Коментари - НАП запорира 13 имота на идеолога на "Величие" Ивелин Михайлов | Днес.dir.bg

НАП запорира 13 имота на идеолога на "Величие" Ивелин Михайлов

Върховният административен съд остави без разглеждане като недопустима жалба на партията му против изборните резултати

Обратно в новината

Коментари - НАП запорира 13 имота на идеолога на "Величие" Ивелин Михайлов | Днес.dir.bg

Коментари

Не знам и не съм запознат с НАП практиките по събиране на данъци и такси. Но всичко това изглежда като наказателна акция срещу партията, поне за мен. Защото как именно сега след като влязоха в Парламента се случва така? Не може да не се замислиш за връзката между всичко това. Как се събират тези данъци, след като преди това си го оставил да натрупа 600 хилядарки неплатен данък и сега със сопата ги събираш. Нещо не е наред тук. Или не са 600 ако са, то защо не сте ги взели досега? Може би за да може да имате повод за "сопата" и така да боли повече и да се усеща? Може би това е практиката/начина/опита да се въздейства на политиката една партия в България? Чрез парите на лидерите и? Щом трябва да плаща данък, до го плати! Но....всичко това, особено придружено с това медийно преподнасяне, това буди помисли за нечисти методи и използване на държавата като бухалка с която да се смазва политическият противник, особенно докато е нов и неукрепнал. Вие сами преценете дали моите думи имат смисъл!

поредният измамник ,който влиза в парламента за да краде и да не преследват властите.Егати скапаната държава-"За кокошка няма прошка,за милиони няма закони"Те това сме ние.

ИЗМАМНИКА Е ШЕФА НА НАП СПЕЦОВ ЧЕ ПРОДАДЕ ФИРМА С ДВА ПЪТИ ПО ГОЛЯМО ЗАДЪЛЖЕНИЕ

А защо пасмината наречена народ, го избра и го вкара в парламента ??? Същата пасмина, която "и3раждане" искат да "питат" за Еврото ....

Това ми звучи като отказ от правосъдие от страна на Върховният административен съд (ВАС) и прехвърляне на топката към КС.

Имам чувството, че ако вляза в политиката, веднага ще кажат, че сестра ми е.... /а нямам нито сестра, нито имоти/

Бой с бухалките на мутрите,времето им продължава.Да бяха изчакали.

Ако имаш активи за десетеки милиони 650 000 са преодолими без усилие.

Щом има открито производство от нап-джиите, запорът е законно средство за предварително обезпечаване на събирането, ПРЕДПОЛАГАЕМОТО, а дали въобще ще има начет или ще без не е ясно- за това и нап не коментира. А, че има натиск от всички възможни институции това е видно, все пак те се контролират само от политическите антагонисти на "величие"..... Обосновано се предполага, че "щат не щат" ще се "фанат" на хорото дет му се радват Бат Б и Галя от посолството...

НАП , Прокуратурата и Съда са бухалките на Боко и сие.

Само да попитам кога НАП ще си потърси парите от Спецов?

сам как да си направиш колоноскопия!

Трябва само да попиташ правилния „човек“, т.е. боко банкянски. Той ще те насочи към съответния специалист – един бивш кмет на Симитли. Въпросният работи с „кожена сонда“ и „пациенти“ казват, че са много доволни!

То е ясно, че тия от т.н. Векичие са бандити, но на всички е ясно, че на всички други партии "идеолозите" също са такива, а тях не ги закачат. А и се сетиха, че дължал пари сега, точно един ден след изборите и резултатът ще е както от Магнитски. Борисов и Пеевски вече работат в правилната посока,и никой не си спомня за Магнитски. Така и тия като започнат да правят същото и гласуват по правилния начин в Народното събрание проверките и запорите ще приключат.

А на другите идеолози кога ще обърнат внимание от НАП? Да не са богопомазани или НАП е тяхната частна институция?

Какъв двоен стандарт? Има длъжници за милиони, но те са недосегаеми, защото са от нашите хора. НАП да си събира задълженията от всички, както си му е реда, да не опрощава дълговете на големите играчи. И ние искаме такава опция спрямо нас, откъде накъде...

Бухалката Спецов в акция

Спецов преди да стане началник на НАП си продал фирмата с над 1 000 000 лева задължения, ама не бил разбрал навреме !!!

директно в затвора мошенника

Не виждам, нищо чудно във факта, че не е плащал данъци. То в развитият социализъм и в техният комунизъм мисля, че шаманите не дължат.

Всичко е толкова кристално ясно, че чак е очеизвадно. Ама ко'т ка'й Посолството, тъй и ША да станИ.

