Намаляват полицаи на протестите в София заради бум на Covid-19 сред тях

Не се изключва възможността да бъдат командировани и полицаи от провинцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пореден път се уверявам, че милиционер не е професия а диагноза. Заради неадекватните им действия сега имаме още един блокиран булевард.

На протестиращите да напъхат тръбите на кислородните апарати, за да видят видов ден. Маймуни-заради тях хората ще се заразяват.

Ако протесите продължат още един месец в същия дух , без да се пролее кръв, както се надяват Божков и летеца, ГЕРБ ще могат да съставят самостоятелно правителство след изборите. Омерзението на нормалните хора от тези протести ще свърши повече работс от десет предизборни каюпании.

вируса явно и той е против мутрата!

толкова по добре....нали така искаха правителството на мутрата и гонеха бройки за да се докопат за джобни пари от ЕС.

Да глобят тези граждани, които на масово мероприятие - протест, са без маски, ама и полицаите трябва да имат маски и ръкавици, какво е това безредие?

СЪВСЕМ ДА СПРЕТЕ ДА ГИ ОХРАНЯЕАТЕ ТИЯ БОКЛУЦИ, НИЕ САМИ ЩЕ ГИ ИЗМЕТЕМ И ЩЕ ПОЧИСТИМ ОРЛОВ МОСТ И ОСТАНАЛИТЕ КРЪСТОВИЩА.

Бум, бум, колко да е бум! Дайте брой на заразените полицаи!

За да разберете как ви манипулират чрез медиите ....влезте в гугъл и напишете която и да е трицифрено число new cases ....примерно 898new cases ....и вижте ......после пробвайте с четирицифрените ....

не е заради Ковид-а, а закото гащите им треперят и не смеят нищо да направят... виждат, че защиват несправеливата кауза на т.н. правителство ! това е... ще застанат на страната на народа!

Само така ! Протести до като и един полицай не се затвори в карантина! Тогава Тиквоча ще трябва да изкара армията и ще покаже обхваналия го страх от народната "любов" !

И какво чакат полицаите и не подлагат протестиращите като контакти на полицаите на тест? И след това всички положителни и техните палаткови съседи под карантина. Ама че полиция, ще се оставят да ги убият с вируси.

Каква армия те гони, бре! Ако не знаеш , главнокомандващ българската армия е президентът Румен Радев.

Спрете охраната на протестите изобщо.Защо трябва полицаите да се изпозаразят заради кефа на отровното трио,президента,Божков. неосъществените лидери на ДСБ,феновете на Иванчева.Като искат да се заразят-тяхна воля.Ваксина скоро няма да има,докато лудите се налудуват държавата без имиграция ще намали наполовина населението си.

КОГАТО КОМУНЕТАТА КУРВИТЕ И ОСТАНАЛАТА ДОЛНА ИЗМЕТ ОГЛАДНЕЯТ ПРАВЯТ ПРОТЕСТ ЛИЦАТА КОИТО ГЛЕДАМЕ ГО ДОКАЗВА

Радев използва епидемията за лични цели и я раздухва като буни тълпата и предизвиква хаос в транспорта. Да бъде пратен на работа в болница

какво говорите днес. Да не се окаже утре всички да твърдите, че сте били на Орлов мост, а не само 20 души.

Простотията протестърска няма почивен ден... Нъл тъй, другари комундари?!

Браво, мой човек си. Следващото правителство пак аз ще го редя

Спокойно, не се натискайте вируси има за всички.

Предвидимо. Очакваше се да използват корона-вируса като средство за потушаване на протестите. И какво следва: - днес полицайте ще се правят на заразени; - утре сред протестиращите ще се появят провокатори, които уж са много притеснени за дравето си и ей така са решили профилактично да си направят тестове. И, о чудо, тестовете са положителни. Всички протестиращи ще бъдат обявени или за болни от корона-вирус или за контактни; - в другиден... Е, поне моето очакване е пак да се издадат заповеди за затваряне на държавата, връщане на КПП-тата и забрана на протестите. И хайде пак някой да ми каже, че измамата "световна пандемия от COVID-19" е медицински, а не политически, икономически или далавераджийски проблем. Не казвам, че няма вирус. Казвам само, че той не е това, за което се представя.

