Нагорни Карабах: Примирието се спазва, арменски бойци предават оръжието си, тече евакуация

Конвой на Международния Червен кръст с хуманитарна помощ за първи път стигна до района

Обратно в новината

Коментари - Нагорни Карабах: Примирието се спазва, арменски бойци предават оръжието си, тече евакуация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Натуту нема ли да помогне на свойте арменски приятели? Армеяните толкова чинно ближеха гъзъ на нату...

“Натуту” го няма там, но ги има руските “миротворци.”

И да слагаш и да не слагаш кавички - миротворци са. Има ли мир? Има! Те ако ги оставят и в Украйна ще настане мир, но Зеленски нали е продал страната - купувачите си търсят стоката.

А руските миротворци и там ли торят земята с миризливите си трупове. Дали сложиха семки в джобовете си предварително..

Арменците берат плодовете на руското "приятелство". Подкокоросаха ги са водят тази война преди 30 години, а сега ги изостави а без да им вижте окото.

Kurvo, изоставиха ги западните им приятели. Аре, мри в лайна.

ПРОСИЯ ЗАГУБИ КАВКАЗ !

Искаха НАТО, получиха го. Сега запдняците ги гледат отстрани и им се смеят на глупостта.

Е бъдещето на България. Дори те можеха да окажат по-голяма съпротива, но имат про-западни политици и става трудно. Сигурно Путин направи поредният майдан и там? Нали Макрон и ФАЩ щяха да ги спасят? Нали и те бяха гаранти? Някой помни ли думите на разни сенатори и баболизачи? А как Украйна ще победи, някой помни ли? Е - побеждава. Скоро ще победи напълно. Вижте Зеленски в ООН - поляците, първите му приятели в Европа, казаха че е УДАВНИК. Но печелещ удавник. Тук не може да ни помогне НАТО, защото трябва да изгони Турция. Ами това ако стане по-добре да закрият НАТО, особено според Американците.

Карабах е Азерски по всички международни и исторически решения. Даден е на ХАИ-те от СССР през 30-те на 20-ти век. Точно както е "създадена" "македония". Историческата родина на ХАИ-те семити е Сирия : Дамаск и Алепо. И днес там има повече "арменци" отколкото в "Армения". Само в Лос Арменикос(Лос Анджелис) живеят 1,5 МЛН ХАИ и те са сирийски ХАИ. Първите семити в Сирия не са арабите а "арменците". От 7-ми век всички Източноримски императори са ХАИ. Особенно Лакапини и Македони(Василий Втори Бългаоубиец). А Карабах бе поднесен на тепсия преди седмица от Путин на Ероган. Всичко бе решено предварително и затова "войната" продължи ЕДИН ДЕН. Само за да се убедят терористите в Карабах да не вършат глупости. 3 години Карабах бе зареждан с терористи и руско оръжие пред погледа на азерите. С помоща на руските "миротворци". На срещата Ердоган с ПУ, Еддоган САМОДОВОЛНО СЕ ПОДХИЛИ пред журналистите : ОЩЕ 2 ГОДИНИ. Времето което Русия още ще присъства в Южен Кавказ. Като "миротворци". Тогава официално, през 2025г, Турция става МЕТРОПОЛИЯ за Южен Кавказ.

Всеки арменец, който остане на турска територия, която незнам защо някои наричат азерска, ще бъде ликвидиран. Хората са уплашени с право. Там турците ще си заселят некви цигани Според официалната доктрина, кюрди и арменци не съществуват, казват им планински турци. Могат да останат , но ако се кръстят планински азербайджанци и си ходят на джамия.

Май след като Русия е отслабена, най-накрая ще има мир по света! Има ли дебили, които все още не виждат кой е лошия герой в приказката?!

си един от лошите. Ходил ли си в граничните райони на Азербайджан? Аз бях там през 2021. Пълно е с АЛБАНСКИ църкви. Арменците от Нагорни Карабах са като българите от Беломорска Тракия. Напускат само с дрехите на гърба си и които не може да се изнесе бързо ще бъде измъчван и най-вероятно увит. Днес Азербайждан с мощната подкрепа на Турция изселва арменци, утре Турция маже да реши да си вземе ъгоизточна и час от североизтобна България.

тюркски вилает. Това е сърцето на султаната Хорезм. В днешни времена Карабах е международно призната част от Азербайджан. Кой те бие по Петолъчката, че пишеш за България?

Дир.ру дали някога ще му се откъсне от дирника да опише подробно пораженията в Крим?

Има вече видеота за това как азерите трепят руснаци в нета, дори командния пункт са взривили. А Кремъл мълчи. Срамът е голям. Първо те пердашат укрите, после и изостаналите азери. Мъкааа.

Азербайджан е Кавказките Дубай: султан, нефтодолари, световен бизнес с горива, НЕПОБЕДИМА АРМИЯ. Докато ХАИте бяха натикани в шаманите, преди седмица на срещата Путин -Ердоган. Турция е МЕТРОПОЛИЯ за кавказките и средноазиатски республики. Путин поднесе ХАИ-те на тепсия на азерите, защото Никол Пашинян го направи на 2 неджминирани копейки....ИЗВАЖДАЙКИ Армения от ОКДБ. Късия е изключително обидчив.

а какво, кафе с коняк ли да ги черпи, че се дървиха и се правиха на американци?

Арменците искат в НАТО и плащат сметката. Но това не е всичко.