Ше лапа патката,другарят Михайлов ! На такова ми мирише !

А,само 13имота?Бълха го ухапала все едно със тези 13 имота,то мафията е интелигентна адаптивна и има дълги пипала във всяка сфера и влияние,и се Възражда и Атака ува,то не беше Болен Сиеров,Коцето от Вална сека и тези партии със комплекарски имена за Величие!

Това ни чака в държавата на Боко и Делянчо - превантивен бой за всеки малко или повече неудобен. Както оня където биеше детето преди да счупи стомната защото след това няма смисъл.

че, този човек е зомбирал толкова хора, кото им е взел жилищата и ги е накарал да изтеглят заеми по 200-300 хиляди лева. Да се праверят кредитните досието на всички, които работят за него.

Ква стана тая вместо новини само ЗЛОВИНИ от Писачите и тия с микрофоните

Аз на тази новина не вярвам !Ние нали живеем в България?Как така,то явно е както в Русия,който не ти харесва го арестуваш или му пращаш НАП!:))))

Странното и долното в случая е, че същата НАП така и не потърси нищо за нито един от 6-мата санкционирани по Магнитски - нито за един. Същата НАП не намери нищо и за нито един от ДПС милионерите, но пък откри разминаване при тъста на Цветан Цветанов, който му бил помогнал да купи на нереално ниски цени 6 имота. НАП кампанийно прави някакви акции с жалки резултати, но си раздават сериозни бонуси ежегодно. НАП как не откриха нищо за нито един съдия, прокурор, митничар, полицай, зам. министър, директор на агенция или дори собствен служител?

че ПП "Двуличие" са проект на американското посолство, както и останалите пръкнали се знайни и незнайни партийки през последните 6 месеца преди изборите. Целта е ясна и стара като света - разделяй и владей! Е краварите си постигнаха целта - изкараха идиотите-гласоподаватели от Възраждане и ги хвърлиха на Двуличие и другите. На ПП Двуличие целта бе само една - Възраждане да спечели колкото се може по-малко гласове, така и стана. Сега ще ги изиграят като Марешки и до 1-2 години вече няма да съществуват, защото така или инае не са нужни на никого.

Къв нап, не е ли съдът този, който трябва да наложи запор?

На мен при дело за развод решението на съда излезе 9 месеца след последното заседание. На 3-тия ден след излизането на решението на съдийката - (за което нито аз нито жена ми сме били уведомени, като мен ме уведоми съда 40 дни по-късно че е издало решението...) та на третия ден - без да знам как адвоката на жена ми е била "уведомена", само мога да се досещам - тази адвокатка ме дава на частен съдия изпълнител и за 1000лв решение на съда, ЧСИ ми запорира всички сметки и имоти, като дори сумата беше около 7000лв. Като още от първата ми сметка си ги беше усвоила ЧСИ. Като отидох при ЧСИ и й показах, че е взела много над определеното от съда, и то преди да съм законово уведомен - тя ми върна по-голямата сума и освободи другите запори, но всичко това отне около 40 дни. Та какво от това, че НАП са запорирали имоти - те си имат вземания, и имат това право. Нищо незаконно не е направено нито от Ивелин, нито от НАП - ако има разминаване в търсените и запорирани суми - ще се уточняти до месец ще се освободят. Защо се прави от това новина незнам? Като мен жена ми, адвокатката й, приятелката на адвокатката ЧСИ - ми разказаха играта и по никакъв начин не можех да ги определя като измамници - ЧСИ били с голямо лоби и законите били писани в тяхна полза? И съм сигурен, че това с разводите и ЧСИ става всеки ден по десетки пъти... такива са законите - всеки може да те ... запори-ЧСИ - всичко е прекаляване с власт.

приятел Ивелин. Сега е в затвора. В германия. Знаете ли защо? Там за измами не си поплюват!

Този е с руска жилка, лицето му има типични руски черти и е по руски тъп и нагъл. Около Плевен, откъдето е въпросният индивид, е пълно с копелета на руските асвабадители. В Долни Дъбник 90% от населението е русо и със светли очи. Нищо не е случайно...

Просто в Северна България хората , имам в предвид българите , по принцип са по-светли и светлооки, както и с по-висок ръст от южняците. Но това няма нищо общо с темата и 'асвабадителите' .

Ами да в мутраландия корумпираните съдии ти викат бегай от тука жалбата ти е недопустима, обаче основанието им за недопустимост е менте. Това че определението на съда е окончателно нищо не значи. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

с твоя празум! Гръмни се! Някой в мозъка ти се е изППРАЗнил!

