Нанси Пелоси пристигна в Тайван въпреки предупрежденията на Пекин

Председателят на Камарата на представителите потвърди ангажимента на САЩ да подкрепят демокрацията в Тайван

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази изкуфендрясала бабичка поставя света на ръба на световна война с малоумните си "решения". Онези които и дърпат конците си въобразяват, че могат да се скрият от ядрения огън с който си играят. А това няма как да стане Третият "опит" ще бъде пагубен за цялата Земя. След като и Байдън е "дигнал ръце" от това малоумие посадено на висок пост в държанвата, нещата май не вървят на добре. Китай не Русия и Тайван не е Украйна. Някои идиоти трябва да вденат това, докато не е станало късно.

Таз 82 годишна баба явно доста я помпат с какви ли не разтвори и хапчета, за да издържа на полети. С абокати и банки с глюкоза. Не го казвам с лошо, просто това е един организъм на 82 години, който вече е амортизиран. Виждаме го в Байдън.

Сигурно са тренирали и плуване, че китайците няма много да и траят нагюостта

това за "непоколебимия ангажимент на Америка да подкрепя жизнената демокрация на Тайван" са приказки за простолюдието. Америка държи цялата икономика на Тайван, достъп на армията в този раён, продава оръжия, та има само бизнес интереси, те това е "демокрацията" на сащ. И защото тези бизнеси наливат в касата на демократите и така им осигуряват изборите затова именно демонкратката Пелоса са я пуснали да донесе малко точки и пари за демокрастите за изборите след 2-3 месеца.Нищо друго освен борба за власт, макар да знае, че сега Китай и Русия ще се сдушат още повече.

Ами като не искате война предложете се на Путин вместо Украйна!!! Бай ви Тошо два пъти настоятелно го е правил, може пък на вас да ви открехнат портата. Нещастни безродници, милеещи повече за чужда държава, отколкото за България.

Репликата е до " не мразим"!

Как една специална терористична операция в суверенна държава е налагане на демократични ценности, а другото е война?

Това, да дразниш и да предизвикваш враговете си е най-глупавата и губеща стратегия, но на САЩ това им е специалитет от много отдавна. Но, както се казва, който си го търси, си го намира... Има и много други поговорки по темата и това не е случайно, защото това са изстрадани мъдрости.

Пука и на Нанси предупрежденията на жълтурите. Може да ги свари с ориз за 2 часа.

Момченце, на колко години си?

Наистина ли не разбира, че така налива вода в мелничката на Путин ?

На Путин мелничката се счупи отдавна...

Дали?... Или само така си мислиш от страх?

то, за тези работи, трябва да имаш мозък, който да функционира...

Ама е тъпо парче тази, не е истина просто.

Китайците да бъдат сварени с ориз от самолетоносачите на САЩ.

Топките на Пелоси са по-здрави от тези на Си Дзи Пин.

Тази баба едвам ходи , президента с деменсия...

и с парцал даже - трепи

Е и? Как дошла - така си отишла.... резултати НУЛЕВИ...

ааа, не е нулев, защото сега вече, Русия и Китай ще се хванат за рачички срещу Краваристан...;-) Всъщност, дивият бабушкер рабити за Путин!

Руские и русофили, абе що мразите САЩ, бе, ваштамама? Вярвате ли, че Китай ще е по-добър , честен, справедлив и лоялен партньор от Западна Европа и САЩ? От завист сами се набутвате, отказвате вазелина щото мислите , че сте опитвали най-големия възможен, а то досега само са ви бъзикали , а и добре ви плащаха, пъшкането и охкането тепърва предстои. Раша се държи точно като проста, но свръхамбициозна мамаша, все иска и още, и още- ще си го получи накрая

Не мразим никого, но не искаме 3та Св Война. На теб ако ти се воюва Укр набира наемници, американски инструктори, американски офицери, само пушечното месо е от Европа. Стягай един backpack и Бог да те пази. Останалите не щем война.

Нали идола ти Путкин нападна суверена държава....бегай за по висока доза

:)За сегашните американски политици щъкайки по целият свят като хлебарки из апартамент,е важно да покажат колко са непоклатими,слизайки от самолета без да паднат,а в каква каша се забъркват,това няма значение:(((

САЩ правят всичко възможно колкото се може по-скоро да повторят украинския сценарий с Тайван. Войната там за тях е като слънцето и въздуха за американската икономика, която е на прага на бездната. Избори идат и на маразматика Бай Дън му трябва някаква поне и минимална победа след поредицата загуби на външнополитическия фронт - Афганистан, войната в Украйна, провалът на обиколката му в Близкия Изток и т.н. Лошото за Бай Дън и компания е, че с подобни провокации като това посещение просто бутат Пекин към Москва.

