”На кафе” и питка с квас с искане за оставка на правителството

За поредна сутрин пред парламента десетки протестиращи се събраха "на кафе" и питка с квас с искания за оставка на кабинета „Орешарски". По думите на хората, питката е символ на постоянството.

Обратно в новината

Коментари - ”На кафе” и питка с квас с искане за оставка на правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България иска Орешарски!

Шанс за ОРЕШАРСКИ!

ОСТАВЕТЕ ПАРЛАМЕНТА ДА РАБОТИ ТОВА ИСКА БЪЛГАРИЯ

Тя мизата беше 30,че 50,а питките са си бонус. ГЕРБаджии упорито се чудят какво да измислят Орешарски им дойде като трън в гащите нещо..

Всеки ден кафе на аванта,платено от ГЕРБ! Сега и питки почнаха да месят. Еххх... ГЕРБ къде ги намирате тииа циркаджии незнам....

Мизата падна много -от 50 кинта до питка с квас .Какво е това безобразие бре вагабонти-отвържете малко кесията бре холан. Лесно ли се бута правителство и то с квас и питка. Пара трябва -суха пара ,може и чат пат по някоя гола цица ,да е по френски тертип ,демек интелигентно.

Какво да правиш при това "експертно" управление и това си е нещо щото при Жан и това нямаше. Добре , че е Б`ат Бойко та даде нещо иначе с тези червени циции сме за никъде.

като гледам коментарите и оценките ми става ясно, че повече от половината хора тук "поддържат" правителствто. Нещастнициииии, колко ви плащат да пишете безобразни мнения или сте на запалта към БСП

Днес съобщи за 20 ,а не за "десетки протестиращи"!

Защо никой не протестира за вдигане на заплатите? В цял свят възможностите на хората са преблизително равни.Само, дето тук дават 500 пари, а по света 5000 ?

Питка с квас? Така ли вече му викат на това, че тия там са се наквасили още от сутринта?

Альооо, протьестиращитье! Чак корем ме заболя от смях! Както се и очакваше - Боко Тиквоча (ГЕРБ) и Роско Офшорката ви предадоха! Боко на колене се моли на .... БСП. В ДИР-а няма да говидите, но останалите цитираха Плевничката от тази сутрин: "Управляващите избраха пътя на реваншизма и вместо да имат диалог с най-голямата опозиционна партия, по-скоро решиха да зависят от гласа на Атака. Най-голямата опозиционна партия е извън парламента, а тя сигнализира желанието си за диалог. Това заяви президентът Росен Плевнелиев пред журналисти"...

Безплатен обяд няма, както и безплатна вечеря. Що се отнася до закуската, без значение с кафе или не, всеки милионер казва, че пестенето от нея е ключа към богатството.

Аве стга с тия простотии дето правите това не протест ами една манифистация ... не разбрахте ли че по тая начин няма кой да ви чуее . по здраво се иска ако трябва и до бой да се стигне ама да се чуеее гласат на народа

Преди час минах от там и освен 20-тина палатки и 5-6 насядали протестиращи (единия с мегафон) нищо друго нямаше. Да не са отишли да си вземат заработеното и сандвичите останалите? Егати, ако 5-6 усровци ще дирижират какво да става в държавата, то по-добре да я закриват. Ей клоуни, хванете се да работите, а не да пречите на другите хора да го правят.

Смени плочата!!

"Съединението прави силата" - това май важи само за политиците, като гледам как хората се разединяват и се насъскват едни срещу други. Като на някои ония стачкуващите са им гербери, какво правите зад клавиатурите?! Само лаете срещу тоя и оня, вместо да се обедините и да излезете, и да гоните общите интереси на народа. Нито ГЕРБ, нито тия турци са стока.. имаме нужда от пълна промяна в политиката и докато има хора, които защитават Доган или тиквата няма как да се оправим..

На този протест са само театреали, поети, зелени и други безделници.