Докато позволявате на агресивни мутренски дебили да се държат по този начин и да ви пречат да живеете добре и нормално, мутрите ще ви правят на маймуни. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

ВЪПРОСЪТ е не "ЗАЩО?", а "ЗАЩО ЧАК СЕГА? " От години Тогедъра се занимава с мошеничество, защо чак като влезе в НС се сетиха?

има хиляди "дела на трупчета"! И дори не го крият. Само чакат някой да сгафи или да се опита да промени статуквото - директно му резват главичката!

Иди питай майка си защо те е родила олигофрен

каквото и да е в нашата васална територия на бедни необразовани мечтаещи за блясък от анадолски серял няма каква калкулация да се получи като бараш змията ще те ухапе

"идеолога"! Тоя е връзката с посолството. Те такива ги назначават - с много проблеми със закона и компромати, и нямат мърдане. Каквото им кажат - това правят! Иначе кинти - йок, имоти - йок, и най-много и в затвора да го вкарат, ако не слушка...

От къде са му имотите ? Колко човека окраде и излъга този? Човек от народа с 13 имота за милиони и милиони неплатени данъци. Каква гавра е това? Какъв човек от народа е този престъпник? На Бойко ли пере парите?

Здраствуй, Ивелин

Поредния изгърмян Американски проект. Американците се гаврят с интелекта на Българина с подобни партии, хора и поведението им!

Сигурен ли си? Аз не ги виждам да развяват американски знамена, но руски виждам ... Смени си апчетата, докато е време.

Величие беше партия, която съществува едва 5 дни. Следващите избори, когато и да са след тези брутални измами и пирамиди, няма може да вземе и 1% за субсидия. Имаше една партия на Генерал Янев "Български възход" също просъщестува за 20 дни, а днес не може да вземе и субсидия !

И всичките с В, и всички пият вода от Варненското езеро, което явно съдържа нещо халюциогенн о...

На боб ли хвърляш, или кристално кълбо, пророкуване, гадателства, поличби, предсказания и прокоби ги ръсят такива като тебе, не ти е приятно да има нови хора с нови идеи, искаш си старите калъфи дето ги знаем какви са и всичките им машинации от години. Такива като тебе са открити мазохисти, мрат да им е гадно и да ги управляват едни и същи престъпни типове през почти целия им съзнателен живот, беден жалък гласоподавател.

Няма ли затвор за престъпника фашист?

господата от Величие (да не се бърка с Народно величие на бай Ганьо) не знаят, че флаш-паметта не играе никаква роля, тъй като машините се използват само за печатане на бюлетина. Броенето става ръчно, а не с машините.

Всички, които са гласували за "величие" са кръгли идиоти, БЕЗ ИЗКЛЮЕНИЕ ! Ако някой се чувства обиден да го духа.

Тази партия, е на Боку и на Шиши ще видиш каква Мазна врътка ще направят с нея и ще съберът 128 гласа в Парламента ! 68 Герб,... 47 ДПС и 13 Величие ! Факт !;)

На следващите избори няма как да не се съобразите с идеите и решенията на "Величие".

Ще се съобразим с фашизма. Тях ще ги оправи як бой.

Не викай "Хоп! " преди да си скочил! Щото помним и СДС ,и НДСВ ,и БББ / с Жоржито Ганчев/ и... хилядите паднали за "свободата!. Та... "По делата и.ще ... " ! Дано да са читави !

ПО принцип е правилно че са запорирали имотите. Дейба, плащам си като поп данъците, а разни такива тарикати минават метър, докато (ако!!!) ги хванат. Недоумение и неприятен вкус в устата остава отговора на въпроса - "ЗАЩО СЕГА, а не преди 3 месеца (примерно)?" Спецов, с тебе сме били заедно в ШЗО-то (Спецов беше първенец на випуска, ако не знаете). Моля, дай обяснение по другарски!

Страшна изпълнена поръчка,затова ПП ДБ държаха на регулаторите и съда.Изобщо не търпят друго мнение,феодала си е феодал.

Години наред Ивелин Михайлов от така наречената уж нова партия "Величие" се оказва,че някой го е пазил и му е осигурявал политически чадър от това да не е вкаран до сега в затвора. Факт е ,че тези неща не са от днес, но стават публично достояние точно сега. Сега Бойко ще го извика в една стаичка в Банкя и ще му каже на Ивелинчо,че ако не е патерица на Герб, ще бъде вкаран в затвора. Величие поредната патерица на Бойко. Как така Ивелин Михайлов години наред върти едни милиони задължения към държавата без да плаща/ И аз искам така да не си плащам данъците.....Трябва ли да съм от Величие ,за да не ме закачат данъчните?

