Нахапана от бездомно куче видинчанка осъди Общината

Решението на Видинския районен съд може да бъде обжалвано

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде по Европа сте виждали бездомни кучета? Аз лично не съм.

Извинете, явно е станала някаква грешка. Тук пише 1200 лв... нали хонорарът за адвоката само е 2 пъти по-висок, пропуснали сте 1 или 2 нули. Общината трябва да плати 12 000 или 120 000 като минимум. Моля, направете справка и се поправете.

За псетата решението е едно - разстрел.

Бе аз да питам : ТОВА НА СНИМКАТА ЛИ Е БЕЗДОМНОТО КУЧЕ! ЧЕ И С ПОЛИЦЕЙСКО ШАЛЧЕ НА ВРАТА! ДАЛИ ДОПИСНИЦИТЕ ВИ ВЪОБЩЕ СА ВИЖДАЛИ БЕЗДОМНО КУЧЕ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ; ТОВА НА СНИМКАТА ВЕЧЕ Е С ПОДАДЕНА КОМАНДА, САМО ТРЯБВА ДА МУ СЕ ДАДЕ БОШ ....ТЕ ТАКА СЕ СЪЗДАВАТ ИСТЕРИИТЕ.

Ако му беше хвърлила нещо дребно за ядене,едва ли ще я нападне! А и лошите ,ги надушват животните за съжаление!

Ааа, не е така, ще ме прощаваш. Много знаете на теория вие, клошарите, докато и вие не го отнесете. А, и кой може да ходи денонощно по улиците с мазни джобове и салам Камчия. Иначе ти разбираме идеята, на теория.

Лоша е била тази жена, кучетата добри хора не нападат.

Аз също бях ухапана от улично куче в видин през месец март . Добре че бях с високи ботуши и само панталона ми разкъса. Но нямаше свидетели и нищо не предприех.

КОГА в нашата страна най-сетне ще се реши проблема с бездомните кучета, защото ги има в почти всички населени места?! КОЛКО хора още трябва да пострадат, за да се вземат адекватни мерки?

Проблемът ще бъде решен, когато гражданите вземат нещата в свои ръце.

За къв у* да плащам една камара данъци и такси в такъв случай ? Да взема всичко в свой ръце? Да си извозвам боклука, да си чистя снега, да застрелям кучетата, да си прокопая канал ?

Във Варна е пълно с бездомни кучета. Има схема с приюти и общината не може да се справи с проблема. По-точно не иска. Тъпчат пържоли депутатите, но кучешкият живот им е най-мил ... свинският не толкова. Затова праве може да заколиш като пич, но куче не ... Въпреки че живота и на двете животинки си е равен.

Ами то май Варналии раждат бездомни кучета -иначе от къде да се вземат, да не са паури да излАзат от морето! И защо изгонихте виетнамските корабостроители и кораборемонтчици; като бачкаха в КЗ и КРЗ Одесос във Варна нямаше бездомни кучета!

Когато общината не взема адекватни мерки, би следвало всяко следващо наказание да е в пъти по сериозно!

Може би Вапцаров е написал "Озъбено свирепо куче, без маска и без грим".

могат да се справят с тази напаст по улици и градинки и никой друг! Те си знаят най-добре как.

И какво ще и покрият 1200 лева в случая? Или това е като символична подкрепа?