Я разкарайте веднага тия гнусни платени Боко Боклуковци оттам, че е срамота !

Хей, момичета, то бива безразборно чука.е, бива, та не бива. Чак да си забравиш цицката отвън! Аман! Абе ще изгори на слънцето бе!

Кисело ли е кафето, Тикви?

ха, ха - блажени са веруищите.... парите на спонсорите на протеста скоро ще свършат и ще трябва да измислите нещо "по-гениално".приберете си свирките и знамената, за догодина да ходите на евромачовете на левски...

Те няма да Ви трябват : справка Иртиш - Левски 2:0, професионално насиране

Мен ако ме видиш на мач на Левски ще ти доизплатя боксониерата във "Връбница"2,ОБЕЩАНО!!!Смешни сте вече не го ли разбирате?

Веднага след девети септември 44-та и в България е имало пряка демокрация. Тогава каскетаджии и сопаджии решават кой е престъпно забогатял, кой е фашист, кой е кулак и кой е от нашите другари. Точно тия, от улицата издават доста смъртни присъди. И тогава е избит доста народ. Граждански съд, народен съд, пряка демокрация, вся власт съветам!

Посочете ми държава,която е постигнала добри икономически резултати, управлявана от леви?

Китай, ама условията в страна са ...

Русия сега, Китай, Бразилия, Аржентина, Венецуела, Боливия, Виетнам, и още много други, до близко минало - Либия и Сирия.

да си кажа честно като гледам по тв и като чета вече ме напушва неудържим смях-то не бяха кафета,то не бе вода,бира,питки,очаквам скоро и барбекю,и изобщо весело си прекарват софиянци дните и вечерите,разходки,музика,игрички,вече започвам да им завиждам за разнообразният живот,защото на някои им се спуква гъ.а от работа.и да се чуди човек,защо софиянци са най-богати и с най-големи заплати-отговор...-ПОЗНАЙТЕ ДЕ???????

Уважаема госпожо, някои софиянки взимат големи заплати защото обслужват олигарсите, а ако олигарха им каже, се разголват и пред 2000 безделници. Има и за простолюдието, така да се каже.

На следващия протест ще присъстват кафе и Тиквеник.

Ахаааааа, на кафе и питка с квас на протест!! Ама защо пропуснахте да добавите и нещо за доебв.не? Някой снощи може и да не се е довършил, бе? Къде ви е хуманизма?

Мафията си има държава! За съжаление, тъй беше, така е и сега...

Мафията си има държава! Мафията си има и протестиращи! Просто младите мафиоти искат да изместят старите.

Не ти ли омръзна да лижеш задника на шефа си... В тв7 всички ли сте такива подлоги?

Оставка - добре. Тези да си ходят - това е ясно. Но хайде да не аплодираме изказванията на чужди държави, защото нашите вътрешни работи не са тяхна работа. Винаги когато има намсени външни интереси и то на страни колонизатори като Франция и Великобритания , то това не е в наш интерес. Позицията на Франция пак е само заради тяхната изгода - против Белене и за Черна вода (тяхната централа в Румъния). Аз лично съм твърдо против всякаква намеса от други държави във вътрешните ни работи.

Е И ДА ВИ ОСТАВИМ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ С ОБИКНОВЕННИЯ БЪЛГАРИН

Ами чети. Нямам против оставката. Имам против страните , които така или иначе ни източват и малкото, което имаме да ни дават съвети за вътрешните ни работи.

Какво се нахвърляш на човека бе герберуго проста. Неграмотен ли си? Или щом не е писал , че е за герб това значи че е враг и трябва да го оплюеш.

