Алексей Петров дава $100 000 за информация за атентата

Алексей Петров обяви награда от 100 хиляди долара за предоставяне на достоверна информация за разкриване на извършителите и поръчителите на атентата срещу него.

Обратно в новината

Коментари - Алексей Петров дава $100 000 за информация за атентата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Било е грешка! Дай $$$$те!

това със стоте хиляди ,законно ли е ?

Па я че ти спретнем квато си искаш инфромациа.

Ама многггооо ттегггаввааа дддискусссияааа...:-))))))) - НЕ на страха, Хора ! Сме Длъжни да Изправяме Нещата у Нас !!! Ние. Всички. Заедно.

Много си прав, чи ние всички трябва да оправяме държавата, но със секирата!!!!

което значи че е научил кои е искал да го свитне, а другото е за заблуда

Баретата ли?! Никога! Гадните журналя пишат само глупости!

Извинете господине, но каква е професията Ви и какво работите в момента ? И още един въпрос - защо наградата не е в български лева, или очаквате данни от чужбина ....!?!

Е ВИНОВЕН, ами ако пак доиде в БГ

Мур направи феноменално Послание при заминаването-си.

ЕТО ВИНОВНИКА 50-годишният Георги Цветанов от Плевен, основен свидетел по делото "Октопод", е загинал снощи при катастрофа на магистрала "Тракия", съобщи БНР.

Казват Г.Цв. Петракиев... - Барона ? , или роднина на ?

Абе пейзан, от де ще извадиш $100 000, за 1/10 от тиа пари ще те гръмна в аграрната ти фация, без да се замислям че праввя нещо нередно.

Ако позволите, Колега : - тоя 'наш' Е Наред във Всякакви 'структури' на 'наште' - от Аполо до Лев ...и колите (3500 броя !) за момичета на повикване ... Отделно - дансирующ, 'доцент' и 'преподавател' + фатикови Неща ...а Само У половинката-му - Поне 1М евро... НО ! - Казват че Неведнъж се Е опитал да се Представя за любимец на РодаДавидов, т.е. Неминуемо СА направили Задължителното да му Разберат/Знаят Всичко от А до Я... - Да ги помолим ЗА Помощ ?

Предложение към Всички-Ни : - Колегата 'ШЕКЕРА' (тук от Форума-Ни) преди дни Изказа че има Експертиза ЗА Ред-и-Сигурност... - да го Авторизираме да организира Селекцията на Работна Група ЗА Ред-и-Сигурност ? - която да се извърши в Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност ! ...след Което - Действие ! Кажете !

преди време нали с шилото се селектирахте !? явно не са потръгнали нещата , та лектирането ще продължи ?

Шило

;) ! Ще ни бъде! :D

Хрумка : - Тотално-Публично Доброволно финансиране ЗА Новия Нюрнбергски у Нас ?

и ако това не е гнусно... два престъпника се хилят мазно и нагло на свобода... к'ъв шенген ве бокоооо... виж си блатото пълно с мутирали престъпници!!!

На кой го казваш бе на най-големия престъпник Борисов...Хе-хе смешник.

Шило

Требе, така си е! КъФ хуманист цели 100 000 долара...

ТЕЗИ ДОЛАРИ НА ТРАКТОРА СА КЪРВАВИ, ТАКА, ЧЕ КОЙТО ГИ ВЗЕМЕ, НИЩО ХУБАВО НЕ ГО ЧАКА, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!

MANTED KILLER - 50 000 000 $!!!! Алексейчо - Асан Ибримов Омеров от къде ги взе тези долари???

Шило

Нали беше грешка? Или не е?

ама Алекси е всеотдаден на професията. За друг го прави. Това е проява на принципност. Той не толерира подобно поведение. Той го прилага. Как така, друг ще му играе номерата, а?

Шило

+100

Алексейчо, де, виж какво скромно се види, ведро, усмихнато. Къде работи, че и аз да се кандидатирам там, а? Гледам, добре му плащат на момчето -сигурно много е кадърно, нищо че изглежда така притеснително. Та, ако някой знае, кажете ми , къде да си постна CV -то?

При 'наште', както Всички Знаем. (... ама Знаете че тттуабвъ - родну мьесту алъ Градешница + меверейщинка + кагебистика + дансирующностЬ + мутризационностЬ + чепЗаЗелеНепригодност ;-)

Колумбийщинка ? ...на Ен-та степен ? - Ама естествено !!! ----- Вижте, Уважаеми Мислител(к)и Водещи Нещата у Нас (Досега де ;-) - Насбирайте Доказано-Провалените Ваши незнаквиСивости НАРЕД ! И ! - стъпка Първа ! НЕЗАБАВНО !!! (Всичко Е аха-аха да Тресне.)

