиротлък,набъкани в прословутата америка

А преди 125 години, в България е бил убит писателят Алеко Константинов. За разлика от американците, които си признават, че е имало опит за убийство на Салман Рушди, в България официалната версия е, че Алеко Константинов е убит по погрешка.

ТОГАВА , ОЩЕ МЛАДАТА КОМ . ПАРТИЯ Е НА 10 г. ! ТОВА ИМАТЕ КАТО НАСЛЕДСТВО , вие , КОИТО ОЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА бсп ! П Ф У !

Сега тоя го пълнят със свинска мас и го мятат зашит в свинска кожа в яма със свински лайна.

нито от статията нито от коментарите разбрах защо е издадена фетва и какво е пишело в книгата.Просто се коментира нещо за да се коментира но същността на въпроса не е ясна на никой от коментиращите.Това че в америка свободно в училищата се учи сатанизъм както и множеството такива места където се събират и изповядват сатанизъм и то на най ръководни постове и президенти например ,,ЧЕРЕП И КОСТИ ,,е ясно на всички както сбирките в Бохемската гора и покланянето над совата.БИ СЛЕДВАЛО РЕДАКТОРИТЕ НА ДИР ДА НЕ ДАВАТ СУХА ИНФОРМАЦИЯ А ЗАДЪЛБОЧЕН АНАЛИЗ НА СЛУЧИЛОТО СЕ ,ДА НЕ СА КАТО ЕЛЕКТРОМЕР ОТЧИТАЩ НЕ ТОКА СЛУЧКИТЕ КОИТО ПОСЛЕ НЯМА ЯСНОТА И РАЗВИТИЕ ПО ТЕМАТА КАКТО НАПРИМЕР С ГРОБОВЕТЕ КОИТО БЯХА ОТКРИТИ УЖ БИЛИ КРЕМИРАНИ И СЛУЧАЯ СЕ ЗАБРАВИ.

Бог сключва завет с Авраам,  праотеца на евреи и араби, като казва, че в неговото потомство ще се благославят всичките народи на света. Но обещания син се бави, затова Сара, законната жена, казва на слугинята Агар да преспи с мъжа й, за да му остави насдедник.Така се ражда Исмаил, праотеца на арабите.Когато Авраам е са 100 г, а Сара на 99 г. се изпълва и Божето обещание.Сара ражда Исаак, праотеца на евреите, с когото Бог сключва Своя Завет.Оттук и конфликта между араби и евреи, между мюсюлмани и юдеи.Първородния се чувства прецакан, претендира за благословенията, наследени и обещани на Исаак, втория син.Затова и араби и евреи се замерят с камъни дори на гроба на Авраам в Хеброн.Арабите мюсюлмани оспорват Божията суверенна воля на избор и на НЕОТМЕНИМОСТ на този избор.Сатаната ги е взел под контрол чрез религията ислям,  която претендира за световна религия в бъдещето и ще бъде такава начело с имам Махди Антихриста за 7 години, след което Бог, чрез Показаника Си Исус-Иешуа, ще установи Вечното Божие Царство на земята, със столица Ерусалим.Затова евреите печелят всички войни с арабите,  макар съотношението на силите да е 30:1 в полза на  арабите и получават нови порции от Обетованата в Библията земя.Християнството е присаждане чрез вяра на дивата маслина езичниците към питомната Израел, както добре е обяснено от апостол Павел в Посланието до Римляните глава 11, но то е лично, а не национално, държавноТакъв подход ражда само псевдохристиявство, което ще се обедини с мюсюлманите срещу Израел и истинските християни, от всеки род, език и племе. В крайна сметка победата е предизвестена, губещите също.Едните ги чака царуване с Христос, другите погибел и вечни мъки в ада.А този от статията мисли, че изпълнява божията воля за световен джихад и шериат , затова и пледира невинен.

Много хубаво всичко, само да поясня защо евеите печелят с/у арабите при 1:30 - ами защото САЩ ги въоръжават и субсидират

Арабите пък ги въоръжава и обучава СССР, същия, който първи признава държавата Израел,САЩ тогава си траят.Във войната 1948 г.Израел е двъоръжен с немски самолети, от ВСВ, предоставени от руснаците,чрез Чехословакия. Бог използва и врага за да покаже превъзходството Си на сатана.

