Наказателна акция в "Капана": Засипаха с мръсни чорапи заведението на бияча на Митко (снимки)

Ивайло Пенов нападна и удари известния в пловдивския квартал уличен продавач на чорапи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи ще разнищваме случаите за чорапите в Пловдив, а Гешев и управляваната от него прокуратура ще се прави, че не вижда колко милиарди са окрадени по какви ли не начини..... че какво са едни милиарди пред тази битова разправия- да изгониш мръсния циганин от заведението да не си предлага боклуците на клиентите. Е една дума: Направо Гешев се е извисил в Космоса и няма стигане ей.......... Съвсем тъпи искат да ни изкарат. Всички знаем, че Борисов, Пеевски, Доган и цялата им шайка крадат като за последно и органите мълчат. Иначе- за кокошка нямало прошка, брей, че репресивен апарат само!!!

Този бияч вече се е простил с бизнеса си . Хак му е .Намерил с кого да се бие .

Браво на пловдивските снежинки, какъв пърформънс ! Единствения град в България, който със зъби и нокти брани циганите си, най-толерантния. Евала.

За уикенда бях в Пловдив. Паркирам си колата и от група хора, черпещи се на беседката пред блока, се подвиква "Тук ли ще преспи колата? Утре ще е без гуми." Ами хубава страна е България ама не случила на хора.

А ЕГН-то му кога ще знаем? Значи за убийства и изнасилвания пишете инициали, а за "хулиганство" се пише всичко..

КОГАТО ПЛОВДИВСКИТЕ ХОМОПЕДОФЛОМУТРИ ДЪРПАХА НЕПЪЛНОЛЕТНИ МОМИЧЕТА И ГИ ИЗНАСИЛВАХА...... САМО БАРЕТИ И ФЕНОВЕТЕ НА 22LR И РАЗНИ НЕОБВЪРЗАНИ С ТЯХ КАТО МАЛЕВ... ГИ ЛЕКУВАХА А ЕСНАФИТЕ СТРАХЛИВО ШУШУКАХА.....

С "гол в ръката" НОЖ ЛИ ТИ НАЛЕТЯ БЕ ПЕТЬО....??? КАТО ГО ВИДЕ.... СМОКО ЕДНООК И СЕ УПЛАШИ, ПОДВИ ОПАШКАТА ОТ РАЗ И СКИМТЕЙКИ СЕ ИЗНЕСЕ СЪС СКОРОСТА НА БИТ П....... ИИИДИИИРАЗЗЗЗ

СОФИЙСКИО КОЛХОЗ В МЕТРО КОЛОВОЗ....

Варненски адвокат с ТИМаджийски манталитет. Добре, че Митко не продава бельо или тоалетна хартия...

Дираджиите все трият като не им изнася. Густо майна - само така!

Браво хора! Това е страхотен пример! Въпреки, че има нелепи коментари на умствено изостанали хора! Не не става въпрос просто за “един циганин”!! Това, за което става въпрос е, че на хората им писна от насилие и аборигени! Радвам се, че започва да се заражда нетърпимост и не се толерират вече такива мутренски, тъпашки изпълнения! Може би в крайна сметка има някаква надежда за нашето общество!

Аз съм гей и този същия налетя срещу мен пред това заведение.

Европейска столица на културата - защитава някъв циганин. В същия момент когато бият една баба за 20 лв никой не го отразява.

Не Алекс! Европейската столица на културата НЕ ТОЛЕРИРА НАСИЛИЕТО над когото и да е! Циганин или не и той носи душа и ти не си с нищо по-специален от него!

Реакцията беше такава, защото на хората им писна от безнаказани мутри. Някакъв варненски дрисльо си отворил заведение на Капана и се държи като господар с хора, минаващи отпред, все едно улицата е негова. Такива обикновено като ги подкараш с големите токати правят йелоу дот и започват да те плашат с НК, треперейки. Ясно е, че с пловдивския бизнес на тоя е приключено.

Пловдивчани са свободни айляци и комундетата хич не са долюбвани там. Що ще ходи няква мутряга да бие безобиден чавек?

Предлага чорапи,а не наркотици! Мутрата предпочита пликчета,хапчета и трева да се предлагат на неговата територия!

Откъде ги взима тия чорапи? Плаща ли ги, или ги краде?

Абе мунчо, като си прост поне не се обаждай да не ти личи толкова !

Ма верно си тъп.

Защитавайте талисманът, който си е присвоил вещ!Защо не наскачате на протест за бити за 20 лв баби от събратята на идола на града? Срам и позор за град, който се гордее с това!