Пояснение : - просто да теглим Калема отн. Реалността у Нас Днес : а. Икономика - Ниц ! б. Управление - Ниц ! в. Ред-и-Сигурност - Ниц ! ...за сметка на което : -> Престъпност !, от кокошкарска до СвръхВисокопрофилна -> Отсъствие на Доверие от страна на Н.В.Данъкоплатеца ! , и то Тотално -> Реален 'потенциал' за Увековечаване на ВОНЯТА ! -> Реален 'потенциал' за Тотална Емиграция на Хората Знаещи-и-Можещи ! ...това Е !, всякакви хъкомъкания СА Излишни.

Шило

Права ти е сметката! Всичко е така, както и го фактурирал!

Не знам има ли хора на които не им е ясно , че поръчителя е мутрата Борисов . Оставка на това престъпно управление , което доведе народа до ръба на оцеляването .ОСТАВКА ...

Докато има кой да вика "ОСТАВКА", нищо не сме постигнали. На следващите избори ще ви бием с 99.99%.

Pesh0

Този , нали работеше , за държавата ? Какви заплати вземат там ?

пестил е дериватът от закуски.

Captain Jack ( нерегистриран ) 13.11.2015 13:57 той е последовател на бай ви тошо, неграмотната, а него можете да видите в тубата! друго нямам към вас, неграмотните от депесе хейтърчета и цензураторчета - от сега нататък, всяко изказване на основа омраза към ес държава ще бъде трито, а изказалият го - пребиван до беззъбие.

В мутренската държава е така - мутрите обявяват награди за доносници, прескачат официалните разследващи органи, защото тях ги няма както и ако някой се обади на този телефон ще види пари "през крив макарон". Няма да го намерят, а той най вероятно ще лежи в плитък гроб на Витоша..... Как стигнахме до тук? Как позволихме престъпниците да ни управляват? Ами като гласуваме за мутри и милиционери така ще е!!!

Да са й живи и здрави милиционерите на Вулгария! Почитайте ги и поемайте парите с благодарност парите,които те щедро ви дават!

И тия свидетели после, я ще автокатастрофит,я ще получат инфарт необясним, я нещо по-ново!

Взимаме ги, ей, че да наемем за следващия път по-кадърни

....Наградата е забележете в долари - $, а не евро или левове! Сигурно се питате защо.....отговорът го знае всяко детте. Навремето Луканов раздаваше куфарчета само с долари! Иван костов и Надежда Михайлова също.....взеха!

То пък кой не взе . Всички които влизаха и излизаха от Парламент , Президенство и Правитеството са взели !

Щом една "държава" си позволява престъпник да си прави самостоятелно разследване на престъпление и дава парични наради, за този който го информира, като в Дивия Запад, е нема такава държава!!!!!

Да, ама не можаха да докажат, че е престъпник, така че.....всеки е невинен до доказване на противното. Ако откраднеш кокошка си крадец, ако са милиони - не си.

По принцип си прав, като цитираш римското право, но все пак този помак с име Алексей /помашкото не му го помня/ какаъв е????

другарю петров, дайте тези 100 хилки за отбраната на държавните граници, които са залети с автобусни шофеори, които вашия бизнес спешно се нуждае. искам да питам, другаря ковачки, дали нес е ниждае от малко миниори? които са също "бежанци" в собствената си държава! благодарение на всички комсомолци, които днес ни призовават да отвържем още по-широко кесиите си. петров, кажете на цацаров, че скоро ще стане толкова тлъст, че сам ще стане затворник на себе си! и така до края на света ви!!!

Ей, как да не се кефи човек на тази държава! "Който ми донесе главата на тия дето ме стреляха с гранатомет - пийсие хиляди марки!" Дивият изток рулз.

Народееееее! ДСБ-ари, СДС-ари, БСП-ари, земеделци-т.е всички, които имахте достатъчно разум да не гласувате (около 70% чисти българи) за говеда като тези на снимката-перчещи се с умения по борба и карате в 21 век в Европа-НЕ В МОЗАМБИК! Не мислиш ли , народе , че е време за национален фронт-коалиция срещу простотията в БГ. В тази коалиция няма да има място само за посетители на Син-Сити и ГЕРБ-аджии!