С Китай малко са сбъркали.Си им каза,че играещият си с огъня рано или късно се опарва!Китай няма да напада Тайван,той просто ще вземе да спре примерно да продава спално бельо на САЩ;)))

нямат капка мозък. Как може докато воюваш с Русия, да се зъбиш на Китай.

Нещо не си разбрал, Русия воюва с Украйна, Щатите нямат нищо общо!!! Връзката е само в главите на мурзилките.

Иска да си смени името просто, от нанси да стане нанайси пелоси.

А защо бе нужно тази госпожа да посещава Тайван? Защо бе нужна тази провокация на САЩ ?

Китайският кон изцвили гордо - Мяууллл...!

Китай разпродава US облигации, желаещи няма. Падежа наближава, US отново пуснаха печатницата. USA напират за война за да си отпишат дълговете.

Гледам в клиниката за хронични олигофрени са ви пуснали интернет. Тая грешка админите трябва веднага да поправят.

Направо не е истина. Ще има отговор. Възможно най-болезнения за САЩ, неофициални икономически санкции, изриване на петата им колкона от Китай, още по-силни отношения с Русия, още по-сериозни инвестиции в бившите англо-саксонски колонии. Както укрите казват: Перемога, перемога. Слава Кокаине.

Нещо си много нервен. Не ти сигат рублите?

споко, Китай няма начин да не по каже сила... иначе губи контрол над много процеси

Не просто да покаже сила. Си Цзинпин е изключително честолюбив и отделно до края на тази година ще има конгрес на китайската компартия, където ще решават дали Си може да остане генерален секретар на партията. Така че той просто няма избор освен да действа. Как точно ще видим, но нищо хубаво за Тайван и САЩ :-)

Oshte edin expert, koito e za China. Aaaa, samo malak vapros - kak se kazva edinstvenata partia v China?

Операцията от страна на САЩ се ръководи от адмирал Рейчъл Левин! Китайците треперят от страх и не смеят да скръцнат със зъби!

Защо кацна с военен самолет ? Шубето е голям страх !

Кацането на Скумрията вече струва няколко 10-ки милиона долара ... В същото време, Бялата Колиба отказва да поеме отговорност за нарушаването на Китайското пространство ... Уот дъ фак!

Тази глупост на дъртата вещица прави Китай абсолютно верен съюзник на Русия срещу УСА каквото и да става.

Комунфелски мечти....

Глупава, безсмислена провокация..

сащ нямат спечелена война! всичките им победи в кавички са срещу нещо 10 или 30 млн души, което попудържавно образувание. те срещу държава не са воювали, а да само Сърбия.... ама и те бяха фередрация. мам и м краварска

Япония?

даа като метнаха две бомби направени то германци!, те така Русия ще превземата планетата и ще гледат от МКС. а Пелоси от кабриото на мъск ли щ гледа? питам само?

Си, твой ред е, пускай кучетата, по тези пилци и да зачисти за бързо!

Хахахаха. До последно не вярвах, че американската система е дотолкова деградирале, че може да направи такава голяма и елементарна грешка. В Кремъл в момента пият шампанско и празнуват случилото се. Три пъти УРА за американската маразматичка :-)))

в кремлин шампанското свърши остана само одеколона на брежнев

"молим?" Късно чадо, кремълската бабичка успя да направи това което никой друг освен нея не можеше :-)

го вадеха голем, ама се оказа мек, много мек!

Някаква дърта бабишкера, дошла да дрънка глупости. Е хубаво, дойде, надрънка ги и? Нищо и половина...

Жълтурите ще я хапнат с ориз :)

Китай ще победи САЩ! Написа русофила от айфона и отиде да си сипе едно Джони.

Айфона е китайски, тъпчо. Само едно лого остана американско.

Важното е укросвинете да идат в екарисажа :)

Защо? Стотина от тях може да са баща ти.

Евроатлантиците сте си простички... Така че е нормално да пишеш глупости.

