НАП разпродава кметство и читалище в мизийски села

НАП разпродава знакови сгради на община Мизия заради огромни задължения към бюджета. Продават се кметство, читалище и пенсионерски клуб.

Обратно в новината

Коментари - НАП разпродава кметство и читалище в мизийски села | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само дето кмета е избран от НДСВ и Реформаторите...

си имат ул."Г Димитров", там управниците живеят в комунизма , смятат че всичко е "безплатно" !

"кметство, читалище и пенсионерски клуб", какво работят тия, колко народ и с какви заплати са, че дължат осигуровки за 1 млн, от къде ги вадят тия цифри просто недоумявам

Смях... От общо 5000 души в общината,в работоспособна възраст,които не вярвам да работят всички в общината,как точно са натрупани задължения за 1 милион?!От осигуровки?!

Евала, Бате. Икономика по Български - Имаме дълг от 1 млн, затова ще вземем заем от 2 милиона. С един милион ще платимм дълга, втория ще си го разделим, пък заема ще видим дали ще го платим.

Ще купят кметството,там ще бъде старчески дом,ще прибират пенсиите на овехтелите и ще ги хранят с мамули.Погребенията ще бъдат за сметка на собствениците-лоясали от кражби мутрета.

СРАМОТА ДРУГАРЕ У моето родно село таквиз работи Ше прата Крум Зарков да опрай нещата

Според мен за да има някакви задължения то те би следвало да са покрити от общински пари които не са били отпуснати...Защо нап не търси не кара не преследвас истинските данъчни престъпници а читалището ????пенсионерския клуб??? От къде са тези задължения към нап???

ТОКУ-ВИЖ И БЪЛГАРИЯ ПРОДАДЕНА ЗАРАДИ ВЪНШНИ ДЪЛГОВЕ. ПРИПЕЧЕЛЕНОТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЩЕ ПРИВЕДАТ НА ЧАДАТА СИ В ЧУЖБИНА!!! РАДВАЙТЕ СЕ О, НЕРАЗУМНИ И ЮРОДИ, НА СВОИТЕ ИЗБРАНИЦИ!

Продавайте,грабете,ликвидирайте....

И селата ще разпродада гадовете барабар с крепосните селяни!

Крушовица. Най-вече вие може да се притеснявате за читалището си и пенсионерския клуб.Вашата съселянка г-жа Курнелия Нинова/г-жа Лъжа/ сега е наредила да се подготви и излезе с декларация,че сегашното правителство е почнало да разпродава вече сгради на кметства,читалища и пенсионерски клубовев цялата страна. Скоро ще дойде в родното си село на черен кон,заобиколена от камарилата си - Зарков,Елена Йончева,Кутев,Кирчо Добрев,Дърева,Жаблянов,Ал.Симов,Жельо Бойчев и други да защитават с гърдите си сградите на читалището и клуба.

Почна се! Така ще разпродадат цяла България продажните комунистически копелета!!!

Тия мързеливци къде са, къде са спали? Обощинските съветници работят за 4 -5 часа в месеца и взимат по 300 -500 лв в малките общини! За 5 лева работа не сасвършили. За 4 години като не им се плати и готово ще се покрие част от дълга който са крили заедно с кмета!

Всеки кмет, който не е от герб и не изпълнява техните заповеди бива привлечен като обвиняем или съсипват общината с мафиотски похвати!