Хората са достатъчно умни да завладеят властта, да не мислиш, че са негодни да я опазят? "Аз съм прост, и вие сте прости, ще се разберем!". Ти може да си учен, ама все по отчетливо се превръщаш в малцинство. Образованието е на еднопосочни релси -нито може да кривне, нито да се върне нагоре. То ще кове "прости" хора, за да се разбират с простия тартор. Кого е еня кой век си мислиш че е? Важното е, простите да са повече от умните. Ако не става със закони, ще стане "со кютек". Пускаме гладните бандити със специална закрила от закона по адреси и ви превъзпитаваме в духа на новото време! Ай, със здраве!

Интересно, че наградата е в долари, а не в евро или левове.

Да, ама какви долари?

Основният свидетел по делото "Октопод" Георги Цветанов загина в катастрофа. И таз добра Точно сега ли?

Грозни , тъпи , алчни селяни, можещи карате, борба, бокс и какви ли не още дивотии, които в нормалния свят се приемат с насмешка от интелигентните хора.. А тук тези дебили са каймака на обществото. Гнусота, отврат....

иска ми се да я напусна, нека всички я напуснем, малка Бъгария. Тези които имаме ръце ще ни е по добре някъде другаде в европа от колкото тука. ... Това тука е сицилия, това е безнадежден случай..... на кръстопът, и раздърпана от големите.

отколкото

Абсолютно прав си. Този анклав, в който живеем, няма да стане държава още 2-3 поколения. Животът е един, който може да го ЖИВЕЕ - да го направи. А това не може да стане тук.

Имам чувството обаче, че бат' Бойко го е открил преди тебе, не мислиш ли? Това дето, "един живот живеем" имам предвид.

Защо имам чувството ,че ни се ПРИСМИВАТ /от снимката личи/.

Че то тия сто хиляди не стигат само да платим глобите на Цецоу в Страсбург.

Не се подигравайте на треньора на Надежда Неински по таекуондо !

Да се обади на стрина ташева,тя всичко знае ..

Господ си е запушил ушите и затворил очите за този народ - българския, прибира си децата ни, а за отмъщение ни оставя шкартото!!!

Стрелците ''АКО'' са живи ,друг път да внимават,...ОМРЪЗНА МИ в Бг ДА МЕ ЗАНИМАВАТ ,ДА ДАВАТ ТРИБУНИ НА ПРЕСТЪПНИ ЕЛЕМЕНТИ ,КОИТО ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРИТЕ ,.....МИНИМУМ ОТ ПО 40 ГОДИНИ...

докато полицаите биват обвинявани от учителите, които биват обвинявани от докторите, че видите ли ... вземат много пари, а алексей петровците си имат по 100хилки за да платят на атентаторите си. аз пак ще кажа - социализъма се оказа ...движен от прекалено много недоношчета!

НедоноШчета? Петров поне е грамотен.

нее лошо да се направи едно финансово разследване та да це види от куде са тия пари за награда.странна работа пук и в долари.бреи бреи. то е ясно че никои няма да даде информация защото алексеичо има 50% участие в това което се случи. а то беше доста евтин нашенски театур. ако искаше някои да го ликвидира, верваите ми с два гранатомена няма какво да го спре!!!смешници *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Погледнете това лице.Самодоволно,нагло,безпардомно,лъхащо злоба и мъст,разплакало много семейства.....Това е лицето на днешна България,наред с лицата на догановци,трифоновци,станишевци,борисовци....Питам се,до - кога?...

докато не се съберем всички, разделяни до сега на площада на всеобща стачка! с надслов: ние сме народът, а вие наши подчинени!!! помислете защо, точно в този момент пак трябва да се занимаваме с предателите на Народа - чиито Глас Божии е потъпкан така, както и в турско робство не е бил по-тъпкан!

тези сто хиляди долара, от най-ново препраните ли са, другарю алексей петров. това е официално питане!

Нали беше сигурен, че е грешка? Какво се е притеснил сега...

То си е за притеснение... Нема спане ,нЕма мира. И А.Доган е на същото дередже,само че той знае кои/своите/, са му издали присъдата.

Това са били некой аматьорчета от квартала бе! Паркирал си му на местото или си му таковал жената... Щото ако беха сериозни, като агентите на Путин например, немаше да даваш $100 бона за инфо, а за опело...

Тия двамата, все още са представители на институциите в Бг. НАЛИ ,ПРЕСТЪПНИЦИТЕ в Бг ,СИ ИМАТ ДЪРЖАВА?