Намериха жив изчезналия Сашко от Перник

12-годишното дете вече е откарано с линейка в "Пирогов", предстоят му прегледи и изследвания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасно е, че се намери детето! Да е живо и здраво! Защо обаче никой не забеляза как се подмениха новините от Перник и как след цялото това безумие, нито една телевизия, нито вестник, нито радио говори вече за сина на Прокурора от Перник, с всички нарушения направени и от Полиция и от Прокуратура? Цялата тази сряскаща ситуация преобърна общественото внимание и всички забравиха за наглото поведение на синчето, както и на таткото, който въпреки призива на главния прокурор не си подаде оставка, а сега може да излезе и герой ... в тази случка с детето. На мен направо ми вони от всичко това. Както казали хората - всяко чудо за 3 дни и трябва нещо по-стряскащо за да се забрави всичко останало ... Дано не съм права, но съмненията в мен остават. Ето за това в БГ нищо не се случва и промяна към по-добро няма от години ... защото ни е къса паметта.

Мисля си,че детето е било отвлечено и държано за заложник,кйто са знаели,че може да предложи награда и много бързо още на другия ден го намериха. Доброволците казаха,че през мястото,където са намерили Сашко са минавали много пъти дори с термокамери и изведнъж той цъфнал там. Единия от като говореше по телевизията,говореше някак много гузно и не вземаха наградата,защото беше намерен някак много бързо и съмнително и прокуратурата реши да разследва случая и може за това са решили да се откажат от наградата,за да бъде спряно разследването и от герои да станат подсъдими.

Детенце ,ги направи луди всичките ,които го търсиха и ,какви са тези прехвалени кучета на спасителите една следа да не могат да хванат и да тръгнат по нея,трябваше ,кучетата на ГП и полицията да търсят,детенце е като Рамбо ,до е живо и здраво,направо ги побърка,готово е за командос.

Отишъл е да пие една боза, а полицията раздуха казуса до n-та степен.

Бос, леко облечен, мокър, не ял и не пил вода и то в планината при минусови температури през нощта- някой да обясни как стават тези работи. Ако някой знае - да напише хронологията. Герой - но и героите ядат и пият и не ходят полуоблечени. Това че е живо е добре, но как стават тези работи?

Сашко е железен!

Ехооо, животът е пълен с изненади! Като например: изчезнало дете - странно, но майката я няма... и даже не е обезпокоена. бащата/прокурор издържа проверка с детектор на лъжата?!?!?! , детето го няма 8 дни - било боец и в добро състояние ит.н. ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ОЗНАЧАВА ЕДНО ДЕТЕ ДА НЕ СЕ ХРАНИ И ДА НЕ ПИЕ ВОДА 8 ДНИ? Елементарно Уотсън, мноооого елементарно !!! Лъжите станаха много. И защо е избрано дете с аутизъм? Първо защото никого не може да обясни къде е било и какво е правило. И второ, това обстоятелство трябва още повече да замъгли съзнанието на публиката, която без дори да осмисля целия този цирк , да въздъхне накрая с облекчение на хепи енда. Ония от Холивуд пастички да ядят. А каква е целта на това т.н. активно мероприятие - ами много просто: трябва да се отвлече общественото внимание от простотията на на ПП и ДБ, които с поведението и приказките си показаха и доказаха, че са в парламента само поради машинното гласуване. С други думи, този който контролира машинния вот може да вкара в парламента когото си поиска. А дали е така? Ами нека да попитаме едно чуждо посолство как бяха откраднати едни избори в една много голяма държава. Може би шефката на цру тогава беше помагала за това и май за нея вече не се говори. За финал - разберете ПП на простокиро се избира само с машини и те за това се борят, нали са бойци .... хахахахаха

Ама на Вас само политика Вие е в главата!! Ще полудеете! Колкото и да Ви плащат не си заслужава. Пощадете се, защото никой друг няма да Ви пощади.

Не е прокурор. Нотариус е.

Да ве......ПП и ДБ платиха да отвлекат Сашо за да отклонят общественото внимание,майката и бащата съучастници.....ясно,гений си !

Господ е с детето, че е оцеляло дори и при вариант да е било отвлечено... А може и тези, които са го скрили, да са били изпреварени от спасителите, защото не са вярвали, че друг ще намери детето преди те да обявят, че са го открили, надявайки се за наградата... Каквото и да е, важното е, че Сашко е жив и относително здрав след 9 дни в неизвестност. Но да е бил през цялото време в планината и да не е имал храна, вода и топлина..., просто дори и онзи герой от National Geography, няма да повярва...

Българските просветлени разбирачи вече разкриха конспирацията! Цялата работа е била за да ги чипират. Както беше с ковида.

