Тошко Тодоров е новият зам.-шеф на НАП

Тошко Тодоров е назначен за заместник изпълнителен директор на Националната агенция за приходите, съобщиха от правителствената пресслужба.

Обратно в новината

Коментари - Тошко Тодоров е новият зам.-шеф на НАП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да има положителен ефект от замислените промени в НАП трябва да се отстранят досегашните заместници на изпълнителният директор, секретарят на НАП, директор ОУИ София, както и всички специалисти приели ПП СУП. Иначе замислената промяна ще остане само едно добро намерение.

а бе хора и по време на войната имаше тунел-лъч светлина-т.е. край на воината , а сега по мирно време , вече и нато и европеиски съюз хората гладуват, а тези който не гладуват ядът боклуци. ОПОМНЕТЕ се.

И този борец против корупцията като онзи от УНСС... :)

Точно тоя човек ще оправи СУП-ата!!!

УЖАС...ЕБА ТИ бОЙКО ЩЕ СЕ ПРОВАЛИ

Трябва да се подменят и екипите на НАП по места-да се почне от Бургас.Там са наложени такивя корупционни практики от ръководството в Бургас, ум да ти зайде.Тотално неумение да се работи с колеги и фирми .Умение прилагат само да работят с тези,от които си взимат комисионни. Ръковод в НАП си има пратеници, които рекитират фирмите в региона.Спрете това!

Наистина, защо всчки си мълчат за СУП- ата и големия резил. Положението е толкова скандално, че решението му не е в ръцете на някой зам.началник, например новия/стар Тошко Тодоров.

Тошко Тодоров ще подсиле борбата срещу т.нар. крадци на ДДС!!! Ами нали същият този докато беше шеф на данъчното в Добрич прикриваше фирми като Фарин и др. за източване на ДДС и получаваше доста солидни комисионни за това!А в същото време притискаше други фирми,дори и изрядни с цел да покаже,че върши нещо срещу източването на ДДС! С това назначение на Тошко Тодоров отново неговите протежета в Добрич ще се облагодетелстват от източването на ДДС.

безпорно ГЕРБ има голямуправленски потенциал!всеки уволнен или напуснал при предишните ,независимо от повода и причината,автоматиче ставаекспертна ГЕРБ и започва да бори корупциятя!много новаторски и революционен подход!!нещо подобно на след 09.09.1944година!дер

Дано нещо направи за главните виновниците за това състояние на СУП, да се види кои и за колко подмениха протоколите на БУЛ, дано и Гърков и Душан не се върнат

как няма да е събираемостта една сред най-високите в Европа,като данъците са най-ниски

Дано направи нещо, дано си отидат главните виновници за състоянието на СУП за подменените протоколи дано Гърков и Душан не се върнат

Дано направи нещо, до си отидят виновниците за това състояние на СУП ата Дано Гърков и Душан не се върнат

Другарят Кирил Желев-бивш главен счетоводител на ВПС на БСП/к/явно е решил да капне малко отрова в иначе изрядното досие на Т.Тодоров!След катастрофата,която ги сполетя на изборите,очевидно заради склонността им да дезинформират обществото с подобни мръсотиики и гадни клипчета ,те ,другаритетрябва да ревизират подхода си ако искат да останат парламентарно представена партия!Подценяването на народа с подобни подмятания,скълъпени нечистоплътно и по очевидно клюкарски тертип,не им носи успех!Така ,че другари,не е ли дошло време да поумнеете малко и да престанете да обиждате народа си!

аааа