ОБИКНОВЕНИТЕ БОКЛУЦИ НЕ СЕ ПОДИГРАВАТ С ОБИКНОВЕНИЯ НАРОД! ГЕРБ СЕ ПОДИГРАВА И СИ ПРИЗНАВАТ НАКРАЯ ЧЕ НАРОДА Е БЕДЕН. А ЧЕРВЕНИТЕ, КАКТО ГИ НАРИЧАШ СЕ БОРЯТ СЪС СОЦИАЛНИТЕ ПРАВА НА ХОРАТА. КАКТО ВИЖДАШ ВДИГНАХА МАЙЧИНСКИТЕ, ДЕТСКИТЕ И ДР, ДА НЕ ИЗБРОЯВАМ. А ГЕРБ КАКВО ДАДОХА ЗА 4 ГОДИНИ - НИЩО, ОСВЕН МАГИСТРАЛИ. ДОРИ И ПРИ ИЗБОРИТЕ ЗАЯВИХА ЧЕ НЯМА ДА ВДИГАТ ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА А ЩЕ СТРОЯТ. А ВИЕ КОИТО СТЕ НА ПРОТЕСТА НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ГЛАД И КАТО МИНАХ ПОКРАЙ ВАС РАЗБРАХ, ЧЕ СТЕ ДОБРЕ МАТЕРИАЛНО. ИСКАТЕ САМО ЕДНО - ДА СВАЛИТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО, БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ.

на кафе с Тикава.

По добре да се бяха потрудили още малко и да направят ТИКВЕНИК!!! Журналистите са купени. Защо не отразяват как върви прибирането на реколтата?

БОЖЕ ЦИРКА Е ПЪЛЕН С ТИЯ "ПРОТЕСТИРАЩИ" ,ТО НЕ БЯХА КАФЕТА ,ТО НЕ БЯХА РАЗГОЛЕНИ СКОКОНДРИЛИ -НАЙ -ТОЧНОТО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ДЕВОЙКАТА С ГОЛАТА ГРЪД Е "ВЪЛК С ПРОТИВОГАЗ" ,ТО НЕ БЕШЕ КАТЕРЕНЕ ПО КОМИНИТЕ СЕГА ПЪК ПИТКИ С КАФЕ ...САМО СЕ ЧУДЯ ДО КЪДЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕ БЕЗУМНИЯ МОЗЪЧЕН КАПАЦИТЕТ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ТОЗИ ,ТАКА НАРЕЧЕН ПРОТЕСТ...НЯМАМ ДУМИ

Най-искрено съжалявам, че няма по-големи букви, с които по още по-категоричен начин да громите долната измет, наречена народ! Имате талант, доверете ми се! Ако все още не сте партиен член - заповядайте!

Сакън.На кухи лейки съпартийник на ставам.

Ако тия протестиращи са народа, жал и поврага! Аз ще избягам от България, преди тия протестиращи, дето се зъбят че щели да "ни оставят". Но те НЕ СА НАРОДА. Те са 2000 безделници + 1500 дето се надяват пак да покажат голи цици.

ЦИРКА Е И ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧЕ 24 ГОДИНИ АКО НЕ СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ-ТОВА Е ИСТИНСКИ ЦИРК ТЕ ВИ ОГРАБВАТ НИЕ - ВИЕ СИ МЪЛЧИМ И ГЛЕДАМЕ СЕИР-СЕГА ХОРАТА ПРОТЕСТИРАТ НЕ МЪЛЧАТ ПАК НЕ ВИ УСТРОЙВА НА ЦИРК ВИ ПРИЛИЧА-За справка цирка изгоря сега и държавата ще изгори-НО СТЕ ПРАВ ТРЯБВА ДА СЕ МИНЕ КЪМ ДЕЙСТВИЯ МОЖЕ БИ НАСИЛСТВЕНИ И ПОМИТАНЕ НА СЕДЯНКАТА В ПАРЛАМЕНТА-Може би това ще ви удовлетвири народа ЗНАМ ЛИ

пряка демокрация...добре, искам пример за страна в цивилизования свят, която е под управлението на пряката демокрация т.е. гражданите, страна в която няма парламент, няма и партии. п.с. колко време са отпуските ?? тези протестиращи не трябва ли да ходят вече на работа? дори и да били в отпуска заради протеста, това все пак са над 30 дена.

