НАП продава къщата за гости на Милко Калайджиев в Мезек

600 000 лв. първоначална цена е обявила приходната агенция, въпреки че в момента се води съдебно дело за имота

Обратно в новината

Коментари - НАП продава къщата за гости на Милко Калайджиев в Мезек | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мангала и той уредил къща за гости за себе си? Ще се разплача ако му я вземат.

{{https://en.wikipedia.org/wiki/CapitalpunishmentintheUnitedStates#Juvenilecapital_punishment}}

{https://en.wikipedia.org/wiki/CapitalpunishmentintheUnitedStates#Juvenilecapital_punishment}

{{\\_pr}}

Ебати държавата, ти се съдиш още, НАП те разпродава, това е висша справедливост. Някой да каже, какво става ако баткото с пиленцата спечели делото, а НАП са му продали имота, а?? Ние ли ще го плащаме?

Е, па нали по закон всяко изпълнение се спира по време на съдебният процес Какво ще се случи ако аз съм купил имота, а съда реши че нап не са имали основание да продават. Във всеки случай аз съм изгорял, въпреки факта че се изисква и официално потвърждение за липса на тежести на имота при покупко -продажбата. След което идва времето на съдебни дела до припадък.

и после идѝ доказвай, че нямаш сестра. народа трябва да се занимава с всякакви глупости за да няма време да се огледа и да види какво реално става наоколо.

На Рачков къщата дето беше из еленските села и нея да я проверят.

Я елате НАПенца при батко.......

По принцип -при тези къщи за гости - няма никакви партии. Имаше програма - ПРСР - и се даде възможност - с европ. пари да се построят. Който беше по-разтропан и лек тарикат - си направи къща - имаше куп изисквания за това.... Това беше лека далаверка - на местно ниво - за хорицата - да се сдобият е по-готин имот по селата... Понеже цялото грабливо управление на Гроб - беше съсредоточено в присвояването на европарите - по програмите за саниране , от магистралите и т.н. - ББ реши да се направи на мъж - и да проверява тези къщи за гости , съответно - ченгета , данъчни и куп огромен държавен апарат се задвижиха - да докажат дейност... Реално - всички тези къщи - са изпълнени по проект , там няма измама , хванаха се , че няма регистрирани - толкова клиенти - колкото е описано в биснес плана. Някой може ли да предвиди с точност- колко човека ще нощуват в дадена къща след 3 или 4 год ? Поредната Българска глупост -проверки , прокурори - излишни разправии - водещи до нищо....

Като има дупки в закона, да продадат тогава всичките къщи по ПРСР, а не само на Милко Калайджиев. Ако не греша, когато стана наводнението в Бисерча, той беше единственият който се беше сетил да си провери рибарниците по време на валежите дали нима да стане беля.

Глупости, виж кои си направиха къщите. Само партийци, само те са имали подкрепата на администрацията. Айде няма нужда.

Другарю, те тази правоимащите бяха все около и на яслата -нищо че имотите са из цялата страна. Сега опряха на Милко за мустака. Въпросът е дали е злоупотребил с власт,с рушвет ли е постигнал разрешението, другото е "фърляне на пепел" очите на хората -сиреч всички построили са злоупотребили. Интересно е кой е мераклията на Милковия имот

всичко къщи за гости трябва да бъдат национализирани

добавка (нерегистриран), И като се национализират - какво се правят?..

И като ги национализират на теб ли ще ги дадат? Кой мислиш ще намаже при национализация? Нали пак ще са същите, които сега държат всичко, същите мазни партийци. Мутрягите в държавата ви крадат, а вие се радвате.

Къща в село за 600 000 лева.

Звучи абсурдно но е пълно със селяни и селяндури които ги наемат за почивните дни да се изкъртят от пиене и кебапчета на "луксозно".

Най-често става въпрос предимно за секстуризъм. Водят си там друсалките, хем луксозно, хем на спокойствие, хем им излиза по-евтино и няма вероятност да се засекат с когото не искат.

Толкова много партийни оператори се наредиха на безплатните къщи от Европа, срам нямат. 250 доказани партийни изманика и още колко недоказани. Познавам поне двама трима, как ходят по улиците и гледат хората в очите не знам. Партийни крадци, номенклатура.

Рекет и беззаконие!

Не е само Милко, цялата ни жалка действителност е такава..