НАП няма да обяви резултата от проверките на депозити в КТБ

НАП няма да обявява резултатите от ревизиите на публичните лица с депозити в КТБ, чийто доходи пред Сметната палата не съответстват на спестяванията им.

Обратно в новината

Коментари - НАП няма да обяви резултата от проверките на депозити в КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е много интересна тема всъщност и е част от източването на банката, така че не е уместно да се крие тази информация.

И ще предприеме ли мерки за събиране на несъбрани държавни вземания?Или ще ги опрости като просрочени?

еднакво към всички или влиза в сила другият закон!

гарга на гарга--око не вади

Е що? То това е най-интересното.... Язък , пак ни прецакаха....

Браво. Направо нямам думи. Излиза, че обществото има право само да плаща за престъпленията на Василев и няма никакво право да научи истината и имената на лицата, които са му помагали. За да просъществува толкова дълго КТБ е имала хора на високи позиции във властта, които да разпъват чадър над всички далавери, които е въртял Василев с парите на вложителите. В замяна са поличавали големи суми на преференциални депозити с лихви от по 20-30% в КТБ. За това и имената на всички политици, които са имали влогове в тази пирамида трябва да бъдат разгласени публично и всичко да се знае. Все пак с нашите данъци плащаме за заемът, който бе взет, за да се изплатят гарантираните депозити в КТБ и в това число депозитите на тези продажни политици.

Ти да видиш;)))) И що така, бе, Миме, нали уж за това са "публични личности" - те управляват публични средства, демек парите на данъкоплатците! И в тази връзка добре би било да знаем как ги разпределят - и най-вече какъв процент прибират за себе си, когато управляват "публичните" пари;)) И явно "ичният" им процент ще да е неприлично висок;)))

За тях процента е приличен. Всичко зависи от коя страна на "процента" се намираш.

Е, тук спор няма: Публичните личности винаги са от правилната страна на %, а данъкоплатците - винаги от "страната на булката"( да се изразя прилично;))

Браво НАП. Преди 3 години от Германия дадоха на шефа на НАП - Красимир Стефанов диск с имената на хората със сметки в Швейцарски банки. Дискът повече не видя бял свят. Пак тогава се разкри, че бившата шефка на НАП - Мария Мургина е участвала в схема, чрез която са окрадени 4 милиарда ДДС чрез фирми на мъжа и. Случаят се потули ... Впрочем Красимир Стефанов и е бил заместник ... А сега НАП пак крие и потулва! Мафията си има държава!

В държавата на мафията да не би да очаквате прозрачност и присъди?!

Корумпирана страна ! Ало Корнелче нали го пое новия курс ?

Публични лица, чиито спестявания не съответстват на доходите им. Те трябва не просто да се обявяват, а да се съдят и да им се секвестира житото. Но тука КТБ няма никакво значение. Такава трябва да е съдбата на всички подобни лица, независимо в коя банка са им спестяванията. А за КТБ е важно, не кой колко е вложил в нея, а кой колко е изнесъл.

Че защо ни е да ги обявява,като всичко е "пито -платено".Тя и работата на НАП се състои в това.

Когато народа е прост и управниците са прости такъв е резултата - напълно отговаря на сценария написан зад граница. "ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА"

d4

поредната миризлива и мазна партенка. депозитите не изядоха 5-те милиарда, които платихме и ще плащаме всички още дълго време. кредитите, кредитите, кредитите...без обезпечения!!!!

Защо укривате тези, които са теглили кредитите и пряко са облагодетелствани от фалита на банката? Както и тези сключили цесии, които са заобиколили закона и са над закона? Основните акционери и управителите трябва основно да се разследват. Това да разследват вложителите и да обявяват имената и снимките на жертвите го няма никъде по света.

Естествено че няма да се разкрие нищо. Има толкова много влогове които не отговарят на доходите и са на влиятелни хора на властта. Ако влоговете не бяха на техни хора до сега всичко да е разкрито. Мафиоти мръсни!

А когато Бойко беше една година опозиция, всеки ден дрънкаше за "прозрачност". Роско и той.

Тази проверка има сериозна обществена стойност поради простата причина, че обществото плаща несъответствията между доходи и разходи на тези пора/фирми. НАП няма право в този случай да ги скрие и покрие.

България е единствената държава в която разследват вложителите в обявена от властите пирамида а не акционерите!!! василев се измъкна ВТБ на русия не ги пипат срам

След светкавичната проверка на доходите на Цецо консултанта многодомника, когато всичко излезе точно и законно, аз тия смешковци съм ги огписал като сериозна институция. България е ограбена и разорена, дворц;и на хора без доход никнат като гъби, пред тях са паркирани коли с еднакви номера за стотици хиляди левове, а тия ще ми правят проверка на депозити. Не е ли малко позакъсняла тая проверка? И защо името на КТБ започна да се споменава все по редко? Толкова ли е трудно да се домъкне от съседна Сърбия Цветанов, за да разкаже и той своята версия. Някой да оказва натиск за по бързото му предаване-аз не виждам някой да се е разбързял истината да излезе на яве. А новите заеми следват един след друг. Тоя номер вече 25 години го гледаме, така че нищо повече не може да ни учуди.

и защо?нали народа трябва да знае къде му отидоха 5 милиарда с които покриха откраднатото в КТБ?

Сравнението на обявените влогове с официално публикуваните имотни декларации повдига поредица от въпроси, включително по редица влогове на представители на съдебната власт. Тези въпроси обществото ги задава от 26 г., ама кой те чува.

Какви са тези глупости! Всички с големи пари, трябва да се разнищят! Какво значи публични лица? Алооо .... Кой ни прави на абдали?

аххахахахах тези клоуни още ли проверяват вложителите?!?!? споко управляващи хората отдавна знаят че нищо няма да разкриете мафия!

AbuTalib

Това само временно ще поуспокои видните далавераджии, докато смели журналисти се докопат до секретната информация и тогава-БУМ!

Стига с тия депозити...Кредитите, там е "заровено кучето".

И депозитите трябва да се разгледат, защото не може да се осигуряваш на 1000 лв. пък да имаш спестени 1 000 000 без да си замесен в нещо!

Мога. Осигуряването е законово ОГРАНИЧЕНО до размер от 2600 лева месечно. ВСИЧКИ доходи над този размер се облагат само с ДДФЛ и ДДС (само ако приходите на ФЛ надхвърлят прага за задължителна рагистрация по ДДС).

Пак нещо ..."розово" ....на Вуте ЩЕ му е зле ... ... ..Абе имаше едни обиколки с вертолет, кво стана, да не им конфискуваха имотие ... .. . и са ги продали на търг сигурно ...... . . как съм пропуснал .... . .

Което ще рече, че който си плати, ще излезе "сух от водата" !