Тази провокация въобще няма за цел това, за което се втурнаха анализатори, центрове и институти да гадаят и разтеглят локуми. ЦРУ е решило накрая да се оттърве от Байдън и използват бабето за отклоняване на вниманието от дедаша. На него отново са му "открили ковид" и по всяка вероятност този път "няма да го преживее"! Поне временно щатите ще си имат първата жена-президент, макар и да не е афро- и транс-, но все пак нещо... Целта е САЩ да се изтеглят от конфликта в Украйна, понеже работата почна много да дебелее, а и много пари се наляха. ЦРУ се двоумят дали да връщат Тръмп или да се тури някой друг байчо, който да први такова каквото му се каже, но да не е такъв смачканяк като Байдън. Бабето Пелоси ще се завърне читава, а обтегнатите отношения с Китай ще доведат до мораториум на плащанията на САЩ по външния дълг, чийто най-голям държател е именно Китай!

Помните ли удара на Американците по Китайската амбасада в Белград, както и реакцията на Китай. Май Русия и Китай не са от калибъра на Ирак Либия и тн или бъркам.

Думнаха ли Китаиското посолство без последствия ? ДА!!! Отидели в Таован без последствия ? ДА! НАТО свали ли руски самолет без последствия ? ДА! Други въпроси ?

Уй за усраина :)

явно арабите са по-луди.

1 милиард китайчета кат се изпикаят в океана и цела калифирния ше се удави от приливната вълна. Да не говорим ако идат 300 милиона китайци като емигранти в кравария. Даже война и армия не е необходима на чичко Си, за да спечели. Но в Бг отдавна прицента на идиоти е критично голям.

С какво ще идат до САЩ?

Абе ти дебил ли си? Китай строи собствена космическа станция и има собствени космонавти и ракети.... С лодки от оризова хартия ще стигнат гламчо.

мдаааа както написах и по-преди, тая си търси своят Макрон, ама нъцкииии.

Комунистите долу! Браво на Челси!

е, ся вече нищо не спира Китай да свали "демократичния" режим на Тайпе, а да видим колко ще удържат с американски оръжия и финансиране, докато обеднее американския народ и сам строши главата на змията.

Една спечелена от сащ война, че аз не се сещам ?!?

ВСВ Студената война

Малиии ма верно ли?! Кажи ми че не си толкова тъп. Спечелили те, друго са спечелили ама не и т'ва

Защото си ТЪП! ПСВ, ВСВ, Студената война, Ирак ...

Абе фатмак смотан

Ако може. Вицове не ми се слушат, има си сайтове с по кнтересни от твоите.

най големоя виц е че си майор

Викито Нюланд ходеше да поддържа демокрацията в Киев, пък после забрави да поддържа демкрацията и сепаратизма в Донбас и геноцида на собствените граждни на Украйна. Сега по точно обратния начин поддържа демокрацията и сепаратизма в Тайван и Косово. Демек, на чист български "Интереса клати феса"! и се връткаме на 180градуса няколко пъти на ден.

Китай ще организира 4 дни военни учения около Тайван. Напомня ми на едно струпване на войски през Февруари

Добър пример! 3/4 от участниците в това руско "учение" вече са мъртви или осакатени за цял живот! :)))))))))

и половината хохляндия я нема. все пак деима военни и стрелят има жертви. не е като сащ , всеки селянин мое събота и неделя да ищлезе и да ищтрепа N кооичество съселяни.. ббаахаха

по-добре четете американските форуми дали на американците им харесва това напрежение между китай и сащ, щото цените яко растат и това "ходене" на вампирката хич не ги сваля.

Интеесно,какъв ще бъде отговорът на Китай. Защото такъв ще има.

Речи и закани. Нищо повече.

Като чуя/прочета, че САЩ подкрепят демокрацията, някъде си, вече знам какво ще се случи там!

Ще расте икономиката, ще стават хората по-богати и по-образовани и по-щастливи?

Корейската война гринговците, но който забравя плаща двойно. Дечковци като майора да почетат малко какво стана тогава.

не се връзвайте на американците, баба нансита си прави предизборна пропаганда щото ноември изборите ще я отвеят и грам не и пука за тайван, важното е да спечели в сащ електората. Дреме и дали китай ще свали режима на тайван, ще продават повече оръжия, бизнеса върви, сащ е далече от бомбите, така че бабето си гледа интереса и хич не и пука за тайванските жертви.

Помисли си защо три го казвам, но се съмнявам, че ще се сетиш...

е как защо, щот си по-прост от мене.

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ИТН!

Войната почна

Пише се "започна", а не "почна"! Разбра ли, неграмотен колхозник! И второ, никаква война няма да започне, китайчетата са умни и знаят, че Велика Америка, ще ги приключи за две седмици, ако ги подбра. Така че, споко!