НАП влиза във фирми, получили милиарди левове чрез In house процедури

Антон Кутев, говорител на служебното правителство в подкаста "Директно в новините"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РАЗКАРАЙТЕ НИ СЕ АГЕНТИ ОТ СТРАНАТА!!! НЕ Е ТАЙНА, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА КАТО ВАС, НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОПРАВИМ ТОЛКОВА ГОДИНИ! ТОЧНО ВИЕ ПОДКРЕПЯХТЕ КРАДЦИ, МОШЕНИЦИ И ЛЪЖЦИ В БЪЛГАРИЯ!!! ТЯ НЕ Е ВАША ДЪРЖАВА, КЪШ!!!

Кутев е специалист по всичко, особено след като е специализирал в Москва.

Хахахаха герберите пак вият на умряло, хахаха колкото и да си слагате плюсчета, вашата партийка ГЕРБ Е ГРОБА

Фирмите са на червените боклуци Бе,,щото те си ги създадоха всичките олигарси, само Прокопиев го създаде Костов

ттрябва поне един от НАП и поне една фирм - сама фирма може да не внася ДДС

това милиардите ги нямат за нищо

На тоя глупак Кутев да му кажа че 32 000 000 лева заемат точно 0.48 кубични метра по 100чки. Милиард каси са големи по половин кубик. Само като чуеш встъпителното слово на комунягата и ти става ясно на къде отива целия разговор

На излизане ще ви пребъркваме джобовете.

Чалгаджията дебне в засада! Той ще ви оправи! Маймуни подли.

Вчера бяха трилиони, сега станаха милиарди. Кутев къде са трилионите, Кутев?

Каква е тая нова българска думичка бе "in house" явно скоро се е появила в речника на НАП защото не я знам.. някои да я обясни за простолюдието!

свършат ли парите - свършва любовта.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

НАП ще влезе ако я пуснат

Фирмата за точене на ДДС на култориста шеф на Нап, ще проверяват ли? Или там комунистическите боклуци ще си мълчат щото наше момче?

Яки проверки и ревизия до дупка за корумпирните боклуци.

Досега нищо. Само приказки и свободни разсъждения. Няма нито един обвинен за нещо. Чуваме само закани и намерения. Зеленият чорап е разпоредил всеки да говори за милиарди и милиони.

In house на български е вътрешни.

Подмяната е факт.Хората не свалиха Буци, да дойдат команчите и Кутев. Старата ДС схема сработи пак и пак няма да има промяна.Новия шеф на НАП е типичният пример....

И Кутев е невероятен спец със завидна автобиорафия - завършил алабалистика в Москва, и работил само на държавна хранилка, но знае как да ни оправи.

На Борисов сикаджийския пилешки мозък направо струи Аман от кавали

Кутев щял да проверява... ама народа не им вярва вече.. Червените милионери са най-голямата мафия. Как забогатяха да каже Кутев?

Нещо видимо. Минавате покрай който и да е строеж-такива дал Господ. Поглеждате табелата-един поръчител друг строител трети надзор четвърти не знам си какво. След това погледнете техниката-Чановете са от една фирма багери булдозери от друга камионите са на трета. И всичките са наети заедно с шофьорите и операторите. И така се работи в цял свят-защото всеки час престой на тази техника реално е загуба за фирмата. Затова фирмите по света наемат техниката от други фирми. Същото се отнася и за специфичен персонал. Проверете примерно-информацията е публично, колко фирми всъщност са работили на тунела под Ламанша? обаче договора със строежа е сключен с една фирма а не с всяка от тези фирми поотделно.

До ГРОБ: След месец има избори. И да ревете и да не ревете ако ги спечелите управлявайте. Нали пляскате наред петнайсет пъти. Ако спечелите управлявайте. Ако паднете признайте загубата като истински демократи.

Гледам досега само вие ревете навсякъде. Протестъри БСП Радев. Вие сте тези които никога не признавате резултатите от изборите.

Не всичко е герб и бсп. Не всичко е комунисти - антикомунисти. Освен бяло и черно има други цветове .

Само дето не ги виждам. А ти? Пинокио , Мая, костя?? Кой е тоя честния че не съм го видял досега??

, че където се провери ВСЕ ГНОЙ и СМРАД излиза..., няма да се учудиме на ВИДИМИТЕ ГЕРБ РЕЗУЛТАТИ - какво правят крадците - крадат! Боже и има такива, които още лаят и хапят ЗА ГЕРБ - нещастници...

