Апелативен съд оправда за 3-и път Мария Мургина

Бившата шефка на Нaционалната агенция за приходите Мария Мургина беше оправдана за трети път от Софийския апелативен съд.

Обратно в новината

Коментари - Апелативен съд оправда за 3-и път Мария Мургина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А от Хайдуккостовата дружина за 26г. дори и не получиха призовки!???

след записите от ЯНЕВАГЕЙТ някой още учудва ли се на случващото се из бълг.съдилища? Ясно се чуват репликите: 1. "ще ти повдигнем обвинения, ама после ще те оправдаем, споко" 2. "те бойко с дилян са се разбрали"

Какъв съд бе ....МАФИЯ... БЪЛГАРСИ и СЪД....това са две взаимно изключващи се неща...особено ако свързване съда със справедливост....

ИНТЕРЕСНО НА НЯКОЯ ИНСТАНЦИЯ ГИ СЪДЯТ НА ПОСЛЕДНА ГИ ОПРАВДАВАТ КОЙ НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА Я ДА ДОСЕТИМ... ИЛИ СТАВА ДУМА ЗА МНОГО ПАРИ В БРОЙ........

Браво на българския "съд". Според него за кокошка няма прошка, за милиони няма закони.

"вишУто общестно" нема да си вади очите взаимно. Голем рушвет - голем комат.

Да са живи и здрави роднините на прокурорите и съдиите, до десето коляно. Да са им сладки сънищата а с парите да си купят свещи за да са им светли празниците.

ябълки, остана да си направим ябълкова ракия и да си потърсим малко сланина за мезе.

Българският съд е справедлив и винаги оправдава ....важното е да си ....МУРГАВ или записано във ....ФАМИЛИЯТА ТИ !!!!

...Е мургавата да е оправдана,както и "чистият бисерен" и един друг дето е случил на "тъстове"...ще видим какво ще става с милиардера с мустака ...дето завлече 4,5 млрд след като се хързулна от родната си къщичка в квартал "Гъзурника" в Габрово...НЕЗНАЕМ ,НО ЕДНО Е ЯСНО.....БРАТЯ ГАЛЕВИ ГИ НЯМА ....МОЖЕ БИ СИ ПИЯТ КОКТЕЙЛИТЕ С МЕДЖЕДИЕВАТА,ОНЯ ОТ ДИСКОТЕКАТА ДЕТО ЗАКЛА ДВАМА ...СЪЩО ...НЕГРАМОТНИЯ МАНГАЛ С 90 РЕГИСТРАЦИИ ЗАТРИЛ 3 МЛАДИ ПЕРСПЕКТИВНИ БЪЛГАРСКИ ЖИВОТА НА ПЪТЯ ...СЪЩО ....ПОРЕДИЦАТА Е ДЪЛГА ....ДЪЛГА ..... КАТО ОПАШКИТЕ НА ОКТОПОДА ,КОИТО МОГАТ ДА ОБРИМЧАТ ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА ,А ГЛАВАТА МУ ДА Е САМО В ЕДНА СТРАНА С ПЛОЩ ОТ 111 Х.КВ.КМ И ПО ТОЧНО НА ....."ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА" ! сЕГА МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ БАЙ ТИ ПЕТКО ОТ ЛЯСКОВЕЦ ДА БЪДЕ ПРАТЕН ДО ЖИВОТ В ЗАТВОРА ,ВМЕСТО ДА БЪДЕ ПРОИЗВЕДЕН В ПОЛКОВНИК И НАЗНАЧЕН ЗА КОМАНДИР НА ИСТИНСКИ "БАРЕТИ" ,ЩОМ УСПЯ ГОЛ ПО БЕЛИ ГАЩИ ,ПОДПОМОГНАТ ОТ СТАРАТА СИ МАЙКА ,ДА УДЪРЖИ И ОТБЛЪСНЕ ЦЯЛ ВЗВОД "НИНДЖИ" ЕКИПИРАНИ ОТ ГЛАВАТА ДО ПЕТИТЕ С БРОНЕЖИЛЕТКИ И ЩИТОВЕ И ВЪПРЕКИ ТОВА ДА ОЦЕЛЕЕ....КАКТО ОЦЕЛЯХА ДОРИ И БЕЗ НАКАЗАНИЯ ВСИЧКИ МАЛОУМНИЦИ СТЪКМИЛИ ТАЗИ "ЮВЕЛИРНА" АКЦИЯ ! ....ТОВА СТАВА САМО В БЪЛГАРИЯ ....СТРАНАТА НА ....ВСЯКАКВИ ВЪЗМОЖНОСТИ !!!

Време е и съдиите да си плащат. Скоро не е имало съдия, затворен в багажник на кола ....

по площадите, като през средните векове, е по-добре!

Очаквано решение. Ако си откраднал 400 лева, ще лежиш в затвора. Ако са 4 милиарда, ти си невинна като ангелче. Та, ако ако мислите да крадете, не се занимавайте с дребни кражби, наказуемо е...

От къде тас наглос в тия дрисли ?!

Безнадеждно е - само натиск отвън може да промени нещо. Дано в Европа се събудят и спат парите - тогава и народа ще освирепее.

Какво и пука на Европа? Защо да и пука?

България има един проблем - трябваше да е географски в Африка. Тогава подобни решения щяха да са нещо нормално.

В Лайнаристан виновни няма.

