НАП иска двойни осигуровки за фермери

Двойни осигуровки за близо 35 000 души предлагат от Националната агенция по приходите. Бизнесът се обяви твърдо против.

Обратно в новината

Коментари - НАП иска двойни осигуровки за фермери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво означава "предлагат от НАП"?!?! НАП са едни изпълнители на законите, които се приемат от властта...каквото кажат в народното събрание и НАП трябва да го изпълнява, нали? А какво се избира - предлагат политиците... така,че тази "новина" е една мнооооого миризлива "НОВИНА"! Само се чудя, дащо ли я "пускат" в медиите? Каква ли е причината?

И аз искам двойна цена за продукцията си НО прекупвача не дава. Казва че по-евтино щяло да му излезе като си внесе от Гърция или Турция! И да попитам НАП: Защо НЯМАМЕ държава, а плащаме данъци?

Да направят пенсионното осигуряване по именно и егн та като стана на пенсионна възраст да ми дадат това което съм внасял а не да ме пращат в пета глуха с оправдания като -ами не ви достигат пет години стаж и да чакат да пукна и да не ми платят нищо

Нямаме нужда от селяни, защото цяла БГ яде само вносни храни и пуши вносни цигари. Няма да им плащаме здравеопазването и пенсиите заради това, че са си гледали собствените си кокошки и прасета за лична консумация!

В дира толкова ми ценят мнението,че преди да напиша нещо и то вече е изтрито.Обещам ,че повече няма да употребявам цинизми,те въобще не са ми присъщи.за това малко поезия от ценика Баш Ваш Бай Пешо Сутринта се сабудих,и нещо в мен се на вдига (не това,което си мислите мръсници,естествено,че не е ерекция)една шаслива мисъл "Покажи на тия ора ,как се мяташ?Как се движеш?Как се бараш?

"Не са преразгледани условията и редът за ранно пенсиониране, вкл. не са коригирани ставките на осигурителните вноски, така че да покрият размерите и периода на получаваните пенсии; Не са разработени нови по-обективни и по-справедливи критерии, които да не позволяват ползване на правата за ранно пенсиониране, когато условията на работа не отговарят на изискванията." Когато от "не са" го докарате на "са", обадете се за вдигането! Дотогава - има да вземате да ви пълним каците бездънни!

Тия тъпанари дотам ще я докарат че и хората които сега с много труд се опитват да си платят осигуровките ще престанат да се риегистрират и да ги плащат.Трябва коренна реформа в осигуряването. Не може един с 20 дка земя да плаща една осигуровка и един с 2000 декара земя да плаща пак една осигуровка. Върху това да се замислят.

С рестрикции, хазна не се пълни, а се създава и стимулира сивия сектор! Дайте на малкия и среден бизнес глътка въздух, той създава работните места, не вие!

Лозунги от предизборните сбирки на Партията! За да дадат глътка въздух, обаче, ще трябва и пенсионерите да не си получават пенсиите, а лекарите и полиция заплатите известно време, защото всичко се плаща с данъци, които никой не иска да плаща!

Ти каква мрасница си?Ако те хвана такова мандрасянье ще ти направя.

януари

КОЙ?! КОЙ?! ОТКРАДНА 2 милиарда лева от резерва на НЗОК+4 милиарда от фиска+4 милиарда от резерва-КОЙ?! Къса памет имаш, къса и избирателна!

СЪС ПАРИТЕ ОТ ДВОЙНИТЕ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ НА 35 000 СЕЛЯНИ , МОГАТ ДА СЕ ПОКРИЯТ ЗДРАВНИТЕ РАЗХОДИ НА 100-150 000 ГРАЖДАНИ ОТ ФАКУЛТЕТО И СТОЛИПИНОВО :)))

Много си куха , тук става въпрос за здравно осигуряване на хората от село . Там където няма и аптеки да не говорим за лекари камо ли пък болници . Или след Софийското парно идва селската каса - ползвал не ползвал трябва да платиш . Чакам и някаква нова такса свързана с над морската височина , не може една услуга в Лом и в Девин да е на една и съща цена

35 000 СЕЛЯНИ МОГАТ ДА ИЗЧИСТЯТ ЗА ЕДНА НОЩ СОФИЯ ОТ БОКЛУКА :))

TMontana

А кога ще се повдигне най-накрая въпроса,държавните служители и те като всички в РБ да си плащат сами осигуровките... или това е неудобен въпрос?!По лесно е да се товарят останалите, които и така си плащат всичко като поп!БОКЛУЦИ!!!

Ей това най-много харесвам в широката българска душа: Иска да плаща по 30 лева за пенсия, а да получава по 1500. "Ши стани!"