Нещо май не си наясно с това кой на кого се отчита в руските служби. Баце да привиква спецназа в една стаичка. Хъхъхъ. Къде отиваш може би?

Леле имаме държава!!! Къде беше държавата , при записите на камерите от министерствата, пачките, кеша, Рашко Бойков ,Лора Лорера с далаверата с Кокор. Аз не вярвам, или е фейк , или удар от конкуренцията

Величавото мюре на ГЕРБ и ДПС Почти 1 милион лева задължения към НАП 15 юни 2024 Тарторът на новата партия “Величие” Ивелин Михайлов се оказа съдружник в десетина фирми със съпругата на скандалния бивш кмет на Пазарджик Тодор Попов. Освен с необяснимото си богатство, Попов е известен като фаворит на Борисов и Пеевски. Свързани с Михайлов фирми и самият той в лично качество са натрупали почти един милион лева задължения към НАП.

На Величие? Сериозно ли?

представете си колко прост е българския народ щом вкара в парламента шеф на пирамида и ченгесар който пише оди за Путлер и се хвали с връзките си с москалските служби. а заместниците на тези неадекватници ти говорят че от небето ни пръскат с КЕМ ТРЕЙЛС буеааехаехаехеахеахеаехаеа буеаеахеахаехеахаехаехеаахеаехехаехеахаехеааехеахаехаехеахаех заклевам се в Европа няма по прости копелета от българите буаехеахаееахаехаехаехеахаехеахаехаехаехеахаехахеаех

за порден път не ви гласува на вас шумкарите ! . вие сте морално нелегитимни от 12 години !

Едно уточнение - Марков нито е полицай, нито е военен, дори пожарникар не е. Той е като от онзи виц - "нема такова животно".

Много бързо се върна времето на бухалките с белите якички, мутренския рекет чрез прокуратура, полиция, митници и данъчни, дори и пожарникарите се наредили на опашката. А схемата вече е играна с Марешки. Едно две досъдебни производства, една бърза присъда от поръчков съдия ( Ушев например) и са му сложили читала на врата.

Герб не търпи конкуренция, ще го смажат тотално.

гледах някакъв шаран в тубата който обясняваше на други шарани че тоя селски мошеник бил българския Илън Мъск. даже бил по велик от Мъск защото милеел за народа си. буахаххаххахахахахах

Бездарниците които се препитават с антикомунизъм, евроатлантизъм и русофобия,като единсвеното което умеят, станаха толкова много ,че накрая от неадекватни движения и крясъци ще обърнат лодката.Всички ще се удавим.

че ти си удавен отдавна... в суроватка... от флейтите който въртиш на жужака ;- )

Прав си,Кривчо.Тя лодката вече се е обърнала но някои все още не са разбрали това. Когато потънат заедно с нас потърпевшите ще бъде твърде късно.

Защо не го направиха преди изборите? Сега е заплаха и да го ударят. Ако не гласува за правителство, ще си носи последиците. Ако гласува, ще му се опрости. Не го знам и не ме е интересувал. Защо не подходят така например към Горанов, дето на държавна заплата, оплакващ се, че не може да си храни сина, си строи къща за милиони в Ярема? И където преди фалирал 2 фирми и завлякъл НАП. Хайде всички, а не избирателно! И не доказва ли това притискане на бизнеси. Как бе на записа за ПКП, не ме слуша, да се удари. Оплачете се на Рекапчата да си я оправят от Гугъл. Не може новина на първа позиция за 20 минути да мина 1 коментар преди този многократен опит!

Къде е онази гад милиционерска - полковника ?

че е гат, гат е, но не е полковник!

Затова няма бизнес в България и затова инициативните хора са в чужбина, прогонени. Преди втеме дресирах Бойко и селяните му с надеждата Бойко да смачка другите мутри, но се появи Радев и като един Робин Худ спаси олигарсите и мутрите лото вече 35 години не п8зволяват никой друг да прогресира, само ни залъгват с някъв комунизъм , анти к8мунизъм, с русофили , анти русофили...но истината е чеолигарсите в България са тъмна мръсна мафия още като видях, как шефа на кабинета на Паси, Воденско взе да подбутва напред Костадинов, и то толкова се старах историята и българското да станат на мода и те ни назначиха един елементарен селчо, който се заобиколи с някви бурсуци, и унищожи идеята...това е била целта на престъпната ни мафиотско олигархична политическа класа. Трябва да спасим Ияелин, той не само че надгради к8нструкцииъе той задмина всичко очаквано. Да го спасим от крадците на прехода тези които окрадоха нашите животи, да го спасим за да не открадаъ и неговия, а окрадат неговия ще загубим шанса си