Според мен мюсюлманството трябва да бъде забранено, религия пораждаща омраза и джихад не трябва да бъде толерирана. Добре са го измислили японците...

Невинен разбира се. Фетва изпълнена.

От араби, цигани, примати и недочовеци - само и единствено това може да се очаква!

е по-цивилизован от тях...

Да си видял котарак убиец?

Да заколиш човек и след това да пледираш невинен!!!

"културни особености" и е много специален фетиш за либерастите!

И другие народъй имеет такие культурнъйе особености

Корана казва: не убивай, освен когато въздаваш правосъдие. Така че може и да е невинен, зависи кой закон се прилага. То и американските войници като убиват са невинни като пеленачета па даже да убиват жени и деца.

Забавно, и едновременно тъжно е как повечето тук приемат нещата първосигнално. Без капка критическо и логическо мислене. Да поразсъждаваме - този "ценен" кадър на антииранската пропаганда дали няма да е пазен от съответните служби? Понеже вече славата му залезе, как може да направи услуга, освен да му спретнат още едно атентатче? Кой би имал сметка от това отново да обвинят Иран? Те ако сериозно искаха да го убият, да са го направили. Важното е, да има театър за масите.

Нямало полиция. Това вече е много съмнително.

А ти като мислител, как ще обясниш издадена смъртна присъда от държавата Иран за написана книга?

Присъдата си е присъда, коментирам театрото в този конкретен случай.

А защо Иран е необходим на Сащ и Израрл защото е втората по залежи на газ държава в Света и чрез нея заобикалят Русия

Забавно и едновремеино демагогски е изкривяването на действителноста с фалшиви конспиративни теории изкривяващи реалноста. Ако накой е искал да го убие Салман Рушди до сега да го е направил.Както направиха със иранският генерал Сулеймани и последвалата бъркотия в Илан при която загинаха стотици иранци и беше свален пътнически самолет.Или както израелците открито трепят иронски фанатици в Сирия,Ливан,в Газа,на Западният браг и дори в Иран

Дали ще вали днес .. или утре?

Точно в този момент този осъден на смърт в Иран можеше да бъде пречка за да се поднови сделката между Иран и сатаната от Вашингтон. А ясно е че сатаната иска да унищожи Русия преди всички наоколо. Каспийско море от едно пресъхващо езеро изведнъж стана стратегическо.

Малко си попрекалил с конспиративните теории

само като го видиш как изглежда малоумника с промития мозък на ..... въжето

На държавния терор се отговаря с грасждански! Мосад колко ирански учени изтрепа? Защо се учудвате на отговори?!

Ти колко си прост, нямаш идея.

Това ли е "обоснованият ти отговор"? Де ви намират такива...

Съмнително е правото на Израел да убива ирански учени занимаващи се с ядрената програма. Все пак Иран официално е обявил за цел унищожението на Израел по всякакъв начин. Но да издадеш смъртна присъда заради написана книга и задължиш всеки мюсюлманин при възможност да я изпълни? С какво книгата заплашва съществуването на държавата Иран.

Нещата са прости Иран се управлявя от Аятолах тоест ислямски пеоповедник. Когато пцуеш исляма ти подривяш религията и водиш държавата от религиозвн към светски режим който е удобен на Сащ и Израел в случая. Преди Иранската революция да се случи Иран беше пръв приятел на Израел в Рефиона

С какво Корана заплашва повече от сабите дамасклии?

Сравнението ти е нелепо! Едно е да напишеш книга, друго е да правиш ядрено оръжие.

В днешно време интернет преместен с малко социална психология, и лъжата и истината, ако достига до много хора е оръжие за масово поразяване. И който не го разбира, например Путин, който не знае какво е Интернет, може и войни да губи заради тъпотата си.

почти винаги книгата е по опасна от оръжието.

Оо те да само учени ами те израелците почти всеки ден трепят ирански фанатици.Навсякъде в Близкият и Среден Изток.За което Евалла

Едни фанатици тряпят други фанатици. Но то палачинката в политиката, дори водена с война, се обръща и дай да видим след години как ще са нещата. Най-малкото защото израелците не се увеличават по брой като мюсюлманите. Като каза едно време един алжирец: не можете да ни по робите, с утробите на нашите жени ще ви победихме. Е Алжир в момента държи канчето на газтта за половин Европа. Нямат ограничение и инвестират печалбата в развитие.

