Намериха само 200 лв. от откраднатите 215 000 лв. от взривения банкомат

Пловдивският съд остави в ареста единия от обирджиите, другият е избягал в Турция

Обратно в новината

Коментари - Намериха само 200 лв. от откраднатите 215 000 лв. от взривения банкомат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова млад, а вече гангстер и шайкаджия! Жалко за младоста му. Но никаква милост за бандитизма му! Дайте му максималната присъда, никаква прошка за такива отрепки. Искал да си е в къщи с мама, колко трогателно и наивно, току-виж, че наистина му повярват. Да лежи в затвора и да работи докато изработи и върне парите.

Да върнат крадените пари и да не сте посмели да ги освобождавате молдовските цигани.

Вдигаш телефона звъниш до Бюксел, те до Люксембург и тръгват камионите с Еврото ... Печатат и раздават. Същото се случва и с Българският лев прчатат и раздават. Това, че печатницата на БНБ е работила още 3 минути да напечата 200 000 лева , не виждам проблем.

една бомба в ануса на тоя тарикат и да палят фитила иначе пасмина от бандитчета ще налазят банкоматите.

Майсторчета!

Преди два дена беха намерили 80 бона, а сега само 200 лева, алуууууууу да не сме малоумни бре

200 лева - нищо не са намерили. Изгоряха 215 хиляди лева. Капка в морето на България. Защото 215 хиляди лева са по-малко от една трета от месечния рушвет на кой да е кмет. При бюджет за строителната програма на средно голяма община от 25 милиона месечно усвояваните пари са средно по 2 милиона месечно. При 30 % комисион за кмета _ рушвета е около 600 000 лева, но всеки месец. А тези въшкари откраднали еднократно около 200 000 лева и голяма работа. Арестувайте кметовете, ефекта ще е по-голям. Ако от 200 кмета възстановят по 5 милиона, откраднати само за година сумата ще е един милиард. Ето къде е ключа от бараката!

след като учи право в Комрат,който е основан от българи преселници от Османската империя през 1789 г.

Че той и по-рано си е бил български.

Хан Ювиги Аспарух преминава Дунава през лето 681 от Христа.

Руснаци, молдовци, украинци са все КРАДЦИ и държавата изобщо ДА ЗАБРАНИ от тия престъпни майни на света ДА ВЛИЗАТ в Б-я, няма с нашите кървави данъци да плащаме за да има работа полицията с тия БОКЛУЦИ!!! "парцалите руски" на Слънчев Бряг крадат дори ключетата от шкафовете за багаж в супермаркетите, персонала на курорта ги мрази и се пазят от тях като дявол от тамян! Махайте ги тия БОКЛУЦИ и ДИВАЦИ вън от Б-я!

..... плащат. При това добре плащат за разлика от вас въшкарите, които си броите парите до стотинка. По-добре е вече да забранят на всякакви аутсайдери от соросоидната сган да приближават до морето. защото освен, че са гладни, тези соросоиди са и много крадливи.

Много просто може да се реши въпроса с обира на банкомати. В касата с парите трябва да има ампула с боя, която да се пръска при разбиване с взлом. Парите ще стават негодни за употреба а и ще могат да бъдат проследявани, ако случайно попаднат в обръщение. След няколко опита, крадците ще се откажат.

Много депутатски пръсти ще бъдат омазани.

«по груби сметки» около 200 лева.Ха,ха,ха ! Висша математика !!

в затвора джендър ще го правят

ХАХАХАХАХА! АААААААААХАХАХАХАХАХА! ХОХОХО, ХЕХЕХЕХЕХЕХЕ!!

И оня като е избягал в Турция, колко време ще се крие преди турската полиция да го набара?

Пак сценарий , този път на чужденци. 200 обгорели лева, всеки може да има. Ще го държат под стража, не защото ще се укрие, а да го бият всеки ден, докато не си признае.Явно и момичето е бито. Така е в България

Ми айде и теб да те бием.

сефте берекет

Бойко е виновен!

родната милиция ни мрази 200лева е повече от левче цели 200 пъти

сигурно курнелия ги е поканила да я оправят

Някое хора крадат от държавата милиарди и никой нищо не им плави, а момчето за 200 бона ще го карат да лежи в затвора.

Браво на момчето, нека и богатите да плачат.

Чисто съдебно минало, с ниското заплащане по морето ги правим престъпници, с 400 лева не се изкарва, освен това им дават 9-месечна виза, а сезонът е 6 месеца, с какво ще се издържат, г-н Симеонов, през 3-те месеца извън сезона. С кражби, трафик на имигранти, контрабанда на забранени стоки през границата.

Проверихте ли в сметките на Пеевски, Борисов и Цацаров? Може да се върнете малко назад и да почнете сметка след сметка да проверявате от Луканов и мафия, през Костов и мафия, до сакскуборкотски и мафия и накрая Бойко и мафия...свят ще ви се завие от милиардите, дето ще го откриете там

по груби сметки 200 лева, или съвсем грубо 4 х 50 лв. а малко по негрубо 10 х 20 лв. ... ние можем бриом до 5 .... значиииии

Eвгени Недялков....абе тоя си звучи съвсем по български... ,, Закона предвижда от 3 ...до....15 г." !!! Егати и закона... по-разтеглив и от цигански шалвари....

Егати мошенниците и идиотите, не че ниесме цвете за мирисане, ама това страните от ОНД ражда несравнимо повече боклук.

Ченгетата тези 200 лева да си ги раздадат като бонуси за добре свършената работа

Другите са в Банкя....

Не ни стигат нашите апаши и цигани, та и на вносните молдовски и румънски такива трябва да им берем гайлето.

Уж бяха намерени 80000лв., ама нейсе. Дошъл да си купи кола, сигурно от тези, които се продават “БЕЗ ПРЕФЪРГАНЕ”?!!!

Народа бързо забравя ;) Казаха, че са намерени по новинте сегаа тохмълком само 200лв е нормално

Споко! Останалите са "разпределени"!

До Вибра маймуняка Парите не са при Боко, а при Приватизаторката на Технодалавера импекс. Тя е специалист по далаверите.

коя е тая,да не е помакинята която от склададжика на склад за готова продукция(кофи от поцинкована ламарина) цвета караянчева сега се издигна много в очите на офцете?

епа бравос на мвр-то! все пак е намерило нещо! а от 500-те милиарда дето ги украдна евтоапата и стинка не намериха! що така, бе, а? от циганите остава нещо, а от европата - нищо, а?

Защо го обвиняват....Да погледнат в оШфорките на пеевски, борисов и темподобни, там със сигурност ще намерят повече от 200 000

бесарабски българин?

Останалите са при боко Тиквата!

И как разбраха, че са пот него? Надписани ли бяха или изглеждаха взривени? 200 лв. са джобни пари на днешно време - могат да бъдат от всякъде...

До колкото разбрах от статията това са обгорели пари, т. е. вероятно са пари събрани около банкомата. Много вероятно не са намерени в обвиняемите.