Коментари - Нападател с мачете уби един и рани най-малко трима в църкви в Испания (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е то си пише в туита бре - 32 годишен мароканец, кандидат за бежански статут .... от ясно по-ясно А добре дошли , ВИР ШАФЕН ЕС ....

Всички радикали са плод на инцест,крьвосмешение от там са и менталните дефекти и умствени недостатьци и отклонения Поредната радикална свиня...плод на инцест....в ада да гори тая свиня долна.......

Алхесирас е пълно с мароканци.Там спира ферибота от Сеута откъдето минават милиони мароканци лятото когато се прибират.Залагам 10 лв че е мароканец.

В мюсюлманските държави демокрация не може да има, докато собствените им народи не въстанат срещу ходжите и бейовете им. Но това ще стане, когато бъдат изолирани от останалия свят, както и всички мюсюлмани от Европа да се върнат в тези страни. И тогава няма да мине много време и те ще фалират, поради собствения си фанатизъм и невежество.

Потресени били ?!?? Вместо да сте "потресени " либерални завършени идиоти....хванете да се разкарате ,че нормалните хора да си оправят държавите и да изгонят орките,които вие поканихте в земите си !!!

Неграмотни коментари.САЩ и Мароко са дупе и гащи за ваше сведение. А този помияр си е роден в Испания.Писаха го вече.

Тези ислямски термити, които вече превземат Европа, поканени от Фрау Меркел, Макарона и ЕС, шетат навсякъде и има вече райони, където бял човек не смее да мине... И това е само началото...

имаше един идиот от Цоциалист-оланд. Той ги канеше

Живял съм десетина години в Испания, но преди около 20 години. Прекрасна страна, прекрасни хора, култура и храна! Явно и там се сговнярчват нещата! Жалко!

Каква Меркел те гони пък тебе ? Драскате бе да знаете, без да сте живяли в Испания.Може би и на картичка не сте виждали тази прекрасна страна.Аман от простаци.

Хер Меркел е бил, зетя на хер Шорош.

Това е заради горенето на Корана ! Тепърва ще има още !

Ха, ха, ха, тоя се е изнервил, че вчера е изтървал влака за Кил, дето братчедът му кла шваби. Западна Европа е пълна кочина. Ние сме частична кочина, но по други причини. Въпросът е, че накъдето и да погледне човек - все кочина.

Путин приключи ковида и пак пренасочихме финансирането към тероризма. Когато тия от светоения икономически форум увиснат на въжето, тогава ще приключат всички световни проблеми.

32 годишен марокански бежанец. Ама полит коректните списвачи удобно да пропуснали този факт, макар да са преписвали дословно...

Удобно се пропуска, че тоя изверг е мароканец, дошъл нелегално в Испания да търси убежище. Дир пак са политкоректни и либерално наведени.

Явно не да търси убежище, ами да убива.

по интересното е следното, Испания и франция се отървават след 400 г от Арабския халифат, а ние след 500 г от аналогичния. Но стотици години по късно фесовете напират ли напират да идват насам, само че ние съпротивата в европа е сломена от юдейските нпо та, нато, ес и окупационни бази. Няма връщане назад, опитомиха ни да ги приемем без бой

Европа става като сащ - убиубийства всеки ден. Това е, което постигнаха купените америански мекерета в брюксел, бурлин, париж, рим, виена.

Това е новото нормално в цяла Европа

Сега ще изкарат младият марокански хирург-специализант невменяем, или че го е извършил под въздейсвието на бърнаут от тежката професия която практиува денонощно.

постепенно обхваща и Европа...

че е ревал "Аллах акбар!", докато ги е клал като агнета... Най-миролюбиваа религия на света!

Глупости! Крещял е "Само Реал, оле, оле оле!"

Защо е арестуван, а не ликвидиран за назидание.

Разпадането на Римската империя....Гласувайте за дебелогъзи разпрани лоени топки и се наливайте с ефтино уиски и щесеоправите....

ДИРа, МАРОКАНЕЦ. Да не било зайчето Бъни!?! Политкоректни подлоги.

Постнали са снимка от оригиналната статия, всеки от нас я вижда.

Почти сигурно е, че изгарянето на корана в Швеция и Нидерландия ,едни напълно безсмислени актове, е активирала касапите.

Тия са "активирани" по рождение!Горенето на техния парцал е само ОПРАВДАНИЕ да колят, изнасилват и убиват!В тяхната тоалетна хартия - КУРана им го пише - да ТЕРОРИЗИРАТ, УБИВАТ И ОСАКАТЯВАТ НЕВЕРНИЦИТЕ, да убиват тези, които обиждат КУРана, да ни ОБЕЗГЛАВЯВАТ - .33;57-61, 2;217 / 4;89/ Bukhari.9;84-57, 8;12 &59-60/ Bukhari.4;52;220, 8;60, 47;4...

Но змията не хапе, ако не я закачаш.

Викал Ълах Ъкпар (умишлено не го пиша правилно, да не им вдигам рейтинга), ходи с черен чашаф - коя религия ли изповядва?Хммммм!В много сайтове НЕ СЕ СТРАХУВАТ да го нарекат МЮСЮЛМАНИН, само тук го раздаваме толерантни, за да не ги обидим, горкичките педофилски ислямистчета...

Продължават помпенето с бежанци и мигранти до достигане на критична маса и старт на трета световна по поръчение на нашите нови Братя. Засега има само припламвания тук-там , но скоро ще гръмне всичко .

Критичната маса, при която тия отприщват верижна реакция е многократно установявано, че е 30% от населението. Последна справка - Ливан.

Когато има масово отстъпление от християнските ценности, мястото им се заема от мюсулманските ценности.

В Испания къде е Банкя?

Религиозно мотивирани кланета на миролюбивия ислям.

Сатаната вилня В Германия и Испания.

Къв сатана, бе?! Ае, стига с тия суеверия! Вилняха полухора с IQ под 85, домъкнати насила от сороски НПОта сред европейски бройлери. Нищо свръхестествено няма в тези процеси.

Така е в северно Мароко. ..

Всичко ново е добре забравеното старо. В началото на 80те САЩ така решиха, че ще приемат кубински бежанци и Кастро им прати наред с нормалните хора и престъпниците от затворите, и лудите от лудниците. Само че американците тогава си взеха бележка и не го преизбраха, а баба Енджи я хвалят до ден днешен какъв велик политик била.

Ох... В бързината съм изтървал да пиша, че президент тогава беше Картър, когото не преизбраха. Така написано излиза, че не са преизбрали Кастро!

Защо не преведете че нападателя е марокански скакауц (пардон, "бежанец")? Все пак сте го написали на английски. И защо в заглавието не напишете че е мароканец?

Тук пон е споменато. В други сайтове изобщо не се споменава.

"A 32-year-old Moroccan asylum seeker entered a church during mass in Algeciras." Нищо не крие полицията не четете ли , че става дума за 32 годишен марокански мигрант ....

Вилкомен, вилкомен! Елате повече

Мултикултурализъм = клоуни

Това дори не е мулти-култи, това е малоумие. Каниш този който те мрази да те бие и таквозва.....

400 години пролива кръв да изгони маврите обратно в Мароко, сега ги пуска щото ЕС нарежда