Коментари - НАП запорира 13 имота на идеолога на "Величие" Ивелин Михайлов | Днес.dir.bg

НАП запорира 13 имота на идеолога на "Величие" Ивелин Михайлов

Върховният административен съд остави без разглеждане като недопустима жалба на партията му против изборните резултати

Обратно в новината

Коментари - НАП запорира 13 имота на идеолога на "Величие" Ивелин Михайлов | Днес.dir.bg

Коментари

Не знам и не съм запознат с НАП практиките по събиране на данъци и такси. Но всичко това изглежда като наказателна акция срещу партията, поне за мен. Защото как именно сега след като влязоха в Парламента се случва така? Не може да не се замислиш за връзката между всичко това. Как се събират тези данъци, след като преди това си го оставил да натрупа 600 хилядарки неплатен данък и сега със сопата ги събираш. Нещо не е наред тук. Или не са 600 ако са, то защо не сте ги взели досега? Може би за да може да имате повод за "сопата" и така да боли повече и да се усеща? Може би това е практиката/начина/опита да се въздейства на политиката една партия в България? Чрез парите на лидерите и? Щом трябва да плаща данък, до го плати! Но....всичко това, особено придружено с това медийно преподнасяне, това буди помисли за нечисти методи и използване на държавата като бухалка с която да се смазва политическият противник, особенно докато е нов и неукрепнал. Вие сами преценете дали моите думи имат смисъл!

поредният измамник ,който влиза в парламента за да краде и да не преследват властите.Егати скапаната държава-"За кокошка няма прошка,за милиони няма закони"Те това сме ние.

ИЗМАМНИКА Е ШЕФА НА НАП СПЕЦОВ ЧЕ ПРОДАДЕ ФИРМА С ДВА ПЪТИ ПО ГОЛЯМО ЗАДЪЛЖЕНИЕ

А защо пасмината наречена народ, го избра и го вкара в парламента ??? Същата пасмина, която "и3раждане" искат да "питат" за Еврото ....

Това ми звучи като отказ от правосъдие от страна на Върховният административен съд (ВАС) и прехвърляне на топката към КС.

Имам чувството, че ако вляза в политиката, веднага ще кажат, че сестра ми е.... /а нямам нито сестра, нито имоти/

Бой с бухалките на мутрите,времето им продължава.Да бяха изчакали.

Ако имаш активи за десетеки милиони 650 000 са преодолими без усилие.

Щом има открито производство от нап-джиите, запорът е законно средство за предварително обезпечаване на събирането, ПРЕДПОЛАГАЕМОТО, а дали въобще ще има начет или ще без не е ясно- за това и нап не коментира. А, че има натиск от всички възможни институции това е видно, все пак те се контролират само от политическите антагонисти на "величие"..... Обосновано се предполага, че "щат не щат" ще се "фанат" на хорото дет му се радват Бат Б и Галя от посолството...

НАП , Прокуратурата и Съда са бухалките на Боко и сие.

Само да попитам кога НАП ще си потърси парите от Спецов?

сам как да си направиш колоноскопия!

Трябва само да попиташ правилния „човек“, т.е. боко банкянски. Той ще те насочи към съответния специалист – един бивш кмет на Симитли. Въпросният работи с „кожена сонда“ и „пациенти“ казват, че са много доволни!

То е ясно, че тия от т.н. Векичие са бандити, но на всички е ясно, че на всички други партии "идеолозите" също са такива, а тях не ги закачат. А и се сетиха, че дължал пари сега, точно един ден след изборите и резултатът ще е както от Магнитски. Борисов и Пеевски вече работат в правилната посока,и никой не си спомня за Магнитски. Така и тия като започнат да правят същото и гласуват по правилния начин в Народното събрание проверките и запорите ще приключат.

А на другите идеолози кога ще обърнат внимание от НАП? Да не са богопомазани или НАП е тяхната частна институция?

Какъв двоен стандарт? Има длъжници за милиони, но те са недосегаеми, защото са от нашите хора. НАП да си събира задълженията от всички, както си му е реда, да не опрощава дълговете на големите играчи. И ние искаме такава опция спрямо нас, откъде накъде...

Бухалката Спецов в акция

Спецов преди да стане началник на НАП си продал фирмата с над 1 000 000 лева задължения, ама не бил разбрал навреме !!!

директно в затвора мошенника

Не виждам, нищо чудно във факта, че не е плащал данъци. То в развитият социализъм и в техният комунизъм мисля, че шаманите не дължат.

Всичко е толкова кристално ясно, че чак е очеизвадно. Ама ко'т ка'й Посолството, тъй и ША да станИ.