Да разбирам, че в нашата любима страна, когато пребият една баба на никого не му пука, но когато един мръсен циганин бива отнесен вече всички са на нокти. Какво се случва с тоя народ.

Става това, че циганите и джендърите са повече от българите.

Българите се активизират да защитават различните- лесбийки, гейове, цигани, негри. Само не и своите. Талисман на град с такава история и култура е един мангал . Европейска столица на културата се гордее с един просяк и циганин.

Бой по наглата мутра- да не е негова улицата? Скапан боклук. Бойкот на заведението му!

Соросоиди, и тук намирисва на американския модел, на колене и целуваш краката на мургавите. Престъпление е незаконна продажба без ДДС, много мраза такива нагли търговци в метрото, градския транспорт или в заведение. Седнал си за удоволствие и минава някой продава нещо или просия. Нормално е собственика да защитава заведението от такава напаст. 10-20 пъти го предупредиш после му удариш един кьотек. Българите с нито едно или едно дете, братята с 5-10, аз да ги защитавам когато безчинстват. Много хубаво може да се преброят всички соросоидни групи на този протест, ЛГБТ, Еко-талибани, и всякаква друга гамад.

Страхотна защита за един циганин. Хранил семейство. Ток плаща ли, вода, данъци? Децата му посещават ли училище ? Има ли цялото домочадие здравни осигуровки? Защо така не се впрегнаха да защитават битите и насилени баби? Това е тъжното- пребита баба, на никой не му дреме. Ама щом е набито нахално, просещо цигане- българите наскачат да го защитават.

Да ги видим сега пловдивските ултраси. Не да се чудят каква безсмислица да сътворят, да отиват и да го изнасят този от там странично на вратата му…

Адвокатчето се чудил как да си кръсти заведението видиш си напуканите гащи и решил ще го кръсти уелол Дот....

Според мен най големият проблем е, че този е адвокат. Понеже никой не харесва адвокати затова се реагира още по злобно и са прави хората. Този се е взел на сериозно. Сега да пере миризливи чорапи.

Тази акция ме кефи, но много повече бих се зарадвал, ако органите на МВР си бяха свършили работата спрямо този новоизлюпен чорбаджия Сега мисля че трябва да има и акция срещу нахлуването на US барети в пловдивски цех уж по погрешка... Защото там става дума за нещо много по сериозно

Варненско леке

Разни мутрагени взеха да си оправдават скотското съществуване с касовите бележки на просяците. Има достатъчно прости п.тки, които са на вашето ниво , и пред които може да изпъкнете с разсъждения за данъчното облагане на сираците. За селяните да обясня, Митко е присъствие станало част от атмосферата на града , има и други такива, пловдивчани си ги пазят и къткат , а не ги бият. Като отидеш някъде, първо попий от местните традиции и дух, има какво да научиш , а не се опитвай да налагал дебелоглавите си привички, иначе ще си останеш урбанизиран селянин, събрал лошото от селото и града.

FFF

Бах тая пловдивска атмосфера на смръдливи мангасаряни. Голяма кОлтура, голям талисман, голяма забележителност. Иначе не защитавам никой да го бие, агресивният примат, който му е налетял не е на по-високо ниво от него, ама все пак да се издига паметник неръкотворен за един тъмно зелен ми прилича малко на свети Флойд, покровителя на фентанила.

Грозно е това , което казваш . Пловдив е чуден град . Капана е пример затова как едно леко западнало място може да се превърне в ново чудесно място за срещи , занаяти и въобще да дърпа туристи и хора от цяла България . Пловдив , въпреки , че плюха по кмета Тотев ( бил направил един два хотела човека ) е пример затова как могат да се разходват в пъти по- добре парите от ЕС за облагородяване на градската среда в сравнение със София . Та много има какво да се учи нашата управа от тяхната . А и по принцип си е чудесен град с лек мирис на Ориент и колорит . Един от основните градове по време на Османската империя. Много богати арменци , евреи и турци и българи е събирал града . Затова са тези красиви къщи в стария му град .

Митко го знае целия град и е част от пловдивския колорит . Тук подобни образи създават облик на града и пловдивчани си ги тачат . Това варненско адвокатче го знае много добре , но явно си кара по мутренската .

Човечецът не е до0ре с главата, но пък и на никой не е пречил. Хубаво е да се види на какви Изроди ГЕРП раздаваха пали по 60/40 и им тъпчеха джобовете с помощи без до работят.

Браво на хората от Пловдив. Добре измислено и вай-вече изпълнено. Проблемът е, че този т. нар. адвокат няма много гънки, с които да разбере символиката. Чета коментарите и не разбирам какво общо има местопребиваването с това дали си идиот. Има ги във всеки град - София, Пловдив, Варна, Каспичан...

