Певци: Ходим с касов апарат, ама друг път

Поп и фолк изпълнители от всички музикални компании категорично отрекоха твърденията на шефа на НАП Красимир Стефанов, че ги е принудил да ходят по участия с мобилни касови апарати.

Обратно в новината

Коментари - Певци: Ходим с касов апарат, ама друг път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По въпроса за връзката с нап на касови апарати и фискални принтери можете да се обръщате към link При нас можете да намерите нови касови апрати и да направите доработка на старите си устройства

Нови касови апарати отговарящи на изискванията за връзка с нап цена 370 лв с ддс и включени всички услуги.Нови електронни везни на цени от 288 лв с ддс. Счетоводни услуги от Профинанс Консулт Д ЕООД link

Сервиз Профинанс Консулт Д ЕООД при тях можете да получите информация за връзката с нап и да ви обслужат бързо и коректно. Имат касови апарати на ниски цени 370 лв с ддс като в цената са включени всички услуги и връзка с нап вижте повече на link

Хубаво е, че все-още има и жили и жици, Данчо ! Браво !!! ( Е, дано сме се справили с онез-там ... дет гасяха тока ! ;-) ) ... Ако ли пък Стефановия прекали ( И недай-боже престане да чува ! ) -- все ще му спретнеш едно `Сбогуване`, нали ?!

Днес бях потресена, арестуваха жена която продаваше прясно мляко....

Е,вече ще си ги окачате и на вратовете,щом се правите на голяма работа и са ви глеми устите....

Музикуатор е поредния паразит.

Много късно ги търсите-те се напаричиха вече и им дреме от вашите джаджи.Изпуснахте златните им ГОДИНИ!

Всички мамим държавата, тя мами нас. Щеше да е смешно, ако не беше изцяло за сметка на качеството на единствения ни живот.

Цялото това говорене е безумно - нима има нещо лошо да плащаш данъци?! Нима е срамно да издадеш или събираш касови бележки и фактури?!?! Защо не отговори шефа на НАП защо ревизии се протакват до безкрай, защо дикотеки продължават да не декларират таксите за вход, защо ДДС измамите продължават, защо има оргромно разминаване в имуществото и заплатите на държавни служители

ебаси скапаната дурява!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НАП са луди както и Държавата !!!

И аз ще плащам данък да не се пуска чалга никъде но Гербаджиите едва ли ще им хареса идеята. Гербаджиите с чалга се хранят. Но бих давал по 50 лева на година с цел ограничаване на чалгата и подпомагане на инициативни комитети за закриването на тоя жанр-недоразумение.

kgb777kgb

Че мразиш чалгата добре , ама защо си тъп не разбирам ?! Как разбра , че селяните чалгаджии са от ГЕРБ ??? Аз като не понасям чалга , бсп , дпс , ндсв , сдс ,дсб и подобна ГНЯЗ трябва непременно да съм от ГЕРБ !? Едното няма общо с другото , но и аз съм съгласен да плащам 50 лв. годишно и да отиват за рок , а не за квичаща селянка !!!

Да въведът и касови апарати за проститутките. Крайно време е и те да си носят касовите апарати в джоба, до кога ще крият данъци?

ОБАЧЕ ИСКАМ ТЕЗИ ПАРИ ДА ОТИВАТ ПРИ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ И МУЗИКАЛНИТЕ КОМПАНИИ, А НЕ ДА ВЛИЗАТ В ХАЗНАТА, ЗА ДА БЪДАТ ИЗТОЧЕНИ ПОД ЕДНА ИЛИ ДРУГА ФОРМА

Като не щеш касов апарат и да плащаш данъци,няма пенсия.Ти Васко,открай време се пишеш тарикат.С комунистите -комунист,с демократите-демократ.Що за идиот си?

Дали от !ви май няма да решат да вземат данък въздух? В заведенията се диша хората сядат да се видят с приятели и отпочинат сигурно не трябва да се пуска хубава музика или филм защото си плащат кабеларка и радио.Аз съм против чалгата ,но една приатна музика пусната тихо

приЯтна Явно Краси не може да определи кое би било хубаво да се пуска и кое не трябва да се допуска. Заведение без музика е като ястие без сол, но не чалга.

A данък "БАНЯ" ще сложите ли на миризливите бакшиши?

НЕКА СПРАТ ЧАЛГАТА В ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ! ОТВРАТИТЕЛНО Е!

нека аз да им плащам по 4 лв. данък, за да не ми пускат чалга нито в такси, нито в автобус. Това е направо терор! А що се отнася до такъв данък, таксиметровите и автобусните шофьори пускат радиа, които плащат данъци за тези работи. Това е просто една форма за събиране на пари.

Шефа на НАП вместо да си прави евтин PR да вземе да каже колко от тези певци са хванати в нарушение и колко от тях са били осъдени за данъчни нарушения. Както вече на всички е ясно в България има две съдебни системи.

Не мисля да ставам чалга певец, ама ми стана интересно, какви точно плащания им правят на певците, че да ползват касови апарати? Хонорарите им би трябвало да се облагат по друга схема, т.е. данъчно задължен е този, който им плаща, а накрая на годината да се облагат с данък общ доход. Или имат впредвид облагането на бакшишите, които получават... Ама аз скоро нещо не съм виждал на Васил Найденов някой да му лепи стотачки по челото. Аааа, искам да сигнализирам НАП. Снощи като пъхнах в бикините на стриптизьорката 20 лева тя изобщо не ми издаде касова бележка. Това редно ли е? Я вижте там да им закачите по едно апаратче на вратовете, стига само са си тръскали силиконите. Крайно време е да им спрете злоупотребите....

