Нападател рани с нож четирима души в болница в Шанхай (видео)

Болниците в Китай са изправени пред проблеми, свързани с незаконна търговия с номера за посещение, дълги опашки за прегледи и корупция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евроатлантически ценност, кво да правиш

Забранят веднага ножовете, тиа се иклаха

Мда! Това е то прехваленият китайски комунизъм! Деградация и масови убийства!

си безмозъчна амеба, но си трай. Ще провокираш някой да даде статистически данни за избитите при подобни инциденти в САЩ и ще се получи неудобно. А и ти какво, нали си доволен - умират китайски граждани сърцето ти се пълни с щастие. А не трябва да си щастлив при убийство на човешко същество - било то и афроамериканец.

САЩ -3.2/100000 убийства годишно Русия 8.5/100000

Цензурата е жестока! Ползвайте китайски медии за да видите поне някаква друга гледна точка!

Хаха... Западните медии се превърнаха наистина в нещо отвратително, но пък да ми препоръчваш руски и китайски... В сащ 80 млн души подкрепят другата гледна точка... Това е половината от аудиторията... Тъкър Карлсън има повече зрители от всичките мейнстрийм медии накуп... Телевизия фокс нюс бие всички рекорди по гледаемост, вашингтон таймс, ню йорк поуст, Джо Роуган и стотици като него... 50% от икономическите, политически и военни експерти критикуват американската политика по всевъзможни канали... Ясно е, че левите легени налагат цензура, но тя не успява... Как може да стане това в кнр, рф и дори ес? Дайте примери за масирана критика срещу путин в рф, за опозиционни влиятелни медии в кнр или страните от ес!