Изобщо няма да се учудя ако му дадат 2 години условно и ако го пуснат след 2 дни. Ню Йорк се превърна в резерват за цветнокожи полу-човеци. Никаква конспирация не е, може да се провери веднага, че ВСИЧКИ прокурори в града са избрани с финансиране от организации на Жоро Сорката. Нормалните хора се изнасят на тълпи от Ню Йорк и Калифорния, пълна отврат е там и всеки ден става по-зле.

Какво разбираш под нормален тия Щати детомоще.пържат хора на електрическият стол ли?

11 смъртни присъди в САЩ за 2021. Държава от 340 милиона души. Много учудващо даже че само 11 изрода е имало дето са получили най-тежкото накзание. Откачалки в Америка колкото искаш. Аз ако бях губернатор на, примерно, Тексас, щях да подписвам всеки ден на по 10-15 одобрителни заповеди.

А Миле? Миле Китич добре ли е?

чудовище

това не ЧОВЕК а убиец психопат

Докато религиите не са подчинени изцяло на етиката винаги ще е така. Общочовешките ценности са пътят към хармонията. Човечеството в някъкви спорадични периоди в миналото е било наясно с тези природни принципи. Още не сме си научили основните уроци а претендираме за цивилизация.

Убийте го, като куче, какво го гледате. Такива не заслужават да живеят и секунда. Да ръгаш човек с нож, колко див трябва да си. Това може да е баща ти, дядо ти..., и какво трябва да го жалим ли този изверг.

Как може охраната на събитието да не е отразила високата интелектуалност на невинния нападател.Тази от километър си личи, че не е прочел една книга през живота си.

сега бъка от безкнижници. Съвременната "цивилизация" поощрява нечетенето на книги, създавайки разните т.н. социални мрежи и тяхните инструменти тя управлява стадото, в което се превръща човечеството.

Получил е първокласно краварско образование по Ню Йоркски. Има поне К12, което се зачита благодарение на войниците от краварника за повече от което и да е средно образование в България например. Изобщо там, където имат бази и могат да стрелят без право да ги съдят. Изобщо, този е 100% американец. Роден там и възпитан там.

Имало е и други нападения над индиеца Рушди.Даже при едно са убили негов телохранител.При тези обстоятелства, да излезне на публично мероприятие без охрана до себе си е доста самонадеяно е глупаво.На 75 години е, не можеа ли още някоя година да остиска дълтия.

ние ще дадем убежище на героя :)))) касапин , ние сме много хуманни ! касапи от всички страни съединявайте се !

Този казва аз съм чистъй , белъй и пушистъй

на кривия к.. космите му пречат, а на тебе руснаците. Явно си дълбоко "обиден" от някой. Но да знаеш връщане няма, само безсилни опити за забрава.

в затвора ще му пълнят гъза всеки ден с бели девици докато почне да крещи “Христос е Велик”.

там ще видите поне 50,000 парчета, копия на Хади Матар.