Знам, че болните полицаи няма да ви стреснат, нито ще ви трогнат. Може да ви стресне само ако Черепа ви спре парите. Само тогава палатките ще изчезнат.

Пич, недей да хвърляш обвинения така. На мен никой (в т.ч. и Черепа) не ми е плащал за протести. Ама заради тая измама, наречена COVID-19 ми се случиха доста кофти неща. И сам разбираш какви чувства тая към тези, които въведоха "противоепидемичните" мерки.

...пич, щом още не са ти пъхали тръбите в устата,още нищо лошо не ти се е случвало

Явно обаче ти си си дал гъzа под наем да ти тикат разни "тръби" там. Както оня вашия идол - коремния касапин !!

Ей, наглостта на някои хора граници няма! Колко още доказателства трябва да излизат, че да се разбере, че измамата за "страшния" вирус вече НЕ върви. Да, вирус има. Да, от него има случай, в които страдат хора. Но то колко още заболявания, причинени от вируси съществуват? Май не са малко. И дори по-страшни от COVID-19. Хайде, ако някой го е страх от "страшното" вирусче, нека си седи вкъщи, нека си носи маска, нека спазва дистанции. Но хайде вече да прекратяваме тия "противоепидемични" циркове! За другите нармални и обикновенни разумни хора не знам, но лично на мен (а и гледам на доста хора в Берлин) ми писна. Да ме беше хванал този вирус, по-малко ядове да ми е създал.

УТРЕ,ОБАЧЕ МОЖЕ ДА Е КЪСНО ЗА ЛЕЖАЧИТЕ НА ОРЛОВ МОСТ.КАТО ГИ ГЛЕДАМ ,КАК СА СЕ РАЗПИЩОЛИЛИ ДА НЕ СЕ НАЛОЖИ БАБИКЯН И ДРУГИТЕ ЛУДИ ДА ГИ ЛЕКУВАТ.ТОГАВА НИЕ ЛИ ЩЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ЛЕЧЕНИЕТО?ДА ПЛАЩА ТОЗИ,КОЙТО СЕГА ИМ ПЛАЩА.А,ПОЛИЦИЯТА ДА СЕ ВЗИМА В РЪЦЕ И ДА ГИ ЗАПОФИЧИ В РЕКАТА.ИДИОТИ....

Раздайте им на полицията маски ffp2, колко са полицаите с маски?

Съвсем безочливо - хората по селата и така няма кой да ги пази. Явно полицията е само за да охранява "гей-парадите" , мачовете и полит-елита.

ЧЕРЕП, ПРИБЕРИ СИ ЦИРКА ОТ ЦЕНТЪРА!

Цирка е в парламента и в МС!

МАХНЕТЕ ПОЛИЦИЯТА И ОСТАВЕТ СОФИЯНЦИ ДА ОБЯСНЯТ НА ТЕЗИ, КАК СЕ РАЗПЪВА ПАЛАТКА НА ОРЛОВ МОСТ! ДА ВИДИТЕ КАК ЦИРКА НА ЧЕРПА ЩЕ СВЪРШИ ЗА 10 МИНУТИ!

Ела , бе "смелчаго"! Властта на мутрите свърши!

АЗ ИСКАМ ДА ХОДЯ НА РАБОТА КАТО БЯЛ ЧОВЕК! НЕ ДА СТОЯ В ЗАДРЪСТВАНИЯ, ЩОТО НЯКАКВИ ОЛИГОФРЕНИ СА СЛОЖИЛИ ПАЛАТКИ НА ОРЛОВ МОСТ.

Освен лщбител , си и олигофрен! Ти си олигофренът, не хората които искат край на мутренската власт!

