Намалиха гаранцията на Атанас Бобоков на 1 млн., болен подсъдим обаче отложи делото

През ноември м.г. Апелативният специализиран наказателен съд наложи рекордната парична гаранция от 2 млн. лв. на бизнесмена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За болшевиките съдии никога доказателствата не са достатъчни, особено, ако съдят руски агенти и съветници на Ел Фигуранте!

Айде пускайте го вече.знаем че ще го пуснете само ни мъчите с това чакане.

“...производство от Специализираната прокуратура срещу организирана престъпна група с участието на длъжностни лица.“ Ами че това са ОПГ “ГЕРБ”. Бобоков какво общо има, бе, гешефф?

И така до оневиняването им. Верно, че делото е фарс и ще бъде спечелено от Мунчо!

Какво остана от шумните арести на Гешев?Нито един в затвора, защото каскета не събра доказателства,които да издържат в съда. Дори неговият съд-Специализиран апелативен съд,го отсвири.

За болшевиките съдии никога доказателствата не са достатъчни, особено, ако съдят руски агенти и съветници на Ел Фигуранте!

Червеният отряд на Мунчо се прегрупира. "Бой последен е този". Като вземеш Черепа, Мустака и разни Стайковци, Бенчовци, Арабаджийски, Баневи и вся остальная сволочь, петата колона става страховита бригада. Плюс чалгата, лодкаря и турците.... Бъдещето е повече от несигурно. Крим 2. ???

Хора като тези червени "бизнесмени" не могат да бъдат осъдени защото парите на страната са им в джобовете. Като ги вкарат в следствието обаче им се нарушават бизнес контактите и се затруднява движението на паричните им потоци, както и докладите за руското посолство спират. Затова е паниката, но спокойно след призива мутри вън, найстина пуснаха всички мутри:)

прост народе не могат да устискат една седмица до изборите от кумова срама и после да си пускат червените мърши. Мислете с главите си на изборите, всичките тези по времето на Бойко ги ошамариха, а в момента масово пускат червените мърши.

Гадни червени мутри!

мутри вън!