Е най-после и официално ( новото) правителството , чрез говорителя си обяснява и за НАЙ-ТЪПИТЕ и неразбрали ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ какво е това корупция и как тя се ПРИЛАГА от Бойко Борисов у нас на практика . Дано не забравят до 11.07 какво им е обяснил Кутев .

Кутев сам не си вярва на глупостити, които говори.

Фекаломед

щял да проверява? Ще припадна!

Назначения в борда на директорите на болницата адвокат е бил собственик на казино и приближен на Божков. Културист че то на НАП е бил инструктор в хотела му. Шефката на кабинета учредител на партията му. Нещо за свързаност ли говореше??

Днес няма ли да има извънредна пресконференция на Толупа? Събота е, а той още не се е появил да ме облъчва.

Явно не можеш дори и да спиш като хората без да видиш и чуеш Борисов. Сигурен съм че такова състояние е лечимо-бих те посъветвал да потърсиш спешно специализирана помощ. Защото доколкото си спомням Борисов още преди предишните избори каза че остава само партия лидер а няма да става нито премиер нито депутат. И няма да гп показват непрекъснато по телевизията-а така както гледам ти ще получиш нервен срив., Ако поне 10 пъти на ден не го видиш и не го чуеш.

Чета за Кутев и си мисля, ами той е от нашите най предани другари, завършил в СССР, от комунистическо семейство, има голямо бъдеще при Радев.

А Бою къде е? Нали той подари куче на Путя да се подмазва?

Народе?!.... Спиш ли? Дъртите муцуни пак те обсадиха и те морят!

Уважаеми Хунтав, свали си фуражката за да ти обясним некои работи и да ти налеем малко RAM у военното канче. Махна ли си фуражката? Сега Хунтав, да те питам ти скоро ходил ли си у Фантастикото? Ако не си - кажи на курветата да те заведат за да съзре военната ти тиква едни подробности. Да забелязваш Хунтав, че по щандовете всичко е внос? Картофи от Франция, домати от Турция, ориз от Китай... дори Руската водка Пят осер, е производство Капалъ. Олиото е румънско бутилирано на Графа. Кафето и то от Графа. Не сте ли забелязали? То по Граф Игнатиев що кафе израсна... Свинете от Испания, телетата от Португалия, маслините от Гърция. Бирата от германски хапчета, бутилирана между Царевец и Трапезица в Търново. Хунтав, ти сещаш ли се, че всичко е ВНОС с евро и долари? Само лютеницата е ИЗНОС за евро и долари? То затова Дерони в Лондон е половин паунд, а тук 5 лева, заради Чейндж бюрата! Хунтав да ти обяснявам ли каква ни е ПРОМИШЛЕНОСТТА и ДОСТАВКИТЕ НА СУРОВИНИ и ГАЗ за нея? Ами дори РУСКАТА ГАЗ се плаща на руснаците В ДОЛАРИ, оти си немат "альюминий" за самолети и го внасят с долари. ХУНТАВ ДА ТЕ ПИТАМ : ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО НЕ ДАЙ БОЖЕ наМагнитят фирмите ? ами ще стане като с Божков. уж имаш пари пък банкоматите и банките не пущат Аз мисля, че българите ще ви набият.

А бе болният от СПИН, защото идеите Ви се предавали по наследство, като спина ! Нали ВИЕ, от вашата партия, създадохте мафията след 1989г.Как сега ще се борите, срещу нея !!? Все едно, ТИ, сам да се застреляш!!!

Много приказки, никаква конкретика, никакви доказателства. А изборите идат. И този ми говори за непочтени практики.. и за Спеца с милиони дългове

то доказателства има ама вие се правите че няма...кого залъгвате...вече всички в България и чужбина разбаха за схемите на рпедното правителство...аре стига сте тролили

Доказателства. Хаджигенов, адвокат на приближените на Божков размахва листове без подпис и печат и каквито и да било външни белези на документ дадени му от човек с каскет!!! Рашков размахва листчета по абсолютно същия начин затова че 2009-та година някакъв си губил заплашвал Борисов лично-место да прати някой да му хвърли един бой!!!! Списъка даден от американците няма нито една фирма финансирана от банката за развитие. Някой нещо за доказателства ли говореше???

Вън комунистическата номенклатура от властта! И дечурлигата им също, моля!

Започнали сме изчегъртването да Боко и мутренския му клан. Комунистите от преди 30 години са по-малко и с всяка година стават все по-малко. Злините които Боко ни направи за 10 годни са повече от тези на комунистите

За 30 години "демокрация" ГЕРБ са управлявали 10 години, а БСП - 13....Нещо да ти говори? кой е върнал България назад? Да си спомняш нещо направено през тези 13 години управление на БСП???