Смел си. Майкати знае ли? Да не ходи да циври пред пирогов за сичето-наркоман

А ти за какъв се имаш-за професионален провокатор ли.Или си мутра под прикритие.

Този ЛЮБИТЕЛ дето иска да ходи на работа или само това са му написали да казва като претекст никога не е живял в бяла държава и му е хубаво като свиня да се въргаля цял живот в лайна. Но явно такива има много,защото се огледайте и вижте къде са лекарите,къде са сестрите,къде са другите специалисти като самодоволните мутри с по 60хилки заплати на месец? Явно ги е страх и тях,че ако се обърне палачинката ще спре крана на безконтролните кражби. За това провокаторите ще са все по-вече. А народа се е упошлявил до такава степен,че му е все тая кой от къде го оправя.Заприличал е на пияна проститутка!

Като видя Черепа в затвора, ще се съглася с теб! И летеца пред българския съд!

Това не е за да докарат още от провинцията. Те това и сега правят. Идеята е да няма полиция и да излязат Герберски провокатори малко да разчистят кръстовищата. Сещайте се бе момчета!

А ДАНО, ПИСНА МИ ВЕЧЕ ОТ ТИЯ МАЛОУМНЦИ!

Като излязат герберски провокатори - ТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗЧИСТЕНИ по кръстовищата!

Трябват подкрепления че народната любов е огромна

Яко ще се мре!

Ми ся кой ще пази Тулупа от обичта на хората..

Поредната смешка. Нашите полицаи - най-хилавите полицай в света. Ако има дневно 5 заразени полицаи, то от протестиращите трябва да има 50. Мисля, че по-скоро търсят оправдание да докарат полицаи от провинцията.

Ако наистина има много заразени полицаи, значи началниците им не са взели мерки да ги предпазят. и да ги подсигурят с маски и шлемове.

Искам да попитам вярно ли е, че “командировани “ мутри от частната на Пеевски “Делта Гард” охраняват с полицейски униформи протестите ?

Пеевски в само изпълнител на техните Вождове, за да не си цапат ръцете.

бай Стояне вЕрно ли че сестрати е курваа?

...не си далеч от истината!

Забрави ли че Певски и братя Галеви са хора на мая манолова. А тя е с вас

Къде са тествани щото за днес са 278 примерно и 35 в София

Генерал Мутавчийски и щабът имат тази Информация.

Лъжат - пускат ги в отпуски, но им водят извънреден "труд" че да лапкат лоените торби

Спин да хванат

Спина свърши ... сега вече имаме КОВИД19!

Няма страшно докторе ако се ебеш на задна прашка без да се целуваш няма нужда да носиш маска.

Маска нося САМО на работа. Маските извън работа се носят предимно от КОВИДИОТИ и карантинолюбители!

Полицията да запази здравето на полицаите и да се изтегли от палатковите въшкарници. След два три дни сме ги измели от там вирус разпространители недни, НЕ ЗНАЕЩИ КАКВО ИСКАТ

Ела ми имам вирус

Ела ми, утрепко!

За Жалби и оплаквания, отзиви от протестите и блокадите : КОНТАКТИ Дирекция "Канцелария" София 1123, "Дондуков" 2 Работно време: понеделник-четвъртък 10.00-12.00 и 14.30-17.00 часа Тел: (02) 9239333 /централа/ Факс: (02) 9804484 /централа/ Ел. поща: priemna@president.bg

Бойко Борисов – член на БКП, син на комунист, полковник от МВР Цветан Цветанов – член на БКП, сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ Йорданка Фандъкова – редови член на БКП като учител Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев – член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова – член на БКП, партиен секретар в ОНС Пловдив Пламен Нунев – редови член на БКП Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС. Николай Младенов –син на служител на ДС от засекретено ниво Сергей Игнатов – син на секретар на ОК на БКП - Видин Аню Ангелов – партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП. Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада „Чавдар“, по-късно с пост в БКП. Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП

Дaйтe ни гo Бoкo, c чeкмeджe ширoкo! C нeгo и Дeтeтo, и шeфa му – Прaceтo! Дръжтe и Coкoлa, зaкoпчaн зa cтoлa! Зaeднo c Кacкeтa, пo oчи дo Цвeтa! Иcкaмe Coтир, кaрaн нa букcир! И Мeндa зaлoвeтe, cъc Йoрдaнкa двeтe! Търcим и Шкeмбeтo, c Дaлaвeри – пceтo! Вcички във aрecтa - дa ги „минaт“ c двecтa! Пocлe във пaндизa - c дoживoтнa визa!

Хаха, яка рима, ще те шиб*т 3-ма.

Явно теб вече са те "оправили"!

Заради олигофрените подстрекавани от президента и Нинова ще страдат невинни хора - полизаи, изпълняващи служебните си задължения и семействата им. Изхода от ситуацията е както в Европа - забрана за събиране на голями групи от хора на едно място и оставка на президента! Друг вариант е - който иска да протестира, да го прави само със задължителен тест за Ковид-19

На кривите курове на Боко Простака и лакеите му които се изявяват във форумите вълната / в случая Президентът/ им пречи!! Така казва мъдрият български народ!!!

По света демонстрантите ги наричат "ковидиоти"

Ковидиоти са онези с маските!

Зараза с маски?

...само от глоба!

Виж статията за Германия - Берлин

Не е далече времето, когато ще си ги яде.

Полицаи от провинцията (немалко) и в момента има командировани в София заради протестите. И не е от вчера... Явно мутрите от властта са доста уплашени от "стотината протестиращи"....

Спокойно ще има полиция да ви пази.

Полицията не пази нас! Тя пази властта на мутрите!

ИСТИНСКИТЕ многобройни протести с десетки и ститици хиляди срещу мутризираната власт в българия реално ще започнат Септември. Сега е само "подгрев" и резни путински утрепки се опитват да яхнат протеста и така да го отслабят. ...няма да успеят Всички подпорни колони (партии) на задкулисието ще се сринат. ПРОТЕСТЪТ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ ! ! !

Еххх тия мокри сънища!!! Това коя точно врачка ви го предрече? Беше на 16 Юли, ако си спомнят денят за оставка на правителството! Сега пък -семптември! Май пак 9 семптември ви се присънва!

Въпроса ми е - къде спахте по времето на изборите?

Не е важно кой гласува а кой брои.

Няма заразени протестери (стат погледнато), обаче милиционери не щат са работят. Каква изненада ;) герберски номера

Тия в палатките с Радев правят ваксини, но крият. Те затова блокираха Орлов Мост, после Радев ще излети с Орела.

Полицаите със сигурност са заразени от протестиращите. То не беше крещене, то не беше бутане. Тези мърльовци вече сеят и зараза. Не се къпят, уринират и осират където им падне, не се мият...логично ще станат огнище на коронавируса. После ще трябва да ги лекуват от осигуровките, които работещите хора плащат и на които те пречат да живеят нормално блокирайки кръстовища, спирайки тока в метрото и т.н.

Е ти като лапаш пишки мислиш ли, че не разнасяш бе нечистоплътен герберски парцал ?

Чекекижийски лафове

ако се съди по речника ти.

Щом и тъпите потки ги разбират по-скоро е турска чекия.

То и вашия речник не е много коплексен, да отбележа.

Майка съм и цял ден се притеснявам дали няма да блокирате магистралата, дали синът ми ще може да се прибере от морето, където беше на почивка със съпругата и четири годишната си дъщеричка. Ако имате малко ум в главите, ще разберете, че карахте народа да ви мрази ВАС, а не управляващите.

радев, излез като мъж и поеми отговрност за раздорът и сеенето на зараза сред българския народ, които предизвикваш. нима ти ще ги лекуваш тези хора?

Радев и мъж, политиката е гнусна работа, ама всичко е за Власт.

