НАП: Автошколи укриват милиони приходи, започват проверки

Ревизиите през годините са се правили без установени правила, смята Йонко Иванов от бранша

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А фирма ДАИ колко укрива от продадени книжки на неграмотни ?

При една средна цена много подценена под пазара. Алооооо нап пак ще е бухалка да разреди пазара и отстрани конкуренцията. Що не сложите нещо като патент или данък на един курсист, пък който каквато цена да иска.

Ревизоро

От къде ги измислили ха Тея милиони? Дир вече догониха новини БГ по тъпотии

"Председателят на Съюза на преподавателите по автомо-мото подготовка Йонко Иванов обясни, че в цената за моточас (според него - 35 лв. т.е. общо 1085 лв. за целия курс с 31 моточаса. "Не може да има курс за 190 лв., не може да има вътрешен изпит по теория 60 лв. за 7 минути." Може , може г-н Йонко Иванов, тези които са с цени по-ниски от вашите нямат разходи по членуването във Съюза на преподавателите......,нямат началници за които да правят отчисления за заплатите им и за това курсовете в провинцията са по 500- 600 лева. Това което вие искате /35лева на час/ е повече отколкото за преглед при лекар специалист, а сте само шофьори.

Дира? Първо бяха "Милиони открити обороти", Сега стана "Милиони уткрити обороти" "укрити" е, а не "открити" или "уткрити"! И има разлика между "Милиони укрити обороти" и "Укрити обороти за милиони"!

Като се замисля, в цената на курса трябва да бъде включена и поне една режисирана катастрова... ей така, да им се дръпне малко лайното на курсистите. От собствен опит споделям, че манталитета ми на шифоране коренно се промени след първата (за сега и единствена) катастофа- 20 години от тогава... Вероятността тогава курситите да разберат, че шофирането е по-скоро отговорност от колкото даденост става доста по-голяма.... едно е да гледаш филми, да четеш по книжки, а съвсем друго да го изживееш наистина...

Абе какви милиони сънувате заспали нападжии, не виждате ли че те не обучават шофьорите както трябва и бълват бъдещи убийци?

Да, наистина те бълват бъдещи убийци на пътя, но това не им пречи да си вземат лептата, дори повечко, отколкото струва обявенета цена на курса на обучение, за да натрупат и милиони укрити доходи!

ь ьььььа според мен са милиарди

ми а добро утро..... явно всички цигани са взели книжки вече.....

Колко фирми има в регистара ви за монтаж на сателитни чинии?Защото сега им е урожая.Получават със стотици хиляди необлагаеми. Всички са в СИВИЯ СЕКТОР.а вие спите толкова години. Значи почвате автошколите?

то явно тия са с лиценз другиде де са с патентно право господ знае какви са и дават 31 4аса сас вси4ко както трябва и едва кретат зарад глупостите на тия бил цена сас сто лева и бил редовен и ми вика аз не сам аз сам даже на 600 да ма друг пат ако е на тия пари с нормална работа и не слиза от колата няма да има пет коли така се укриват данаци и евала на нап мислят тоя пат и то дано видят

каквото е станало с тия де сложиха камери те са само лицензирани за тях има за други не това става ония дремят и се изказват

са ги сложили, но са забравили да ги включат. А пък проверяващите в същото време са гледали мачове от Световното по Футбол и така де..

ма се и радват на евтиното даже да ис тия програми за едни има за други няма отбрахме си на срам пет пати питаме за програми петте пати една две фирми си ги взели всеки един автоцентар е лицензиран сварзан с нап и така натака а обеснете ми тогава как тия автоцентрове два три само те се ползват с доверие другите тия лицензи тая об6тина за какво е да им даваме пари на вятара ли да не сме ги правили тия автоцентрове за хотели

Каква ужасяваща неграмотност!!! Да не би пишещия да е "автоинструктор"? При такава простотия не може да има оправия!!!

А какво стана с инструктора който беше монтирал камера на тавана в частния си кабинет където провеждаше (продаваше) изпити?

до дами канят какви 25 бре тои на десетия е на изпит ти 25 де ги видя с по една улица градско срамота

да се обадим по телевизията края на годината е работа кои гледа оня те си крадат бият си цени далаверката си има тия де препитват там сиги оправят за 7 години някои изкупиха коли камиони автобуси жипове каквото им е кеф една кола имат някои за хляба оня всеки ден купува нова бие ценоразписа да живеи труда бласкаи сега отива на гарция може и на хаваи да иде сиромаха де му е кев жени гажета колкото иска оцеляваи бро оцеляваи а тия да си лаят

Откриха топлата вода, ха-ха! Всичко ще е ден до пладне, после пак крадене и далаверка... Този филм сме го гледали.

Гробарския бизнес и автоморгите са тотално извън контрол .Гробарството е бизнес за стотици милиони,лесно се проверява - починалите по 500 лв средно трябва да се засича с декларираните приходи - а дано ,ама нада ли!

Ти май нямаш идея колко струва погребение. Не 500, а 1000 лв. Без атлазен ковчег с амурчета, а просто прилично, средно статистическо погребение.

krasibel

Само статистика. За погребението на мой близък ми взеха около 800 лв., и ми издадоха касова бележка...

Ще корегираме цените по две това разбрах .Брюксел така каза.!!!

В скапаната държава ,със скапани закони-всичко си е скапано........

"милиони приходи" или "приходи на стойност милиони левове"?

само това да е... Милиони открити обороти е установила ... открити или укрити? милиони обороти или обороти за милиони? Не става ясно, ама то това си е стил на дира...

Цените са около 600 лева на курс за категория "В". Много лесно може да се провери коя школа колко водачи е изпратила на изпити и после да хванат някой ученик в трети клас да им каже как се умножава по 600. Дебилна държава, ей!

И как цената е калкулирана на база разход на бензин на км, а всъщност е газ. И доколко инструкторите обучават, или не им пука; ако имаш собствена кола и близък да те учи - добре. Ако нямаш, оправяй се с 25 часа кормуване. Ако не си се научил, плати още веднъж за да изкараш курса пак.

Невиждам нищо лошо, че заплащаш услугите на някого. Според теб, той как се изхранван?

Ами плащам, ама искам качество насреща. Очаквам да ме научи, а не да трябва бащи, братя и гаджета евентуално да вършат неговата работа. В Щатите май е така - учиш се сам, на колата на баща ти, потрошаваш един-два съединителя, а после се явяваш на изпит.

Така си е , ама защо се сещате чак сега!

а мутрата, цвъки и уиуето колко укриват, ама там не се пипа, нали?!

Тъщата опра пешкира за физкултурника. За уиуето сигурно свекъра ще да се окаже, че е сгазил лука.