Ше лапа патката,другарят Михайлов ! На такова ми мирише !

А,само 13имота?Бълха го ухапала все едно със тези 13 имота,то мафията е интелигентна адаптивна и има дълги пипала във всяка сфера и влияние,и се Възражда и Атака ува,то не беше Болен Сиеров,Коцето от Вална сека и тези партии със комплекарски имена за Величие!

Това ни чака в държавата на Боко и Делянчо - превантивен бой за всеки малко или повече неудобен. Както оня където биеше детето преди да счупи стомната защото след това няма смисъл.

че, този човек е зомбирал толкова хора, кото им е взел жилищата и ги е накарал да изтеглят заеми по 200-300 хиляди лева. Да се праверят кредитните досието на всички, които работят за него.

Ква стана тая вместо новини само ЗЛОВИНИ от Писачите и тия с микрофоните

Аз на тази новина не вярвам !Ние нали живеем в България?Как така,то явно е както в Русия,който не ти харесва го арестуваш или му пращаш НАП!:))))

Странното и долното в случая е, че същата НАП така и не потърси нищо за нито един от 6-мата санкционирани по Магнитски - нито за един. Същата НАП не намери нищо и за нито един от ДПС милионерите, но пък откри разминаване при тъста на Цветан Цветанов, който му бил помогнал да купи на нереално ниски цени 6 имота. НАП кампанийно прави някакви акции с жалки резултати, но си раздават сериозни бонуси ежегодно. НАП как не откриха нищо за нито един съдия, прокурор, митничар, полицай, зам. министър, директор на агенция или дори собствен служител?

че ПП "Двуличие" са проект на американското посолство, както и останалите пръкнали се знайни и незнайни партийки през последните 6 месеца преди изборите. Целта е ясна и стара като света - разделяй и владей! Е краварите си постигнаха целта - изкараха идиотите-гласоподаватели от Възраждане и ги хвърлиха на Двуличие и другите. На ПП Двуличие целта бе само една - Възраждане да спечели колкото се може по-малко гласове, така и стана. Сега ще ги изиграят като Марешки и до 1-2 години вече няма да съществуват, защото така или инае не са нужни на никого.

Къв нап, не е ли съдът този, който трябва да наложи запор?

На мен при дело за развод решението на съда излезе 9 месеца след последното заседание. На 3-тия ден след излизането на решението на съдийката - (за което нито аз нито жена ми сме били уведомени, като мен ме уведоми съда 40 дни по-късно че е издало решението...) та на третия ден - без да знам как адвоката на жена ми е била "уведомена", само мога да се досещам - тази адвокатка ме дава на частен съдия изпълнител и за 1000лв решение на съда, ЧСИ ми запорира всички сметки и имоти, като дори сумата беше около 7000лв. Като още от първата ми сметка си ги беше усвоила ЧСИ. Като отидох при ЧСИ и й показах, че е взела много над определеното от съда, и то преди да съм законово уведомен - тя ми върна по-голямата сума и освободи другите запори, но всичко това отне около 40 дни. Та какво от това, че НАП са запорирали имоти - те си имат вземания, и имат това право. Нищо незаконно не е направено нито от Ивелин, нито от НАП - ако има разминаване в търсените и запорирани суми - ще се уточняти до месец ще се освободят. Защо се прави от това новина незнам? Като мен жена ми, адвокатката й, приятелката на адвокатката ЧСИ - ми разказаха играта и по никакъв начин не можех да ги определя като измамници - ЧСИ били с голямо лоби и законите били писани в тяхна полза? И съм сигурен, че това с разводите и ЧСИ става всеки ден по десетки пъти... такива са законите - всеки може да те ... запори-ЧСИ - всичко е прекаляване с власт.

приятел Ивелин. Сега е в затвора. В германия. Знаете ли защо? Там за измами не си поплюват!

Този е с руска жилка, лицето му има типични руски черти и е по руски тъп и нагъл. Около Плевен, откъдето е въпросният индивид, е пълно с копелета на руските асвабадители. В Долни Дъбник 90% от населението е русо и със светли очи. Нищо не е случайно...

Просто в Северна България хората , имам в предвид българите , по принцип са по-светли и светлооки, както и с по-висок ръст от южняците. Но това няма нищо общо с темата и 'асвабадителите' .

Ами да в мутраландия корумпираните съдии ти викат бегай от тука жалбата ти е недопустима, обаче основанието им за недопустимост е менте. Това че определението на съда е окончателно нищо не значи. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

с твоя празум! Гръмни се! Някой в мозъка ти се е изППРАЗнил!