Стига сте злобеели срещу певците. Не се ли усещате, че постоянно ни насъскват едни срещу други, за да не ги гледаме тях какво правят? Сигурен съм, че всички вие, които плюете тук по певците си сваляте МР тройките на аванта от нета. И аз не бих плащал данъци на тази държава ако можех..... да пълня само гушите на крадливи политици. Румъния беше по-зле от нас преди 20 години, а сега е вече далеч пред нас..... За какво плащаме данъци?

Певец е едно, а кръчмарска певачка друго. Истинските певци имат музикално образование и можеш да посочиш поне един, който е натрупал повече състояние от някой в чалгата. Чалгата не е поп- фолк музика. Тя не е музикален стил и няма нищо общо с поп- музиката и още по- малко с нашия фолклор.

Можеш ли да посочиш Елвис Пресли или четеримата от Битълс колко музикални консерватории са завършили, като казваш, че певец или музикант без образование е кръгла нула.

И тея същите "ВИП" персони после клечат по телевизиите и раздават морал на обществото. И ние им пляскаме. Защо им пляскаме ? Защото ние сме балами да си плащаме данъците, а те не?

Върху чалгата не само данък, ами и акциз, и вредни надбавки, и ДДС трябва да се начисли! Че даже и здравните осигуровки трябва да се вдигнат на чалго-създателите, разпространителите и консуматорите! Чалгата е по-вредна от цигарите и алкохола, взети заедно, понеже трови не телата, а умовете...

Предлагам, когато певците пак ревнат за пенсии, да има кажем "Пенсии, ама друг път!".

Значи могат да носят накити и грим с килограми,а в луксозните автомобили нямат място за касов апарат?Едно момче с мотопед или"баничарка"може,а тия не могат?Цигани,футболисти и певци са извън закона.Така ли да го разбирам?

Да. И червените ченгета, също.

Аз въвеждам данък "Уши", че им слушам простотиите .

И ще настане ТИШИНА .... :) Така ще можем да си "чуваме" мислите докато пътуваме и да се любуваме безмълвно на пеизажите около нас

По- добре тишина, отколкото твърде,, стойностните и поучителни,, чалга- текстове. В тях темата е една и съща и в никакъв случай не водят мислите към пейзажите или истинските неща в живота...

По- малоумно нещо от това не може да бъде измислено! Шофьорите на таксита с данък,, чалга,, и разпространители на музика... А чалготеките какво разпространяват?

Това се казва да виждаш сламката а да си затваряш очите за гредата.

Аз плащам данъци - "големите" ни певци НЕ Аз плащам данъци - "големите" ни футболисти НЕ Аз плащам данъци - аз съм доктор, магазинер, шофьор, инженер..

Нашите певци нещо са много велики, та не плащат данъци. Повечко проверки и актове им трябват, това е!

Както си прочел рок- певците си плащат. Да му мислят тези от силиконовата долина... макар, че се сетиха за тях в 89-тата минута на мача. Това явление - чалгата процъфтяваше години наред без никой да вземе отношение какво представляват текстовете и в какво възпитава младото поколение. Сега таксиметровите шофьори ще плащат за това, че някой не си е вършел работата и е допуснал изпростяването и липсата на ценностна система да достигне тези размери.Too Late!

Това с плащането на авторски права за пускане на радио на обществени места не мога да го разбера. Радиата нали плащат авторски права? Защо се събира пари още веднъж и то при условие, че всеки може да си го слуша без такса? Безумие върху безумие. Само пари да се събират и да потъват в бездънната яма.... не се оядоха

РЕКЕТ!

данък "чалга"... съвсем закономерно е в абсурдистан и това да има. трябва и по летищата да се плаща и по автогарите и навсякъде където излъчват радиата.. даже трябва да се пускат монети в радиоапаратите за да могат да възпроизвеждат чалгата...

Шефа на НАП е малоумник, точно като управляващите ни в момента!!! Как може на този идиот да го слушат какво плямпа? Аз изобщо не мога да си представя как ще ходи певеца с касов апарат под мишницата..... Това правителство е правителство на пълното самозабравяне и пълно отрицание на всичко, което изобщо е нормално- искат да въведат данъци за нещо, за които дори и пръста си не мърдат..... на път сме да плащаме даник, защото изобщо сме живи или дишаме, като че ли имат заслуга за частица от това дори..... Да вземат да си ходят направо в затвора, че от тях по-големи престъпници май засега не виждам, но както се казва: "Крадеца вика- дръжте крадеца!!!".

Малоумник си ти! Досега певци и футболисти плащаха ли данъци? - НЕ! Плащахме си ги само някои! Може да не ходят с касови апарати под мищница и да не плащат всичките си дължими данъци, но поне плащат нещо!

И сега вярвате че вече си ходят с касови апарати под мишница ли???? Защо се заблуждавате или ви се иска да е така..Пиара на НАП е въждушен балон..Не го ли чухте как "неправелно" били разчетени осигуровките и за това НАП не е събрало предвиденото...Всичко е за отчитане на дейност..Само като ги чуете как наляво и надясно приказват че няма пари за належащи дейности си направете извода колко мноаг са "събрали" допълнително..Наивници, много далеч от реалността..

Аз върша услуги в разни фирми и нося в чантата си касов апарат и фактури, никой не ми дава пари без документ. Защо аз давам данъци с моите скромни доходи, а те не. Защо плачат за пенсии като остареят.

Тоя народ е полудял!!!