МАСКИТЕ са САМО за КРАДЦИ и мошеници, да НЕ ги разпознаят, като крадат. Макси носят и разни педдерази... А маски ПРОДАВАТ китайците, РАЗПРОСТРАНЯВАЩИ корона- вируси и Мошеници около Боклук Борисов Банкя-лията. ЧУЖДЕНЦИТЕ- китайци и негри нека се ГЪРЧАТ в мишешка дупка, с ТОРБА на главата. навсякъде, дори и на улицата, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ !! Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България. Негри- маймуни да ходят с ТОРБА на главата навсякъде, дори и на улицата !! Ясно е че Китайските Ислямисти искат да УНИЩОЖАТ Икономиката на България и другите държави по света и така да ги ЗАВЗЕМАТ... Затова и РАЗПРОСТРАНЯВАТ Китайския Корона- вирус, КОВИД и неговите мутации- омикрон, делта... А идиоти, като оня предател Боклук Борисов ЗАТВОРИ българските магазини , ресторанти и всичко в БЪлгария.. Така хората, които изкарваха по 500 лева месечно от Бизнес, ФАЛИРАХА... И разни араби и китайци искат да ЗАЕМАТ мястото им.. Тия от"" Продължаваме Промяната"" трябва да пратят в ЗАТВОРА, пандиза, всички китайци ( китайски вируси, китайски магазини и китайски Ресторанти)... А после да ги ИЗГОНЯТ от България, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с китайските корона- вируси и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и Работата.. Някакъв Китайски Измамник- Пун се е домъкнал в България, по Черноморието в големите градове.. ТОя има няколко милиарда долара като Цветан Василев, който избяга в чужбина.. Обаче Предателя Цветан Василев направи ЗАВОД в Сърбия и дава пари и работа на сърбите.. И ИЗНАСЯТ стоките за продажба в чужбина.. И сърбите ЗАБОГАТЯВАТ.. А Китайския башибозук Нашественик тръгна да РАЗПРОСТРАНЯВА китайски корона вируси, да РАЗБОЛЕЕ българите и след това започнал да прави Китайски Магазини и Китайски Ресторанти, за да ОТКРАДНЕ Бизнеса и Работата на Българите... И така българите стоят ГЛАДНИ и без Пари и без Работа.. Трябва да пратят китаеца Пун, в ЗАТВОРА и да му вземат милиардите долари..

Кире, пий си хапчетата

Този е грозен като смъртта, какъв рай, какви девици, какви пет лева.Ада го очаква, както и всички като него.

Бог е създал едни съдове за почтена, а други за непочтена употреба. Едни са праведни,други са примати с ограничено умствено развитие като този от снимките.

истинна демократична мисъл бъка из тебе. Найс.

Нали на Роулинз ЛГБТ активисти и бяха вдигнали мерника, които бяха публикували домашният и адрес с призиви за разправа с нея... Сега откъде се пръкна и религиозна връзка?! Или дай да забъркаме кашата пък какво значение има с какво я сгъстяваме.

Тъпо,безжизнено, лишено от нормални човешки емоции грозно лице.И този щял са бъде в рая с 72 девици.Тия девици трябва до една са намразили шундите си,за да му пуснат.

ТИ ПЪ ЩО РЕШИ ЧЕ СИ ОБИЧАТ ШУНДИТЕ ?????

Явно раят за едни е ад за други…

То лицето и интелекта ако ги интересуваше девиците, щяхме да сме светци. Интересува ги само лоста на гаечния ключ.

Само твърда ръка може са въведе ред в този объркан свят. Средновековните рицари досега да са решили ислямският проблем.

В Средновековието цяла Европа е треперела само като чуе за ислямска Турция. Векове наред рицарите са плащали огромен откуп на османскит султани. За да не бъдат завладени от мюсюлманите и да минат под ятагана. Тоест рицари, крале и западни императори са плащали огромен откуп за свободата си на турските султани. За да не станат техни роби. Оковани с вериги. А когато са ги предизвиквали, мюсюлманите винаги са побеждавали рицарите, дори са стигнали чак до Виена. Още малко им е трябвало да завладеят и цяла западна Европа.

И ТИ МАЙ ЛЕКО СИ СПАЛ В ЧАСОВЕТЕ ПО ИСТОРИЯ .................... АМА ПУСТИ МЕРАК ДА СЕ ИЗКАЖЕШ ......

Винаги са побеждавали, ама още малко не им е останало, след като всички са били християни победени. Нищо, че французи, италианци, германци и англичани нищо не знаят за това. И след като винаги са побеждавали, накрая случайно са зврени в кучи гъз. Наистина съм потресен къде ви произвеждат такива добитъци малоумни

