Коментари - Наказателни процедури застрашават държавите с едностранни мерки срещу украинския земеделски внос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им подпалят житото ,и без това не е тяхно и е ГМО!

Фашизъм!Европейските закони не важат за държавите от съюза .Тогава Европейският съюз да се разпада щом защитава интереси на Американски фирми.НАТО е сформирана за да води война срещу Русия.

Tova zito e na indiancite a ne ukrainsko. Do koga she turpim tozi glupav EC. EC vinagi e bil sreshtu Bulgaria . a po dolno I korumpirano pravitelstvo me sme imali. A ukraina triabva da e Ruskia. Vreme da napusne EC I NATO tezi organizacii ni tupchat.

Утре ЕС лидерите могат да поискат в источна Европа да се внася само радиоактивна вода за пиене от Украйна..който не иска глоба и затвор

Кои са ЕС та имат право да санкционират държавите членки на ЕС ? Какъв е тоя извратен " съюз" диктатура на една брюкселска джендар група ?

Държавите от ЕС нямали право да налагат едностранни мерки? А ЕС има право,Я си е.п.м.

Британците направиха добре. Върнаха си независимостта като излязоха от тази диктаторска комуна ЕС.. такива като нас шарани ще бъдат държани до самия край в общия казан.

Не разбирам защо упорито продължаваме да ходим на избори и да се преструваме че има българска държавност. Ключови държавно-властнически правомощия са прехвърлени на тази наднационална организация още през 2007г. ЕС законодателства. Тези закони се налагат на всички. Важните решения се вземат в Брюксел, Берлин и Париж. Защо ни е парламент и правителство, когато те нямат реални правомощия и власт.

Е ЕДНА СОРОСКА ГРУПИРОВКА МОГА ДА ВИ ГО ДАКАЖА С ДОКАЗАТЕЛСТВА И ДОКУМЕНТИ,ЧЕ ТОВА НЕ Е СПАСЕНИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ !!!

Няма нужда. Почти всички знаят, че брюкселските зелки са купени от Сорос и политици от много държави като бегето. ДБ, ГЕРБ, Пп

Иска да ърови народите които членуват в нея?! Ето това не разбирам! Някакъв вид геноцид ли е?! Или като им свършиха оръжията и парите това е начина фа измият оч пред усрайна, само че за наша сметка! Всъщност както винаги!

Разбрах, че поляците са изследвали украинското зърно и са установили съдържание на тежки метали, желязо, олово о др . много над допустимото. Това го казват поляците, а нашите са готови да треперят хората с това зърно. . Предполагам, че това е и за останалата с.стоп.продукция

Изтрихте "социалистическата диктатура със свещ , ще я търсите :) " Скоро и читатели ще търсите ! :):):)

ЕК защитава страна която не е член на ЕС и наказва членове на ЕС! На кого служи ЕС? И вътре в ЕС, западните страни които им е все тая от вноса на жито ще размахват пръст?А и нали уж беше за гладуващите в Африка? Защо да го внасяме?

Кой не скача... !

А има ли наказателни процедури за само двете държави от ЕС които спират България и Румъния за Шенген?

Източна Европа е в сферата на влияние на Руснаците,затова не се развиват от Брюксел.

Аз не съм наясно много по темата, ама най-простото нещо е следното: Излизаш и казвша пред хората какви са плюсовете и минусите на подобно решение. Видиш ли, да стигнем до решение, ок, ама какви са причините да стигнем до това решение? Както винаги, в съвременния свят е постигнат невероятен дисбаланс. Ако това зърно в Украйна замине, щото не е изнесено, представете си каква болка ще изпитат някои хора в Африка, които днес са дали на децата си да ядат кал, щото друго няма кво. За мен лично, най-елегантното решение би било следното: - зърното се изнася от Украйна, до някакъв хъб в Гърция, на цена, договорена между ЕС и Украйна - ЕС го продава на трети страни ( Северна Африка например ), ако има излишък, и парите отиват в някакъв фонд в ЕС за бедствия, аварии, ала бала подобни неща. Дори за лечение на деца, дето се вика. Няма политическо желание да се направи. у хората се насажда усещането, че ние не искаме толкова да помогнем на Украйна, колкото да навредим на Русия. Подобна политика е пагубна за всички....

ако имаха щеше да плащат, да им мине номера, ама нема :) беднотия

Каква точно се явява Усрайна на ЕС, че европейската комисия скочила да я брани от тези които буквално я хранят и плащат сметките? Баси майтапа е този "съюз", тотално изкудкудякаха тези малоумни наглеци!!

средностатистическия германски олигофрен ше си продаде дробовете ако трябва, за малко романтика че има някакъв шанс някога да бият Русия :)

Еми европа да плаща на земеделците стига само е раздавала на трети страни

Те сега като ще се уплашат.

Държавите в ЕС нямат право да налагат едностранни мерки. Това изречение казва всичко, което човек трябва да знае за изчадието ЕС.

Когато Холандия и Австрия ни спряха за шенген може. Когато източна Европа каже не. Греда не може.

