Марин Райков награди ”Достойните българи”

Министър-председателят Марин Райков връчи наградите на отличените в инициативата "Достойните българи" на церемония в Националния археологически музей.

Обратно в новината

Коментари - Марин Райков награди ”Достойните българи” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а азис дето продължава да всели вси4ки?

От мен-сиромаха - Поклон на тези Българ(к)и ! - И да!, включая Отец Иван. (, макар-И все-още да чакам да Се Изкаже...за Това което Е Длъжен) ---------- И - шапки долу И шашки вън за Хората-факли !

Отец Иван също заслужава да бъде между достойните българи. Не виждам мястото на Йордан Йовчев между споменатите. Той получи признание като спортист с доказани успехи.

много са достойните българи. те са получили вече обществено признание. всеки е правил колкото могъл за други. според възможностите си, според ситуацията. популизъм. няма да е популизъм ако се пише колко амнистирани от Марин са следствени или пак в затвор. като искаш да уважиш социално, смело и самоотвержено дело поведение на смели граждани може просто да им пратиш колетче за празник, вместо да се редиш до тях. види се от мен дипломат няма да стане. генетическо изкривяване ще да е.

..надявам се наградените да разбират че коментара ми не е неуважение към тях. коментара е израз на желанието ми да има повече хора като тях, до тях. не за награда а за повече подражание. Здраве и късмет добри хора. гледайте да не сте специални, че сме 7 милиона.

поклон пред достоинитехора на българия.! имаме нужда от такива хора като от въздух и вода

най-сетне, някои известност българи.

Поклон пред тези достойни БЪЛГАРИ!!! Бог да прости загиналите!!! Във всеки един от нас се таят такива сили и същата самоотверженост! Дано не се нага да ги прилагаме и използваме, но при нужда да не се колебаем и да действаме като тях! И друго - това са истинските Българи! Не гласувайте за мижитурки на 12.05!!! Гласувайте за хора с Българско сърце!!!

След тази статия съм по обнадежден в българския народ и в това че има хора които въпреки всичко решават да направят нещо което не е никак лесно. Голям респект към тези хора.Дай боже повече от тях.

Евала. Шанса на България е Райков и правителството да продължат след изборите.

и флашките, и флашките.. ни лук ял , ни лук..

Това са истински хора , достойни и честни. Поклон пред вас , Българи. Бъдете живи и здрави , нека късметът да е с вас.Липсват ми братята от с. Койловци , дето ступаха някакви смешни франсета : )Също и защитилите държавна собственост от циганските набези.Мисля , че заслужават нашата признателност.

цапам този хубава новина, но все пак си мисля, какво ли значи: "с отличията се удостояват ОБИКНОВЕНИ хора, проявили доблест, жертвоготовност и себеотрицание" За НЕобикновените има орден "Стара планина". Връчва се от Президента на България на политици, дипломати, общественици, спортисти, български и чужди граждани.Сред наградените са де що има чуждестранен посланик, Меди Доган и знам ли още кой - Силвио Данаилов например, не че нещо ама чак пък толкова. От кой президент се връчва - ами от един от тези, ,ловили риба с ръце в мътна вода, ударили журналист, убил архар или оставили се ББ да го дърпа за ухото, да го чука по челото и т.н. Все пак май по-велико е да си обикновен човек.

Свалям Ви шапка !

белязан от безумно слухарене, боричкане за власт и гласове и мутро-прокурорски циркаджилъци се прокрадна нещо добро. Има хора, още има хора, които живеят по законите на човечността. Това е велико.

малко светъл лъч, малък но ярък пример как има добрина, достойнство, смелост, саможертва, любов и доблест. Браво на всички тези хора. имената им трябва тази вечер да се кажат по новините, а не само бойково-цветановите... (да не развалям пейзаха с определения).

Цецо Сересето е награден задочно с килия 6 в Софийския централен затвор, за най-добро подслушване.

Я млъквай нещастно гове-о!

За тези хора трябва да се говори и пише всеки ден.Не за Азис,Златка Д. или Златка Р.,Къртицата,Пей с мен,Танцувай с мен и разни подобни баташки бози от 8 ст.

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ЩОМ ИМА ТАКИВА БЪЛГАРИ! ЖИВИ И ЗДРАВИ БЪДЕТЕ!

Защо не е награден сергей станишев за особени заслуги за родината?

А тиквата как така не се е уредил?! Неговият медал трябва да е с лентичка...

Много повече достойни българи има, но продажните ни журналисти ни занимават само с лошите новини и ги натрапват на нас и децата ни.

За съжаление си права...

Съгласен съм и напълно подкрепям Един Българин, че е цяло щастие в това пропаднало общество да има такива хора. Всеки ден трябва да се говори и пише за тези хора, а не за посредствени и користни елементи от които им писнало на почти всички в тази държава. Хора като наградените ми вдъхват вяра, че има все още хора с морал, достойнство и човещина. Дълбок поклон вам!

Много правилно, че ги награждава! В живота има по-важни и по-стойностни ценности от политическите боричкания и ритници по кокълчетата! Но май са забравили братята и полицаят, дето се разправяха с екстремалните спортисти...

Слава Богу че има и такива българи. Докато България ги има - има шанс и за нея...

Те обикновените хорица и сега са благородни и носят доброто в себе си. Отзивчиви и щедри са... Ако разни идиоти не им мътят главите. Хвала на достойните, запазили доброто в себе си. Нека вземем пример от тях.

Г-н Райков целта на сериала ПОДСЛУШВАНЕ е недопускане на мнозинство на ГЕРБ в предстоящите избори и управление на БСП зад коалиционен гръб. Изнудван ли сте със записи Г-н Премиер? Гарантирате ли честни избори?

цялата мара втацала той награждава ???? е.аси и ла.ното

Самият той достоен ли е за каквото и да е,камо ли да награждава?

Ето това са наистина достойните българи и за тях трябва да се пише и говори повече. А не за подслушвания, самозапалвания, убийства и т.н.

Юрганът му се е запалил- той мълчи като пу---ка! Ясно като бял ден, че е в играта...

Помислих си, че пак е награждавал футболни босове, олигарси и други идиоти!

Ааа футболните босове и цялата останала олигофренична паплач получават "Стара планина". Тия наградки за простолюдието не са за тях.