Абсолютно! ;)))

11.11.2022 "Сашко изчезна на 11 ноември при разходка в местната планина Голо бърдо." 14.11.2022 "Качеството на социалните услуги в България и Трета международна конференция за аутизма" 14.11.2022 "Държавният глава препоръча да се помисли за устройства, които подобни деца да носят на дрехите или ръцете си, за да е по-лесно например да бъдат откривани в подобни ситуации." От стената на приятел 16.11.2022 "Столичната община ще раздава проследяващи гривни на деца със специални потребности" "Целта е да се избегне повторението на случаи като този с изчезналия Александър от Перник." 19.11.2022 Александър вече може да бъде "намерен". ========== Първо за децата със СОП, а после и за всички деца. После за всички. Яко ни бутат към чипиране

Пич, ти и сега си чипиран, ако не знаеш! Който трябва винаги може да те намери, чрез смартфона, който носиш ежечасно и навсякъде с теб. И к'во, изпотрябвал си на някого?

Не се хаби да обясняваш на някакви дебилни трапезни експерти. На тях всичко им е ясно: американците ни чипират, за да ни контролират, а Путин и руснаците са добри. До там им стига мисълта.

Много прилича на отвличане.

Това е изкуствена новина която да привлече вниманието на глопаците. Какво е ял 9 дни? Някой го е крил ьс да има новина защото където много се шуми другаде много се краде! Нова Българска поговорка.

не се безпокойте, от "клуба по модерен делтапланеризъм" ше си приберат наградата. Иначе детето пак може да се изгуби

Прекрасна новина! Желая щастие и хубав късмет на детенцето и на цялото му семейство!

Поклон пред всички доброволци, които помогнаха! Има Господ и Той гледа! Добрината, ще Ви се върне многократно добри хора! Над 9000 доброволци, България отново доказа, че е силна държава със силен народ, такава мобилизация процентно, няма другаде по света и то вече 9ти ден, обикновено след 5тия ден, малко остават. Бъдете живи и здрави добри хора и се гордейте, имате много аргументи!

От студа детето е цяло да се схващане и да не може да ходи. Както при плуване в студена се схващат крайниците и се давят.

Бащата извади парите и изведнъж намериха детето. Абсурд е да е оцеляло само, без храна и подходящо облекло за толкова време.

А който няма 100 хиляди лева, какво ще направи?

Ще му чипират детето, което е ицелта на цялата тая простотия

Не е за вярване, че при тези условия детето може да оцелее. Специалистите ще кажат …

Браво, огромно браво, невероятна новина. Струва ми се невероятно да се оцелее при полеви условия в този сезон. Може би бог съществува. Последната дума ще имат докторите, мисля че те могат го кажат възможно ли е това чудо. Голяма е човешката постъпка на спасителите, но все пак бащата трябва да се реваншира. Детето е живо ,това е най важно.

Или не са търсили добре първия път? За 8 дни без храна и вода и за опитен човек е много?!

доброволците са оставяли вода и кроасани и такива работи по шубраците, може да попадал на тях докато се лута. Другит вариант е да е "пуснат" от нкого, щото се намери веднага след обявяването на наградата

И повярвахте, че не е отвлечено? Вярвайте, жалко, много жалко за наивността...

Много въпросителни остават след случая, ама дали ще благоволят да отговорят на простолюдието...

И благодарение на това че повярваха, че не е отвлечено, го намериха, защото не спряха и за секунда да го търсят!

Да се търсят следи от отвличане - 9 дни, да го няма, кой и повярвал, че то ще е в "добро състояние"...

вероятно детето е било подготвяно да се прехвърли в Италия, Рим, там живее Ани Михайлова наркозависим субект, сестра на Пешо Лисичето от ноевци... другото ви е ясно

Пешо Лисичето от ноевци и майка му Ценка,

сина миу живее в темелково и има логистична връзка до Радомир--

Пешо Лисичето без маика му ценка ... игрете си с Дявола и парите няма да ви спасят ако продължавате още 3г има много с-ти на ваша страна

Господ е Велик!

Безотговорен баща, загубил дете, трябва да го подведат под отговорност, всичко друго е бла,бла...

Ще те намерим и ще се молиш на грешния Бог!

Поета с китарата ли ще го поема?

Това някой нормален човек ли е ?

Една прекрасна новина в това мрачно време.Браво на издирващите за тяхната упоритост, всеотдайност, твърдост и търпение ,браво на момчето ,че е устояло на този студ за едно малко дете. Някак тази новина като ,че ли за малко ободри българският народ или това ,което е останало от него,защото е гнусно по медиите да виждам противните зурли на алчните политици

Да бе!И чудесна възможност на антибългарските тролове да ни инфектират с още отчаяние и злоба към Българското общество като насочат омраза и разделение в Обществото. Да е Жив и Здрав Сашко и Целокупният Български Народ!И Много Много щастие на всички Български граждани в България ,,Гейропа” и по Цял Свят!