Подобни софийски селяндури нямат място в Пловдив. Да си седи в шоплука при останалите комплексари, които все още си избиват комплексите от тва, че имат 2см в гащите, като наричат по-добрата част от страната "провинция".

Къде пише, че е софиянец, а знаеш ли от около 30 години в какво провинцията превърна столицата, в кенеф, с простотия, неграмотност, избиване на комплекси, нагли, нахални и ето като този, който удари човека - брутални, без квалификации за кой от къде е, всеки обича своя град, София не е България, но и провинцията не може да ми слага наклон на оная работа. Този дето удари човека, да си го получи, независимо какъв е, и нали знаеш - проблема за софиянец или не, е само в твоята глава, междудругото прадядо ми е от Пловдив, остани си със здраве :)

София винаги си е било село. През 1878 в София са живяли 20000, от които 2/3 са били турци, цигани, евреи. Нима твърдиш, че си наследник на малкото българи от тогава? Кореняци ама от село домъкнали се в София при Царя и при Тошо!

Вървя си в центъра на София и гледам един пълен селяндур се изсипва на улицата. И си викам: "Баси селянина. Верна София се напълни със селяни." И в следващия момент го чувам да се оплаква: "Място не остана в София за нас кореняците." Умрях от смях! Приятел даскал имах, предвид който преподавал из шопските кореняшки села. Уникално тъпи били шопчетата.

Чети малко по-подробно и ще разереш, че ти е съселянин ;) В Пловдив, както и в по-голямата част от страната живеят нормални хора. Шопите не трябва да мърдат от шоплука. Само там ги приемат за хора ;) Р.S. Тук бичим айляк майна, няма как да го разбереш.

Той е от Варна, майна. Все София ви е виновна на вас.

Аз може да се дразня на циганите продавачи и просяци, обаче не е честно да се извършва такъв неравен побой. Всички искаме да живеем спокойно и никой да не е над закона. Вероятно и побойника по принцип е свестен човек, който просто за момент е изгубил достойнство и е направил глупост. Да се извини и да си вземе поука, не е голяма философия

митко е досаден циганин без касови билежки :) но тва не беше двубой а побой...

Какво ни занимавате с някаква провинция и пловдивски селски бекове.

Дразнещо е когато си в заведение, да идват "глухонеми" да ти продават запалки химикалки и плюшени мечета. Същото важи някой да ти бута чoрап докато ръсиш чесън и оцет на шкембето и си отпиваш от облака. Трябва да има регулация за този бизнес. Това е част първа, не бързайте с минусите. Част втора: Но никой няма право да използва насилие в такива ситуации. Този олигофрен плешивия да си понесе цялото наказание според закона

не си пловдивчанин... митко е далече от бутането на глухонеми наети които са наистинанапаст... и за част две да прав си винаги има човешки нначинн да бъдат отклоннени а нне с бой... ако митко беше 115 кила мускулест тип тоя нямаше да е отворенн тва е ясно...

Точно едно кимане с глава е достатъчно и "глухонемият" те подминава. Какво, ще си предозираш оцета ли, ако го направиш? Изгубили сте си човешкото вие българите, охлузени сте и отвън и отвътре ...

Човече, Магьосник си ти. Такъв як коментар не бях чела скоро. Не само, че един минус нямаш, а и виж колко си на пл+с!

митко е супер досада... но приятнна.. част от чара на капана... досажда умерено ис. хумор... не заслужава бой със сигурннонст... да нняма касови билежки... но тая агресия тоя го знам едва ли ще я направи примерно срещу мен...

Не случайно на главната улица в Пловдив има паметник на един луд!

Изглежда похвална реакция. Но реално имаме един едър тарикат (собственикът на заведението, с присъда) срещу един малък тарикат (продавачът на чорапи без касови бележки). Най-добре вместо да се мятат мръсни чорапи - да се намери работа на Митко , да изкарва сносни пари, да си плаща данъци и осигуровки и да бъде нормален член на обществото. Той хубаво днес ще продаде всичко в стил "ден година храни". а утре?! Чоарпите са кофти качество. От личен опит.

Реално имаме самозабравил се "тарикат" решил да раздава сам правосъдие , над безащитно читаво мангале , което целият град познава . Най-добре е да си дига чукалата и да ходи да раздава глави някъде другаде , в Пловдив бизнеса му умря .

BLM и още начини са манипулираш масите. Предполагам после ще искат оставката на кмета?