Докато позволявате на агресивни мутренски дебили да се държат по този начин и да ви пречат да живеете добре и нормално, мутрите ще ви правят на маймуни. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

ВЪПРОСЪТ е не "ЗАЩО?", а "ЗАЩО ЧАК СЕГА? " От години Тогедъра се занимава с мошеничество, защо чак като влезе в НС се сетиха?

има хиляди "дела на трупчета"! И дори не го крият. Само чакат някой да сгафи или да се опита да промени статуквото - директно му резват главичката!

Иди питай майка си защо те е родила олигофрен

каквото и да е в нашата васална територия на бедни необразовани мечтаещи за блясък от анадолски серял няма каква калкулация да се получи като бараш змията ще те ухапе

"идеолога"! Тоя е връзката с посолството. Те такива ги назначават - с много проблеми със закона и компромати, и нямат мърдане. Каквото им кажат - това правят! Иначе кинти - йок, имоти - йок, и най-много и в затвора да го вкарат, ако не слушка...

От къде са му имотите ? Колко човека окраде и излъга този? Човек от народа с 13 имота за милиони и милиони неплатени данъци. Каква гавра е това? Какъв човек от народа е този престъпник? На Бойко ли пере парите?

Здраствуй, Ивелин

Поредния изгърмян Американски проект. Американците се гаврят с интелекта на Българина с подобни партии, хора и поведението им!

Сигурен ли си? Аз не ги виждам да развяват американски знамена, но руски виждам ... Смени си апчетата, докато е време.

Величие беше партия, която съществува едва 5 дни. Следващите избори, когато и да са след тези брутални измами и пирамиди, няма може да вземе и 1% за субсидия. Имаше една партия на Генерал Янев "Български възход" също просъщестува за 20 дни, а днес не може да вземе и субсидия !

И всичките с В, и всички пият вода от Варненското езеро, което явно съдържа нещо халюциогенн о...

На боб ли хвърляш, или кристално кълбо, пророкуване, гадателства, поличби, предсказания и прокоби ги ръсят такива като тебе, не ти е приятно да има нови хора с нови идеи, искаш си старите калъфи дето ги знаем какви са и всичките им машинации от години. Такива като тебе са открити мазохисти, мрат да им е гадно и да ги управляват едни и същи престъпни типове през почти целия им съзнателен живот, беден жалък гласоподавател.

Няма ли затвор за престъпника фашист?

господата от Величие (да не се бърка с Народно величие на бай Ганьо) не знаят, че флаш-паметта не играе никаква роля, тъй като машините се използват само за печатане на бюлетина. Броенето става ръчно, а не с машините.

Всички, които са гласували за "величие" са кръгли идиоти, БЕЗ ИЗКЛЮЕНИЕ ! Ако някой се чувства обиден да го духа.

Тази партия, е на Боку и на Шиши ще видиш каква Мазна врътка ще направят с нея и ще съберът 128 гласа в Парламента ! 68 Герб,... 47 ДПС и 13 Величие ! Факт !;)

На следващите избори няма как да не се съобразите с идеите и решенията на "Величие".

Ще се съобразим с фашизма. Тях ще ги оправи як бой.

Не викай "Хоп! " преди да си скочил! Щото помним и СДС ,и НДСВ ,и БББ / с Жоржито Ганчев/ и... хилядите паднали за "свободата!. Та... "По делата и.ще ... " ! Дано да са читави !

ПО принцип е правилно че са запорирали имотите. Дейба, плащам си като поп данъците, а разни такива тарикати минават метър, докато (ако!!!) ги хванат. Недоумение и неприятен вкус в устата остава отговора на въпроса - "ЗАЩО СЕГА, а не преди 3 месеца (примерно)?" Спецов, с тебе сме били заедно в ШЗО-то (Спецов беше първенец на випуска, ако не знаете). Моля, дай обяснение по другарски!

Страшна изпълнена поръчка,затова ПП ДБ държаха на регулаторите и съда.Изобщо не търпят друго мнение,феодала си е феодал.

Години наред Ивелин Михайлов от така наречената уж нова партия "Величие" се оказва,че някой го е пазил и му е осигурявал политически чадър от това да не е вкаран до сега в затвора. Факт е ,че тези неща не са от днес, но стават публично достояние точно сега. Сега Бойко ще го извика в една стаичка в Банкя и ще му каже на Ивелинчо,че ако не е патерица на Герб, ще бъде вкаран в затвора. Величие поредната патерица на Бойко. Как така Ивелин Михайлов години наред върти едни милиони задължения към държавата без да плаща/ И аз искам така да не си плащам данъците.....Трябва ли да съм от Величие ,за да не ме закачат данъчните?