Тия всичките където ги споменават в доклада последните 10 години ли станаха олигарси и милиардери? Щото аз им помня възхода от 90-те години. Я сега понеже си много голям специалист я ми кажи колко такива милиардери се появиха последните 10 години? Ей такива дето преди това са били бедняци.

Изкуствовед(работил ли е някога или така, наследствено, му се е лепнало) в надзорен съвет на Елетроразпределително дружество. Ето ви пример за политически клиентелизъм, вярно надребно, но си е същото.

Кога ще разследвате Г-13 бе Кутев,ето там се крие началото на голямата корупция.

Плачът на другарите е за обществените поръчки в пътното строителство. Публична "тайна" е, че те плащат "под масата" на работниците. Вместо да засилят контрола, правителството на ББ реши да създаде държавна фирма, която да плаща коректни осигуровки - Автомагистрали. Последва очаквания вой на засегнатите от политическото им лоби. Клуб Z посочва като най-голям бенефициент ГБС, а тя пък е много "червена"... Нищо, че Иво П. сочеше като най-големия враг Джи Пи груп... :) "Топ 20 - най-големите строителни фирми с обществени средства" - https://www.clubz.bg/28470-top20naygolemitestroitelnifirmisobshtestvenisredstva

че някой е завършил в Москва, веднага ми светва червена лампичка. Защото те не оставяха някой да завърши при тях без да го вербурат. А на тоя му личи от километри на кого служи. Даже не слушам и не чета какво казва. Отврат.

Върха е Симеоново, нали? Това Москва, Харвард, Кеймбридж и т.н. са килийни училища

Те учи как да източваш ДДС? Добре съгласен съм-значи спецов е бил най-добрия ученик в тази дисциплина.

нащи са изкусни животновъди да търсят под вола телета. Секи знае, че под вола има крави. То на ачика храде и мами а те гонян михаля и после държавата затъва!

Завършена е първата тръба от Северен поток 2. Дания отказва на Полша строеж на газопровод от Норвегия. Ха ха ха ха, укрите ревът та се късат!

Дядовците на тези "укри" са загивали за нашето освобождение, тъпанарко! Защо се хилиш като олигофрен?

Дядовци? Щото втората световна война никой не ни е освобождавал-напротив окупираха ни. Я да чуя колко войници от червената армия са загинали за свободата на България??

Защо Боко подари куче на Путин да се подмазва бе, късопаметен гербопитек?

Но не е стоял на колене, като кауна пред Путин.

За да има мир, БСП в Сибир викахме навремето...отде изпълзяха пак

"Дала ли е ББР 1 млрд. лв. на фирми свързани Пеевски?" Ми САЩ публикуваха фирмите, свързани с Пеевски и сред тях няма кредитирани от ББР! Иначе сугестиите на Бивол, Иво П. и Моника С. са ясни, прозрачни и закономерни...

Браво. Вадете на светло тия практики, че станахме за резил пред света. Това трябва да спре!

Защо нямате и една статия за Пеевски бе. И той ли ви плаща??

Кутев, я кажи колко беше бюджета тази година. А миналата? А по-миналата? Какви МИЛИАРДИ потънали в услуги, бе?!?! От де да дойдат, годишно постъпленията в хазната знаеш ли колко са?

Капутев,ще лапате патката ! Усещам !

Като гледам герберите вече сте го налапали яко

ОСТАВКА!

той нали вече я подаде...

Кой да си даде оставката?

Адмирации за САЩ и за прокуратурата!

Нито една корупционна схема няма да бъде осветена и разбита. През цялото време докато Борисов беше на власт, най-много пак се облажиха коминистическите и ДС-арски кръгове. Никой няма да ги пипне. Просто бяха бесни вече, че трябва да се мазнят на банкянския простак, за да си получават своето. Сега се чувстват отново на власт, но САЩ им подксазва друго, а те се правят , че дъжд вали.

Лошо е да си неграмотен ! А да си мислиш , че разбираш от далавери ! Вземи прочети какво означава In House процедура и после се прави на оригинален ! Много странно защо по тези процедури са давани пари на фирми които са приближени на ГЕРБ които са известни с ремонт , на ремонта , на ремонта ! Фирми които съществуват от 10г и нямат нищо общо с ДС !

Да бе нямали нищо общо.

За питащите от къде дойде това ново "понятие" - ми от Харвард бе хора!!! Като не сте "завършили" там ще си останем неуки...