Преди 6 месеца казах едно нещо и бях 100% прав. Ковид епидемията доказа 2 неща, хората доброволно могат да се заключава в домовете си, хората могат да бъдат манипулирани изцяло чрез социалните мрежи. Не знаете каква и била ситуацията, какво се е случило преди това, гледате фейсбук по цял ден, могат да ви манипулират с видеа и да се правите на граждани. Добре ви манипулират. Това видео ако някой не го беше качил и то напълно манипулативно (предполагам политическа партия) с цел да се иска оставката на кмета, щяхте изобщо да не разберете, че се е случило, нито да ви заинтригува. Има хиляди видеа, примерно как мъж шамари непознато момиче на улицата, но не реагирате? Защо ли? А, не е спуснато от акаунта на политическа партия.

Кви кметове , как партии , кви илюминанти

Стефко, стефи... Тъпо паче си, стефи... ще си говорим след месец. Дано си тук.

Бегай бе психо , оди се бори с светвните конспирации

Нещо сте в грешка! Преди тази случка, вече бяхме разговаряли с адвокат и подготвяхме жалби до всички институции в града, заради въпросния Ивайло Пенов. Изключително нагло поведение, никакво спазване на наредби с чувство за безнаказаност. Какви партии замесавате, какви оставки на кмета? Въпросния наглец, ни направи услуга, правейки си сам харакири с тази си постъпка. Не намесвайте политика в това. ЗАМЪЛЧЕТЕ, когато не знаете за какво нагло поведение и тормоз, става на въпрос!

Остави го тоя , виж го , че се бори с рептилите

Владо Дончев споделя клипа във фейсбук, който е бивш депутат от НДСВ, а сега част от изправи се на Мая, Дончева и Капон. Просто сте тъпички.

Клипът е качен от Вальо Котов , младо читаво момче , което няма нищо общо с политика и партии . Светът не се върти само окло Бойко , Мая и компания

Зелени чорапки иска ли

Браво Пловдив евала!

Само мога да съжалянам, че не продава бикини. Да се изредят мацките и да почнат публично да разголват котетата.

Явно никоя не те поглежда, комплексар, та си фантазираш. Ама може и да си педераст и да не ти пука, а? Май е така, хахахааа

Така е! Гладна кокошка просо сънува.

Жалко ,че не продаваше чорапогащници и сутиени :(

Този дето го е шамарил на съд и да му плати обезщетение. Пловдивчани да не ходят в заведението в знак на протест. Всичко останало прилича на black lives matter. Недейте да толерирате рома, защото нито данъци плаща, нито здравни вноски, нито вноска за пенсия.

Значи.. за циганин дето ще продаде няколко чифта на ден.. да го линчуваме а тия свързани с КТБ, тецовете, продажбата на енергодружествата, строящите подпорни стети.. тях какво? Да им се радваме щото платили малко данъци ли?

чакаме чорапа с нетърпение

Гол да му го л...ш . Митко е пич !

Обичам те Митко !!!

Не е точно по препоръки на ЕС, но какво толкова? Къде да си хвърля чорапите в Пловдив и колко седмици да ги нося?

В Холивуд вече пишат сценария . За вълната на един чорап .

Ei Bravo na Plovdiv. Strahotni picove ,zatschitiha coveka. A na Toia pidirast mainata mu. Da Diode na men da bie Glava, 6e mu Vizemeister tokovete Pedal mrasen.

Боже как го уплаши . Разби му съня .

Безплатен градски транспорт, контролите не го закачат,Безплатен лиценз за търговия-Пловдивчаните си събуват чорапите от уважение и преклонение към него във този патриотичен град

Честен циганин е по -симпатичен от самозабравил се престъпник , правещ се на бияч

Вица на вечерта "Честен циганин" .

Виц но за Митко и ултрасите на Локо и Ботев се застъпват ... а за разлика от тебе те наситна са правили нещо против разпищолилите се мангали

А ти какво си направила ?

Тебе , ама се метна на оная малоумница майкат ти

Приятна изненада е като бутне някой чорап към кафето ти

За тебе миризлякис , а на него всичко му е авантакис , густо майна филибе -чорап .

Симпатичния циганин -да бъде награден ,защото е нелегален търговец,сигурно е без досие ,честен и морален и е мутра всеки който си защити клиентите от него...Мразя се че съм българин и уважавам симпатичните роми дето колата и ограбват Българите...

Адвокатчето не си защитава клиентие а ги обира , за което и осъждан , а ти си дебил :)

А ти па си много убава . Стига се прикрива с това Киро . Лягай си Седефке , че утре пак желязо ще събираш.

Ален Делон съм що ? Адвоката е осъждан бе дебил , това е факт

Гледай циганските си ментета

Ела ми обясни на Лаута дали съм цигнин :)