Нещо май не си наясно с това кой на кого се отчита в руските служби. Баце да привиква спецназа в една стаичка. Хъхъхъ. Къде отиваш може би?

Леле имаме държава!!! Къде беше държавата , при записите на камерите от министерствата, пачките, кеша, Рашко Бойков ,Лора Лорера с далаверата с Кокор. Аз не вярвам, или е фейк , или удар от конкуренцията

Величавото мюре на ГЕРБ и ДПС Почти 1 милион лева задължения към НАП 15 юни 2024 Тарторът на новата партия “Величие” Ивелин Михайлов се оказа съдружник в десетина фирми със съпругата на скандалния бивш кмет на Пазарджик Тодор Попов. Освен с необяснимото си богатство, Попов е известен като фаворит на Борисов и Пеевски. Свързани с Михайлов фирми и самият той в лично качество са натрупали почти един милион лева задължения към НАП.

На Величие? Сериозно ли?

представете си колко прост е българския народ щом вкара в парламента шеф на пирамида и ченгесар който пише оди за Путлер и се хвали с връзките си с москалските служби. а заместниците на тези неадекватници ти говорят че от небето ни пръскат с КЕМ ТРЕЙЛС буеааехаехаехеахеахеаехаеа буеаеахеахаехеахаехаехеаахеаехехаехеахаехеааехеахаехаехеахаех заклевам се в Европа няма по прости копелета от българите буаехеахаееахаехаехаехеахаехеахаехаехаехеахаехахеаех

за порден път не ви гласува на вас шумкарите ! . вие сте морално нелегитимни от 12 години !

Едно уточнение - Марков нито е полицай, нито е военен, дори пожарникар не е. Той е като от онзи виц - "нема такова животно".

Много бързо се върна времето на бухалките с белите якички, мутренския рекет чрез прокуратура, полиция, митници и данъчни, дори и пожарникарите се наредили на опашката. А схемата вече е играна с Марешки. Едно две досъдебни производства, една бърза присъда от поръчков съдия ( Ушев например) и са му сложили читала на врата.

Герб не търпи конкуренция, ще го смажат тотално.

гледах някакъв шаран в тубата който обясняваше на други шарани че тоя селски мошеник бил българския Илън Мъск. даже бил по велик от Мъск защото милеел за народа си. буахаххаххахахахахах

Бездарниците които се препитават с антикомунизъм, евроатлантизъм и русофобия,като единсвеното което умеят, станаха толкова много ,че накрая от неадекватни движения и крясъци ще обърнат лодката.Всички ще се удавим.

че ти си удавен отдавна... в суроватка... от флейтите който въртиш на жужака ;- )

Прав си,Кривчо.Тя лодката вече се е обърнала но някои все още не са разбрали това. Когато потънат заедно с нас потърпевшите ще бъде твърде късно.

Защо не го направиха преди изборите? Сега е заплаха и да го ударят. Ако не гласува за правителство, ще си носи последиците. Ако гласува, ще му се опрости. Не го знам и не ме е интересувал. Защо не подходят така например към Горанов, дето на държавна заплата, оплакващ се, че не може да си храни сина, си строи къща за милиони в Ярема? И където преди фалирал 2 фирми и завлякъл НАП. Хайде всички, а не избирателно! И не доказва ли това притискане на бизнеси. Как бе на записа за ПКП, не ме слуша, да се удари. Оплачете се на Рекапчата да си я оправят от Гугъл. Не може новина на първа позиция за 20 минути да мина 1 коментар преди този многократен опит!

Къде е онази гад милиционерска - полковника ?

че е гат, гат е, но не е полковник!

Затова няма бизнес в България и затова инициативните хора са в чужбина, прогонени. Преди втеме дресирах Бойко и селяните му с надеждата Бойко да смачка другите мутри, но се появи Радев и като един Робин Худ спаси олигарсите и мутрите лото вече 35 години не п8зволяват никой друг да прогресира, само ни залъгват с някъв комунизъм , анти к8мунизъм, с русофили , анти русофили...но истината е чеолигарсите в България са тъмна мръсна мафия още като видях, как шефа на кабинета на Паси, Воденско взе да подбутва напред Костадинов, и то толкова се старах историята и българското да станат на мода и те ни назначиха един елементарен селчо, който се заобиколи с някви бурсуци, и унищожи идеята...това е била целта на престъпната ни мафиотско олигархична политическа класа. Трябва да спасим Ияелин, той не само че надгради к8нструкцииъе той задмина всичко очаквано. Да го спасим от крадците на прехода тези които окрадоха нашите животи, да го спасим за да не открадаъ и неговия, а окрадат неговия ще загубим шанса си