Ейййййй, ама много комунисти в тоя форум бе....... Харесва им гнойната коалиция явно.........Е затова няма да се оправим никога...............

В Лувъра има една плоча на която пише за България- МАЛЪК И ХРАБЪР НАРОД , СКЛОНЕН КЪМ ПРЕДАТЕЛСТВО

Имахте възможност да направите нещо за България когато бяха изборите.Изборът ви беше пак същите да ви крадът-БСП,Герб,ДПС,Атака.

Ами стани ти политик, бе интелигенте. Аман от малоумници които плещаят без да мислят. Политиката се променя от ПОЛИТИЦИ не от празноглавци. като не ти харесват тези, кандидатирай се за политик, убеди хората да те подкрепят и промени нещата.

Ти си доказателството.

А тия дето протестират дали го правят с разрешение и защо се крият като говорят против задкулисието а сами искат такова???

Ние, група протестиращи от Факултето, внасяме иск срещу вътрешния министър Йовчев и СДВР! В тези горещи дни, полицията злорадо наблюдава как се потим и дишаме тежко в повишената температура! Правата ни на граждани са накърнени! Искаме като нормални европейци да получим водни оръдия в жегата! Да кажем "Не!" на полицейския геноцид!!!

и нйй ут шикер маале искаме пу идин климатик бизплатно дъ нсъ путим . и дъ нму плаштами тока . стига дискриминация дукога сам българете ши седят на климатици

Отивам на протеста срещу 50 лв. Някой дава ли повече? Кажете какъв плакат да вдигна и от кого ще си получа парите?

Да, давам ти две по 70 на цяло!

Склонността към предателство на интересите на държавата е неотменимо свойство на всеки елит. Простолюдието, вследствие на своята вечна разпокъсаност, недостатъчна информираност и подчиненото си положение спрямо елита, не е способно да предотврати предателството на елита. Разбира се, може да се разсъждава за правото на народа на възстание, но както се казва, Метежът трябва да завърши неудачно в противен случай го наричат другояче.

Ние в БКП много добре знаем какво правим. След като умряхме след тройната коалиция, решихме да намерим някой който да се осере, за да се върнем на власт. Избрахме един страхлив и прост портиер на купоните на СИК. Тъй като българският народ е фундаментално прост, решихме, че човека ще му хареса. Не сбъркахме. Боко обаче, както се очакваше, се осра до уши - то не разгроми бизнеса, не вдигаше пушилки под път и над път, не бяха калинки. Лумпените го ометоха през февруари. Дойдохме на власт и решихме да работим по старата, изпитана тактика. Направихме редица гафове съвсем съзнателно, за да започнат протести. Знаехме, че след десет дни те ще се политизират, а след двадесет - лумпенизират, което така и стана. Знаехме и от опит, че към тях ще се присъединят и камара отпадъци. Знаехме, и че протестите ще започнат да пречат на обикновените работещи хора. В резултат на това вече водим ГЕРБ, а след още месец протести всички ще се изнервят и ще гласуват за нас. Момента за оставка ще изберем правилно, след което на изборите окончателно ще смажем Тиквата и ще го пратим в историята. Спомнете си първите демократични избори хахаха. Нещо общо? Лумпени, Едвин...

Идеята никога не умира, Марксизмът се развива.

Какъвто Стратега, такава и партията - не става! Друго ако не можеш, то поне го запомни. Като ти чета словоблудството си мисля от кое ли място пишеш? Да не си на зор? Скоро ще ти мине!

Станаха десетки. Естествено, никой няма да уйдисва на акъла на няколко десетки. Дето са се събрали да избръндзът по едно кафе и парченце хляб.