Cezarbg

Бокуу бокуу излез като мъж пред тълпата а???

Удуши го Пеееешо!

Радев няколко пъти излиза. Не като Бойко дето ходи с джипката на режисирани аплодисменти като Кимчо .

Колко ли стотици урода от площада са заразни, колко ли невинни хора ще умрат или останат увредени, заради тези плазмодии?

Длъжник е на БКП то и сега им се отплаща.

Стига сте ги пазили лумпените по кръстовищата. Нека да ме блокират незаконно, сам ще се оправя. После снимайте майките им как циврят пред Пирогов

Ще се оправиш с на майка си птката , трол миризлив! Бягай за 500лв заплата при братиньо хахаха :-)

Божков и Радев повече ли дават да идвам и аз

Само пробвай , боклук герберастки!

и "протестиращите" вирусоносители намаляват.

И те имат близки и роднини, но не ги е еня!

Заради Призивите на Р. РАДЕВ за протести заразата covid се разнася и разраства все повече, чрез полицаи и протестиращите щом Радев не го е хванало значи всичко е ОК.

Бъде Непримирими заразявайте се, щом Радев е казал, той си е доста добре в условията на Пандемия сега и гледа сийр.

дебил, зараза няма. Питай Тиквата що те лъже!

Я да видим дали ще има сега полицаи да кажат "а аз не мога да си изпълнявам служебните задължения в такива условия. Отказвам да работя!" като онези медицински сестри.

Де късмет- само една вечер да ги няма на кръстовищата...... Ехххх.......

Ти като влезнеш в болница кажи само, че си от Герб те ще се погрижат хората.

Като влезеш в болница кажи, че си от протестиращите, ако ти стиска.

Оставка, платени боклуци. Жалки герберски статиики и измами няма да спрат хората да ви пометат! Съвсем скоро и мисирките ще изоставят потъващия кораб. Оставка!

Най-наглата опорна точка на ГЕРБ е внушението, че това правителство се запъва във властта едва ли не за да прояви политическа отговорност. Внушението всъщност е, че никой по-добре от това правителство не може да преведе страната през тежките есенни и зимни месеци. Това е толкова нагло, колкото онова изказване на Доган в с. Кочан. С жребий да излъчим кабинет на мястото на сегашния, ще има шансове да се справи по-добре

Ехаа, до това ли ви стигнаха......напъните , да напишете нещо смислено? Жребиий? Каква управленска програма предлагате? Какви ка ви идеите?? Коя ви е партията поне кажете?

Ние не искаме да ставаме политически курви, а да работим за собственото си бъдеще. Промяна няма как да дойде като всеки път правиш едно и също нещо. Моята програма лично би била да ги избеся всички по клоните и на тяхно място да сложа млади, кадърни и образовани хора.Също за престъпления срещу българския народ разстрел публичен на площада. Колкото и брутално да звучи,никой няма да има топки да открадне.Вие ако гледате как стрелят политици на площада ще направите ли партия да крадете ?

Ами тогва - точно вашите - на протеста лидери-трябва да са първи на стената! Ама това не ви харесва! Разберете - тая работа не е като оная работа! Нормалните хора искат да знаят какво следва! Хайде - покажете ги тези млади и образовани!Покажете партията за която да гласуваме! Дайте да ви чуем платформата за избори! Оставките и други подобни отдавна не впечетляват хората!

Страшен протест, 10 елемента под 3 шатри пият бира и продаващи флагове и шалчета без касови апарати. + 20 автомобила мотаещи се из София и дразнещи всички с поведението си по пътя. Полицията няма ли да си влезе в ролята и да разкара тези елементи от улицата. Не съм длъжен да търпя затваряне на основни артерии от някакви пияндета плащано им на час. Журналистката от БТВ с "ще си измисля" не я коментирам тя си е за затвора както и шефа и.

tonk11

Защо ги намаляте бе? Махнете ги. Само за една нощ.

Палатките да се пазят само заразените!