Наградиха Доган с почетен знак за лидерство ”Стамболов”

Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган бе награден с почетния знак „Стефан Стамболов” за личен лидерски принос към държавността.

Обратно в новината

Коментари - Наградиха Доган с почетен знак за лидерство ”Стамболов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз май не разбирам от политика. Който е крал - крал е. Крадците са от различни партии и цветове. Няма нито един натикан в затвора. Всички са във властта. Доган бил агент на ДС. А кой не е бил? Доган поне си държеше раята в кошарата да не прави зулуми и да не иска да се отцепи към съседите. Ами агент Павел? Той пък открито зае пртурска позиция и се опитва да отвори вратата за раята да се о цепи към Турция. Какво не му харесвате на Доган?

Това е някаква шега, нали? Само Кулеков може да я измисли!

един бивш мултак, дава на приятеля си ( друг бивш мултак), наградка.нищо учудващо, и нищо изненадващо.ех мултаци, ех юнаци, с накривени кайръм калпаци.

Четете в гугъл" България която изгубихме"! Разсипниците се награждават, докато народа мизерства.

няма нищо свято, нищо българско! Да наградиш Доган с награда, носеща името на един от най-великите българи е абсолютна гавра с националната памет! Това не е признание за Доган, това е изливане на кофа помия върху образа на Стамболов! И очевидно тези, които го правят, са от същото котило като онези, които поръчаха съсичането на Стамболов.

Ашколсум,машала или нещо подобно. Другото е излишно.

...Молодцом!

По наградите и почетните знаци ще ги разпознаете!!! Ако досега сте се съмнявали кой кой е, след тази новина и на децата им стана ясно! Безобразие, меко казано!

Като раздават награди на служителите си под прикритие що пропускат Дилян и Ирена!

Бил ли е на тържеството?!

Коректното заглавие е: "Бившият шеф на агент с измислена от самия него награда за предателство към собствения си народ и етнос" От друга страна този факт е подигравка към паметта на Стамболов, загинал точно от ръката на такива руски мекерета, като Доган. Наглостта на бившите ДС-та няма граници.

Подигравката с народа на тази държава мина всякаква граница.

Да го наградят с ...будилник,примерно?!

Тия,дето "награждават"-щяха,да ги закрият на минутата!

Не получи лично наградата?Май се пази от народната,любов?!

От ДС,разбира,се!...

Излиза че библиотекарския университет е по-по-най университета в БГ.

КДС-ари награждават чужди агенти за "родолюбие"! Ст. Стамболов сигурно се върти безспир в гроба си от безочието.

И такъв "институт" ли имало у нас ?!? На чия хранилка /издръжка/ е ? Държавна ли ???

"Почетен" и "Стамболов" в едно изречение си е оксиморон отвсякъде. Прекрасно е да се изгаврят с името на кръволока-българоубиец,като го поднесат на дръндарския. Ало, много взехте да харесвате Доган,бе,българи? Едно правилно действие,дори в ключов за страната момент,за мен не оправдава живот в мръсотия.

Доган преди всичко е един нагъл терорист, който сере върху всичко!

Стамболов сигурно се обръща в гроба и псува не само наградения, а и награждаващите. Дано да ги преследва всяка нощ в кошмарите им!!!

Уважаема госпожо(госпожице), позволявам си да ви предложа да прочетете малко повече за делата на Стефан Стамболов. Ако направите това, много вероятно е да откриете, че Ахмед Доган напълно заслужава тази награда-той е същото нищожество.

старото ДС поколение се потупва по гърбовете и раздава награди на верните кадри ... докато не измрат от старост , няма промяна

Помиярското ченге Д.И. от КДС вместо да лежи в панделата, си има "институт" и раздава медали на други криминални престъпни ченгета!!! Кретенска държава!!!

ДС награждава свой агент.

Срамота. Как е възможно да дадат на турчин награда и медал. Няма държава. Срамота. Плюя на този който му е дал награда. Плюя и на Доган Местан Пеевски. Трябва революция и изтребване до девето коляно.

ДС-Стоян Денчев и Митьо ГЕСТАПОТО награждават дръндарския циганин с орден Стефан Стамболов-СМЕЕЕЕЕХ . Такива ИЗТЪРСАЦИ по негово време не вирееха !