Наглостта на политиците няма край. Гаврата с нас като народ продължава. Корнелия Нинова пак поиска шанс за това правителство, и тези нейни думи предизвикаха истинска вълна от народно негодувание! Ама за какво ви е тоя шанс бе, другарко? Назначихте Пеевски ревнахте дайте нов шанс, назначихте министри туркофили, дето искат учебници на турски в българските училища пак плакахте за шанс, оня ден сте сложили убиец да ръководи областната управа на Смолян. Взехте заем с 3% лихва на месец - пак се извинявате, пак искате шанс. Даваме ви шанс - да си отидете с добро! Ти ги плюеш, те викат Божа росица... Гаврата с хората продължава, за какъв шанс говорите, назначавате на възлови места хора с криминални досиета, с присъди, уволнявате кадърни за да назначите сестрите и родата си. За какъв шанс става дума вече, шансът ви е един - оставка и вън от властта. Даваме ви шанс до 18-ти! Абе, Корнелия, на кой да дадем шанс, бе? На вашата партия и на правителството, дето няма един мъж? Лидерите ви са се скрили зад полите на разни Маи, разни Корнелии и чакат жените да им свършат мръсната работа... И докато вие с Мая лаете и обирате народния гняв, набедените ви лидери само се чудят какво още да плячкосат!

Герберастче, само недей да говориш от името на народа!

Комунде, не всички които ви казват истината са от герб

Смешник.........

Само преди 3 седмици, швейцарската полиция насмете с палки и сълзотворен газ изложението Арт Базел. Каква баня с водни оръдия става на Таксим, виждаме всяка вечер! Предлагам на ищците от Пловдив (Ооо, какво нарушаване на права и свободи - полицията снимала!!! Варвари!!!) да блокират мост над Босфора. После да споделят незабравимите си впечатления.

Дам, 97-ма се завръща. Олигофренясалото ти мозъче едва ли осъзнава, че именно употребата на сила от страна на комуноидите ще бутне най-бързо правителството.

Да съдят телевизиите дето ги снимат и дават всяка вечер! Омръзна ми от кривите им физиономии! Чудят се каква нова простотия да покажат всеки ден! Взеха да се правят и на педали, та дано някой им обърне внимание! Ще дойде скоро и времето, по новините да казват: НОВИ ЕДИНИЦИ ПРОТЕСТИРАЩИ СА ПРЕД...............:)))))))))))))

Като чета постовете Ви, как да не се възхищавам на невероятната човешка способност за креативност! :))))

И от къде ги събрахте и "хилядите българи в 12 страни"???Ами пуснете си "репортажите" и св надявам че може да преброите до 100 максимум. Та не ми стана ясно мов "мисия" ли се е появил дето с една питка с квас се кани да нахрани "10000"разхождащи се или е само за десетината минаващи пред НЦ..

Така, така-а - а утре с филия с мас, та да си дойдем на думата...

за 50 лв. и аз излизам на протест!!!!!!!!!

На пилоните доста напича, вземи си чадърче и папмперси.

Лай..р

бачкат за що да бачкат като мое и да не бачкат за петдесетачка

И какво ще е налице при дестабилизиране на правителството на Орешарски? Други ще протестират и няма да позволят на Росен Бойков Прокопиев да подрежда още един служебен кабинет на ГЕРБ. И докога така?

Ей, тия си увеличават порциона, утре ще има и по една баничка !!!

ясно е че герб стои зад протестите, а на протестиращите ясно ли им е че герб е най-голямото зло за народа

цацко да прати цвъклю на почивка в панделата, да си почине, че се умориха дакрадат с тиквоча 4 г

Сутрин ли плащат повече, или вечер, та да ида да изкарам някой лев за почивка?

АТАКА вече митинги не прави.

Лумпена върти, суче, и накрая стига все до Атака. Ми то толкова мозък - толкова мисъл. Да де, ама само тези, дето не са гледали репортажа с малоумника не са разбрали, че въпросното подставено лице много ясно каза, че за митинги плащат всички партии, и най-много ГЕРБ. Защо тогава се спряга само Атака, може само да се досещаме. Така че, герберастче, остави Атака на мира, и си гледай собствения нас.ан герберастки задник!