Ако съдиха Мургина в САЩ щеше да е с 3 осъдително присъди, (около-45г.при правоверните)

:)НЯМА ТАКАВА СКАПАНА ДЪРЖАВА ККАТО БУЛГАРИЯ , БИХ КАЗАЛ !? СЛЕД ЦВЕТАНОВ, БИСЕРОВ И ТАЗИ ОТЪРВА КОЖАТА!? ВСИЧКИТЕ С ОЧЕВИДНИ НАРУШЕНИЯ НА ЗАКОНИТЕ !? СЕГА ИДВА РЕД И НА ЦИРКА СИДЕРОВ , КОИТО ИСКАТ ЧРЕЗ НЕГО ДА КАЖАТ ЧЕ УЖ ИМА ПРАВОСАДИЕ В БЪЛГАРИЯ !? 1001% ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОПРАВДАН , ККАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЗА ККАВО ПО ТЕЖКИ ПРЕСТАПЛЕНИЯ ОПРАВДАХА ТЕЗИ !???

Стига резили бе!!!! Муртини, Ченаловки, Калинки, Василевци.....ДОКОГА, НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА ВИ СЕ ПОДИГРАВА ЦЯЛ СВЯТ БЕ???? Или сте дебелокожи намкьори, както казваше баба ми - ти го плюеш, а то вика, че дъжд вали......

6- тактовия Двигател с Външно горене е измислен от БГ управляващи и има КПД над 90%. 1-ви такт-набелязване нещо Значимо за крадене. 2-Назначаване на подходящ оператор. 3-Такт-РАБОТЕН-крадене и делене. 4. Такт -"Обвиняване "на Оператора и "съдебно преследване за пред хората. 5. такт- Оправдаване на Оператора-Апаша. 6-такт-"Облекчение"-Лесни пари за еднии глад за другите чиито обществени пари са ограбени. КПД 100% има само Двигателят на Кънчо П./точка/ Деров, но това е друга тема.

Отговора на въпросите, които поставяме е един. И той е рейтинга на нашият съд. Тия 6% доверие-това са самите съдии и семействата им. Да не пропусна и любовниците.

Шило

Преди три-четири дни попитах какво става с нея...Не беше случайно. Е, днес получих и отговора. Който и очаквах.

Абе хора, понякога не си ли мислите , че живеете в страната на чудесата???

Шило

Не, къде и кога се е случило чудо?

ами чудо не е ли всяко Алогично нещо, как пък за 25 години не се намери поне един свестен общественик( да не кажа политик), ей така да даде пример, че може и с по-малко крадене, да помисли малко и за народа, поне битовата престъпност да намалее. Честно да Ви кажа понякога се опитвам да мисля като политик, и никак не ми се връзва толкова алчност и злоба да има на едно място каквато е политическата кратуна. Ето това е Алогично т.е. Чудо, няма как да съществува -> т.е. живеем в страната на чудесата.

Шило

Станалото бих го определил като отплата за "Мълчанието на Мургина". Това е най-малкият жест, който и дължат едни, които винаги са били на власт.

Въпрос който може да се разгледа и реши за 15 минути, съда го влачи и протака 15 години, всичко се свежда не до истината, а кой на кого парите да вземе и колко да вземе.

DIDA

Още един шамар за бедния, но храбър български народ! Честито!

В тази държава крадец от етажите на властта или не го съдят или го оправдават.

Айдеее да ни е честит поредния оневинен ....докогаааа....

Днес обаче и при третото разглеждане апелативните съдии решиха, че бившата директорка на НАП е невинна. Я виж ти, а Бисеров от раз го обявиха за невинен. Разбира се той е "невинен" защото му повдигнаха обвинения за нещо което не е извършил, а затова за което трябваше да го съдят просто не го обвиниха.

плащане в натура на местанпеевскицацатура ...

Ей добри хора, много шамари, много нещо станаха от тоя съд и прокуратура. И все право в лицето на тоя нещастен, овчедушен народ. Думите вече се изчерпаха, да коментираме това унижение. А търпението ни, то кога ще свърши? Защо толкова години разиграваха тая комедия, след като предварително на всички беше ясно, как ща завършат тия процеси?

Много хубав риторичен въпрос, но и защо е цялото това опозоряване на някого от всички медии, за да не се докаже повдигнатото обвинение? Това е поредния шамар върху упражняващите ръководство и надзор за законност. Прокурорът трябва да събира доказателства, както за вината така и онези данни, които са в полза на лицето и да е обективен. Никак не е добре това, което се прави. А Христо Иванов и Кънев се бореха за парламент, който да може да подбужда още повече поръчкови обвинения! Това е зловещо, драги. Кънев и Иванов бяха употребени, защото явно не разбират наказателни дела, а сега подскачат за реванш.

търпението на българският народ свършва веднъж на 500 години(турско робство) може да направите въстанието през април или си изберете друг месец за батак защото милиционерите ще ни колят тъи както турчин не ни е клал.

Добре, да приемем, че е невинна - защо тогава на първа инстанция е осъдена? Добре, да приемем, че е виновна - защо на следващите е оправдана? Въобще не знам как може да бъде гледано сериозно на нашия Съд.

През един триинстанциоен процес съдът, по своя преценка в съответствие със закона и доказателствата по делото може да признае някого за виновен или да го оправдае, като последната дума има ВКС. Въпросът е как така прокуратурата не може да си докаже обвинението? При достатъчно доказателства съд няма да посмее да оправдава и да отменя присъда, явно има недостатъци и ВКС ще преценява.

с 13 съдебни заседатели.

А бе какво се случва докато събират доказателства и омаскаряват хората, а после не могат да си докажат обвиненията в съда?