Този дето го е намерил е съмнителен. Или той или негов близък го е държал. 100К не всеки има. Може бащата да е бил набелязан за изнудване ... но покрай целия шум дето се вдигна да се е уплашил, че ще го хванат.

Според мен Сашко е бил отвлечен, от извънземни. Върнали са го и къде да го оставят ако не в някоя труднодостъпна местност наблизо - иначе ще ги видят!

Детето беше намерено със сухи дрехи ,което не е възможно.Защото в гората е влажно и валя няколко дни. ПОКАЖЕТЕ СЛЕДВАЩИТЕ МУ РИСУНКИ за сравнение. Няма начин да не изрази, напише, нарисува къде е бил и как се е чувствал.

Глупости, спасителите казаха, че е бил мокър до кости.

нали ви казах че таткото го е скрил има и съучастник и си играе на тик ток предизвикателство да преброи колко са балламурниците

Сериала " Къде е Маги? " от 2012 година . Абсолютно същия сценарий .

нали ви казах че таткото го е скрил има и съучастник и си играе на тик ток предизвикателство да преброи колко са балламурниците

Всичко живо коментира само пари отличамния ..какво ви става бе хора вместо да се радвате и гордеете ..почвате пак бащата майката ,на баба злата шурея й...има си органи който да разследват..вместо да благодарим на всички хора който не се отказаха .ние пак за пари за гносутйй със който се сбскваме само това коментира ме...жалко..

Цирк! На нивото на селски самодеен колектив. 8 дни в планинска местност при почти зимни условия и Сашко бил само жаден!?!? Това е по плоско и от турски сериал! Обаче 100те бона го намериха веднага!

нали ви казах че таткото го е скрил има и съучастник и си играе на тик ток предизвикателство да преброи колко са балламурниците

Ед Стафорд и Беър Грилс пасти да ядат пред Сашко ;) Нищо, важното е, че го намериха живо детето! И много да го пазят вече!

И що да е грях да вземат парите? Не са виновни, че малкият е изчезнал (освен ако не са замесени, но тогава нямаше да откажат да ги вземат), бащата ги е прежалил тези пари, едва ли са му последните грошове така или иначе. Все едно да спечелиш сума от тотото и да не я искаш.

Може да не са за тях

са по-големи от парите. Не съм сигурна че би ме разбрал, но това е истината!

Само евнуси пишат.

Стига сте се псували нерези такива! Излезте си мерете комплексите навън,да ви видим.имате ли мъжки гени.дано да ви скочи някой!!!!!. Еничери.

Абе на тоя "поет" няма ли кой да му навре китарата и да вземе да млъкне

И че не искат парите - наистина е грехота да се взимат пари за такова нещо

То пари и за храна е трях да се взимат и за ток и вода, но уви

Разбира се, че детето е там където никой не го търси. От самото начало писах да се обърне внимание на радомирско и кюстендилско, но никой не обръща внимание на коментарите. Целия въпрос е дали ще намерят тези дето го отвлякоха?! Това какъв е бащата няма знамение. Детето какво е виновно освен, че нотариус в Брезник е ясна работата ....Те бризничани строят комплекси по манастирски ливади, по морето, хотели из Рибарица , държавната индустрията зона е неясно колко пъти е препораддена , язовири на концесия, сапард хотелчета ...Тех не ги мислете

Търсили са там бе, шеми. Очевидно детето се е движело.

Прави са за Перник. Тия там ядат магнезий и олово. Железни, железни.

Особено когато прокурорско чедо им тика желязо в устата така ядат че ушите им плющят.

Чета гнуснуте коментари и силно се надявам тези мъже, които ги пишат - дано не са се размножили....

Браво, че детето се намери.Дано да е добре. Отвличане- това е моята версия. Сега полицията е на ход.

Ами да беше работил по версията, да го откривш.

Ами да разпускаме полицията тогава щом ние ще й вършим работата.

Сега стана ясно,защо майката не е дошла :знаела е предварително за играта.

Каква игра?

След края на този инсцениран случай се чудя как ще разделят 100-те бона, които още ги няма...

малкия посерко за 100 илядарки го намериха веднага... ббаахаха бугарски боклуци.. ббаахаха

За половината от това време дори Стиви Уондър щеше да го намери. БГ полицията обаче не става за нищо.

До Радомир никой не стигна смятай

Ахахах. Аутиста се движил се и били казали че може да оцелее. Хахаха. Сашко президент. Ще оцелеем.

Според мен си фен на израждане.