Източна Европа е в сферата на влияние на Руснаците,затова Брюксел се гаври с тях с повод и без повод. Затова Европа търпи Боко, Лиши и главорезите. Затова нямаме армия и полиция, затова се търпи беззаконието.

Наказателните мерки трябва да бъдат глоби равносилни на субсидиите за земеделие. Като спрат парите от Брюксел, ако ще да се качите с трактори в парламента, няма откъде да ви дадат. Тогава ще разберете, че който плаща, той поръчва и музиката.

Аз плащам в магазина, аз ще казвам каква храна да се внася.

Замина плана за възстановяване, заводи да батерии, и мостовете над Сунава. Няма нужда и от тутел под Стара Планина! Надувайте Мариците !

Стадото се управлява от овчаря чрез кривака и кучетата.

Така е в окупирана от САЩ Европа насила те карат да подкрепяш фашистите в Украйна.

Хора, опомнете се, докато е време да изметем боклука! Задават се тежки времена, по-долни от комунисма дори!!!

Как ЕК ще ни казва какво да внасяме и какво да не внасяме, особено от държава извън ЕС, особено на храни, които не покриват критериите на ЕС за стандарт и безопасност?! Алооо, ЕССР става реалност.

А какво искаш. В ек седят лица с фашистки корени. Естествено е че ще подкрепят зеления фюрер.

Те тея еврогейове до скоро не реваха ли против ГМО храните....

Аз от две седмици тестени изделия не ям. А ЕС да ми яде...

Хора , така и не проумяхте, че ако дойде Путин ще се извземат Тракторите и всички сте в новите Колхози по руски образец - просто сте видите какво е самозадоволяване.

на теб не ти требе трактор, за да се самозадоволяваш... И една самоебачка с педали ти е самодостатъчна..

Всяка една от тези държави само трябва да намекне за излизане от ЕС и всякакви процедури тутакси ще бъдат забравени.

Глупости. Украйна е 3 за ЕС страна и всяка държава може да налага едностранно ограничения . Това е дезинформация от голям мащаб. Явно някой има интерес от това да се явява като прекупвач

Явно никой не може да прави нещо, което е в ущърб на тази трета на ес страна. Санкциите дебнат.

или ще ручаме жабетата (урана, пестицидите), или ще ни пляскат по дупетата?

Аз да попитам дали храненето с ГМО фураж с уран отговаря на директивата за щастливите кокошки

Изоставяйте ги те само използват

Е как така, нали до 15 септември имаше забрана от същия този ЕС? Значи един път такива мерки са законни, а друг път не! Тъпа и! И да да не споменават световната търговска организация, защото по нейните правила и санкциите срещу Куба, Иран, Русия и т. Н. също са незаконни!

Явно Алф денкОФ ги е поизлъгал малко

Всичко друго е важно, но не и ес като цяло, а още по-малко отделни страни членки. Пак погват тези, които искат сами да решават. Но в диктаторския съюз отдавна никой няма право на глас и свои решения, може би само Германия, Франция, големи държави. Защо ес винаги реве за солидарност, а когато някоя държава членка взима свои решения, никой не говори - бъдете солидарни с тази държава, защото утре вие ще поискате сами да решите, и ще поискате от нея солидарност. "Процедурите" са начин да държат всички в подчинение и страх от санкции.гн.ус.

Много страшно стана!

Какво стана със "Зърната сделка" на Путин и Ердоган?? Тотално се обесмисли... :))) и к'во? преговаря а, преговаря а ... и ги заобиколиха ... :))) От тук нататък все по-така ще ще става с пашака ... :)))

Ей сега каро много ви беше мило за тия- хем ще им плащате субсидиите с данъците си, хем ще има глоба, от ЕС

Защо давате само на зърнарите , много бизнеси страдат .

Какъв договор е подписван за присъединяване към ес и какво точно означава ес ? Все повече ми прилича картел за рекет. Изобщо, защо не си ЕПМ това долно простолюдие изплувало като пяна.

Украинско зърно ще бъде ли изнасяно за западна Европа или само за втора ръка население, каквото е нашето.

ЕК е една диктаторска организация. Все едно ми напомня на партия на Хитлер!

наложат наказателни мерки на ЕК???След по-малко от година трябва да се избира следващата ЕК,да не се наложи да е още тази година;)

ЕК не се избира от европарламент и евтодупетати

Този панаир със земеделците, явно го направиха Бойко и Пеевски. Бяха много доволни от себе си. Явно гаврътнаха ПП, щом Атанасов подаде оставка.

ЕС кво е без държавите членки - едно мигрантския гето фалирало

Ние вече ядем отровното украинско зърно. И оръжията си дадохме. Скоро и АЕЦа ще затворим. Само да ни наредят от Брюксел....

Колко от вас го знаят това !?!

Никой не го знае ,защото има съзнателно наложено информационно затъмнение , гласуват си от сглобката да не го излъчват по тв , така както и излизането на частните потребители на ток на свободния пазар. И още много.

За благотворителност зеленский ще съди 3 - те държави, които продължават ветото. Трябва спешно да си продаде Качеството, имения има за закупуване, бизнес се върти. А и не се знае бай Гън до кога ще е президент, той е щастлив като открие думата за стълби. А и ще си ляга :)