ПО-ЗДРАВИ И КОРАВИ ОТ ЧЕРНАТА ОРКА ТРОЛ " ВОЛНИЯ УИЛИ" .... ОТНОВО ОПИРАМЕ ДО ВЪПРОСА "ЗАЩО РУСИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА ?" .... АМИ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДАЛИ НА РУСИЯ И ОТ ТАМ НА СССР И РФ , МУЛТИ-КОНФЕСИОНАЛНИЯ МОДЕЛ НА УСТРОЙСТВО , ОЩЕ КОГАТО СЕ СЪЗДАВА РУСКАТА ИМПЕРИЯ ... КАКТО КАЗВА ВЪРХОВНИЯ МЮФТИЯ НА ЦЯЛА РУСИЯ Талгат Таджуддин "ИМА БЪЛГАРИ ХРИСТИЯНИ , ИМА БЪЛГАРИ МЮСЮЛМАНИ , НО ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ! " .... ДОКАТО НА ЗАПАД , И В МОНО-КОНФЕСИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ КАТО ТУРЦИЯ , САУДИТСКА ИЛИ ИРАН , ... ТОВА МИСЛЕНЕ И ВЕРСКА ТОЛЕРАНТНОСТ ГО НЯМА ... МЮСЮЛМАНИНА , КИТАЕЦА, ПАКИСТАНЕЦА ИНДИЕЦА ИЛИ ЛАТИНОТО НА ЗАПАД НЕ СЕ ЧУВСТВА АМЕРИКАНЕЦ , ГЕРМАНЕЦ ИЛИ ФРАНЦУЗИН :)) ... А В ТУРЦИЯ, ИРАН И САУДИТСКА АРАБИЯ ПЪК ВЪОБЩЕ НЕ МОЖЕШ ДА ИЗПОВЯДВАШ ДРУГА РЕЛИГИЯ

"...А В ТУРЦИЯ, ИРАН И САУДИТСКА АРАБИЯ ПЪК ВЪОБЩЕ НЕ МОЖЕШ ДА ИЗПОВЯДВАШ ДРУГА РЕЛИГИЯ " Еми естествено. В тези страни ислямът се смята за най-правата вяра, за най-истинската.

Западното обшество се е превърнало в едно беззъбо мекотело затова ще бъде клано и евано от тези примати.

...и накрая ще приеме правата вяра, исляма. Къде ще отиде?

А ти къде ще идеш,когато Божието възмездие те застигне.Неща позная.Ще бъдеш погубен ти и рода ти.

Ами, който обижда исляма, така става накрая. Играчка-плачка. Ако някой обижда исляма, после го целуват студен. Това е много силна религия и с нея шега не бива! Ако някой е писал нещо против Аллах или Пророка Мохамед, сетне да се сърди само на себе си. Ще го застигне Божият гняв. Ще пострада като Ружди и като карикатуристите от Шарли Ебдо.

Ако нещо е вярно, то не се страхува от критика.

Много добре си ги описал илямските маймуни, превържаник си май. Само забрави да я напишеш докрай историята с всичките последствия. Вярно, християнският "неверник" е много търпелив с маймуните и все си мисли че може да ги цивилизова, без успех. Ама от време-на време на "неверника" му писва и "правоверните" почват да получават едни много лоши гърмящи пратки дирекно върху чалмите. На пратките пише "Made in USA" и все от едни много бързи самолети ги пускат. Незнам защо си забравил да я добавиш тази подробност в пост си. Щото знам че такива като тебе много се сърдите всеки път като се случи. Ама така, мисюлманска маймуна само от обогатен уран разбира. Приятен ден.

Не е силна религия, а злобна и отмъстителна, а последователите са с промити мозъци. Тази комбинация води до създаване на убийци, мечтаещи си за някакви девици.

Е нещо на Руши

Гешев, гледай и се учи.

АЗ КАТО ГО ГЛЕДАМ СИ Е С МАСКА И ФАКСИНИРАН НАПЪЛНО НЕВИНЕН СИ Е !!!! .................................. КАКВО ИСКАТ ТИЯ ИЗРОДИ ????

Искат бащата ти да е бил кастрат...

Нападателят на Ружди нямаше да пледира нищо,ако му бяха пуснал и няколко куршума в тъпата физиономия.Тъпите американци застрелват шофьори за леки движения,ана този боклук му дават трибуна и му четат правата.

Баси колко бързо ги изправят пред съда в САЩ. Тук ще протакват делото с месеци, ако не и с години.

Замесена е мутрата от Банкя. Всичко е ясно.

Можеш да убиеш човек, но не и писател.

АЗ ТОЯ САЛМАН НЕ СЪМ ГО ЧЕЛ .... ОТКЪДЕ ДА ЗНАМ ЧЕ Е ПИСАТЕЛ ????