Явно всички действия в страната се ръководят от ЦРУ. Целта е народа да се отврати от руските подлоги ( Волен, Доган, Миков, Борисов, Попова) и да им бие шута на следващите избори, така че никой от тях да не попадне в парламента.

Помияр!

Цинизъм откъдето и да го погледнеш.

СЕ НАГРАЖДАВАТ ЕДИН ДРУГ!!! А ТРЯБВА ДА ИМ СЕ РЕЖАТ ГЛАВИТЕ И ДА СЕ НАБИВАТ НА ОГРАДАТА НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!

Котев яввно си за нагарадата.

Списъкът с нагарадените - актуален непълен списък на престъпници с бели якички върху кирливи вратове.

Да кажеш "Доган и Стамболов" е все едно да кажеш -"Русия и Стамболов" .Какво кощунство!!

ДОГАН.....НАГРАДЕН С ОРДЕН(БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ ОРДЕН) ?! ..ТОЯ ВМЕСТО ДА Е В ПАНДИЗА ГО НАГРАЖДАВАТ С ОРДЕН ! ...АВЕ ТИЯ ИЗМИКЯРИ ПРОБВАТ НАРОДА ДО КОЛКО ЩЕ ИЗДЪРЖИ НА НАГЛОСТТА ИМ !

Народ, страна и държава пълни със шестаци...

Господи,опази България!Какво се случва,хора?

НАТО, вземай се в ръце и вземи да избесиш тия руски подлоги, че осмърдяха демокрацията в България. Комунизмът да си го осмърдяват колкото си искат, ама сега поне малко срам да имат.:(

България, за сега е свободна страна и всеки може да организира всичко. Освен това, наистина смятам, че А. Доган е патриот, за това турците не го искат, ако не беше патриот или предател- Турция щеше да го приеме с разтворени обятия. Толкова е просто за разбиране, но явно не е за много писачи от този форум.

А. Доган е руски патриот, а не български! Кой друг не го ще, какво ни интересува! Важното е той да е никой тук в България!

ПОЗОР!!! Стамболов ще се обърне в гроба!

Откъде черпите сведенията си за Стамболов?

добре де , тия от шесто са си дс ! това добре . имат задача , изпълнили са я ! или сега започват да я изпълняват ! но тия от националният военноисторически музей като какви се явяват в тази схема ??

ШИБАНИ АГЕНТИ

Димитър Николов! Къде са го наврели при кагебистите!

В ОТГОВОР НА ТОВА КОЩУНСТВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНАТ ВСИЧКИ ПАМЕТНИЦИ НА ПОРОБИТЕЛИТЕ ОТ МОСКВА!!! На такива провокации, трябва адекватни противодействия!!!!

Това си е чиста подигравка с паметта на великия българин Стефан Стамболов!

Няма ли начин да му се отнеме обратно почетния знак! А който е бил съпричастен с този срамен акт да му се потърси отговорност за подигравката!

Как разбирате определението "велик българин"? Какво всъщност знаете за Стамболов ? Предлагам ви да прочетете нещо повече за този "велик българин" , за да разберете, че Доган и Стамболов са си лика -прилика.

А Гоце му даде на Доган и орден Стара планина. Позор!!!

Пропуснахте бившият кмет на Стрелча , по-голям лидер от него няма !!!!!!!!!

Срам! Най-големите престъпници в България, редовно биват награждавани с високи държавни отличия! Срам и подигравка!

Това не е нещо ново. Така е било почти винаги.

Полека лека всичко си идва на мястото и става пределно ясно, даже и за слепите, кой какъв е и с кои задни сили е свързан. Това за втори път в рамките на 30-на дни става ясно, кой дърпа конците в ДПС и с кой е свързан Доган. Дано това доведе до техния крах.

Ехх, безродници жалки и лизачи нещастни ( наградени и награждаващи), ДОСЕЩАТЕ ЛИ СЕ КАКЪВ КЪСМЕТ ИМАТЕ, ЧЕ СТАМБОЛОВ НЕ Е ЖИВ?

Доган има заслужено място като радетел за мира и свободата! Да му е честита наградата!