Данъчни откриха баничарки ”Бентли”

Фирма с 209 автомобила, сред които има и луксозно "Бентли", декларирала, че са закупени със заеми от физически и юридически лица. Друг собственик на такава луксозна кола заявява, че за да я купи взел 600 000 евро заем от приятели.

Обратно в новината

Коментари - Данъчни откриха баничарки ”Бентли” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаха Стефанов е сред наи корумпираните служители , защо не кайе нещо за себе си

Нареждаш до стената и разстрелваш на място. Няма държавност има администрация, затова не се случва нищо. Как така в бюджета няма пари, а има хора със собственост за милиони? Как тези участват в социалния живот на страната и как са заслужили те? По този начин се върви сигурно към нова октомврийска революция. Може не сега, може след 20-30 години, но накрая ще дойде. Трябва да има правила и те да се налагат, щом няма луди, които да минават през вратата в полето, то трябва да има бити такива.

а в МС как са регистрирани мерцедесите и БМВтата щото те трябва да са също така - возят все тикви

всичко се вида н апътя драги ама и ти май бъркаш в меда

Второто ми Бентли и Москвича са редовни.

Вероятно Хаджи Генчо (ако беше данъчен днес у нас) би им издърпал ушите на цитираните магарета за нескопосаните им лъжи иииии ...би прехвърлил данъчните задължения към финансиралите магаретата . След което (за всяка следваща финансова година) би приложил подхода си от Приказката за стомната .

А има у нас ли субекти с повече от 1 Бентли?

Абе кво ни занимавате с някакви си таралясници, вършат си хората работа с тях - тикви пренасят, буркани със зимнина. Докладът, докладът е важен!

И моята кола е регистринана като товарна,а е лека,но аз така си я купих-пререгистриран кво като съм турил задните седалки-ползвам сия като товарна ,когато ми трябва,а когато не-защо да не си ги върна.Просто не трябва да карам повече хора в колата-това е!Естествено,че като не разрешават на фирмите да си ползват ДДС.то,ще се измислят какви ли не варианти по фирмите!

В малкия талон наистина не пише броя на местата, но да отбележа, че за автомобил регистриран като 1+1 долу в ляво на малкия талон е изписано товарен! Нормалните автообили са изписани като лек! Така че не е верно, че пътния полицай неможел на пътя да станови измамата или нарушението! Освен това когато на талона е изписано товарен застраховката гражданска отговорност е по тарифите за товарен и на нея е отбелязан типа регистрация н автомобила! Така че пътния полицай не е няма как да установи нарушението а явно има стимул да не го прави!

Откакто съм приспособил КраЗа на баничарка, все за Бентли ми го таксуват.

Просто всичко е затънало в корупция до гуша и няма надежда скоро да се оправим - на тези по върховете не им пука за средния и дребния българин и нямат интерес той да си върши работата. Кой със 300 лв. заплата ще има куража да се опълчи на някаква мутра с кола за 600 000 евро? Мутрата му пуска някой друг лев в джоба(пък бил той и равностоен на няколко негови заплати), да си мълчи, и си продължават напред. Така и вълка сит, и агнето цяло. :D

Наистина не разбираш, защото това не се прави в КАТ. Има фирма Технотест в която се карат преоборудваните автомобили и тя удостоверява промяната - махат се задните седали, слага се решетка и автомобилът е преустроен на 1+1. След това се води така в КАТ, регистрира се защото всичко е наред. След това си махат решетката и си слагат седалките - всъщност това е нарушението, другото е законно. После на пътя КАТ пак не може да ги излови, защото от малкия талон не се вижда, че колата е 1+1. Иначе ако продавам скъпи стоки и ги разнасям до клиента (например рокли по 10 хил. евро), защо да не си направя джип на лекотоварен автомобил. И ако го използвам само за това няма нищо незаконно.

Итересно, защо данъчните вярват на очевидни лъжи???? Просто трябва да го попитат кои са тези приятели и по колко са му заели.

направиха хората на маймуни, а едно време 10ъка е бил огромен данък. Крадът ни, това си е.

Това е добре,но кога ще разкриват другите данъчни измами а те са мазета и тавани давани под наем като жилища?Сигнализирал съм за такова нарушение като таванипреустроен като МЕЗОНЕТИ в нарушение на ЗУТ и дори с протокол на ДНСК да продължават да снасятпари от наеми ,но кой ги следи?И всичко това в елитната столична община Лозенец.Отделно хазайтеса в нарушение и на закона за ет.собственос и този ва НАП.

Нещо не разбирам:нали се регистрират в КАТ всички коли?Къде е заровено кучето...Пак при ченгетата ,т.е. в държавните служители.То бива бива да ни вземат за глупаци , ама толкоз чак не бива-направили администрацията колкото две армии и после данъкоплатците им виновни.Ами ако платиш висок данък ще получиш същия некадърен доктор/полицай/данъч да ти свърши работа.

DDS xaxa xa xa mnoooooogoooo smeshnooooo likuvai bolgarsiii narode

A otkade Stefanov ima pari za n na broi apartamenti i niakolko bivshi i nastoiashti saprugi i liubovnici. Hvarlia golemi pari po noshtnite barove i postoianno e pian. Tova koi shte go proveri zashtoto ot takiva kato nego se ochakva da sa izriadni

ами докати ви има вас простьовци, така ще бъде. те тез дето крадат отде го земат, а ? кога го праиха вий де бяхте, а ? ся ко ревете ? да сте ревали тогаз ! или си мислехте и еий така - гепиш-бягаш :) да, ама не ! сега си сърбайте дробеното, че да ви доди акълът за друг път! п.п. ако има друг ппът ;-)

мсамо тъп ахмак може да допусне, че който има Бентли няма да може да го защити